XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Új, nagyon jó zenés, ingame tartalommal is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Keress használtan, jó állapotban levõ MS Wireless Racing Wheel v2eset. Minden mástól óvalak.

Muttley
a G25 mióta Kexbox kompatibilis?<#dumcsi>

Just do it :)

TaRka0107
Logitech G25

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Örm
Hello!
Ha ebay-en amrikából veszek egy dlc kódot, akkor azt fogom tudni használni angol regisztrációval?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sziasztok! Össze szeretnék majd rakni itthon egy cockpitet viszont már ott elakadtam, hogy milyen kormányt válasszak mert úgy láttam, hogy túl sok alternatíva nincs, vagy a csilliárdos fanatec, vagy amit találtam az meg nem force feedback-es.Van ötletetek milyen alternatívák vannak mondjuk 40K-ig?Elõre is köszi
kakaoskalacs
a kérdés a következõ? mi alapján választ servert egy multyplayer jateknal pl BF3 ? SZámit , hogy Magyar vagy Uk-s a profilom? Nem világos a dolog. Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Örm
Akkor azt hiszem maradok az angolon, mert nem szeretnék 0 ponttal regisztrálni a magyar live-ra

szega96
Igen, nem lehet törölni, jó az amúgy is ha van egy angol is meg egy magyar profil is

Örm
Köszönöm a válaszokat! TEhát akkor ha a magyarra szeretnék regisztrállni akkor mindenképpen kell csinálnom egy új profilt is? A korábbi angol profilt nem lehet törölni sehogy és a régi profilommal újra regisztrálni a magyar livera.

szega96
Ugyan azon a néven nem, mármint nick name-n, vezeték,kersztnév lehet ugyan az

DarkSector
A gamertag nem lehet ugyanaz, illetve 1 email és 1 gamertag kapcsolható csak egymáshoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Örm
Akkor lehet ugyanazon a néven egy magyar és egy angol regisztráció? A magyar live-ra, hogy lehet regisztrálni?

DarkSector
Nem kell törölni használhatsz több profilt is.
Csak ki-be kell jelentkezni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Örm
Akkor sem lehet, ha az angol elõfizetésem már lejárt kb. 1 éve? Az angolt nem lehet valahogy törölni a magyaron pedig újraregisztrálni?

DarkSector
Már nem lehet migrálni.
Nemrég volt pont téma, hogy valaki váltani szeretett volna.

Örm
Köszi! Még abban tudnál segíteni, hogy a korábbi angol regisztráciomat, hogyan tudnám átregisztrálni a magyar live-ra?

DarkSector
Iceakos-tól szoktam vásárolgatni.
Õt utoléred itt a topikban néha vagy itt: http://livekodok.com/

Örm
Köszi! Gondolom a tölthetõ elemeknél mindenképpen jobban járok vele! Még lenne egy kérdésem hol lehet mostanában a legkedvezõbb áron live elõfizetést és pontokat venni?

DarkSector
Jah ismerem meg a kinán keresztüli légi postás téma, szerintem rendeld meg nyugodtan.

Örm
Ingyenes a posta Hong Konb-ból!

DarkSector
Hát nem feltétlen.
De 1000ft-os áron ha nekem ilyen kéne és az eladó visszajelzései jók akkor megkockáztatnám.
Bár nem tudod mennyi a posta.

Örm
Köszi! Az nem gond, hogy nem eredeti hanem noname?

DarkSector
Ha használnád akkor igen.

Örm
Hello!
Szerintetek érdemes ilyet venni?
PLAY AND CHARGE KIT BATTERY FOR XBOX 360 CONTROLLER

Totti5
Semmi sem kötelezõ, pláne nem kötelezõ válaszolni valakinek, olyan dolgokra amit hülyeségnek tartasz. Ha nem tudsz szelektálni, vagy érdemben hozzászólni, akkor hanyagold a topik olvasását.

Ez nem flémtopik és nem igazán veszem jó néven ha bárkit is leszólnak vagy személyeskedésbe megy át a dolog.

És itt be is fejeztük a dolgot.

Moby
Jaj mindig elfelejtem ki a gazdája, a szellemi atyja ennek a csudálatos helynek.
Tottikám ne bánts, ez egy remek, és kiváló topik!

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Szerintem az is elég ha eltakarodsz innen, ha nincs normális hozzászólni valód. ( próbáltam a szinted szerint válaszolni )

Moby
Semmiképp. Ezt a keveset ami még hátravan belõle megérni kivárni. De ha már ott vagy nyugodtan megteheted a következõvel évvel is, úgy még jobban megéri.

/ezt a gy.p. topikot nem kéne áttenni inkább a gumiba? Ez valami kibaszott gáz ami itt folyik.

Adversus solem ne loquitor

szega96
Miért ne érné?Amúgy erre a választ neked kell tudnod..

még egy utolsó kérdés evvel kapcsolatban: megéri még ebben az évben xbox-ot venni?
köszi!<#smile>
Macccy
1-2 hónap alatt azért nem jelentõsen, vagy csak ritkán és kevés % leárazás, de jó nyomon jársz, én is így csinálom: csak nagyon kevés arra érdemes játékért adtam ki teljes ÚJ árat (Alan Wake Collector's, Forza 4, L.A Noire) és a többit 1-2 évesen már megkapod új állapotban (értsd nem használt) 3-5 ezer forintért. Így vettem Gears-t, Dante-t, Forza 3-at és még sorolhatnám ...

BOX vásárlás ügyben sajnos nem tudok olcsó tanáccsal szolgálni, mert azt újonnan vettem 2 éve, bár akkor ez a fehérke 38 ezres volt, most pedig az ócsók is 46-ba kerülnek megint ... 😞

Remélem azért tudsz majd venni egyet ... Good luck!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TaRka0107
Én használtan vettem nem is olyan rég. Egy felhasználó ide beírta, hogy van neki egy használtan, és karácsony után meg is vettem, el is vitte nekem flasheltetni (legújabb flash került rá) Már annyira nem szoktam félni ezektõl, sokat kérdeztem elõtte tõle (vagy elhittem vagy nem, de én igen.) Nagyon kedves eladó volt, mindent úgy kaptam meg ahogy megbeszéltük! RESPECT neki!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

mondjuk szerintem is jobb lenne az új játék.
(annyira szeretem leszedni róla a fóliát mikor kibontom<#idiota>)
de akkor úgy lenne a legjobb ha nem a megjelenéskor venném meg hanem 1-2 hónap múlva mikor már le van árazva..
DarkSector
engem is, de nem fogok annyit fzetni egy kód nélküliért mint más egy kódoséft.
Még ha nem is kell.
Amúgy én alapon kérdezni sem szoktam, úgy kezelem a használt játékot hogy abból minden hiányzik.
Mert vagy elhiszem neki vagy nem. Vagy azt mondja hogy felhasználta vagy nem.

multi nem nagyon izgat már..
csak single érdekel<#gun>
DarkSector
De ha nem baszarint át az eladó akkor azzal nincs gáz, csak arra figyelj hogy a játékhoz eredetileg milyen kodok járnak, mert ha fel lettek használva meg kell kérdezni és akkor kevesebbet ér a játék, pl az Online Pass kód nélkül nem tudsz multizni.

és játékot sem éri meg használtan venni?
okés!
DarkSector
Használtan ne vegyél én azt mondom könnyen átbaszhatnak.

Muttley
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem mintha vészmadárkodni akarnék
de ha már nyíltan dumáltok róla
azt hallottam, h a Microsoft 3 havonta fogja újabban hajigálni az új védelmeket
ami jelenteni fog nektek új LT 4.0-5.0-6.0..stb-ket, évente 4-et
viszont a bi-bi, h az összes korábbi védelemmel ellátott lemezeket, CoD500, NFS, GeoW, Forza stb.-stb. új patch-csel ki kell újra írni, minden új LT akármennyinél

b) verzió = JTAG
ami egy fél xbox ára = jó sok pénzért össze-vissza forrasztgatják a gépet
faszául bonyolult a játékok telepítése és lejátszása
és eddig ugyan állítólag jól mûködött, de idei évtõl ez sem biztos
emellett a befektetett összeg nem növeli a JTag gép piaci értékét esetleges eladéskor = magyarul üres, felesleges költség (kb. mint az ész nélküli autótuning)

c) verzió = második gép, gyári formában
1-2 napos kölcsönzés, majd a jobbak bolti vétele
és ha azokat is meguntad, akkor megy a jatekaim.hu-ra 3-4 e. Ft-os bukással

szóval, semmi káröröm, de lehet, ezúttal sok warezes lesz eredetis

Just do it :)

Olyan idegesítõ, hogy nincs elég pénzünk arra, hogy vegyek magamnak egy xbx-ot...<#falbav>
ha netán sikerülne...akkor szerintem csak használtan tudnék magamnak venni az anyagiak miatt.
megéri használtan megvenni? vagy inkább hagyjam abba ezt a hobbit mert mint tudjuk a videójáték az drága mulatság <#ejnye1>
DarkSector
Haverom kipróbálta. 😊
Milyen egy robottal futkározni.

Mr Manson
vvvváááááá ... BF3 ... Bullseye acsi ... nem megy ... nem nem nem ... pedig lassan megvan az összes acsi.
Van itt aki megcsinálta BOXon?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

szega96
Doritosoztál?:d

DarkSector
Valaki tudja hogy lesz-e még single DLC a GeoW3-hoz?
Mert gondolom a Season Pass tartalmazza a single DLC-ket is és ha már legalább 1 lesz akkor megéri inkább azt venni.

rastaman
ok

DarkSector
Jah oks.
Szerintem az is marketingszöveg vagy igaz vagy nem. 😊

rastaman
nem, butuska! az xbox360 képességeinek a határára gondoltam - igaz nem írtam oda :-p