XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
hehe. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Hát ha alan wake benne lenne még megérné, de ilyen felhozatallal... :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Odabasz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hol vetted?
Mr Manson
Azért volt bõr az arcán a srácnak ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
Jah Iceakos-tól kell vásárolni pontokat ha valaki vesz.
Korrekt.

szega96
Remek..Köszönöm
DarkSector
Hát a pontok vásárlásakor figyelni kell a régióra hogy nehogy rosszat vegyél az accounthoz.
De pontban olcsóbban jössz ki mindenképpen.

igen annyiért adnák de a legolcsóbb az 3000 ft a neten néztem
DarkSector
Hány ponz a pass? 800MP?

DarkSector
Ingyen. most néztem és NINCS postaköltség ez a vicces.

amikor vettem a játékgépet kaptam egy ajándék eredeti PGR4 nevû autós játékot talán azt fel tudom ajánlani érte cserében.postán el tudom küldeni ha a kóddal címet is küld.A játék használt de jól mûködik
van de csak egy hónaposat tudtam venni azt is 2000-ért.Nem baj ha nem küldenek de megpróbáltam.
szega96
Sztem nem lesz olyan aki el küldi majd, de amúgy gold elõfizetés van a profilhoz?

három hónapig tartott míg ki tudtam spórolni a játékot.Sajnos nem mindenki teheti meg magának de gyerekért mindent..
azért kértem olyan embertõl akinek nem kell mert nincs rá pénzem!Ha lenne rá akkor már megoldottam volna.Az üzletbõl pedig úgy adták el,hogy nem használták fel!De azért köszönöm a hozzászólást.
TDC Geronimo
Vegyetek hozzá online passt marketplacerõl és máris használható a multi.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BATTLEFIELD 3 És csak abban az esetben ha valakinek nem kell!!Köszönöm
Sziasztok nagy problémával fordulok hozzátok! A fiamnak vettem egy használt XBOX 360 BATTLEFIELD nevû játékot de nagyon átvertek vele.8000 ft volt a játék és az online kódot már felhasználták! A gyerek három hónapja sírt,hogy vegyem meg neki és most nem tud játszani vele.Ha valaki segítene nagyon megköszönném mivel a játékot nem vennék vissza csak nagyon szemtelen áron! És autóm sincs...Csak abban az esetben kérem a segítséget ha valinek nincs rá szüksége.Köszönöm Ha tud valaki segíteni itt az e-mail címe: [email protected] Nagyon hálás vagyok érte.
Macccy
Miért ne hoznák? A font az font, még ha innen küldöd akkor is ... Isten hozott az EU -ban! <#vigyor> De hogy a kérdésedre normálisan is feleljek, igen, elhozzák szó nélkül. Jól is csomagolnak. 12 játékot rendeltem tõlük, ebbõl 2 nagy díszdobozos (pl. AlanWake) és soha semmi sem sérült meg, bár ebben része van annak is, hogy az Xbox tokok elég fasza minõségûek. (kivéve nagyon budget)

Amíg sok hülyegyerek nem játssza el a külföldi megrendelõs oldalak bizalmát, addig jók vagyunk és hát nem mindegy na ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tényleg 1 fontért elhozzák ide is?
Totti5
Még egy.

Macccy
Oooohhhyea ... nedves lett kicsit a bugyim, pedig nem is vagyok fegyver mániás állat. De azért egy ilyen "forgatásra" elmentem volna.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Ez azért van mert nem kell neki reklám nemúgy mint a többinek. 😛

Totti5
Na megtaláltam!

Érdekes hogy nagy a fikázás miszerint nem élethû, de hogy jutubon nem találni 1 COD vs real videót sem az röhej.

DarkSector
Akcentus na...

DarkSector
A kurva életbe az az orosz alcentus....úristen! 😛

Macccy
Hehe ... épp ezzel lõttem végig az AWsAN -t az elõbb ... hát igen, a technika. <#smile>

Sir Quno Jedi
Én mondjuk lõttem lõtéren füles nélkül pisztolyokkal nem is keveset, de nehézfegyókkal én sem. Ami meglepõ a mai modern fegyókban tényleg az (ahogy itt lejjebb említettétek), hogy tök más hangjuk van, mint amire számítasz. Sõt a modern fegyók ne is rúgnak brutál módra vissza. Automata shotgunok, amiket akár egy kézzel meg lehet tartani sorozatlövés közben?! Hallelujja, simán beszerezhetõ egy hadsereg számára. Új világ van ám... 😄DD

Van az az orosz csávó a jutyúbon, aki FPSRussia néven tölt fel. Na az mutat egy-két modern fegyót is néha élõben. Nem mondom hogy nem beszarás, hogy mennyire durvák a modern fegyverek.

pl. http://www.youtube.com/watch?v=WOoUVeyaY_8&feature=related

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Macccy
Hallottál már korszerû NATO karabélyt, vagy nehéz géppuskát, vagy akár egy MP5 -öst? Gazdag lõtérre járhatsz, én is szeretnék! : ) Tényleg nem értek hozzá, csak pofázok, de szerintem a predátor szerûen 'KKRrrrrr' -egõ stukker hangja sem biztos, hogy szar, lehet hogy tökéletesen adja vissza azt a modern fegyvert. Ma már nem cél ugyanis a gyáraknak, hogy a mélyen dörgõ hangtól helyben befosson az ellenség, jobb inkább ha alig hallja, hogy ott vannak a csapatok.

De lehet az is, hogy igazad van ... Csak érdekelt.

DarkSector
Oks thx.

Macccy
Én rendeltem egy hónapja 2 db-ot ... egyik megjött 3 nap alatt ... a másik meg volt vagy 8-9 szóval változó, de korrekt

Totti5
SSX

8.5 Presentation
An awesome global menu system, customizable everything, and even some neat comic book stories for the characters.
9.0 Graphics
The huge, diverse mountain ranges look great, every character is mad stylish and over the top.
8.5 Sound
Eclectic and fun soundtrack from some of the industry’s hottest new electronic and rock names. Shame there’s not more voice acting.
9.0 Gameplay
Over the top, insane snowboarding action that blows the doors off every other boarding game.
8.5 Lasting Appeal
RiderNet and Global Events provide constant challenge, despite the lack of traditional multiplayer.
9.0
OVERALL Amazing

"SSX is the video game this generation has been missing. The feeble attempts of other, lesser snowboarding games to capture the adrenaline fueled excitement of SSX don’t compare at all. This is what happens when you don’t just put the game out every year, but spend your time crafting it, creating the ultimate experience. SSX redefines snowboarding games, raises the bar for the genre, then backflips over it."

csak megerõsíteni tudom a leírtakat

DarkSector
hali

mostanában átlag mennyi nap alatt érkeznek zavvi-ról a játékok?
5-6 nap vagy több?

Macccy
NAh ... most lett vége az ALAN WAKE's American Nightmare -nek. Szerintem ha az elsõ rész (tudom, hogy ez nem a 2) mondjuk 95/100 akkor ez kap tõlem egy jó kis 80 pontot, mert egy arcade epizódtól ez valami marhajó volt, fõleg a vége! Az epizód befejezõ narrálás nagyon adta! Azt a bizonyos "tripla csavart" is megbocsátom nekik, simán jó volt és a story mód mellett ott van a tökös alkonyattól pirkadatig mód is ... Jó lett ez na ...

Renjike
én párszor halottam már hogy sül el a fegyver . nem mondtam hogy pont olyan , de azért jobb mint a varrógép efektus 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Macccy
De tényleg érdekeeeeeeel ... Mert lehet, hogy Renjike tudja, vagy meggyõzõdéses versenyzõ. Én meg kíváncsi vagyok, na 😊

DarkSector
Csak szivatjuk egymást. 😊
Na de nem ám úgy....😄

Macccy
Srácok
Ezen mindig eltûnõdöm, amikor azt írjátok, hogy "ennek ennek jó a fegyverhangja". Honnan tudjátok? Vajon álltatok már lõtéren, sisak a fejre húzva, kézben az M249 és rövid sorozat? Mert én nem. Honnantól jó a hangja egy fegyvernek? Kevés a mély hang? Tényleg érdekelne ... leszarom hogy MW vagy BF vagy az összes két és hárombetûs ... Csak kíváncsi vagyok.

..<#violent>, .. .

Renjike
BF nek az összes fegyverhangja teljesen rendben van , sõt a legtöbb játéknak . nekem csak a coddal van bajom . sõt a BFnek nagyon is kiválló hanghatásai vannak!

DarkSector
BF-nél meg 2 müanyag flakont koccantottak össze mi? 😊

Renjike
azokat toll pattogtatással vették fel....

Muttley
MW sorozatról van hasonlód? <#vigyor>

Just do it :)

Macccy
<#vigyor>

DarkSector
Nm.
Azért utánanézhetsz 1x max a weboldalon vagy a konzolban, lehet csak a honlapról törölték.

Twinseen
Kár... azért köszi a gyors választ!

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

DarkSector
Tudtommal ez megszünt, 2010 év végén indult a migrálás és tavaly év végén megszüntették...:S

Twinseen
Lenne még egy kérdésem! 😊 Lehet még honosítani a fiókokat? Van egy UK-s profilom és találtam egy leírást is, miszerint:

1. Jelentkezz be az Xbox Live-ra, és keresd meg a My Account Page oldalt
2. Kattints az Account Region opcióra.
3. Válaszd ki Magyarországot.
4. Kövesd a megjelenõ utasításokat.
5. Olvasd el és fogadd el a Felhasználási feltételeket.
6. Válaszd ki a tagsági fokozatodat: Arany vagy Ezüst.
7. Ha Arany tagságot szeretnél, a hitelkártyaadataidat is meg kell adni.

Na, ezzel csak az a probléma, hogy a 2. lépésnél nem találom ezt az 'account region' dolgot. Megoldás esetleg? Elõre köszi!

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP