XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szega96
Igen, nem a játékot nézik, spt még csak azt sem h játszol e online.

JaSoN HuNTeR
Ha egy eredeti játékkal játszok neten egy flashelt Xbox 360-as gépen akkor is kibannolnak a liveról? Fontos lenne a pontos válasz.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Totti5
Mármint a nintendóé nem😊 PSP még most is elég jó kis hardwer, nagyon össze van rakva, ha kézbe veszi az ember akkor egy igényes "hájtek" kütyü benyomását kelt. Nyilván erõben már nem veszi fel a versenyt egy két procis telefonnal, de FF7, GoW, Silent Hill grafikailag és persze játék mélységeiben rálicitálnak a telefonos izékre. Vita pedig egy erõs hardwer, a kérdés csak az hogy jönnek e minõségi multiplaform címek, vagy jószerivel 3DS minõséget/portokat kapunk. Ha az utóbbi akkor RIP. Bár az is kérdés hogy mennyire fognak a PSP után ráállni komolyabban a fejlesztõk... vagy megint lesz egy GoW, egy Uncharted, FF és mondhatni ennyi volt. Ez 5-6 évre nagyon kevés és ha nem erõsít bele a Sony akkor a kutya sem fog rá fejleszteni rendes játékokat, amik kihasználják a hardwert.

Örm
Hello!
A zavvi.com-ról rendelt játékok általában mennyi idõ alatt érkeznek meg?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Totti5
Az árazás nem megabájt függõ és a játék funfakotra sem.

DarkSector
Ez nem változtat semmit. 😊
Attól még ez kicsit gáz dolog. tudom nem MB-ban mérik de akkor is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Anno a DoS 6.22 7 MB körül volt és kissé többe fájt... ééééted ugyi?
De mondhatom neked a dobozos Larry I-et is ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
The Simpsons™ Arcade Game 800MP (18MB és elkérnek 800MP-t...)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Persze nem komolyan gondoltam!😊
Jogsim nyáron meglesz, szóval majd odaállhatunk a piros lámpához😄DDD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

robotnyk
nem, de alaphangon 70 ropi, 90 a 3G...
Muttley
csajok nem így gondolják.. 😉
idén töltöm a 3. X-et, de bármikor lefutok veled egy 100 m sprintet, kimegyek veled Endurance kerékpározásra, 2 órát végig speedskate-elek veled jégpályán, leúszok veled 1500 m gyorsot, végig powerpush-ozok veled 3 órát longboard-on, álló jet-skin is mehetünk egyet, és odaállok melléd piros lámpánál autóval
ha majd lesz jogsid <#nevetes1>

inkább nézd meg EZT és R1 Halo-zni 😄D

Just do it :)

DarkSector
Ja neked akkor kimaradt a Commodore 64-es korszak...😊
És nem, az nem 64 bit-en futott. 😄

TaRka0107
Vénf*sz😄DDD
Én azon a fekete nintendo-n nõttem fel amihez mindig vetettem anyával a sárga kazettákat😄DD FÚú de jó volt. Tini ninja teknõcök, mortal kombat!

Muttley
nekem is 😊
csak azóta eltelt 23 év.. <#idiota>

blackcalibra
Oké, a 4.et is próbáltam, a demot letöltöttem, de nekem nincs bajom a 3.-al sem, persze az már a demoból is látszik, hogy nagy difi van a kettõ között.
Igazándiból nem is akartam addig a 4.-et megvenni, amíg ki nem pörgettem a 3.-at, legalább addigra olcsóbb lesz, és több letölthetõ tartalom is rendelkezésre áll majd, viszont azt nem gondoltam, hogy a 4. limited ennyire "kifut" és hiánycikk lesz.
Ezért próbáltam most beszerezni egyet, de hát nem nagyon lesz úgy látom.
Azért kérdeztem hogy mit tud a 2., ugyanis 3k nem pénz, és mégis csak Forza az is.<#law>
Seth
Nekem volt ilyenem 😄 Jobb mint a Vita , bár lehet csak az idõ megszépítette az emlékeket<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Muttley
felejtsd el a Forza 2-3-at
a Forza 4-hez képest sehol nincsenek
ég és föld
kis túlzással kb olyan, mintha a #115668 helyett ilyet vennél:

Muttley

blackcalibra
Sziasztok!

A múltkor én is megleptem magam egy 360-al, amihez kaptam a Forza 3-at, egyébként ez volt az a cím, ami miatt megvettem a gépet.
A kérdésem is a Forzával kapcsolatos lenne.
Mivel a harmadik rész eléggé tetszik, a negyedikbõl meg sajnos nem nagyon találni mostanában gyûjtõit, arra gondoltam beszerzem a második részt, mint amolyan "áthidaló" megoldás, meg azért hagy legyen már meg mindegyik belõle, abból gond nem szokott lenni.
Mennyivel "elmaradottabb" a 2., mint a 3.?
Fizika, hangok, grafika, stb.
Egyébként a 4. gyõjtõire azért gondoltam, mert ha jól tudom ahhoz jár a Top Gear pálya is. Annyira nem érdekelne az a pár autó ami még hozzáadódik a dologhoz, beérem az eredetileg berakott pár százzal is, de a pálya tényleg érdekelne, még az "artbook" se kellene annyira.
Szóval ha a normál kiadást venném meg, hozzá lehetne csapni valahogy azt a pályát, vagy esetleg nem lett az már elérhetõ egy esetleges frissítésben, vagy valami?
Warez kizárva, bár sajnos így vagyok hátrányban, na de sebaj.
A gyér kínálattal egyetértek, konkrétan 1-2 játék van szó szerint, ami miatt most megéri venni, még a japók sem kapkodják. Az ár meg szerintem csak nálunk probléma, bár az igaz, hogy összehasonlítva a 3DS jelenlegi nagyon alacsony árával, és normalizálódó játékkínálatával, jelenleg sok embernek az tûnhet jobbnak.
Én sztem kb 1 év múlva beruházok azért egy Vitára, addigra remélem nem csak az uncsi lesz még mindig rá 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zaki
nem baj, majd anyu-apu megveszi sok a hülyegyereknek... :p
14 éves gyerekek rohangálnak SGS2-vel a kezükben, nincs mirõl beszélni.

