176776
banner
  • Moby
    Vagy kevesebbet igyál, vagy többet! :)
  • darkSectorxxx #171952
    Miért van neked Pro mellett 2 darab Xbox X-ed? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.16. 18:48:42
  • Moby
    Hát. Látod. Ők is tesók, mi is tesók.
  • Kandurex
    De mások nem biztos :)
  • darkSectorxxx #171949
    Látod, ahogy Harlekinnek is PS Pro....
  • orichalcos
    Moby-nak van Xbox One X-e is. :)
  • darkSectorxxx #171947
    És 1 testben élnek, mi? :D
    Elfogult vagy mert haver/ok. :D
  • orichalcos
    Annyira hogy mindkettejukkel talalkoztam mar eloben, igy tudtam hogy ok is ertik a poent. :D
  • Kandurex
    Oké, figyelj, nem tudom mennyire vagy skizó , de még csak HASONLÓ sem az IP -tek amiről írogattok és nemis VPN cím

...azt most nem tudom mennyire rontottam el a játékot
  • Moby
    Dehogynem! :D
  • darkSectorxxx #171943
    Ez a legrosszabb variáció.... Nem egy személy, mégis azonos stílus....
    /na jó nem.... van különbség.... Neki xbox van, neked ps... :D
  • darkSectorxxx #171942
    Fikázni lehet, szabad szerintem.
    Én szoktam.

Csak akkor necces, amikor nem a saját topikjában panaszkodik valaki.

Én xbox topikba szapulok az xbox-ot, a ps-be ps-t, a pc topikba a pc-t....
    Ezzel szerintem nincs probléma, sőtt engem az sem zavar ha cserebere van, csak annak kevésbé van értelme...mert itt nem tudnak segíteni a tagok ps kérdésbe nagyon, míg xbox tekintetben igen.

Pl azt hogy egy gennyes fekély volt alapon az xbox menürendszere számomra, azt ide írtam pl.
    És ezt ha valaki úgy vette anno, vagy veszi, hogy ez fanboy kérdés, fanboy fika, akkor az nagy probléma.

Szerintem fika és fika közt is van eltérés....

Harlekinnek valóban igaza van, ahogy beszéltek vele, az gáz.
    Mocskos stílus, de hát Harlekin a hibás, mert csak. :D
  • partizan182
    Nemá, mondjuk már hogy mégis, hogy fogom így kiengedni a gyerekeket holnap az utcára?
  • GOTY
    De.
  • Kongy
    Ha annyira hidegen hagy egyszerűen nem fogom fel miért pörögsz ezen minden hozzászólásodban Gyanús ez nekem.

/Engem is hidegen hagy az atomfizika, nem is beszélek róla soha.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.11.16. 14:41:23
  • orichalcos
    Szóval Moby meg Harlekin nem ugyanaz a személy? :D
  • GOTY
    "Aki egyik vagy másik tábort fikázza, azt csak két dolog miatt teszi: mert agyatlan, vagy mert savanyú a szőlő, hogy neki nem futja egyik vagy másik konzolra."

Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.11.16. 14:23:55
  • Harlekin
    a savanyú a szőlő!?
  • GOTY
    Rád nem is az irigység vonatkozott, hanem pont a másik.
  • Harlekin
    Jah ez meg a másik!
  • Harlekin
    1 milla a tét nosza rajta!
  • Moby
    Mobynak nincs troll accountja. Kiválóan trollkodott fennállása óta a saját nickjén is! ;)
  • GOTY
    Amúgy szerintem is! :)
  • GOTY
    Nem olyan rég vagyok aktív tagja a fórumnak, így nem tudok minden családi kapcsolatot fejben tartani. :)
  • Harlekin
    Sőt a donkey kong se!
  • Harlekin
    Semmit nem fújok fel engem a ps rettentően hidegen hagy!!!! Ha ingyen adnák SE kellene mit fújak akkor ezen fel??? Én nem tehetek róla, hogy a világ legerősebb konzol tulajdonosa lettem!!!

Most azért mert betettem 1 poént, hogy egy snasz BÓT a banánok mellett ps4 et is árul ! Ez felfújás??
  • toza #171927
    mario odyssey fut a X en?
  • n000rbi
    Irigység? Jelen pillanatban csak azért vennék xox-et, mert az talán elférne még a tv-szekrényemen (az első genes box átköltözött egy másik szobába, mert túl nagy) Ezt az egész ps vs box témát egyébként te fújod fel a legjobban :)

/Na jó még az új hardver miatt is behúznám, de csak mert techbuzi vagyok.
  • LBandi77
    De azt azért el tudod képzelni hogy nem mindenki irigy az xox-re? És egyébként kivagyiságnak tűnik a komment.
  • Harlekin
    Pofon egyszerű, hogy ez nem így van! Soha még véletlenül se ugyan arról az ip címről van a 2 acc bejelentkezve és hozzászólva.
    Na legyen!
    Fizetek 1000000 forintot annak aki bebizonyítja, hogy Moby és Harlekin nickhez tartozó személyek NEM tetvérek!!!
    Nosza rajta csak rajtatok áll!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.16. 11:53:15
  • partizan182
    Szerintem Moby troll accountja, jobban aludnék éjjel ha ez bebizonyosodna.
  • Harlekin
    Szimplán hihetetlen számukra!
  • Harlekin
    nem mert nem a kivagyiságra ment a válaszom hanem a savanyú a szőlőre meg az irigységre!
  • LBandi77
    Nekem van 360, pc ,ps4,a zsebembe mindíg van legalább 2xboxx ára mégsem veszek,akkor most 1-1?
  • Moby
    Moby köszöni, de ő már összedobott magának egy elég korrekt pécét ugye, bár az utóbbi időben leginkább a fiam használja, nálam csak PSVR meg X pörög mostanság(mondjuk érzem én is, hogy picit túlpörögtünk avval, hogy 1080Ti-on farming simulátorozik, meg Lego Worlds-özik a gyerek, bár nem neki épült alapvetően, szal ez most ilyen). Fogalmam sincs, hogy ez a jövőben hogy alakul, most kb mindent lesöpört a konzolos énem, olyan magas a jóságfaktor ezekben.
    A rokoni kapcsolat pedig számtalanszor elhangzott, és gondolom még sokszor el fog, bár nem világos, hogy ez milyen témában releváns egyáltalán :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.16. 10:57:05
  • Harlekin
    1000000 x leírtam MOBY az öcsém!!! 1 év 4 hónap 7 nap van köztünk! Tehát Nem!!!! Nem egy és ua a személy!!! Ezt tényleg kb 100000000000x eljátszottuk már itt a fórumon!
    Nem is értem mi értelme lenne ennek vagy miből fakad ez, hogy hihetetlen, hogy tesók vagyunk!!!
  • GOTY
    Moby a tesód, vagy Moby és Harekin egy személy?
  • darkSectorxxx #171916
    Te is velem ezt most csináltad, a poénok végett mondtad, hogy nekem csak a ps....
    Ezekután őket hibáztatod? :D
  • darkSectorxxx #171915
    Ha akarnátok Moby-val összedobhatnátok egy olyan pc-t amiről én csak álmodhatnék, de sajnos az mx440 használt ára most elég húzós éppen. :D

Én bármit elfogadok, ha van ötleted, jöhet bármi... :D
  • darkSectorxxx #171914
    Nekem az is kéne....;)