XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örm
Hello!
Régebben ha jól tudom lehetett venni 10000MS pontot elég jó áron. Tudnátok nekem ilyen helyet ajánlani, ha még lehettséges?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

The Witcher 2-höz nem illik sem a COOP sem a Multi..
olyan mint a Dead Space. a lehengerlõ single miatt szeretjük <#smile>
Örm
Hello!
Vettem egy új gépet és a régi hdd-t tettem rá. A problémám az lenne, hogy a HDD-n lévõ profilnál azt írja ki a gép, hogy a profil sérült. Pedig délután a régi gépen még minden rendben volt vele. Ezt nem lehet valamilyen úton módon helyrehozni?

Renjike
nem . csak egy csodálatos tökéletes single player rpg élményt.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Mr Manson
The Witcher 2 - XBOXra fog tartalmazni multit vagy coopot?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Köszi, gyors volt a 4200pötty. 😊 THX.
DarkSector
2013? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaka923
Nekem meg február 1-ig.

DarkSector
Március 15-ig van gold-om. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
Totti és Seth,
nekem a fõ gondom az, hogy...
de persze majd meglásssssssuk <#vigyor>

Just do it :)

Renjike
"ó hír azoknak, akik letöltik majd ugyan a Mass Effect 3 február tizenhetedikén érkezõ demóját Xbox 360-on. de nem rendelkeznek Gold elõfizetéssel: a Microsoft a játék megjelenéséig (azaz nagyjából három hétig) tartó ingyenes Gold hozzáférést biztosít a demóverzió mellé.

Miért jó hír? Mert a demó single / multiplayer hibrid lesz, két egyjátékos missziót, és két multiplayer pályát tartalmaz majd - utóbbiak esetén jön majd jól a Gold az amúgy Free státuszban lubickolóknak. "

Forrás gamer365

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
wáááá

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Örm
HEllo!
Elfelejtettem a jelszót ahhoz az email címhez amellyel a live-ra regisztráltam. Meglehet változtatni valahogy az eamil címet egy másikra úgy,hogy a régi jelszót nem ismerem, vagy lehet kérni új jelszót egy másik email címre? Köszi a segítséget!

Köszi!<#eljen>
Nem hittem volna, hogy ennyit lehet még javítani a hármason, ami egyébként nekem nagyon bejön.
DarkSector
Nem lehetne.

Seth
az VOLT egy E3-mas demó, 6 perc gameplay-jel,egyféleképpen megoldható útvonallal. Lesznek ugyanilyen sunnyogós részek most is.

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Várjuk meg amíg megjelenik. Elõzõ részeket is lehetett akciósan és lehetett taktikusan játszani.

Muttley
#115713: ezért
nézz meg néhány friss gameplay videot és sírj
ja, és ez VOLT az eredeti elképzelés

#115724:
egy autós játék értéke nálam ezen múlik:
látvány, fizika, hangok (motor, gumi, egyéb) irányítás
ezekben NAGYSÁGRENDNYIVEL jobb a Forza 4 a Forza 3-nál
sztem a 3-ast add el ameddig még tudod
már a kutya sem veszi meg és folyamatosan veszti az értékét

Waczkor
FIFA 10-es servereket már lekapcsolták végleg,akárcsak a 2010 fifa world cup szérókat is.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

SZIASZTOK.LENNE EGY LEHET HOGY HÜLYE KÉRDÉSEM DE KELLENE NEKEM EGY OLDAL AHONANN A LEGELSÖ XBOXHOZ TUDNÉK JÁTÉKOKAT LETÖLTENI.TUDD VALAKI SEGITENI.KÖSZÖNÖM!!!
Hello!
Mi van az EA szervereivel?Ma mentem volna live-ra játszani, de azt írta ki, hogy pillanatnyilag nem elérhetõ.(FIFA10)
Nah most legyen okos valaki!

Magyar regem van és mivel új bankhoz mentem év elején a régi kártyákat természetesen megszüntettem. Lejár a LIVE regem és autómatice meghosszabbítja bár a régi kártyaadatokkal. Most írnám be be új kártya adatokat és nem fogadja el azt mondja nem érvényes. Pedig két kártyával is próbáltam egyik dombornyomott.
Szóval mivel most nem tudom használni a live-ot mert tiltották a kártya miatt, ami ugye már rég le van mondva és itt a hétvége support sincs.

Át tudom vinni valahogy a BF3 statomat ha csinálok egy új reget, hogy legyen LIVE-om? Ha mondjuk uk reget csinálok ott van PayPal fizetési lehetõség?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Szeretném kérni a segítségeteket!
Eldöntöttem, hogy regisztrálok a LIVE-re. Mivel fõleg játékletöltésre szeretném használni csak az angol oldal kínálatában találtam a kiszelmelt játékokat. Mi szükséges hozzá, milyen adatokat kell pontosan kitölteni és hol kell kicsit "csalni", hogy sikeres legyen az angol regisztráció?
Elõre is köszi!
en szemely szerint merges vagyok forza sorozatra.. imadom termeszetesen.. de megvettem kezdetkor collectort es sorban a dlc ket.. aztan egyeb kihagyas utan.. egy rakas dlc hianyzik.. (mikor nem követtem).. aztan megjelenik a ultimate collection :@ .. sz.pjanak.. mondom na jo..megnyugodtam erre fel meg ultimate collection utan is jon dlc :@

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Köszi Totti és Darksector a Forza elemzést!<#wave>
Mivel nekem a 3 rész Ultimate Collection van meg, megpróbálom addig kijátszani amíg meg nem jelenik a 4 rész DLC-kel bõvített kiadása.
DarkSector
Itt sok helyen van eltérés. A legdurvább 1:26-nál mikor a kocsi kerekét mutatja, ahogy a felni pörög. 😛

DarkSector
Irányításban szerintem a 4 jobb lett.

DarkSector
Ok de a 3-4 között is van. 😊

Totti5
Nagy.

Totti5
Fight Night, Mortal Kombat, Fifa, Lego játékok, rakat XBLA játék. Osztott képernyõn meg Forza, PGR, COD WaW, GeoW, Halo.

DarkSector
Jah miért a 2-3 közt nagy különbség volt?
Mert szerintem itt is annyi van. Ott se volt nagy eltérés.
Persze attól függ milyen szempotok szerint kérdezed.

DarkSector
Szerintem ne adj más véleményére, ami másnak tetszik az nem feltétlen fog neked is.

A legegyszerûbb ha megnézed milyen játékok érdekelnek, és amik érdekelnek single-ben megnézed copp vagy multiban és ennyi.
Szerintem ne azért vegyél meg egy játékot mert más szerint az jó multiban.

Totti5
Akkora nincs, de a 3al kár már foglalkozni. 4 minden téren sokkal jobb, és attól eltekintve hogy 2 pálya nincs benne a 3ból, mindent tartalmaz szebben, jobban, kidogozottabban.

Csabee
Köszönöm szépen a válaszokat a lányos Xbox játékokat illetõen!
Kérdeznék még egyet, ha lehet. 😊 Tudnátok játékokat javasolni offline multiplayerre, amelyek élvezetesek akár ketten, akár többen. Lehet az mászkálós, autó szimulátor, szerepjáték, akármi. Köszi szépen! 😊

Van akkora különbség a Forza 3 és 4 között, mint anno a 2 és a 3 rész között volt?
Ghost Recon: Future Soldier az miért arcade szar?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Muttley
ebbõl nálam a
FarCry 3 a majdnem biztos
Resi6, BiA Furious Darksiders II, Prey 2 talán
a többi felejtõs
+ Ninja Gaiden 3, Sniper GW2, és remélem Thief 4
😊

Totti5
Azért van még mit áttolni jövõre😄DD

The Darkness II
Mass Effect 3
Brothers in Arms Furious 4
Max Payne 3
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
Resident Evil 6
Halo 4
Alan Wake's Night Springs
Assassin's Creed III
BioShock Infinite
Darksiders II
Far Cry 3
Halo 4
Hitman: Absolution
Prey 2
Tomb Raider

Muttley
jól haladunk 😊

Aliens Coloniel Marines - halasztva 2013-ra
Metro Last Light - halasztva 2013-ra
Spec Ops: the Line - halasztva 2013-ra
Rainbow Six: Patriots - leghamarabb 2013-ban
TD Ferrari - kiderült Shift féle arcade/sim fosh lesz
Sniper Elite 2 - 2005-ös kõkorszaki mozgásanimációt alkalmaznak
MGS: Rising - eredeti koncepcióból átalakult idegbolond hülyegyerek játékká
Ghost Recon: Future Soldier - eredeti koncepcióból átalakult szuperkönnyített, hülyegyerekesített arcade kakivá

lassan kilövik az idei nagy címek mindegyikét
és még csak febr 03 van 😊(

Harlekin
jah beteg,de még csak röhögök rajta,viszont azért már ott legbelül érzem,hogy lesz néha nem jó vége is a dolognak!<#nevetes1>
Totti5
Kingdoms of Amalur: Reckoning

Új rekord, teljes játék még nem fagyott ki 15 perc játék után, pláne nem kezdéskor... ajjaj, mi lesz késõbb...

Örm
Köszi a választ!

zaki
Nekem 1 hét, néha kicsit több.

Seth
...és baromi frusztráló tud lenni,mikor nagy lassan összekukázod a testrészeidet, mire egy kis köcsög újra szanaszét repít

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
Akkor lehet belenézek!
Totti5
Neverdead...

Szokásos hiba. Elsõ negyede jó, 2. negyedében még van 1-2 új dolog, aztán repeta érdektelen helyeken, ráadásul az elsõ pálya után átment totál zárt térbe... klisé metró, klisé múzeum, klisé polisz sztésön, pedig a szabad ég alatt még a látvány is sokkal szebb volt. Kb a felénél lehetek, de ez most bõven elég volt egy idõre.

Totti5
Nem😊, nem bannolnak, ha mégis akkor valami orbitális hülyeséget csináltál, de ahhoz tényleg oda kell tennie magát az embernek. Ha mégis bannolnának akkor tömeges lenne, vagyis mindenki ki lenne tiltva.

Harlekin
sosehalunk meg elmegy vagy halott?<#nevetes1>
szega96
Igen.Ha még bannolnak egyáltalán

JaSoN HuNTeR
Akkor ezt most nem értem. 😄 Igen vagy nem?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0