XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szega96
Nincs mit

Maximus4
Köszönöm szépen a segítséget <#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szega96
Aha, igen.

Maximus4
Köszi😊
Ezek szerint ez a jó választás?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szega96
Itt sokkal olcsóbb... Ezek fix játékok.

Maximus4
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék.
Konzolvásárlás elõtt állok(még sosem volt)és lenne egy pár kérdésem.Elsõsorban kinect-es játékokra használnám,illetve nem is én,hanem a kislányom.
-Melyik modellt érdemes megvenni?Én ezt néztem ki,ez jó?
-Hol érdemes venni?Néztem a banner alatt,de van egy pár üzlet😊Ráadásul az 576-ban az általam választott jelenleg nincs a honlapjuk szerint.
-A már fennt említett modellhez járnak elvileg játékok is.Ezek fixek vagy esetleg lehet kérni mást is hozzá?

Most hirtelen ennyi jutott eszembe😊

DarkSector
Én is kipróbáltam PC-n és nem túloznak ha azt állítják hogy veri a BF3-at fõleg az nagyon szép már mindjárt az elején mikor ott vagy a sátraknál nagy látótávolság szép textúrák, és az effektek is szépek.

Persze nem vagyok programozó de a BF3 megy maxon a Witcher 2 meg hát eléggé akad.
Persze optimalizálás kérdése is, de a Witcher 2 a pc-s játékok közt látványban az elsõ 3-ban van az biztos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Még nem láttuk hogy néz ki. Az E3 demó pedig nagyon szenvedett a frémmel... jól néz ki, és természetesen nem fog úgy kinézni mint PCn, ahol sokak szerint még a BF3at is csípõbõl veri. Nem is várható el, de ha jól optimalizáltak a fejlesztõk akkor egy nagyon igényes, látványos akció rpgt fogunk kapni, ami a mûfajában a legjobb lehet konzolon.

Látvány terén Max Payne és a GT5 ami idén megmutatja majd hogy mi van még ezekben a konzolokban, meg talán a Halo 4 és a term. a Last of Us.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ja nem biztos hogy gamestaros írta, lehet csak átemelték egy angol hírbõl csak multkor az volt szerintem butaság hogy mi köze van az új dashboard népszerûségének hogy több videót néznek meg a live-on.

Nem konkrétan a gamestar embereire gondoltam hanem maga a cikk ha nem õk találták ki akkor az írt szerintem butaságot aki ezt elõször leírta, nem néztem hogy honnan származott az infó.
Csak feltételeztem hogy õk írták.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Még múltkor említetted, hogy hülyeségeket írnak a gamestarosok.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Én ilyet nem mondtam. 😊
Vagy mivel kapcsolatba értetted ezt?

TaRka0107
Csak azért mert mondtad h utálod a Gamestart.

DarkSector
Õ is egy ember.
Látott valamit amirõl lehetõleg objektíven elmondta a véleményét.

Én el tudom képzelni hogy eléggé csekély eltérések lesznek látszólag.
És aki leül elé játszani azt sem fogja érdekelni ha a háttérben egy kis kémény picit haloványabb lesz vagy nem lesz annyira éles.

TaRka0107
A kedvenc oldaladról hallottam.😄DDD(GSHYPE-ban mondta Mazur) De õ sem mondta biztosra, csak hogy ezt csicseregik a madarak.

DarkSector
Nem mindegy hogy valami technikailag a legjobb legszebb vagy látványban.
A 2 dolog sokszor nem egy játékban valósul meg.

Én úgy vélem hogy sok múlik a dizájnereken is.

DarkSector
Nem.
Nem véletlen tettem be azt a kis bejegyzést.
Lehetetlenség egy az egyben átemelni.

Látszatra szinte egyforma lesz, sok trükköt használva benne.

Ez azt jelenti hogy játék közben ha nem állsz le elemezgetni pixelrõl pixelre akkor nem fogsz észrevenni eltérést a látványban.

Persze ezt is az mondja aki kiõróbálta.
Hogy ez lenne a legszebb abban azért én így elsõre még kételjkednék mert sok szép játék van konzolokra.
Ezt sokszor mondták már többek közt a Gears of War 3-nál és a Crysis 2-nél is ha jól emlékszem.

TaRka0107
Nézd meg a végét, végén kiderül😄
The Witcher 2 Assassins of Kings
Nem voltam nagy Witcher-es, de azt mondják hogy ennek lesz a legszebb grafikája eddig x360on. Tán a PC-s grafikát kapja meg egy az egyben.

jó kis videó...
de ki ez a batár ember?? valami másik witcher?
TaRka0107

Harlekin
Oks legyen így!<#kacsint>
Csak akkor még 1 dolgot nem értek,hogy miért jött ki a 3.0 val a MW3 és társaihoz a topologiai adat amit bele kellett a régi relasekbe integrálni<#confused>
TDC Geronimo

The next Assassin's Creed is set to feature a new protagonist and switch setting to the American Revolution, a source close to the project has told CVG.

The exciting switch to the 18th century conflict will mark the series' 'biggest instalment yet', according to Ubisoft, and our insider indicates the game will be publicly showcased before the end of the company's fiscal year on March 31.

The American setting was first hinted in Assassin's Creed: Brotherhood's 'Da Vinci Disappearance' DLC, which drip-fed players a set of coordinates leading to New York state, USA.

Another hint featured in the ending of latest series entry, Revelations, when a futuristic globe hovered over the US (pictured).

oO Hát erre kíváncsi leszek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Nem baj mert szép az engine csak nehogy ettõl legyen rövidebb a játék.

szerintem te itt tevedesben vagy, pont azok az uj adtok miaty kell ujra irni, pont az ujrairas ellen kell a 3.0 amugy pedig ezen kivul semmi ujdonsag nincs benne
Harlekin
Amúgy 1.0.6os abgx csak a topologiai adatokat teszi bele ami meg csak a 3.0 nak kell.Ezért sem értem a dolgot.
Harlekin
Érdekes.Milyen op meghajtós a box?
nekem uj dash
van es 2.1, de van ihas irom es eddig minden cucc megy, csak at kell futattni abgx-en... kizart hogy kovetelmeny lenne a 3.0 leven az csak a silver bulettet miatt jo.
Macccy
Hhhhhhh ... Évek óta sokszor említették már, mégis jöttek ki szebb, jobb, gyorsabb engine -ek ugyanarra a 6 éves hardverre. Ez optimalizálás és programozói tapasztalat. És ez tény! Nincsenek csodák és nem lesz ez a kis fehér doboz (nálam fehér) örökké alkalmas játékra, természetesen ... de ugyanakkor nem is csodálkozom azon, hogy ügyesebb technikák kidolgozásával, alkalmazásával, "trükkökkel" ha úgy tetszik képesek egy korábbi, nagyon PC hardware igényes játékot 1 év utómunkával ráreszelni akár egy 'Dolce Gusto kávéfõzõre is, feltéve hogy van rajta DirectX támogatás!
És azt is elhiszem, hogy a "trükkök" nem fognak szemet szúrni senkinek, aki nem keresi/olvas utána, pláne nem rontják az élvezeti értéket!

Nah. Én minden esetre megveszem. Ez lesz az elsõ RPG -m Xboxra, amire pénzt áldozok ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TaRka0107
Nekem a forza 4 lép ki azzal hogy tisztítsam meg a lemezt, pedig 3.0-s flashem van és már kiírtam 2szer is. De akk lehet az az IHAS író kell.

Seth
+liteon író a 100% íráshoz, máskülönben nem tudsz hdd-rõl játszani, truncate csak lemezrõl fut LT3-nál.

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
legujabb dash+xgd3=lt3.0
ez a képlet!<#kacsint>
Harlekin
RGH jó.... várom,hogy végre olcsóbbak legyenek a hdd-k és kirakják a boxot livérõl.Azonnal RGH-s box lesz kap 1 terra hdd-t és ennyi.<#nevetes1>
Harlekin
Nem... jelen pillanatba ez minden nemû xgd3 frissítés ellen van.Ha igaz amit ceva állít,ettõl kezdve mind 1 milyen dash meg úgy minden féle frissítés jöhet,mert ez teljesen megkerül mindent.A legszebb az egészbe az,hogy ezt tudta már a 2.0 kor is csak biztosra akart menni ezzel a dash upal.De ezeket a nagy szavakat hallottuk már párszor.<#nevetes1>
Totti5
Már 3órája gyakok a LOTR:WotN-ban... komolyan ennyi, hogy mész elõre jönnek 50en, legyakod, beszélgetsz és mész tovább??? nyomod az A és Y "kombót" és ugyan azzal az animációval, ugyan úgy darálod le a 729933. enemyt is??

de a 3.0 csak a titkos frissitesek kivedesere van, nem? vagymi
Seth
elvileg LT3 kell hozzá,mert patchelve van arra
De lehet mûködik,passz, RGH-n filózok 😊

3.0 kell hozzá, vagy 2.1 és új dash is elég?
Seth
Igen. Többnyire játékengine-es átvezetõk vették át a nagyméretú cg mozik helyét, illetve a helyszínek nagy része ugyan nagyobb lett, de a számuk kevesebb, minden idõsíkban kisebb változásokkal újra és újra ugyanazokat használták fel.

DarkSector
A Final Fantasy XIII-2 csak 1 DVD-s lenne?

akkor ide is: 20:00ig ervenyes ajalnat- skyrim, tiptopp allapot, minden cuccal (soundtrack, képeslap is) 8000HUF - csak utalas, csak otp már...

Totti5
Természetesen a gépnek mennie kell. Vna egy olyan opció hogy kikapcsolás utáni letöltés, ez annyit tesz hogy betetted a dolgokat a letöltési sorba, után kikapcsolod a gépet, ami csak annyira fog menni ( csökkentett mód féle ), hogy a letöltések befejezõdjenek, majd ha vége kikapcsol magátol.

Totti5
Nem lehet már magyarra átjönni. Csinálj magyar reget töltsed le azzal és játszd az angol eredeti profiloddal.

Baj van.Ugye adtak letöltõ kódot a crysis 2-höz.Beléptem az Xbox oldalára, hogy beírjam a kapott kódot.Beírom és azt írja, hogy a régiómban nem érvényes vagy lejárt.Live-ra még 2009-ben regeltem, akkor még angol címet kellett megadnom ugye.Ez lehet a baj, hogy az országom anglia?Áttegyem magyarra?Érdemes?Vagy hogy tudnám mégis csak használni a kapott kódot?
Egy gyors kérdés, hátha vki válaszol gyorsan.Most akarom letölteni a Crysis 2-t.Letöltés közben a boxnak mennie kell vagy kikapcsolt állapotban is töltõdik le, ha firefoxból indítanám el?Köszi
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Ha figyelmessen elolvasod a részletet amit kiragadtam a cikkbõl nem írtál volna feleslegessen. 😊

Skyrim kell vkinek ? ma!!!!, utalás (otp) only - soundtrack cd, és képeslapok is vannak hozzá, meg térkép, de az alapból van...ha vkit érdekel PM!

Totti5
Ne is mond. Tegnap betoltam és nem a nappali tévén, hanem 26 colos tévén/pc monitoron, ami közelebbrõl nézek. Ez ocsmány. Nem csoda hogy azt mondják hogy pcs ultra low, mert tényleg az. COD sokkal, sokkal szebb, élesebb, részletesebb, nem bugos minden árnyék benne és 60 fps. Errõl ennyit.

Muttley
a BF3-nál X360-on
elég sok minden szebb.. <#nevetes1>

Just do it :)

Harlekin
Feltéve,ha az a profil volt már liven!!
TaRka0107
Ugyanaz van gamestaron mint pcguru-n, akkor mindakettõ hazudik orrbaszájba??<#fejvakaras> Nem szoktak azért sok szart közölni.
Mondjuk nem tudom, mert Sötétszektor sem szereti õket😄