XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ezek szerint ez a jó választás?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Egy kis segítséget kérnék.
Konzolvásárlás elõtt állok(még sosem volt)és lenne egy pár kérdésem.Elsõsorban kinect-es játékokra használnám,illetve nem is én,hanem a kislányom.
-Melyik modellt érdemes megvenni?Én ezt néztem ki,ez jó?
-Hol érdemes venni?Néztem a banner alatt,de van egy pár üzlet😊Ráadásul az 576-ban az általam választott jelenleg nincs a honlapjuk szerint.
-A már fennt említett modellhez járnak elvileg játékok is.Ezek fixek vagy esetleg lehet kérni mást is hozzá?
Most hirtelen ennyi jutott eszembe😊
Persze nem vagyok programozó de a BF3 megy maxon a Witcher 2 meg hát eléggé akad.
Persze optimalizálás kérdése is, de a Witcher 2 a pc-s játékok közt látványban az elsõ 3-ban van az biztos.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Látvány terén Max Payne és a GT5 ami idén megmutatja majd hogy mi van még ezekben a konzolokban, meg talán a Halo 4 és a term. a Last of Us.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem konkrétan a gamestar embereire gondoltam hanem maga a cikk ha nem õk találták ki akkor az írt szerintem butaságot aki ezt elõször leírta, nem néztem hogy honnan származott az infó.
Csak feltételeztem hogy õk írták.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy mivel kapcsolatba értetted ezt?
Látott valamit amirõl lehetõleg objektíven elmondta a véleményét.
Én el tudom képzelni hogy eléggé csekély eltérések lesznek látszólag.
És aki leül elé játszani azt sem fogja érdekelni ha a háttérben egy kis kémény picit haloványabb lesz vagy nem lesz annyira éles.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A 2 dolog sokszor nem egy játékban valósul meg.
Én úgy vélem hogy sok múlik a dizájnereken is.
Nem véletlen tettem be azt a kis bejegyzést.
Lehetetlenség egy az egyben átemelni.
Látszatra szinte egyforma lesz, sok trükköt használva benne.
Ez azt jelenti hogy játék közben ha nem állsz le elemezgetni pixelrõl pixelre akkor nem fogsz észrevenni eltérést a látványban.
Persze ezt is az mondja aki kiõróbálta.
Hogy ez lenne a legszebb abban azért én így elsõre még kételjkednék mert sok szép játék van konzolokra.
Ezt sokszor mondták már többek közt a Gears of War 3-nál és a Crysis 2-nél is ha jól emlékszem.
The Witcher 2 Assassins of Kings
Nem voltam nagy Witcher-es, de azt mondják hogy ennek lesz a legszebb grafikája eddig x360on. Tán a PC-s grafikát kapja meg egy az egyben.
de ki ez a batár ember?? valami másik witcher?
Csak akkor még 1 dolgot nem értek,hogy miért jött ki a 3.0 val a MW3 és társaihoz a topologiai adat amit bele kellett a régi relasekbe integrálni<#confused>#confused>
The next Assassin's Creed is set to feature a new protagonist and switch setting to the American Revolution, a source close to the project has told CVG.
The exciting switch to the 18th century conflict will mark the series' 'biggest instalment yet', according to Ubisoft, and our insider indicates the game will be publicly showcased before the end of the company's fiscal year on March 31.
The American setting was first hinted in Assassin's Creed: Brotherhood's 'Da Vinci Disappearance' DLC, which drip-fed players a set of coordinates leading to New York state, USA.
Another hint featured in the ending of latest series entry, Revelations, when a futuristic globe hovered over the US (pictured).
oO Hát erre kíváncsi leszek
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
van es 2.1, de van ihas irom es eddig minden cucc megy, csak at kell futattni abgx-en... kizart hogy kovetelmeny lenne a 3.0 leven az csak a silver bulettet miatt jo.
És azt is elhiszem, hogy a "trükkök" nem fognak szemet szúrni senkinek, aki nem keresi/olvas utána, pláne nem rontják az élvezeti értéket!
Nah. Én minden esetre megveszem. Ez lesz az elsõ RPG -m Xboxra, amire pénzt áldozok ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN ID.: Beegabor
De lehet mûködik,passz, RGH-n filózok 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx