XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
:$<#law><#awink>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Te rendes vagy. 😛
Totti szeret téged szerintem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Nem is mondtam hogy rosszat mondtál... sõt...😄
Amióta rám szóltatok, azóta Totti-t zaklatom priviben😄DD

DarkSector
alternatív megoldások:

- nem válaszolok
- privibe válaszolok

Csak nekem természetes hogy tiszteletben tartsam a topikokat?
Ne vedd rossz néven nem hibáztatok senkit, mehet felõlem csak vicces hogy kint van egy NO WAREZ tábla.

És úgy viselkedik mindenki mintha ott sem lenne.
KB, mint egy másik topikban ha kitesz a házigazda egy linket hogy faq és senki el sem olvassa, én 1 topikban hg vagyok átérzem ezt a dolgot.

Mindegy én ezekután is a saját elveim szerint fogok eljárni.

Végülis egy rossz szót nem is irtam senkire, csak Harlekinnek irtam egy rövid választ. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Szépen megkérdezte a kedves leendõ xbox tulajdonos hogy hogy s mint. Nem küldhetjük el a p*csába még ha warez is.

DarkSector
Ezen még meglepõdsz?

szega96
csukd be a szemeid :d

DarkSector

Harlekin
Mi van itt már megint!Csak ámulok és bámulok!<#nevetes1>
De lehet, csinálj egy kamu eng profilt, töltsd le az alkalmazást, aztán megy az magyaron is. Aztán le is törölheted a kamu profilt.
CroftManor
A külföldi kölykök tudnak youtubeozni az új dashboard óta, mi meg nem? Akkor mi értelme volt hogy béta tesztelõ lehettem? Nem teszteltünk semmit! Csak az új külsõt kaptuk meg elõbb...

Nothing is True, Everything is Permitted

TaRka0107
Merre laksz te? Én már két DVD-t elbasztam rá.
Valami iHAS a márkája, nem? Az már mindegy milyen olvasó van a boxban?
Elég az elsõ dvd-t is kiírni, 2.-on csak autók meg pályák vannak😄 De akkor ha lesz pénzem, kiírhatnád😄 Tesóm Pesten szokott lenni, ott fõiskolás.

relatíve speciális dvdíró kell, relatíve speciális fw-vel, hogy 100% legyen a játék a lemezen
Scrat
nem igazán gondolkodtam újban, inkább flasheltet szeretnék, ami tutira mûködik. Itt a környéken nem igazán tudok helyet ahol tudnék flasheltetni.
Tehát 3.0-ás kell. Köszönöm!
Azt hogy érted hogy "nem olyan íróval írtad ki"?
bocs a warez kérdésért, de a torrentrõl leszedett PC-n kiírt játékok futtathatóak az ilyen 3-as flasheléssel?

blackcalibra
Tudom, hogy ócska sz@r, meg köpedék, meg phejj, de játszik még valaki a Forza 3.-al?
Van egy pár acsi, amit csak eladással/vétellel lehet megszerválni.
Ha valaki tudna segíteni írjon egy privátot legyen szíves.
Kösz!
kiírjam neked? 2db verbatim lemez az ára... 😊
TaRka0107
Igen. De nem muszáj feltelepíteni. Lehet olyan boxot is kapni amihez csak memóriakártya van, tehát csak a mentések férnek rá.
Nekem a legújabb flash van rajta. De pl. Forza 4-ezni nem tudok, mert nem olyan íróval írtam ki. Úgy tudom a boxban lévõ olvasó sem mindegy.
Sokszor van úgy hogy patchelni kell a játékokat, sõt szinte már mindig. Ez nem olyan nehéz egyébként. Leírás szerint megcsináltam egyszer, utána már magamtól ment is. Eddig minden játék megy simán kivéve a Forza 4. Ha már xboxot veszel akkor olyat vegyél amin már 3.0-s flash van, vagy ha újonnan veszed akkor vidd el flasheltetni, és direkt kérd hogy 3.0-sra.

Scrat
Köszönöm. Tehát a HDD annyiból ELÕNY hogy oda rakja a mentéseket és oda "telepíti" a játékot?
A flashelt xbox sem biztos hogy visz mindent, mert van abból is frisebb és az új játékokat nem tudja indítani? Vagy ez hogyan van?

TaRka0107
Jó ha van benne HDD, mivel a játékot felmásolhatod rá, attól függetlenül kell a dvd, de nem használja annyira az olvasót és halkabb is. Tölthetsz rá demókat is, igaz nem kell Live szolgáltatás akkor mind1. Jó ha van HDD. Arra mennek a mentések is.
Nem kompatibilis a PC HDD-jével!

Scrat
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni mert nem igazán vagyok otthon a konzol világában.
Szeretnék a gyerkõcnek egy Xbox360-at Kinect-el venni.
Nem titok, letöltött játékokkal szeretnénk játszani, otthon, nem kell internetes frissülés, meg Live szolgáltatás meg semmi.
Mire figyeljek vásárlás, mik az okosságok, turpisságok?
Hogyan van az hogy valamelyik Xbox-ban nincs HDD? Megy a játék lemezrõl?
Akkor az mivel és miért jobb ha van HDD? Ez a HDD kompatibilis a PC HDD-jével? Tehét utólag bõvíthetem, esetleg cserélhetem nagyobbra?
Köszi elõre is ha valaki pár mondatban összefoglalná az okosságot!

mostanában végigtoltam

NeverDead : Gagyi, pár órát nyomtam. Nyáron talán újra megpróbálom.

Transformers War For Cybertron : Jópofa lövölde, sci-fi téma miatt nyomtam végig. A vége is jó volt.

Fracture : Szintén a sci-fi téma miatt, ez annyira nem volt jó, de végigtoltam.

Prince Of Persia The Forgotten Sands : Hatalmas meglepetés, nem is tudom miként maradt ki. Végig élveztem, nagyon jó kis játék volt. Ilyet még!
TaRka0107
Max Payne 3 lesz a favorit nekem!

grebber

- darkness 2 - csápos szörnyes, elég jóféle poénokkal is tarkitva tehát jó ez! Sajnos annyiban nem hozza a régi szinvonalát hogy töredéke csak a végigjátszási idõ 😞

- syndicate - Eddigiek alapján jóféle igaz nekem elsõre bonyolultnak tûnik a sok high tech cucc használata de majd csak ráérzek! Jóféle!
- Max Payne 3 - Kell az ilyen nekem tetszik. Stranglehold 2-öt is szívesen látnám!
- GR: Future Soldier - Kíváncsian várom eddigiek alapján jó lesz!
- Borderlands 2 - Még 1nek sem értem a végére valahogy nem fogott meg.
- Far Cry 3 - Eddig látottakban abban a pár percben már több hangulat volt mint az egész FC2-ben szóval várom ezerrel!
- Prey 2 - Várom!
- Bioshock infinite - Várom.Az összes rész tetszett egész jó ez a koncepció!
- Sniper: G. Warrior 2 - Várom.Remélem hozza az elsõ rész sikerét is City egyre csak fejlõdni fog!
- Sniper Elite 2 - Az egy is tetszett ez is fog!
- Thief 4 - Nekem a 3 is már olyan nehéz volt hogy végigjátszás nélkül esélytelen.De biztos kap majd egy esélyt.

Next PC upgrade: 2022

Muttley
hát tény, h nem játszok minden sz.rral 😊
én meg a space invaders-szel kezdtem, de azóta picit el telt pár év és jelenleg 24 db X360 játékkal itthon már kialakult az ízlésvilág is 😄D

Just do it :)

TaRka0107
<#wilting>
Lehet hogy neked a régebbi játékokkal kellene játszanod.
Nekem például a Darkness 2 nagyon bejött a demo alapján. Syndicate az nem az én mûfajom, Jericho-t nem próbáltam. CS az fos.😄 Viszont a Far Cry 2 nekem nagyon tetszett. Igaz vontatottá vált, nem is vittem végig, de eltudtam benne lövöldözni.
Future Soldier-re viszont kíváncsi leszek, nagyon várom.

Seth
A lényeg, hogy a mai játékokat nem neked csinálják.
Még jó, hogy én így 30 évesen még nem égtem ki és tudom élvezni õket anélkül, hogy a grafikát,animációkat nézném. Talán mert én még Atari-val kezdtem, ahol az erõs képzelõerõ alapkövetelmény volt 😄

PSN ID.: Beegabor

Muttley
ezééé jó h nem vagyunk 1-4-mák 😄D
hááá mirõl beszélsz te OMG? 😊
Jericho? - Hiába a többféle harci stílus és fegyver. Full jellegtelen helyszínek, karakterek és egy velejéig csõõõ játék. 4 óra PC full-graf. Elaludtam rajta 😊
Darkness2? - Micsodaaa? Szar military? Elég baj az. 😊 Sztem meg szar full-phantasy, zero reality és ótvar graf. Jó, h nem sz.pják le a csápjai 😊 neked átjön, nekem fullra nem 😛
Future Sold. - meglátod, h szuper könnyített lesz
Syndicate - a deus ex nálam nem nyert és azt mondtam CoD KLÓN. kidolgozatlan, jellegtelen helyszínek, túl high-tech mindent mutató HUD. nálam temetve
CS: battlefield 2-nek is van egy igen jól játszható (!) single része. cs-nek nincs? hagyjuk 😊
FarCry 3? - persze el tudják b.szni. remélem, az FC1 "majdnem" remake-je lesz. de majd meglátjuk

méég jó, h a BiA: Furious 4-ról beszéltünk <#idiota>

nem vagyok én fönök, de szivesen 😊

blackcalibra
Köszi fõnök!
na azon meg pláne simán megy, rádugod és kész 😊

Renjike
még nem jelentették be . csak olyant írtam amit bejelentettek . ennyi erõvel várhatnám a medal of honor 2-t mert jön de nem jelentették még be 😊 pedig az 1 szuper volt 😊 csak rövid ... Ac meg természetes hogy várom legmesteribb játék 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

blackcalibra
Nem, 64-es Win7 van.
Nem az az elsõdleges, hogy ott is mûködjön, de az asszonnyal akarunk Forzázni néha, de annyira bejön maga az irányító, hogy PC-hez is használni fogom.

Köszi a segítséget!
vezetkes box joy tökéletesen használható pc-n, windows vistától alapból, ott nem kell driver, xpn is de ott mar kell netröl szedned, de gondolom nem xpzel...

blackcalibra
Usb-s, sima fekete Box360-as kontroller használható PC-n?
Én úgy tudom igen, viszont mikor adtam volna a pénzt a faroknak az 576-ban, azt mondta hogy nem, vonakodtam, de inkább otthagytam.
Holnap megyek érte ha mûködne PC-n is használható.
off, erdekel vkit logitech 5.1 x530, uj allapot, dobozában, alapbol PC-re, de konzolra(x360,ps3) is simán köthetö, megvan hozzá ami kell
10k

szega96
Assassin?????<#wow1><#gun><#gun><#shakehead>Hogy mersz tükörbe nézni?

Renjike
én elásom a sok fost 😄 Mass Effect 3 , Halo 4 , Diablo 3 ... meg a Metro de azt eltolták :/ ezen kívül engem idén szinte semmi sem érdekel .... far crynak lövök egy próbát még. azt csá

Totti5
Clive Barker's Jericho egy qrva jó játék volt akárcsak az Undying, meg a filmjei. ÁÁÁÁ jöhetne már valami új dolog tõle!

Darkness 2 - mutass másik olyan FPSt, ahol lényegében 4 fegyvert használhatsz egyszerre, fantáziában meg élen jár, mert korrekt story, jó gameplay, és nem military szar.

Syndicate - FPS-RPG lesz hasonló mint a Deus Ex... a multi demóból sikerült leszûrni hogy COD? dzsízüsz...

Future Solider - hasonló lesz mint az Adavancad Warfighter 2... ha ez tetszett ez is fog

Borderlans 2 - graf jól néz ki, a játék is jó lenne rendes storyval... tartalmilag biztos ott lesz a szeren és ez nem 10-20 órás játék

Csé Source XBLA - nem lesz single... minek bele? milyen single?😊 multi... dust, aztec, inferno orrvérzésig

Far Cry 3 - ha olyan unalomtenger lesz mint a kettõ volt...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
mi?? hogy sz.r??
ha UBI nem épít ikonikus karaktereket, akkor igen 😊
jellegtelen sz.r lesz, mint anno a Clive Barker's Jericho
de ha már itt tartunk és sz.rról van szó
idei shooter áttekintés - elég sovány a felhozatal
- darkness 2 - csápos szörnyes, fantáziátlan sz.r <#levele>
- syndicate - langyos, gyenge CoD klón = sz.r <#levele>
- Max Payne 3 - jóllakott napközis fõhõs, jellegtelen helyszínek, nuku közelharc = sz.r <#levele>
- GR: Future Soldier - hülyegyerek szintre könnyített, 12=egytucat TPS = nagy esély, h sz.r
- CS: Global Offensive - only XBLA, lehet akár jó is, single campaign = egy nagy kérdõjel
- Borderlands 2 - nevetséges graf = sz.r <#levele>
- Far Cry 3 - sanszos, h <#eljen>
- Prey 2 - sanszos, h <#eljen>
- Halo 4 - távol áll tõlem
- Bioshock infinite - távol áll tõlem
- Sniper: G. Warrior 2 - sanszos, h <#eljen>
- Sniper Elite 2 - mozgás animáció miatt vegyes érzelmek
- Thief 4 - sanszos, h <#eljen> ha kiadják idén egyáltalán

2012 nem a shooterek éve
még, jó h jön a Ninja Gaiden 3 is <#vigyor1>

lehet, de én még csak most lattam 😄D

Renjike
Becsleten Brigantik a kedvenc filmem , de ez szar 😄

8 hónapos a videó...
DarkSector

lol ez miez dexar...ennyit a brothers in armsrol lol...nagyon teccett nekik a film az biztos 😊 jó is az, de ezzel a névvel ilyet...hát nem is tudom 😊

Muttley
recept: vedd elõ a Becstelen Bringatik sztoriját, adj hozzá GeoW brutalitás elemeket és csinálj belõle FPS-t 😊
alig várom a gameplay videokat 😊

kill3r21
Na kipróbáltam a Binary Domain Japán demóját, nagyon ütõs kis játék, szerintem totál Geow koppintás, csak robotokkal, sajnos japánul volt így a csapatagoknak nem tudtam normálisan utasításokat adni de ha jól vettem ki akinek van headsete az majd hangparancsokat is tud adni....jók a fenyák, kellõen nehezek a bossfightok! teljes mértékben felkeltette az érdeklõdésem 😊
Nem tudom, haverom december végén próbálta, nem sikerült neki, az enyémet sem tudta, aztán felhívta a supportot, és ezt a választ kapta. Te akkor még örülhetsz, azt most már ki ne töröld, mert nem fogod tudni újra bevinni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

clio1616v
mióta?

decemberben regeltem és nekem megy

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Már nem fogadja el sajna a bankkártyát, csak a hitelkártyát... -.-'
Ha eddig nem adtál hozzá, akkor már nem is fogsz sajnos.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Angliai live accounttal vagyok, és magyar bankkártyával akarok fizetõs játékokat letölteni,de nem veszi be a bankkártyám, se a paypal accountom fizetésnél a rendszer, van valami mód fizetõs letölthetõ játékokat megvenni itthonról magyar bankkártyával?