176776
banner
  • Harlekin
    "Aki egyik vagy másik tábort fikázza, azt csak két dolog miatt teszi: mert agyatlan, vagy mert savanyú a szőlő, hogy neki nem futja egyik vagy másik konzolra. "

Na délután beteszek képet róla!!!

Betettem ezt a posztot, hogy az Aldiba lehet ps 4 et kapni az xbox one FB csoportba poénosra véve!. 2 másodpercre rá az első poszt!!!
    "Na egy tipikus XBOX fanboy... Kurva gáz vagy haver XD" hsz jött!!!
    ITT az élő példa egy XBOX csoportba első poszt azonnal a PS sentinelek megnyilvánulása!!!!!!!!!!Irritál őket minden ami nem PS istenítés!!!!!! November 7 óta meg főleg!!!

Ha akarnám most vehetnék akár 5 ps pro-t GONDOLKODÁS nélkül vagy MOBY-val összedobatnék egy olyan PC-t amiről más csak álmodik. DE NEM KELL!!!! ennyi NEM KELLL nincs itt savanyú szőlő én szimplán ha odaszólók másik oldalnak az csak kimondottan a szemet szemér fogat fogér dolog miatt teszem...
  • GOTY
    Switchnemkell.
  • darkSectorxxx #171911
    Annyival kiegészítem, hogy a sima xbox is jó, illetve a switch. Már csak az hiányozna nekem, de azt is fenntartani, az túl sok lenne már...
  • darkSectorxxx #171910
    Ismerős.
    Engem sok haverom vasvillával üldöz, mikor olyan szavakat mondok, hogy eredeti, vásárlás, pre-order.

Bolondnak tartják a vásárlókat.
    Minekazt, mondják ők, van warez ingyen, jóhogynem még fizetnek érte, így is drága volt a pc, mert 300k volt a gép, nem fog még játékra is költeni...

Nehéz sokszor így gémer témát felhozni.
  • GOTY
    Szerintem is gyerekes ez az egész. Nekem van X is Pro is, mindkettőt szeretem, igaz, X még csak egy hete van meg, Simán elférnek egymás mellett, jól kiegészítik egymást. Élvezem a Pro exkluzívjait, meg mindeddig ez volt a legerősebb konzol, most meg majd élvezem az X-et, mint legerősebb konzolt, a remek hálózatát, a jó szolgáltatásokat, s hol ezen, hol azon játszom.

Aki egyik vagy másik tábort fikázza, azt csak két dolog miatt teszi: mert agyatlan, vagy mert savanyú a szőlő, hogy neki nem futja egyik vagy másik konzolra.
  • darkSectorxxx #171908
    +1

Konzol meg pc háború nincs. Csak fórum harc, sehol máshol nem harcol már senki senkivel....mind3 cég más utat jár 2017ben.
    Más a célközönség... :D

Nekünk a legjobb, akiknek van minden.
  • darkSectorxxx #171907
    +1
  • darkSectorxxx #171906
    Ez amolyan burkolt poén szeretett volna lenni.... Bizonyos személynek. :D

Persze, hogy jó konzol, meg van gém. Ha régebbi hsz-at visszanézel tőlen, akkor láthatod. Vagy akárhol... :D
    Csak kicsit vitt a lendület..... :D

/nehogy komolyan vegye valaki, hogy nincs x-re játék....:D
  • GOTY
    Maradjunk annyiban, hogy pont annyi multiplatform játék van X-en mint PS4-en, ugye ebben egyetértünk? Ha szerinted nincs rá értelmes játék, azzal azt mondod, hogy minden multiplatform cím értelmetlen, csak az exkluzívok értelmesek.
  • darkSectorxxx #171904
    Nem jött át, hogy direkt poénkodok, te mondtad, hogy nekem csak ps..... :D
  • partizan182
    Pont ezt akartam írni hogy ez a tribal platformfika úgy kellett ide mint egy falat kenyér. Igen, a te apukád erősebb, az enyém meg retek. Lapozzunk.
  • Kongy
    Xbox vs PS vs PC vitához annyit tennék hozzá, hogy nekem van otthon mind a 3. És egyik tábort sem kezdem el épp emiatt anyázni, mert kicsit mindegyikkel egyet tudok érteni, és rohadtul gyerekesnek tartom mind az Xbox mind a PS gyalázást. Ez olyan, mint hogy haverodat sem kezded el anyázni, mert olyan barátnője van, aki neked pl nem jön be. LOL.
  • Rage47
    ismerősömnek is van PS4-e meg gamer PC-je. és mire vár? hogy feltörjék az ACO-t...
  • Kandurex
    Csak egy értelmes játék nincs rá.

Ami meg van, azt meg nyomhatod PC -n, többnyire ingyen ,...a PC-t a warez tartja lélegeztetőgépen.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.16. 08:46:36
  • lwb
    "Exkluzívk miatt konzolt venni-tartani nem érdemes csupán, mert annyi exkluzív nincs Pro-ra se. X-re meg pláne nincs."

Ezzel nem értek egyet. Ne csak platform-exkluzívokra gondolj, hanem konzol-exkluzívokra is. Pl. mint az előző generációban a Red Dead Redemption volt (és ha lehet hinni a pletykának, az RDR2 se jön pc-re) vagy legutóbb a Destiny 1.

PS-n ráadásul egy rakás exkluzív van. Annyi, hogy csak azok miatt már megéri a konzol: minden Naughty Dog (Uncharted Drake's Collection, U4, U4 expandalone, Last of Us), Until Dawn, a David Cage játékok, HZD és a kiegje, BB, a PSVR játékok fele kb exkluzív (nincs Vive-on vagy Oculuson), GT-k, Yakuzák + lényegében a teljes jRPG genre (akinek ez bejön, nekem nem). Ezt hiányolom MS-tól. De majd meglátjuk, legfeljebb a konzolexkluzívokat fogom az x1x-en játszani, mivel a pro-nál erősebb a gép jóval.
  • Harlekin
    ááá ide biztos nem jön majd megadom gamerteget azt liven egyeztettek....
  • GOTY
    Rángasd ide a fórumra. :)
  • Harlekin
    lehet tudok home partnert várj egy kicsit ma üzemeli be a gépet...
  • GOTY
    Sector, hülyeségeket beszélsz.

Hidd el, hogy az X egy nagyon jó konzol lett. Sajnos, kenterbe veri a Prot, hálózatostul, támogatásostul, szolgáltatásostul, hardverestől. Én most csak azzal szórakozom, hogy azokat a játékokat próbálom ki, amiket ingyen tol oda nekem az MS. Layers of Fear, Gears 4 tíz óra, Metro: Last Light Redux stb, ezek jönnek a GamePass-ból. EA Access-t még nem is aktiváltam, de onnan is lesz két-három cím, amit kipróbálok majd biztosan.

Ha találnék Home-partnert, akkor az is valószínű, hogy az ACOriginst már nem Prora húzom be, hanem erre.

Exkluzívk miatt konzolt venni-tartani nem érdemes csupán, mert annyi exkluzív nincs Pro-ra se. X-re meg pláne nincs. Jól megfér a két konzol egymás mellett, hidd el.
  • Harlekin
    Looool

Most!!!

Megyek Aldiba reggelit venni!
    Sétálok a sorok között!!!
    Pakolom a kosaram...
    olajos hal,
    túrós batyu,
    retek... várj ez nem retek, ez ps4... gyorsan ki is dobtam, mert elég satnya volt !!!!
    Olyan felüdülés volt látni ahogy megbújt jobbról egy morzsa porszívó balról meg egy páramentesítő között kettővel arrébb volt egy zenélő bili is így méltó posztot foglalt el!!!

69900 az 500 as az aldiba..
  • lwb
    Senkit nem akarok én meggyőzni, csak leírom a véleményem. Neked excel-kezelő masina a pc, másnak meg nem. Nekem pl. nem, én konzolt már az előző generációban is az exkluzívok miatt vettem, most is az a célom. A fórum arravaló, hogy az emberek a saját véleményüket leírják, nem kell itt senkit sem meggyőzni. Nem te vagy én döntjük el, hogy a MS változtat-e az exkluzív játékok számán vagy sem.

Az fps számláló meg alapból ki van kapcsolva. Ha valaki szereti nézni, annak előtte be kellett steamen vagy nvidia control panelben kapcsolnia.
  • Harlekin
    Az ugye megvan, hogy ez egy konzol topik és ugye az is megvan hogy konzolost szeretnél meggyőzni az excel kezelő géped létjogosultságáról játék gyanánt. Nekem egy pc pont ennyi, excelt kezeljen, meg a családi képeket tároljam!
    És nem anyagi okok miatt nincs szükségem a szarakodásra az fps hajkurászásra és stb.
    Szánalom amikor nézem, hogy emberek sírnak, pc-n, hogy a hud nem eltüntethető, de az fps számláló ott pörög szép fehéren ariel 72 ben a jobb felső sarokban!!!
    Már jó párszor kifejtettem, hogy semmit nem jelentenek számomra a pisi ex játékok nekem pl BB az üdítő ital!
    Moby révén akkor játszanék pisi ex játékkal amikor akarok, DE NEM AKAROK, MERT NEM ÉRDEKEL EGYIK SE!
    Amúgy tök snassz a 144 fps szerintem dobj még rá valamit legyen meg a 145 sokkal sokkal élvezhetőbb lesz a story!
  • Harlekin
    Megint valami olyanról vélekedsz amihez semmi közöd ,hiszen nincs boxod!
    Ez egy nagyon jó dolog!
    Mi vagyunk 11 en a keménymag... Mindenkinek van legalább egy kontakt lehetőség valamelyik store felületre(ember, paypal,bankkártya)... Így végre minden baszakodás nélkül, meg tudunk venne bár mi játékot akár Argentínába akár Délafrikába stb és tovább adjuk egymásnak. Tehát ha fingod nincs arról, hogy ez mekkora jó dolog inkább ne vélekedj... Meg nincs játék...
    Ez a legnagyobb bajotok, hogy ami ps4 en nincs az csak szar lehet...Örüljetek neki hogy a kedves sanyitok egyre jobban szigorítja a játék osztást is ott!Legyetek vele boldog!!! Nekünk meg sajnos jut a teljes értékű homeolás meg játék osztogatás, végre jön talán a használt digitális továbbadás is! De nektek legyen jó!!!
  • darkSectorxxx #171890
  • darkSectorxxx #171889
    Vagyis azokat szeretsz, amik nincsenek Xbox-ra? :D

