176617
banner
  • Macccy
    Nem a gépezés öli, ha az AC3 írói még mindig a szar lostbol lopnak ...

... mi a fszom az a B.O2 ?
  • grebber
    Ahogy magamon észlelem a sok gépezés az nagyon tudja ölni az agysejteket,mivel hiába néztem meg minden átvezetőt meg ugye magyar is volt nem értem mi lett a vége :(

• Seth
    Már 1 hete :)
  • The Protector
    Örülhettek....B.O2-is kint van.
  • Moby
    A főszál KIVITELEZÉSE végig egy határ szar, nemtudom mit vártál. Egy csapongó agyfasz az egész.
    Szerencsére túl sok vizet viszont nem zavar :D
  • vg
    Nekem is nagyon tetszik, igényes cucc nagyon.
  • arty
    Forza Horizonban van akinek megvan minden sufnikincs? Mikor adja be az utolsót?
  • arty
    jah, meg közben elcseszed a saját játékélményed :)

(mondjuk legutóbbi splintert nem lehetett "szépen" játszani, ott szinte mindenképpen öldökölni kell, állandóan :( )
  • Harlekin
    AC 3 befejezve...
    HÁÁÁÁÁT mit is mondjak a kezdeti lagymatag szart követő kellemes csalódás a végére átment méla undorrá,ahogy ezt az egészet befejezték.Ha a 12 es szek. nem lett volna akkor legalább a jó kategória maradt volna meg bennem.Nem akarok spoilerezni,de anyukájára simán rá vezethetné a vezér bikát az aki ezt az egészet így a végén össze csapta és iszonyatosan dühítő idegesítővé tette!
    Ha a fő sztorit nem veszem figyelembe akkor ez 1 igen élvezhető tartalmas game.
    Már bánom,hogy nem daráltam le az egész fő sztorit 4-5 óra alatt,de akkor szerintem be se fejeztem volna a gamát és nem lett volna benne 40 óra 47 perc amiből a fő storyt leszámítva minden percet élveztem.
    Még van vissza pár apróság amit be szeretnék fejezni,de ez a vég iszonyat elvette a kedvem az egésztől.
  • Seth
    Warez van, az a demó :)
  • DarkSector
    Miaz hogy darabokban?
    Link is van hozzá.
  • FlyHigh
    Van, de én lusta vagyok darabokba lekukázni, aztán kulcsra, stb.:D
  • DarkSector
    Van demo???
  • Moby
    Hát 15perc után annyit tudok mondani, hogy +1 :)
    AC3 után ez jön, de azzal most kurvajól elvagyok, és ahogy elnéztem ezt még sok óráig elmondhatom majd :)
  • Moby
    Na igen, az analóg világ kissé más volt :)
    A HDCP meg ilyen RSA-szerű, kulcspárzós(56bites) kriptorendszer.
    Természetesen nem törhetetlenek ezek, lásd PS3 is(ahol mostmár lv0 kulcsuk van), és hát az ilyen beágyazott kriptorendszereknél az a baj, hogy ha kompromittálódnak a kulcsok, akkor meg lehet baszni az egészet, örök időkre törhető marad.
  • heady
    Nagyon jol hangzik, koszi :)
  • Totti5
    Hitman 1 órás demo.

Nagyon szép és szmút 30 fps minden körülmények közt! Részletesek, kidolgozottak a pályák, szépek a színek jók az effektek, s valóban ember tömegeket mozgat meg az engine mindenféle probléma nélkül. Ha 100 ember nem volt a képernyőn ( és mászkáltam közöttük ) akkor egy sem és semmi lassulás, ráadásul ad az engine egy jó nagy fricskát a fiziksznek is. Olyan ajtók vannak benne ahol ilyen füzérek lógnak lefele. Nos az egyiknek kb 30 sor volt és az összes a fizikának megfelelően mozgott ahogy átmentem rajtuk. Nem akadtak össze, 47-es vonalait tökéletesen lekövetve lengedeztek.

A játékmenet lopakodás, a környezet kihasználása ahogy azt csak lehet. Érdekesség a nehézségi szintek. Összesen 5 db van. Van egy hardkór legnehezebb ahol egy célkereszten kívül semmi nincs. A játék egy deka tanácsot és leírást nem ad meg, nem mutat semmit, nincs hud és persze az AI is instant kill.

Artynak válaszolva, nem nem játszottam az előzőekkel, ez a széria kimaradt komplett.

Nagyon egyben van, minden eleméről süt az igényesség. Ha ilyen játékokhoz 6-7 éves generáció kell akkor remélem a köv gen minimum ugyan ennyi lesz!
  • gduck
    Aha, jó tudni :)

A régi Macrovision védelmet nem volt cucc kiszedni, de ahogy írod akkor ez már keményebb tészta.
  • grebber
    Splinter Cell Conviction megvolt? Na kb full ugyanaz mármint játékmenetben ha szénné henteled a népet akkor azt teszed max nem pluszba lesznek a pontjaid amit ad a game hanem mínuszban és kevesebb kapott cuccod lesz.
  • Macccy
    Forward Unto Dawn director's cut szó szerint director's cut: a "jelenben" játszódó Cortana-Chief részeket az elejére tették, nincs szétszabdalva, így jobb. A sorozat múlt beli részei ezután jönnek és a soundtrack-ek jobban összefogják. Plusz jelenet szerintem nincs, vagy nem tűnt fel, lehet csak ilyen tájkép részek, de így egyben sokkal jobb az összkép. Ja a végén persze Cortana aktiválja Chief kabinját ;)
  • orichalcos
    Halo fanoktól kérdem. A Limitedeseknek mennyire más a Forward Unto Dawn sorozat? Milyen plusz dolgokat tettek bele?
  • arty
    blood money megvolt?
  • Totti5
    Megnéztem róla minden videót. Azok alapján erősen lopakodós sunnyogós, taktikázós, nem epikus rohanós játék, ráadásul érzésre nem 8 órás kaland, mert talán van benne némi sandbox beütés is. Ha darálásra vágy az ember akkor nem az Hitman.
  • arty
    Szerintem nem. Pl a Far Cry1/2-ről is teljesen fals infókat lehet leszűrni, ha csak az első órát játszod. Utána nagyban változik mindkettő!
  • ABTeam2008
    Izé, az utolsó lejjebb akart lenni.
  • ABTeam2008
    Kincsesládákra nem igazán koncentráltam eddig, de a legegyszerűbben úgy tudod megnézni, hogy a térképen kijelölöd az adott kincsesládát, és utána a játékban mutatja neked, hogy a pozíciódhoz képest a láda feljebb / veled egy szinten / feljebb van.
  • The Protector
    Köszönöm!És az erődben jelölt kincsesláda is valszeg akkor a föld alatt lesz?
  • ABTeam2008
    Igen, vannak csetreszek a föld alatt is. Általában nem messze van a barlangok bejárata onnan, ahol jelölve van a térképen. Ha nem találnád, akkor keress rá YouTube-on (Peg Leg Trinkets).
  • Totti5
    Eladva.
  • The Protector
    AC3 kérdésem lenne.
    Sokat vadászgatok kincsekre,csetreszekre meg hasonló.Kb a 6. szekvencia óta úgy haladok h totál üres legyen a térképem minden ilyesmi szempontból.Kb a 7. szekvencia óta nem tudok felvenni pár ilyen cuccost mert egész egyszerűen jelöli a térkép de vagy nincs ott semmi a jelölés ellenére vagy föld alá jelöli.Ez bug lehet vagy ezek a tárgyak pl csetressz a föld alatt van vmi barlangban és meg kéne keresnem.A 11.szekvenciát taposom és még mindig ott vannak.Arra gondoltam h csak idővel jelennek meg mert a térképeket hozzájuk már hamar megvettem.
    Mellesleg ti mivel üzleteltek?Melyik cikk hozza a legtöbb pénzt?Pl a medvebúr meg ezek jól fizetnek.van ahol a szeszek is jól mennek meg a ruhák.Többivel nem foglalkozom.
    Huh.még annyi.Csak 2 hajóm van és 2 konvojom.Nem is enged többet csinálni sajnos.Vmiért nem engedi.A másik h 2 asszasszin még hiányzik a gyűjteményeből pedig már nincs sok hátra.A segítséget előre is köszönöm.
  • grebber
    Nem kell ahhoz végigvinni az első óra után le lehet ezeket szűrni.
  • Totti5
    Már le is nyomtad? csak mert torrentre ma került fel, de már úgy beszélsz róla mint ha 1 hete nyomnád
  • Moby
    Ez főleg azért van, mert a tévéd erősen belenyúl mindkettőbe, capturnél viszont a pure jelekkel fogsz dolgozni.
  • gduck
    102cm TV FULL 1080p XBOX360. Én elhiszem amit mondasz, de én semmi difit nem látok. És nem kötekedni szeretnék
  • grebber
    Semmi nonplusz ultra nincs benne.Egynek elmegy aztán 2 hét múlva már nem is emlékszem rá!
  • vg
    Megjött a kopasz!
  • arty
    mert analóg átvitel és ezért összeszed(het)mindenféle "zajokat"
    mert a komponensen az egyes szín-komponensekről az információ brutálisan tömörítve érzezik
    nyilván megjelenítő-/felbontás-/kábel-függő is + az is sokat számít, milyen messziről nézed
  • gduck
    Komponensen miért nem jön ki a minőség? Ezt komolyan kérdem, mert én szemmel semmi difit nem látok a kettő között.
  • arty
    avermedia ~ ugyan annyi mint a roxio, mindegy melyiket venném :) komponensen NEM jön ki az a minőség, ami hdmin! (tudom, mert volt már ilyen eszközöm, csak sajnos a speckók ellenére sem volt képes fogadni 1080p60 jelet)
  • gduck
    Az lemaradt, hogy miért ragaszkodsz a HDMI csatihoz, amikor komponensen is kijön a minőség?