XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom, ha(!) megcsinálnák a full digit.disztribet (márpedig még nem fogják), akkor nem biztos, hogy én 50-60 fontokért szeretnék játékokat venni. Simán elgondolkoznék a pc-re való visszatérésen.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

PC-re, ja. Álmodban talán. Játsszon a görcs pénznyelõ PC-vel.
Muttley
I second this 😊
nem merik megcsinálni optikai meghajtó nélkül
a gamerek 90%-a azonnal visszamegy PC-re
mindenesetre 1 dologra jó volt a hír: egy ma feldobott tube video 1.555.000-en néztek meg
így kell nézettséget produkálni 😊

Just do it :)

Semmi hivatalos dolog nincs, csak pletykák, de a techline már biztosan tudja, hogy fog kinézni, és hogy nem lesz benne optikai meghajtó. Persze.
Btw ezek a képek már talán 1 évesek is vannak...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
fake. 2013ban meghajtó nélkül digital onlyra menni még kész öngyilkosság. Ha nem is lesz benne lemezes meghajtó, biztos lesz valamiféle memóriakártyás megoldás, mint pl a vitanal, hogy saját formátumú kártyán vannak gamek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Muttley
7:00 perctõl 😊

TaRka0107
Az zsír!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Egészen pontosan az volt a végeredmény, hogy ment mindegyikkel, csak a konzolon kellett felvinni a kártyákat.
TaRka0107
Nekem is régi dagi van😄 Mind1 kinézet szempontjából hogy fektetett vagy állított szerintem😄DD

Macccy
Ez amúgy a marketing fotóktól eltekintve elég egyértelmû volt ...
Meg aztán a DVD drive az nagyon nem szereti keresztbe!
Ami nekem van régi fehér dagi-box annál fekve kicsit furán néz ki a rápattintott HDD de ez a legkevesebb.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TaRka0107
Igen. Mindenki azt mondta itt nekem is, hogy fektetve kell használni, mert hûtés szempontjából is jobb.

kakaoskalacs
Elfektettem az xbox360 Slim-et és most abszolut semmi hangja állitva zümmögöt kicsit. érdekes. szoval nem kellett volna állitva hasznalni..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
"Az amerikai otthonok több, mint felében van konzol

Méghozzá az aktuális generációs konzolok valamelyike - ezt mutatta ki egy Nielsen felmérés.
A felmérés szerint, amely címe: "U.S. Gaming: A 360° View" volt, az amerikai otthonok 56 százalékában van aktuális generációs konzol, 24 százalékában van két ilyen konzol és hat százalékában pedig három.

A mobil és tablet gaming is igencsak fejlõdik: 6-12 év közötti, Nintendo DS vagy PSP tulajdonos gyerekekkel rendelkezõ otthonok 66 százalékban rendelkeznek Apple iOS készülékkel is. AZ iOS gaming minden korcsoportban hasonlóan oszlik el, míg az Android gaming a felnõttekre jellemzõ legfõképp.

A felhasználók 24 százaléka minimum két konzolon játszik szabadidejében. A konzolok 65 százaléka a nappali szobákban található (A Wiibõl van ott a legtöbb - 75 százalék, de a Kinect miatt az Xbox 360 is egyre többet látható a nappaliban.).

A következõ generációs konzolok iránt érdeklõdõ minden 5 ember közül 4 jelenleg is rendelkezik konzollal - annak ellenére, hogy még szinte semmit nem tudni a következõ generációs konzolokról.

A felmérést egy 3000 fõs csoporton 2011 októberében végezték. "

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mondod te. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
nem neked kell szebbnek kell szebnek lennie , de szebb 😄D 100%

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Szebb a ME3? 😊
Kinek? Mert nekem nem. 😊

Max a karakterek arca.

Renjike
már megbocsáss , szép a játék de ha te a Mass 3at grafikailag fikáztad , akkor ezt is kéne ... :/ pedig szép játék de azért az ME3 szebb....

DarkSector
Ugye-ugye.

És emlékszem a legelsõ E3-as bemutatóra itt nééhány ember fújolt, mert hogy csúnya meg ilyenek...pedig szerintem szép ez. 😛

DarkSector
Nekem úgy néz ki már csak ez maradt meg, RE-t elkúrták. :S

TaRka0107
Okés! Köszi szépen!
Most megnyugtattál.

Totti5
Console Corner. Nekem az volt a baja hogy állandóan villogott a led és nem vette be a lemezet, nem pörgette fel, és kiadta a tálcát mindig. Bevittem nyitásra, mondtam hogy cseréljenek meghajtót ( otthon szétszedtem megnéztem baszogattam, de nem lett jó, ráadásul a lemez tartó mûanyagot is eltörtem... ) Oké majd hívnak. 2 óra múlva jön a telefon, hogy mehetek érte. Arra számítottam hogy 10k lesz, de csak 4k volt, mert nem kellett cserélni semmit, és pöpecül megcsinálták, s azóta is hibátlan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TaRka0107
2009-es xenon alaplapos boxról van szó. Csak cserélhetõ a meghajtója.

Harlekin
8 ha "cserélhetõ" benne a dvd!
TaRka0107
Amikor megvettem Shan barátunktól a topikból, már az elején is csinálta. Az a szerencsém akkor, hogy nem nyitogatom feleslegesen, meg néha cserélek lemezt. Volt hogy egy hónapig csak UFC-ztem😄

TaRka0107
óóóó, kb mennyibe kerül ennek javíttatása vagy cseréje?

Totti5
Hoppá hoppá, ez elég jóakul néz ki! HC ismerõs tegnap anyázott mert úgy elakadt valami puzzlénél mint annak a rendje😊

Harlekin
A következõ az lesz,hogy nyílni is és csukódni is fog csak a lemezt nem fogja olvasni!Mivel rossz tálcapozíciót érzékel.Sajnos csak idõ kérdése mivel magától ez nem javul csak romlik Northbridge baszakodik szerintem!
Macccy
Hhhûbaz.meg ez nagyon adta Mr. Dark! Nagyon filmszerû! Ez a videó most engem is elgondolkodtatott, hogy erre jobb lenne odafigyelnem ... A SH2-SH3 -at szerettem. (de azért az erdõ készítéshez még mindíg a Remedy ért legjobban)

Ha lemegy az ára, akkor asszem megveszem.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Egész jó ez a Blades Of Time. Kicsit gagyi, de jópofa. Alig több mint 2 giga az egész és a fps is nagy. Nekem tetszik.

DarkSector
Huh nem bírtam ki hogy ne nézzek bele.
Már várom hogy játszhassak vele...😊

teddymac
GTA4.-ben hol lehet szerezni ejtõernyõt ?(multiban)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
A warez rossz 😉

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

DarkSector
Látom a GameStar-osok is olvasnak minket néha!! 😊

Nemrég linkeltem be ezeket a chuck vidiket...erre meg:

DarkSector
#116803-805-808

Köszönöm a dícséretet, adta magát a helyzet. 😊

<#taps>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Totti5

Hello! Segítene valaki?

Most vettem 4 Gb-os xbox 360-at I am Alive miatt elsõsorban. De nem tudom kiírni a lemezre. Ez az üzenet lényege:
'Fel kell másolni a JTAG/RGH-s gép vinyójára. NEM Flash-eltre. '
Ezt hogyan kell? Sima adatként lemezre? de milyen programmal írjam ki?
2.7 Gb hely a vinyón elég ennek a játéknak?
És hogyan lesz JTAG/RGH-s a gépem?
Bocs a sok kérdésért,tudna valaki segíteni?

Totti5
Csak a szokásos:I

TaRka0107
Azóta már jó. Még az elején is csinált ilyet. Akkor álló helyzetbe volt, lefektettem és jó lett. Most végig fektetve volt, kicsit baszkódtam vele, feszekedtem, felállítottam, aztán lefektettem és egyszer csak kinyílt.

Harlekin
beszart!
Muttley
<#nevetes1><#eljen>

TaRka0107
Mennék most xbozozni. Váltanék lemezt, erre mindig kihozza a lemezt a meghajtó. Becsukom, aztán magától ki. Most meg úgy becsukódott, hogy ki sem akar jönni. (nincs most benne lemez) Olyan hülye hangot ad ki, ahogy olvasná a lemezt, hogy csak na. Nem tudom mi gáz lehet vele😞(

Seth
Hát itt meg mi történt? Kifakult? Kivilágosodott? Így elég gáz

PSN ID.: Beegabor

Renjike
<#taps> tudsz te poénos is lenni ha akarsz <#ravasz1>

az ilyen 2 napos live kód mihez jár?van esetleg még valakinek felesleges?üdv!
Totti5
Ez tökéletes lett 😊)))

DarkSector
Ihletet kaptam az I am Alive demo láttán.
Gondolom nem csak nekem jutott ez eszembe, de gondoltam megéri egy poénos videóanyagban összevágni (amatõr módon). <#wave>

Remélem mindenki mosolyog azért egy jót ezen:

I Am Alive - TIS!

DarkSector
Úgy mégszebb.

TDC Geronimo
US only

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx