XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
ebbõl a videoból ez akár lehetne a
a fekete-fehér TPS verziós Mirror's Edge2 csávó karakterrel 😊

Just do it :)

Mr Manson
nem tudom eldönteni jó-e ez a I Am Alive ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Írd le krlek hogy értsem én is mi a baj
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
ti KEFÉLTEK a játékban? 😊
én inkább élõben.. <#nevetes1>

Muttley
ez így full-O.K.
gyakorlati lényeg viszont, h
egyik esetben fizetsz egy szoftverért, hazaviheted, újratelepítheted és ha meguntad eladhatod
a másik esetben fizetsz egy nem kézzelfogható file-ért, amivel ha bármi gond van töltheted le megint pénzért, lényegében nem a tied és ha meguntad eladni sem tudod

pont emiatt a 2. esetrõl EZ a véleményem

DarkSector
I am Alive demo eleje:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Találkoztunk vele párszor, egyik alakalommal elhív a Citadela egyik szobácskájába, és ott lehet "shut up and kiss me"...
Marci0115
azt meg hogy a 3. részben ?😄

Kit dugsz? Én Miranda-t már megfektetettem újra(õ volt a csajom a második részben). <#taps>
TDC Geronimo
Megjött nemrég ME3. Hát másfél órát raktam eddig bele de... KIBASZOTT EPIC 😄

Eszméletlen szép és profi az egész. Na tolom is tovább :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Igen, megváltozik. Két generáció dash is eltelt azóta.
DarkSector
Nekem eddig 7.5/10 kicsit a grafikára levonnék. Valamint a story mesélés sem túl sok, illetve kisebb bugok (megölt emberek beragadnak miközben holtan esnek össze).
De marhára bejött a demo, a 3500FT nem sok érte ha az eddigi Arcade palettát nézem.

Még a grafika milyensége sem zavaró szerintem valóban fura a napsütés meg sok lowpoly tex van de egy idõ után átérzõdik a hangulat a lepusztult világban és onnantól nem fog érdekelni. 😊

Eddig ennyi.

Mr Manson
I Am Alive - Demo .... nyami ... nézzük...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Ha frissítem a rendszert, megváltozik a dashboard kinézete? Nincs vinyó a gépben, csak 256 MB kártya. Gond lehet?

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Eddig le sem szartam a játékot, de a löncs trailer nagyon bejött, kicsit késõbb majd befigyel sztem 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
IAA-ban még tetszik a harc, hogy alig van töltényed és mint eredetileg 1 tölténybe meghal a csávó nem mint általában hogy 15 golyó kell egy emberbe hogy meghaljon, szerintem marhajó ötletek vannak benne, csak hát full game-ként jobban hatott volna.

DarkSector
😊

DarkSector
XBLA=X-Box Live Arcade.
GOD=Games On Demand

Lehet pontért venni mindkettõt, csak az Arcade játékok a 2GB alattiak.

Crysis 4.6 GB köbö.

true
DarkSector
Jóhogy GOD játék, és 2990Ft/960MP, de ezen ne vesszetek össze. 😛

Muttley
akkor vmit nem vágok 😊
nálam van a hard copy bolti lemezes verzió
és a Live elõfizetéssel leszedhetõ MS pontokért játékok = XBLA
hol a hiba? 😊

Dehogynem az a Crysis. Ráadásul kurvajó!
Totti5
Crysis nem XBLA.

XBLAra ilyen studióktól olyan megkérdezõjelezhetetlenül kiváló, 10 órás alkotásokat várok mint az EPIC féle Shadow Complex vagy mint a Eidostól a Lara Croft Tomb Raider The Guardian of Light.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Trailereket azért csinálták CG-re mert akkor nem volt még bemutatható gameplay...😄

TaRka0107
Én tudom, hogy nem gameplay, csak a trailereket is minek ilyenre csinálni? Most már nem téveszt meg, de régebben csak lestem hogy milyen grafika, aztán gameplay-nél megint csak lestemXD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
A legelsõ trailer full egyértelmû volt hogy CG videó, azért ehhez nagyon be kell nézni valamit, az egy videó volt nem gameplay...😊
Az semmikáppen nem lehetett volna in-game.

Muttley
ilyen alapon lassan eljutunk oda, h a Crysis 1 kivételével
XBLA = sz.r
ezen az elven az idei eddigi összes játék XBLA kateg lehetne
Mass Effect 3 kivételével (az viszont nem a stílusom)

DarkSector
Trial van az Arcade-okból.

Seth
Vigyázat, ez lehet, hogy meredek feltételezés lesz: szerintem trial verziót próbálta

PSN ID.: Beegabor

TaRka0107
Na igen. Amikor a legelsõ trailer kijött, fúú már régen, akkor itt recskáztam rá hogy milyen jó lesz, meg milyen grafika. Akkor nem voltam vele tisztába, hogy csak a trailernek van ilyen grafikája, mostanában mindent így csinálnak. Adnak egy szinte filmesített trailert😄

TaRka0107
Hogy- hogy megvennéd? Nem letöltõs? Akkor hogy próbáltad ki?😄

DarkSector
Már régebben is írtam amit most elfelejtettem hogy sok érdekes dolog van benne, mert pl a stamina is kevés játékban van, van erõnlétcsík meg életerõcsík, enned és innod kell hogy ne fáradj el vagy ne halj meg...szóval ebbõl egy FULL GAME szerintem nagyot robbant volna.

Térkép kicsit Sillent Hill-es, ami pozitív értelemben értendõ.
Lehet nem fullos sandbox játk, de mégis egy nyitott világban érzed magad.

DarkSector
Amiket totti leírt, igaz, de hozzáteszem hogy NEKEM ennek ellenére baromira bejött, és ha most lenne rá 3500ft-om akkor megvenném.

Maga a játék atmoszférája nekem bejön, valahogy egyedi hangulata van.
Maga a JÁTÉKMENET és a helyszínek is ötletesek, talán a kövi tomb Raider lesz hasonlóan "egyedi".
Persze full játékban sok foltozgatással egy nagyon szuper játék lett volna, amibõl szerintem sok példányt eladtak volna, de így Arcade-nak 3500FT körüli áron én még mindig azt mondom hogy szuper játék.

Mondjuk ha valaki megvárja a leértékelést no akkor meg plána.

Mivel megvettem az Alan Wake AN-t 3500-é és az sem volt jobb semmivel max szebb. Mert az Arcade AW már elnézést de egy vicc, ez ahoz képest jobban megéri.

Totti5
Megnéztem.

Videókon szaggatósnak tünt, de errõl szó nincs. Fix 30 fps képtörés nélkül, ellenben elég gyér a látvány. Persze árkéd játék stb... na de akkor is. Túl színtelen, és a környezet nagyon, nagyon lópoly. Irányítás és az animációk rendben vannak, hozzák az Ubisoftól megszokott szintet.

Gameplay. Platforming okés, a megszokott, csak itt van stamina. Ha találkozunk emberekkel akkor érdemes figyelni mit mond, ha azt mondja takarodj, akkor menni kell, max akkor lehet erõlködni, ha töltve van a fegyver, mert azonnal lelõ, de ha nincs töltényünk és lõfegyver nélküli az enemy, akkor lehet blöffölni. Volt egy helyzet ahol ketten kezdtek közelíteni és csak egy töltényem volt. Elõkaptam a fegyvert mondtam nekik hogy hátráljanak. Egyiknél fegyver volt, a másiknál valami bot. Célzás közben tudsz nézelõdni és forgatni a fejedet, ami kell mert ha valaki kiesik a látótérbõl az felbátorodik és nekedmegy, de ha ilyen történik, akkor lehet a célpontok közt váltogatni és felszólítani hogy áljon meg a menet. Hogy lelövöld vagy husángal leszúrod már másodlagos, de ha lõsz akkor lehet hogy ráttádmadnak, mert nem lesz több töltényed... aztán mégis van, ez már az õ dolguk, ha bátrak legyenek azok. Szóval érdekes.

Viszont találkoztam sérült emberrel és egy nõvel és hiába fogtam rájuk fegyvert, csak azt mondták hogy segítsek nekik, ugytünik vakok voltak... fail.

Mentés... ez is fail. Van checkpoint, de alapból csak 2-3. Ilyenkor egy közeli helyre tölt vissza ha meghalsz, de he elfogy akkor visszatesz a pálya elejére. Namost volt egy nõ és bármit csináltam megölt, majd visszatett a pálya elejére. Menjek végig mégegyszer mindenen, mert orosz rulett a gameplay? anyátok!

Story felvezetése 0a volt, ami zavart.

600 pontért majd egyszer jöhet.

Nehéz ezeket a játékokat árkédnak nézni, mert ez sem annak készült. 6 évig ültek rajta és csak ennyi? még ha XBLAra korrekt is, bár ha minden jött mentre ezt mondjuk akkor lényegében az XBLAra bármit kidobhatnak aminek a fejlesztése valahol megbukott, mert itt errõl van szó.

Muttley
jöhetnek a testközeli tapasztalatok 😊

DarkSector
Hát ettõl még nem lesz jobban leértékelve. 😛

DarkSector
Heti Borderlands:

Secret Armory 800MP -> 400MP
Zombie Island 800MP -> 400MP
New Revolution 800MP -> 400MP
The Underdome 800MP -> 400MP
Claptrap 320 -> 220
Treasure Chest 240 -> 160

Tinman
Ez sokkal jobb, hír, mint gondolnád :-)

Hamarjában lesz 400-600 MS pontért, akkor meg jól meglehet venni. :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
megyek megnézem nem hiszek az újságoknak.

Ebben az esetben, azt hiszem ezt kihagyom. Úgyis olyan szintû játék dömping van, és idõm meg alig. <#nemtudom>
Totti5
I am Alive letöltés

Olvasgattam tegnap a rivjúkat. IGN szerint hulladék, Eurogamer szerint kimondottan kellemes. Ugylátszik nem sikerült mindenkit lefizetnie az Ubinak😄

Muttley
ha gyári a géped, akkor semmi gáz
ha flash van rajta, lehet h megszívat

Muttley
MIÉRT csak XBLA???

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megvettem eredetiben a Duke Forever-t és frissíteni akarja a rendszert. Mit fog csinálni/változtatni? Játék eredeti, XBOX nem módosított, Dashboard: 2.0.6717.0. Köszi mindenkinek.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

romeozor
Sziasztok,

Megválnék alig használt Xbox 360 konzolomtól és barátaitól. Paraméterei:
Xbox 360 250GB Halo Reach edition, 3 kontroller (lásd kép)
Kinect
Halo 3, Halo 3: ODST, Halo Reach, Kinect Adventures, Dance Central

A pakk vihetõ 95k HUF (Budapest)
Ha érdekel, írj PM-et.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Seth
az csak rossz pontokat kapott 😊

DarkSector
Hát ha Amy deja-vu, akkor mehetnek a picsba. 😛

Seth
Vannak már erre arra értékelések. 4,5-tõl egészen 9-ig láttam, szóval elég megosztó cucc lesz

DarkSector
Nekem az szimpi, amit elvileg ígér a játék, ez az elképzelés hogy tiszta szárazság van meg pusztulás és harcolnod kell a vízért meg össze vissza barangolnod illetve minnél magasabbra mászni a tisztább levegõért, tiszta túlélõs játék lesz. 😊
ELVILEG.