XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben ha jól tudom lehetett venni 10000MS pontot elég jó áron. Tudnátok nekem ilyen helyet ajánlani, ha még lehettséges?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
olyan mint a Dead Space. a lehengerlõ single miatt szeretjük <#smile>#smile>
Vettem egy új gépet és a régi hdd-t tettem rá. A problémám az lenne, hogy a HDD-n lévõ profilnál azt írja ki a gép, hogy a profil sérült. Pedig délután a régi gépen még minden rendben volt vele. Ezt nem lehet valamilyen úton módon helyrehozni?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Just do it :)
Miért jó hír? Mert a demó single / multiplayer hibrid lesz, két egyjátékos missziót, és két multiplayer pályát tartalmaz majd - utóbbiak esetén jön majd jól a Gold az amúgy Free státuszban lubickolóknak. "
Forrás gamer365
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Elfelejtettem a jelszót ahhoz az email címhez amellyel a live-ra regisztráltam. Meglehet változtatni valahogy az eamil címet egy másikra úgy,hogy a régi jelszót nem ismerem, vagy lehet kérni új jelszót egy másik email címre? Köszi a segítséget!
Nem hittem volna, hogy ennyit lehet még javítani a hármason, ami egyébként nekem nagyon bejön.
PSN ID.: Beegabor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nézz meg néhány friss gameplay videot és sírj
ja, és ez VOLT az eredeti elképzelés
#115724:
egy autós játék értéke nálam ezen múlik:
látvány, fizika, hangok (motor, gumi, egyéb) irányítás
ezekben NAGYSÁGRENDNYIVEL jobb a Forza 4 a Forza 3-nál
sztem a 3-ast add el ameddig még tudod
már a kutya sem veszi meg és folyamatosan veszti az értékét
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Mi van az EA szervereivel?Ma mentem volna live-ra játszani, de azt írta ki, hogy pillanatnyilag nem elérhetõ.(FIFA10)
Magyar regem van és mivel új bankhoz mentem év elején a régi kártyákat természetesen megszüntettem. Lejár a LIVE regem és autómatice meghosszabbítja bár a régi kártyaadatokkal. Most írnám be be új kártya adatokat és nem fogadja el azt mondja nem érvényes. Pedig két kártyával is próbáltam egyik dombornyomott.
Szóval mivel most nem tudom használni a live-ot mert tiltották a kártya miatt, ami ugye már rég le van mondva és itt a hétvége support sincs.
Át tudom vinni valahogy a BF3 statomat ha csinálok egy új reget, hogy legyen LIVE-om? Ha mondjuk uk reget csinálok ott van PayPal fizetési lehetõség?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Eldöntöttem, hogy regisztrálok a LIVE-re. Mivel fõleg játékletöltésre szeretném használni csak az angol oldal kínálatában találtam a kiszelmelt játékokat. Mi szükséges hozzá, milyen adatokat kell pontosan kitölteni és hol kell kicsit "csalni", hogy sikeres legyen az angol regisztráció?
Elõre is köszi!
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Mivel nekem a 3 rész Ultimate Collection van meg, megpróbálom addig kijátszani amíg meg nem jelenik a 4 rész DLC-kel bõvített kiadása.
Mert szerintem itt is annyi van. Ott se volt nagy eltérés.
Persze attól függ milyen szempotok szerint kérdezed.
A legegyszerûbb ha megnézed milyen játékok érdekelnek, és amik érdekelnek single-ben megnézed copp vagy multiban és ennyi.
Szerintem ne azért vegyél meg egy játékot mert más szerint az jó multiban.
Kérdeznék még egyet, ha lehet. 😊 Tudnátok játékokat javasolni offline multiplayerre, amelyek élvezetesek akár ketten, akár többen. Lehet az mászkálós, autó szimulátor, szerepjáték, akármi. Köszi szépen! 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
FarCry 3 a majdnem biztos
Resi6, BiA Furious Darksiders II, Prey 2 talán
a többi felejtõs
+ Ninja Gaiden 3, Sniper GW2, és remélem Thief 4
😊
The Darkness II
Mass Effect 3
Brothers in Arms Furious 4
Max Payne 3
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
Resident Evil 6
Halo 4
Alan Wake's Night Springs
Assassin's Creed III
BioShock Infinite
Darksiders II
Far Cry 3
Halo 4
Hitman: Absolution
Prey 2
Tomb Raider
Aliens Coloniel Marines - halasztva 2013-ra
Metro Last Light - halasztva 2013-ra
Spec Ops: the Line - halasztva 2013-ra
Rainbow Six: Patriots - leghamarabb 2013-ban
TD Ferrari - kiderült Shift féle arcade/sim fosh lesz
Sniper Elite 2 - 2005-ös kõkorszaki mozgásanimációt alkalmaznak
MGS: Rising - eredeti koncepcióból átalakult idegbolond hülyegyerek játékká
Ghost Recon: Future Soldier - eredeti koncepcióból átalakult szuperkönnyített, hülyegyerekesített arcade kakivá
lassan kilövik az idei nagy címek mindegyikét
és még csak febr 03 van 😊(
Új rekord, teljes játék még nem fagyott ki 15 perc játék után, pláne nem kezdéskor... ajjaj, mi lesz késõbb...
PSN ID.: Beegabor
Szokásos hiba. Elsõ negyede jó, 2. negyedében még van 1-2 új dolog, aztán repeta érdektelen helyeken, ráadásul az elsõ pálya után átment totál zárt térbe... klisé metró, klisé múzeum, klisé polisz sztésön, pedig a szabad ég alatt még a látvány is sokkal szebb volt. Kb a felénél lehetek, de ez most bõven elég volt egy idõre.