///bocs nem hagyhattam ki, nagyon sok poén jut eszembe ma. :P ///semmi rosszindulat, sem személy felé, sem a platform felé
  • GOTY
    Keresek Home-társat, ha valaki szeretne árakat felezni, az ne habozzon.

Nem szeretem

-az autós játékokat, ja, és a sportjátékokat sem. Ilyeneket SOHA nem veszek.
    - indie játékokat
    - retro játékokat

Szeretem:
    - az RPG-ket, az akció- és kalandjátékokat, a lövöldéket (de ebből inkább TPS, mintsem FPS), a horrorjátékokat, sandboxokat, From-játékokat, bár az egy darabig úgyse lesz most! :)

Olyan valakivel szeretnék osztozni a költségeken, akik tudnak erre szánni, és nem évente két játékot vesznek. Én átlagosan havonta 3-4 címet behúzok. Day 1 már nem vásárolok, egyrészt, hogy idővel javítsák a hibákat, másrészt a szezonális akciókban sokat lehet azért fogni. De persze volt már rá példa, hogy vettem megjelenéskor, már igyekszem elkerülni.

Aki kedvet érez hozzá, jelezze!
  • darkSectorxxx #171887
    Szerintem várj vele, nincs sok vissza, de én lennék a legjobban meglepve, ha a fekete pének a játékárakat kivéve bármit érintene. :)

PS-en viszont október után nem szabad vásárolni játékokat!!!
    Tavalyi estből okulva.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.15. 18:35:47
  • darkSectorxxx #171886
    :P
  • GOTY
    Szerintetek fekete pénteken az EA Access is kap egy akciót? Vagy az, mivel nem Micro, tuti nem? Vennék egy előfizut egy évre, de hülyét kapnék, ha ma megveszem 5500-ért, és két nap múlva meg kétezer forint lesz
  • GOTY
    Eszemben sincs eladni!
  • darkSectorxxx #171883
    Nesze!
    Ezt így kell, meg még jöjjön bill6+egér support!

Már lehet játékot ajándékozni az Xbox One rendszerében

Ha belépsz az Xbox One online játéküzlet-felületére, akkor ott megjelenik egy "Buy as Gift" lehetőség. Ekkor a játék megvásárlását követően a választott személy az Xbox Live rendszerén keresztül kap egy üzenetet, benne a játék kódjával.

Az ajándékozás mind a Play Anywhere címekre, mind a sima Xbox One játékokra is érvényes, illetve elérhető Xbox One és Xbox One X konzolokon is. Éppen időben jött a funkció a karácsonyi ajándékozáshoz.

Már csak kéne valami játék, amit elküldesz. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.15. 17:46:04
  • darkSectorxxx #171882
    80-ért megszabadítalak a Pro-tól. :)
  • darkSectorxxx #171881
    Persze lehet úgy is, sőtt...X-et is ráér megvenni ha még olcsóbb lesz és lesz rá játék. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.15. 17:23:49
  • darkSectorxxx #171880
    PC-től soha nem lesz erősebb egy konzol. Szóval ilyet kár bárkinek is megkérdezni....
  • darkSectorxxx #171879
    Dehogyis, ez nem volt még vta, észrevenné mindenki, ha mi vitázunk. :D
  • Zozo76
    az exeket meg gyorsan letolja aztan megint ott lesz hogy marad a multiplatform. az meg XOX-en a legjobb, nembeszelve a hatterszolgaltatasrol. szoval eladhatja nyugodtan a pro-t, nem sokat veszit rajta. :D
  • lwb
    Mármint amire neked van szükséged. A PS4 Pronál erősebb, de a pc-mnél nem és a multiplat játékokat inkább 144 fps-en tolom, mint 60-on, ha már lehet választani. Az Uncharted meg nem fog futni akkor sem az x1x-en. Viszont a Forza meg a Gears szépen elmegy a pc-men is.
  • lwb
    Oh boy, két oldal vita lett a kommentemből ... :(
  • darkSectorxxx #171875
    Amúgy nem kell, csak PC-re pl van 1000 féle hardver, míg ez max 3. :D
    Amiből 2 ugyanaz.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.15. 16:30:44
  • darkSectorxxx #171874
    Én magamnak megveszem, ez elég öröm lehet számodra. :D