Tinman
EU-ban recesszió vanik', szóval én most a Sanyi helyébe másképp próbálkoznék, de mivel 4 éve veszteségesek, ez drága Vita/kissé gyér kínálat lehet, hogy komoly szög lesz a koporsóba...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PSP 100 fölött startolt 2005-ben. DT buzifónja meg 144k <#idiota>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
A legnagyobb hibának én azt érzem, hogy a 320 GB-os HDD-vel, Move-al felszerelt vadi új PS3-am KEVESEBBE került, mint egy wi-fi-t sem tudó Vita.

Egy handheld soha nem a grafikáról fog szólni. A psp sem volt emiatt nagy szám. A játékkínálat teheti naggyá. Vagy okozhatja a bukását.
Sony is elkövette azt a hibát, amit a Nintendo a 3DS-nél, hogy a kezdõkínálat igen-igen gyér játékok terén. Ezen talán az ameriaki premier egy kicsit javítani fog majd, meg talán az európai is.

Evogordon
Pont ma teszteltem egy ilyen ps vitat az uncharted demojat beraktam es egy kicsit jatszottam vele grafika elmegy de azt hittem nagyobbat fog utni mondjuk nem lattam a jatekbol olyan sokat meg hat miert is varna el az ember egy kezi konzoltol olyan nagy grafikat. Kijelzoje faszantos. Kb ennyi 😄 Nem kell kategoria.

DarkSector
Hiperaktívoknak van.

szega96
Asszem az egy challenge tower-es cucc, de most az mind 1, jól néz ki sztem..

Totti5
Mégis ki akar képernyõt törölni a legnagyobb harc közben? ennyire nem tuják már hogy milyen faszságot találjanak ki......

szega96
OFF nem néz ki rosszul
ON

Totti5

Renjike
zsír új , nem az enyém , a táp sötétebben világít a megszokottnál miután kikapcsol a gép , és igen magától kapcsol ki akár játszol akár filmet nézel akármit csinálsz ... nem pont 5 perc valamikor 2 , 3 , 7 ...... a konzol nem az enyém.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

rastaman
nekem 1 konzolos csaj ismerõsöm van, õ a guitar herokért van oda.

zaki
thx

Shan
jóvanna. rájöttem
Totti5
Kint van... demó jó volt. Ilyen RPGbõl nincs túl nagy eresztés. Konkrétan idén ami jön az a Witcher 2, Risen 2 és ez. Nyilván a Witcher lesz a legjobb, aztán az Amalur és a Risen 2 ( már ha a port nem valami végtelenül elcseszett szemétkupac lesz, mint az elsõ résznél ).

Totti5
Rayman továbbra is dobozos😊

Totti5
Elsõ pecs javította.

DarkSector
Bármivel.

Vannak akik RE vagy COD vagy bármivel eljátszanak, egyszerûen meg kell kérdezned az illetõt.

zaki
Skyrimet lehet már játszani hdd-rõl, kijavították a textúra bugot, hogy csak lemezrõl lehetett normálisan játszani?

Shan
Lányoknak:

Carcassone, Puzzle Quest, Rayman, Catan, Plants Vs. Zombies, Clash of Heroes
Dobozost nem tudnék mondani...
attól függ h mi tetszik a csajnak,én bf3 ban találkoztam csaj játékosokkal.

Csabee
Sziasztok!
Xbox 360 vásárlás elõtt állok és érdeklõdni szeretnék milyen játékot javasoltok multiplayer ügyben. Én személy szerint oda vagyok az RPG-ékért, ebben a kategóriában nézelõdtem rengeteget, de úgy láttam a legjobbak nem rendelkeznek több játékos lehetõséggel. Van mégis ilyen a piacon?
Ezen felül van egy olyan naiv gondolatom, hogy létezik olyan játék Xbox-on, amivel lányok is le tudják foglalni magukat (multi képes lenne a legjobb). Ezen a téren tudntok javsolni valamit?
Köszönöm a segítséget elõre is 😊

Shan
Akkor mondjál párat elérhetõ áron, mer' hiányom van... 😊
Muttley
Kingdoms of Amalur: Reckoning Demo

-Miért hianyzik neha neha egy egy textura (talaj) - mert sz.r
-Miért generálja rögtön a teruletet popup? - mert sz.r
-Miért hiányzik valami belöle? - mert sz.r
-Miért érzem üresnek ezt a kaszabolós rpg témát? - mert sz.r

-maga a világ engem lenyügöz mondjuk a fantasy mufajjal kenyérre lehet kenni 😊 - sok jobb van ennél 😉

TDC Geronimo
február 7

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kakaoskalacs
Hm ezesetben más a helyzet mikorrá várható a megjelenés?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

TaRka0107
De 5 perc játék után kapcsol ki a gép magától, vagy ha te kikapcsolod akkor áll le teljesen 5 perc után? Ha az utóbbi akkor szerintem még a hûtés megy rajta, ha hûtés moddolt. Olvastam hogy ha hûtés moddolt akkor még hûti a gépet 5 percig a gép kikapcsolása után. Ha viszont ha játszol és úgy áll meg magától az nagy gáz.

zaki
Igen, arról beszélek én is, a tápról. Nekem is világít narancssárgán, ha bekapcsolod a gépet, akkor meg zölddel. 😊