XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A zavvi.com-ról rendelt játékok általában mennyi idõ alatt érkeznek meg?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Attól még ez kicsit gáz dolog. tudom nem MB-ban mérik de akkor is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De mondhatom neked a dobozos Larry I-et is ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jogsim nyáron meglesz, szóval majd odaállhatunk a piros lámpához😄DDD
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
idén töltöm a 3. X-et, de bármikor lefutok veled egy 100 m sprintet, kimegyek veled Endurance kerékpározásra, 2 órát végig speedskate-elek veled jégpályán, leúszok veled 1500 m gyorsot, végig powerpush-ozok veled 3 órát longboard-on, álló jet-skin is mehetünk egyet, és odaállok melléd piros lámpánál autóval
ha majd lesz jogsid <#nevetes1>#nevetes1>
inkább nézd meg EZT és R1 Halo-zni 😄D
Just do it :)
És nem, az nem 64 bit-en futott. 😄
Én azon a fekete nintendo-n nõttem fel amihez mindig vetettem anyával a sárga kazettákat😄DD FÚú de jó volt. Tini ninja teknõcök, mortal kombat!
Igazándiból nem is akartam addig a 4.-et megvenni, amíg ki nem pörgettem a 3.-at, legalább addigra olcsóbb lesz, és több letölthetõ tartalom is rendelkezésre áll majd, viszont azt nem gondoltam, hogy a 4. limited ennyire "kifut" és hiánycikk lesz.
Ezért próbáltam most beszerezni egyet, de hát nem nagyon lesz úgy látom.
Azért kérdeztem hogy mit tud a 2., ugyanis 3k nem pénz, és mégis csak Forza az is.<#law>#law>
PSN ID.: Beegabor
a Forza 4-hez képest sehol nincsenek
ég és föld
kis túlzással kb olyan, mintha a #115668 helyett ilyet vennél:

A múltkor én is megleptem magam egy 360-al, amihez kaptam a Forza 3-at, egyébként ez volt az a cím, ami miatt megvettem a gépet.
A kérdésem is a Forzával kapcsolatos lenne.
Mivel a harmadik rész eléggé tetszik, a negyedikbõl meg sajnos nem nagyon találni mostanában gyûjtõit, arra gondoltam beszerzem a második részt, mint amolyan "áthidaló" megoldás, meg azért hagy legyen már meg mindegyik belõle, abból gond nem szokott lenni.
Mennyivel "elmaradottabb" a 2., mint a 3.?
Fizika, hangok, grafika, stb.
Egyébként a 4. gyõjtõire azért gondoltam, mert ha jól tudom ahhoz jár a Top Gear pálya is. Annyira nem érdekelne az a pár autó ami még hozzáadódik a dologhoz, beérem az eredetileg berakott pár százzal is, de a pálya tényleg érdekelne, még az "artbook" se kellene annyira.
Szóval ha a normál kiadást venném meg, hozzá lehetne csapni valahogy azt a pályát, vagy esetleg nem lett az már elérhetõ egy esetleges frissítésben, vagy valami?
Warez kizárva, bár sajnos így vagyok hátrányban, na de sebaj.
Én sztem kb 1 év múlva beruházok azért egy Vitára, addigra remélem nem csak az uncsi lesz még mindig rá 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
14 éves gyerekek rohangálnak SGS2-vel a kezükben, nincs mirõl beszélni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Sony is elkövette azt a hibát, amit a Nintendo a 3DS-nél, hogy a kezdõkínálat igen-igen gyér játékok terén. Ezen talán az ameriaki premier egy kicsit javítani fog majd, meg talán az európai is.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Vannak akik RE vagy COD vagy bármivel eljátszanak, egyszerûen meg kell kérdezned az illetõt.
Carcassone, Puzzle Quest, Rayman, Catan, Plants Vs. Zombies, Clash of Heroes
Dobozost nem tudnék mondani...
Xbox 360 vásárlás elõtt állok és érdeklõdni szeretnék milyen játékot javasoltok multiplayer ügyben. Én személy szerint oda vagyok az RPG-ékért, ebben a kategóriában nézelõdtem rengeteget, de úgy láttam a legjobbak nem rendelkeznek több játékos lehetõséggel. Van mégis ilyen a piacon?
Ezen felül van egy olyan naiv gondolatom, hogy létezik olyan játék Xbox-on, amivel lányok is le tudják foglalni magukat (multi képes lenne a legjobb). Ezen a téren tudntok javsolni valamit?
Köszönöm a segítséget elõre is 😊
-Miért hianyzik neha neha egy egy textura (talaj) - mert sz.r
-Miért generálja rögtön a teruletet popup? - mert sz.r
-Miért hiányzik valami belöle? - mert sz.r
-Miért érzem üresnek ezt a kaszabolós rpg témát? - mert sz.r
-maga a világ engem lenyügöz mondjuk a fantasy mufajjal kenyérre lehet kenni 😊 - sok jobb van ennél 😉
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.