XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !

Kb mennyit er manapsag egy x360 slim 320gb ? Most volt 1 eves, makulatlan allapot, dobozaban. Köszi.

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Renjike
pedig isteni mind 😄 majdnem olyan jó mint az assassin's creed 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TDC Geronimo
2 is jó volt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mass effect 2 és szerintem a 3 is szar(lesz),az elsõ részhez képest.

Hogy tudok screenshot-ot készíteni boxon?
TDC Geronimo

Harlekin
Szimplán poénosra vettem a leírást is!<#kacsint>
Harlekin
Dehogy hisztizek!<#nevetes1>
Nem tudom mit hisztizel, az én meglátásom írtam le, ami tökéletesen nem azt jelenti, hogy igazam is lenne.
Harlekin
Én máshogy számolom,mert erre a boxra 4 flash került 2009 dec 28 óta.
Tehát tegyük fel mert VG megmondta és akkor az úgy van,hogy nem Én csinálom.A legdurvább számítások szerint is 35000 be volt az elmúlt 2 év.Sült közel azóta 160 game számolom a legdrágább sütõpapírral 300=48000 a valóság viszont a 160*130 20800.Az elõzõ úgymond szopásnál
Assassin's Creed: Brotherhood
Fable III
Need for Speed: Hot Pursuit
Halo Reach
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Black Ops
Ezekett kellett csak ujra sütni,ha újra akartad használni! A mostaninál
bf3,skyrin,rayman,ff13,ACR,ami szót érdemel és valószínüleg ujra kell sütni akinek kell! Ezeken kívûl minden már elötte sütött és megjelent tökéletesen megy!Tehát cirka 15-öt kell ujra sütni 15*300 4500.
És akkor a végszám 35000+20800+4500=60300
60300/160=377 FT/game!!!!!Ha erre valaki azt mondja,hogy szar ám legyen!!
MS 4 havonta fog uj dasht produkálni és játékot bebuktatni vele,hát legyen minél sûrûbben buknak a játékok annál kevesebbet kell újra sütni!<#kacsint>Esetleg leszarja mindenki a livet és rgh-s boxot csinál az MS bukja még ezektõl a livet is!Mert OFFLINE warezzal semmit,de semmit nem tud kezdeni!Én így látom!Nem mondom,hogy ez jó,de ez van.
Harlekin
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Az a jó benned,hogy Te mindig mindent jobban tudsz rólam mint saját magam!
Holnap unokaöcsém hozza a fat boxát majd teszek fel neked meglepit!!!<#kacsint><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
zaki
õk nézték be, nincs hozzá magyar felirat

TDC Geronimo
"The DICE summit is currently taking place as awards are being handed out and moments ago Mark Rein took the stage. While talking about Unreal Engine 4 he said that the graphics engine was running on “systems I can’t talk about by name.” This would obviously point to the next generation of consoles being pretty far into development. Let the rumors continue to come out of the woodworks!"

According to Epic Games vice president Mark Rein, The Unreal Engine 4 will be revealed in 2012. We were speaking with Mark about Epic founder Tim Sweeney's contribution to the gaming world, the Unreal Engine, when Rein mentioned we could expect to see more Unreal 4 this year.

"People are going to be shocked later this year when they see Unreal Engine 4 and how much more profound an effect it will have," Rein said.

Nem õ csinálja magának, ez biztos a korábbi hozzászolásaiból. Három négy havonta az a 7-10e pénz nem olyan érvágó azért.
Muttley
jaaaa?
hogy uraságod maga a szakember.. háááá így könnyû <#nevetes1>
napokban végeztem egy kis részletes aknamunkát 😊
hivatalos adatok - ks weboldalán 2 féle alap slim van, egyik 46 másik 49 péééz
különbség: egy "*" jobb felsõ sarokban. kérdem méé? - figyelj - SZÍÍÍÍÍÍÍÍÍVFÁJDALOM NÉLKÜL elsõre belemondja a kagylóba: egyik flashelhetõ, másik nem
nesze neked - mááá hivatalosan is megy 😊)
azért mondtam, h neked könnyûûû, mer'ha vmi besz.rik, imádkozol C4eva-hoz, õ meghallgat és megáld 😊, te otthon szétszeded, megcsinálod oszt'csók
na, de akik eddig csinálTATTÁK VKIVEL - azok sz.pnak, mint a torkos borz
miért? - 8-10 netes árak számtani közepeit nézve
a) 1 "villanás" = 8 -> 4db/év 2012-tõl = 32/ év
plusz minden alkalommal min. 8-10 disc rewrite patch + 1/4 évenként ami új és jó azokat is = 30-40/ év
(meee nem mindenki dobja ki/ adja el a játékait miután kijátszotta, ha JÓÓÓ volt 😊
SUM: alsó hangon 62/ év, úgy hogy az alapgép ára egy Ft-tal nem ér többet, mint korábban = üres költség + minden "áldáskor" idegeskedés
b) ár-dzsi-éjcs = 18
utóbbira égre földre esküdözik mindenki, hogy ez most aztán pffff-hûha-de-nagyon 😊
peeeeeeersze.. vagy nem
emellett állítólag, aki nem szagember kajak nehéz futtatni a játékokat és "ezek" sem érnek többet, mint gyári társaik = üres költség
c) aki eddig Sith lovag volt, az megtartja a "múltat" és vesz egy gyári Jedi gépet mellé 50-ért. ehhez számos 1... Ft/nap kölcsönöz gyári gammát, széjjjjjjjjjeljátsza 😊, majd amelyik tecccc, azt idõvel meg is vásárolja
itt sem a gyári discek, sem a 2. gyári gép nem üres költség többé, értéke van a piacon

mindenki saját cseresznyéjének a pogácsa 😊

Just do it :)

Shan
Igen nekem is ilyen 2-bõl az egyik...lehet egy kis WD40 segít rajta.😊 Ha valaki kipróbálja, írjon...😊 Vagy szilikonspré.
rastaman
mass effectbõl inkább a 2 goty kiadását tolják kifelé, én még mindig arra várok. fõleg hogy magyar live-ról nem beszerezhetõ az összes dlc. 😞

zaki
hogyne lehetne, nekem is digi van.
semmit sem kell beállítani, rányomod a routerre a kábelt, és kész, magától megy is.

zaki
nem kell egyik codhoz sem

Harlekin
Arról az apró tényrõl el is felejtkeztem,hogy 1etlen egy gamát se kelett eddig újra sütnöm,hisz mindet végig nyomtam,mielõtt jött volna a gebasz azaz nyugodt szívvel dobom a kukába.
Harlekin
Elõre rettegek,hogy ismét szét kell szednem a boxot!Amúgy meg ez egy ilyen sport<#nevetes1>
De ez az egész csak a live miatt van,ha kicsit se érdekelne a live semmi pobléma nem lenne.Akkor 4 éve tökéletesen játszanék 1 jtages gépen mindennel.És erre most is meglenne minden lehetõségem<#kacsint>
Amúgy valóban várom az MS következõ lépését,mert a 3.0-ra azt mondták,hogy na ez a "silver bulett" azaz a tökéletes megoldás mindenre!immáron sokadjára...

-Tehát visszanyúlva 1 régi hszre a "silver bulett" elnevezés a megoldásnak a megnevezése ,és nem a problémának!Remélem érti akinek értenie kell!<#kacsint>
Muttley
egész áprilisig
kb. akkor jön nektek a következõ alattomos MS "áldás"

TaRka0107
Enyém is olyan, de annyira nem zavar, meg némelyik játéknál veszem észre. Nem tudom hogy direkt ilyen-e, mert kedves Shan kolléga nem említette mielõtt megvettem volna tõle. De engem annyira nem zavar.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Harlekin
Ha nem véletlenül kifelé húztad és úgy maradt(megoldás lenyomod),ha mégse akkor szimplán beszart és nincs rá megoldás!Csak a kar csere!
TDC Geronimo
Még 3 videó ami lemaradt

TDC Geronimo
Az is meg coop multi. 1-2 órányi single tartalom (játék legeleje meg egy küldetés valahonnan a közepérõl) + 4 fõs coop multi

Totti5
omg, de komoly!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Single demó lesz?

TDC Geronimo

Jaka923
Erre a kontrolleres hibára tudja valaki a megoldást? A bal analog sticket, amikor balra elhúzom majd elengedem, egy kis ideig még akkor is megy a karakter lassan balra. Ilyenkor beragad a stick vagy mi történik? Alig 4 hónapos a cucc, és még kicsit sem volt megerõltetve.

TDC Geronimo
14én demo. Jöhetne már a fullal együtt <3

Shan
Nem tudom, hogy digikábellel lehet-e live-ozni, de szényen lenne, ha nem. Fix IP nem kell hozzá, az biztos!
Harlekin
Loál!!
Mehet a kukába mi...Istenem mond miért!
Legalább ha írtok valamit akkor annak utána járnátok!
2.0 után cirka 15 játék van amit "esetleg" a kukába dobhatsz ezeken kívül mind ugyan úgy tudod használni mint elõtte!Minden xgd2-es ap25 chalange nélküli game tökéletesen megy 3.0-n minden szarakodás nélkül!!!!Csak nézd meg a game listem 3.0-ás a box és a 2 éve sütött borderlands tökéletesen megy meg úgy minden<#nevetes1>
robotnyk
konzolokszervize futárral 1500 ft, jól emlékszem?
Seth
MW3 multihoz nem kell online pass? Nemtom az egy ilyen promóciósban van e

PSN ID.: Beegabor

zaki
2 ezer forintért? hát jó nagy barom, aki annyiért eladja, 5-6-ot még így is megér... vedd meg, persze.
promos, meg bundly copys játékot ugyanúgy lehet használni, mint a normál kiadásokat, semmivel sem több, vagy kevesebb a játék, csak külsõre tér el egy kicsikét (nincs kiskönyv, fehér szitázású lemez, halványabb színû borító, sárga csíkkal).

DarkSector
Nekem mindegy, 1 rossz szót nem írtam. 😛
Lenne mirõl.
Ha meg nem akkor más helyen úgy szokás hogy semmit nem írnak, ez nem azt jelenti ha nincs új infó akkor töltsük meg warezzal.
Legalábbis kevés topikban szokás.

De rátok bízom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mr Manson
digikabel internettel használni valami XBOX Live-ot?
Ha jól tudom ott nincs alapból fix IP, kérdés hogy a XBOX portokat hogy forgatják be.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Muttley
ha gyári (és nem virágbolti)
azonnal csapj le rá
MW sorozat = kötelezõ olvasmány
pláne ennyiért 😉

Örm
Hello!
Lenne lehetõségem 2000ft-ért megvenni a COD MW3 egy olyan példányát, amit a forgalmazó cég kapott promóciós célokra. A kérdésem az lenne, hogy ezzel nyugodtan fel lehet menni live-ra mindenféle következmények nélkül?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

grebber
Ami nincs azt nem tudom eladni! Ezért írtam benyaltam régit lehetett volna okosítani újat már nem.
Ezzel be i fejeztem!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Nekem minden "régi" xgd2es lemezen tökéletes megy, és minden xgd3om is és minden eredeti is és a live is. Nem értem ezen mi a bonyolult.

warezt meg fejezzük be!

Add el, és vegyél olyat. Tele van vatera velük, max ráfizetsz pár ezrest.
grebber
Off,mert itt nem szeretik a warezt!

Az a baj hogy a konzolos warez nem olyan egyszerû mint sokan gondolják.
MS folyamatosan próbál tenni a warez ellen ezért kiad újabb és újabb frissítéseket.
2.0-ig nem volt gond mert mentek az ezer éves kiirt játékok is de most ezzel a 3.0-ással már a régi lemezeidet szépen rakhatod a szemétbe mert nem mennek.Csak ha patcheled az isot és kiírod újból.

Legegyszerûbb az lenne ha olyan xboxot vennél ami JTAG-osítva van vagy JTAG-osítható. Mert ennél nem kell kiírni semmit sem drága DL lemezre.
Sajnos az új xbox-ok már nem jtagosithatok úgyhogy én megszoptam.Pedig akartam venni de már késõ 😞

Persze minden komoly utánajárást igényel mit hogy mivel kell kiírni stb.

Next PC upgrade: 2022

Mester, mirõl beszélgessünk? 😊
Mr Manson
Jó? A demo nem gyõzött meg annyira ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Waczkor
Állapodjunk meg 13-ban.

BTW k*rva fasza lett a The Darkness gém<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
Szerintem csak 12.

Muttley
are you szinte
14 éves v. ízlésficamos? 😊

Waczkor
hát tény, h nem játszok minden sz.rral 😊

Ezen listád alapján szinte csak sz*rral játszol és mindent ami jobb azt nagy ívben kerülsz😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor