XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem jött be (nem a nehézsége miatt).
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Érdekes mennyire hasonlítanak! Edi meg <#wow1>#wow1>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ha árcsökkentésre vársz, akkor még annyit tennék hozzá, hogy most 46 ropi körül van (én még 38 ezerért vettem az arcade -et) ... jelentõsen olcsóbb itthon árcsökkentéssel sem lesz már ... Ha engem kérdeznél, azt mondanám a "legalja" valahol 30 ezres körül lesz, majd amikor már karnyújtásnyira lesz a neXtBOX, de az meg 100 ezernél biztosan nem lesz olcsóbb az elsõ pár hónapban!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Rendelkezik itt valaki elite premium elõfizetéssel a COD-hoz, mennyibe kerül egy évre? Ha jól tudom akkor ezzel az elõfizetéssel az összes DLC-t ingyen lehet letölteni? Ez az ingyenesség csak a MW3-ra vagy a korábbi játékokra is vonatkozik?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Zúzda zene és aprítás, de vannak benne keresd meg a kulcsot a továbbjutáshoz ( nyilván lineáris ), és használd a testrészedet olyan helyeken ahova nem férsz be, magyarán fejet le és gurulj😊)
Elég jól néz ki, sok effekt, szép éles színek és feelinges hogy a betonfalakon kívül ( ami nem robbantható ki éppen ), minden tereptárgy és berendzeés szétzúzható! Ez jó pont és igen látványos.
Az furcsak hogy darálok két kézzel és nem rezeg a kontroller, pedig be van kapcsolva a vibráció, ettúl nagyon súlytalan a lövölde. Van kard is, elég jól lehet kasználni. Természetesen tele vagyunk képességekkel, amiket az összegyûjthetõ xpkbõl lehet vásárolni tonna számra.
A frém sajnos nem a legjobb, lehet hogy a 360as verzió lett a fosport?... erõs B kategóriás shúter, japó beütéssal. Jó ez!
és azt hittem ez is olyan
arra utal ezzel, h
ha nem akarsz rambózni/supersoldier szinten szitává lövetni magad
qva gyorsan válj láthatatlanná: "klóók ingédzsd" asszem bal felsõ trigger
v. páncél üzemmód
nézd meg a button layout-ot
Just do it :)
Szerintem még ma bepróbálom😄
A napokban kezdtem el vele játszani és csak egyetlen dologra nem sikerült eddig rájönnöm.Néha kiírja, hogy a taktikai vmi elérhetõ.Ezt melyik gombbal tudom elérni és tulajdonképpen mit takar?köszi
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Fekete controller jó régi fehér xboxhoz is, vagy csak elite-hez meg slimhez?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94