XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Persze nem egybõl a hosszt kell érteni,mert meglehetõsen rövid játék idõvel is lehetnek jó alkotásokat csinálni.
Ha kivágták volna az alap felét akkor is jobb élményt ad.
Ne vedd alapul én csak hasonlatképp adtam egy példát,hogy a következõ rész,vagy kiegészítõ,DLC is lehet akkora alkotás sõt jobb mint az elsõ.
Persze dominál a játék idõ is,de épp elég volt ennyi is ebbõl.
Nem írom le nem egy szarkupac,de én fejlõdést vártam hiába egy kis töredék valamit kaptunk.
Kicsiben is van sok öröm,ha ebbõl nagyobb van akkor az még nagyobb😊
ütütü legjobb gameba! 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amcsi Rémálom direkt XBLAra készült rész, ami nem folytatás, csak kapcsolódik az AW világához. 4-5 óra egyjátékos mod és letölthetõ játékoknál megszkott toplistás mód, ahol pontokrét megy a harc és a verseny.
Ár érték aránya ugyan annyi mint a lemezes verziónak. Ha sikeres lesz ( ami látszani fog a toplistából ), akkor lesz folytatás. Ha nem kíváncsi rá a nép akkor meg nem biztos, hogy bepróbálkoznak egy újabb lemezessel, de az is lehet hogy a folytatás leteölhetõ formában fog jönni és az epizódos formát sem tartom lehetetlennek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gyáróriások V: A FIFA és az Electronic Arts
"Megismerkedhetünk FIFA12 újításaival, és a tervezési-gyártási folyamatok titkaival. A filmbõl az is kiderül, hogy nemcsak a szurkolók játsszák újra a meccseket, hanem a világ legismertebb focistái is"
Biztosan érdekes lesz, érdemes lesz megnézni!
Nem kezeltem úgy mint egy folytatást,mivel a hasasin Screed-nek is vannak köztes nem teljes értékû részei.
Nem a játék stílust hasonlítottam itt össze,hanem maga azt,hogy lehet jobbat is legyártani csak nagyon ritka erre a példa.
Sajnos ez meg pont nem,hogy még azt a szintet nem tartotta meg inkább romlott egy jó mérföld kõvel az egész amiért -13% pontot levontam.
Így is kegyelmes voltam,mert Alan Wake rajongó vagyok,így legalább láthattuk csíkos pizsamában rohangászni olaj tanyán.
Lett volna mit kihozni belõle ezt akartam volna mondani,és a lehetõség megvolt rá,de elkúrták remélem egészen egy jó zsíros DLC ig,vagy második részig<#idiota>#idiota>
Hiába én már csak ilyen vagyok telhetetlen,de van miért<#vigyor>#vigyor>
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Amúgy a lentire reagáltam nehogy nekem azon az úton menjenek,mert lesz gebasz.
Addig is szarrá módolom majd a Alan Wake PC verzióját.😊
Tudom,hogy ez nem a második rész de nem kéne a Horrorra Akadva 2 csinálni egy ilyen nyomasztó,és jó atmoszférával át itatott,sztori dús tüneményet.
Ez hát mit is mondjak inkább a felénél elmentem este aludni.
Semmi nem késztetett arra,hogy csak azért is ki tolom ami már nagy baj.
Nem vagyok a Saints Row típusú játékok híve.
Sok degenerált,és aberált játék van a piac nem kéne ennek is a sorsára jutni.
Gondoltam,ha az Assassin's Creed tudott egy jobbat fel mutatni akkor ez is.
Erre meg pont az ellentéte történt mint az esetek folytatások,nem folytatások hanem köztes ,vagy más síkú egy idõben történõ cselekmények 90%a.
Na mindegy legalább Alan Wake-t láthattuk olajkutak között sterilen rohangászni,de ettõl a gatyája olajfoltos lett😞
Remélem páran címeznek a kiadónak,hogy térjenek vissza a régi útra,mert rájuk uszítom Anettkát aki ûrhajóval érkezik majd hozzájuk<#idiota>#idiota>
újdonság varázsa?
ízlésficam?
nincs ló, jó a szamár is?
<#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>
Just do it :)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Amikor a sötétség megjelenik az volt a legjobb,hogy körülöttem a légkör teljesen zavarossá vált.
Itt meg jönnek,és semmi<#gonosz3>#gonosz3>
Köd az van dögivel,de az sem olyan mint az alapban volt.
A színek nagyon nem bele valóak nagyon ki színezték a pályákat amolyan Darkness 2 érzésem van ami nagyon nem jó.
A tárgyak a rombolhatóság,és maga az egész alap sztori nagyon hiányzik.
Most a szemét ugyan azt csináltatja másodjára végig a csillag vizsgáló után.
Azt hittem letörlöm mindjárt.
Ez nekik játék idõ,inkább szûkítették volna le tanya helyet,és többszörözték volna meg a pályák változatosságát.
Egyik részrõl a másikba egy kemény Load felirat van amiben egy álló képen kocsikázok.
Hát vicc legalább azt a pár kilómétert csinálták volna meg kocsis beütéssel mint az alap sztoriba mint egy vásznat nézzek utána azt,hogy ki száll a kocsiból.
A karakterek kidolgozottsága is mintha hanyagabb lenne,és a házakban lévõ tárgyak is jóval kevesebbek.
Az egésznek a hangulata max a 30% ban éri el az alap sztoriét.
Kurvára nem ezt vártam tõlük.
Nagyon remélem a második rész vissza lép az elsõ rész ösvényére,mert ha nem repül a kasza,és a balta robbanó Tescoo gazdaságos szalonnával Remedyékhez.
Ezért ajándékba egy pállpusztai sajtot küldök<#idiota>#idiota>
Lehet sokat vártam tõlük,de volt rá idejük,és a játékot üzemeltetõ motort nem kellet volna színesebbé tenni jó volt ahogy volt.
Szürke,és darkos érzésem volt.
Itt olyan érzésem van a színezett ködös világban mint a red dead damnation zombis kiegészítõében.
Az alap nálam PC 99% vizsgázott Xbox 91%.
Ez 80% kap mert Alan Wake.
Van benne egy két látványos dolog,és elmebeteg nekem jó pofa videó,de ez édes kevés egy önismétléses szutyokkal meghintve.
Na pár epizód után volt egy rész ahol pár percig én irányíthattam a játékot! 😊 ez tényleg interaktív. Heavy Rainnak kihívója akadt!
cypress retrozok aaaaaah gad, zsenialis 😊
(ha vkinek kell akár a full discography az PM)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
eredeti a boxod vagy flashelt? 😄
PSN ID.: Beegabor
PL elég ha kicsit több mesélés vagy csavart tesznek bele, vagy a leírt problémánál legalább ha már ugyanaz az izé izészer akkor legalább kicsit változna meg a sok izé....😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Persze ... nem bánnám én se, ha egy 2-3 órás DLC történet jönne már az Alan Wake elsõ részéhez, vagy belengetnék az Alan Wake II -t
Tiszta hülye a tag.
Itt pont fordítva mint a GeoW 3-nál a háttér ami nem köt le. és eluntat.
Nembaj 3500Ft-omba fájt, azért nem vészes, majd úgy tekintek rá hogy egy Alan Wake fan vagyok és annak kötelezõ vétel minden Alan Wakke tartalom.
Mondjuk ha már megvettem azért elleszek vele mert van benne pár G, de kurvára nem ezt vártam a Remedy-tõl.