XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ott a pont.
Azt nekem rendelte isten!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Vagy a Darksector címû játéktól?<#fejvakaras>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Renjike
a sok horrortól meg parától lett neked is sötét gyilkolászós lelked te lucifer 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Jah olyan mint az 1-2 pontos mass effect 3. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kirol
DarkSector
Silent Hill-nek nem sok köze van a sötétséghez. 😊

DarkSector
Nem játéktapasztalat volt a kérdés...😊

Renjike
legalább is a silent hillt biztosan 😄 megmagyarázná a sötét lelkét a srácnak <#puszi>

Seth
Õ már az anyatejjel magába szívta a gamer géneket 😊

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Aham. 😊
Játéktapasztalatot ne kérdezz szerintem mert mindenki a saját véleményét fogja mondani ettõl még neked tetszhet a játék.

Renjike
annyi éves sötétszektor barátunk 😊) és annyi év tapasztalata van 😊)

Ezmost poénos akart lenni?😄

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

DarkSector
29 év.

Tapasztalatok?

Köszi,

Le lehet már rendesen tiltani az automatikus megújulást?

DarkSector
Nyugodtan vedd meg.
Jah és csak akkor távolíthatod el a bankkártyát ha már letelt a gold amire felhasználtad!

szega96
Nézzétek végig 😄

Próbálta már valaki ezt a "két hónap live két fontért" amit most hirdetnek?
Van még az a probléma, hogy nem lehet eltávolítani a bankkártyát / letiltani a megújítást livre-ra? (Eddig mindig pre-paidet vettem.

Kössz

DarkSector
<#vigyor5>

"A Wii U-val kapcsolatos az a hír, hogy fejlesztéshez közeli források szerint a Nintendo addig alakította a hardvert, hogy most már az Unreal Engine 4 tökéletesen fut rajta - ez azért komoly jelentõséggel bírhat a Wii U jövõbeli játékkínálata / sikere szempontjából. "

DarkSector
Ja a játékok pendrive-on lesznek majd...😄
Ez baromság hogy csak digitálisan.

Totti5
Ez mi ez az oldal? fun artokat lehozni hivatalos képként és erõsen pletyka szintet beállítani komolynak feltüntetve... ajjaj.

Nyakamat rá hogy lesz optikai meghajtó. Ha nem Blúréj, akkor HDDVD, vagy valami más. Valami fless adathordozót is el tudok képzelni, de hogy teljesen digitális lenne az kizárt, és azt ne is akarja senki, mert 17kért nem hiszem hogy boldogan fogjuk megvenni a játékokat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gondoltam.köszi mindenkinek!

cassoneitaly
Azt jelenti, hogy az XBOX-od 48 órán belül megsemmisíti magát, szóval ha fura hangot ad ki, akkor azonnal áramtalanítsd... <#idiota>

Egyébként csak elemet kell cserélned. <#wink>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Seth
Merül az aksi,elem

PSN ID.: Beegabor

üdv!a joy-on középen a gomb kerül felváltva villok 2-2 zöld led, ez mit jelent?eddig csak az világitott, ami az 1-es számnál van.üdv!

DarkSector
Én játszanék de egyszerûen nem kötnek le a mai játékok nagy részben.
Sokszor jönnek keresztfiamék akkor vele játszok sokszor, meg el kell ugrani ide-oda, akkor csak kinyomom a monitort, és ennyi, nem éri meg sokszor bemennem haverokkal sem cod4-be multizni mert lehet 10perc mulva el kell mennem.

és mostanság inkább offline vagyok hogy ne is hívjanak, mert akkor nem kell magyarázkodni. 😛

TaRka0107
Mint pl. most, megy az sg-zés meg zene hallgatás nekem. Hányszor volt már olyan, hogy csak annyit vettem ezek közben hogy már este 9 óra van😄DD

DarkSector
Jah én is amik nagyon érdekeltek eddig is meg tudtam venni csak meggondoltam mit vegyek.

De PC-n tutira nem veszek többet 3-4ezer ft felett, történjen bármi.
Persze ez csak én személyes dolgom.

TaRka0107
Na igen, ezt nem tettem hozzá, hogy ha majd dolgozni fogok, valószínûleg azt fogom csinálni mint te, hogy veszek egy tiszta boxot, meg hozzá játékokat és akkor már multiban is fogom tolni.

DarkSector
Pont ugyanígy vagyok én is.

Ráadásul 30 évesen már kezdem egyre ritkábban elõvenni a játékokat, inkább film+zene megy manapság nekem.

És néhány játék, de olyanok amikkel 2 hétig nem is látnak a családtagjaim ha megveszem...de ez kimerül kb évi 10 játékban....

Hidd el, én is azt hittem, hogy sosem lesz pénzem eredeti, teljes árú játékra. 3 hónapig warezboxom volt 😊 De eladtam a retkes pöcsbe inkább, és vettem egy tisztát. Az elején csak 2-4k-s gémeket vettem, használtan, zavviról stb. Aztán hálistennek egyetemen kaptam egy kisebb melót, így meg tudtam már engedni magamnak pár 0-day gémet 😊
Abban a korban, amiben most te is vagy, magadnak nem nagyon tudsz venni, ez érthetõ. De remélhetõleg késõbb majd ez megváltozik 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Soha nem volt szebb, és soha nem is lesz.
Fõleg nem ha 6 évvel a megjelenés után veszed meg.
Ez olyan mintha egy új pc-t néznél 2005-ben és ma vennéd meg ugyanazt a konfigot hogy hú akkor láttam és azt hittem még ma is szebb. 😛

Ez mind attól függ mihez viszonyítasz, az elején igen szebb az elsõ pár évben ha egy pénzben ugyanolyan drága pc-hez nézed.
Meg vannak olyan elõnyei a konzoloknak amik még késõbb is megmaradnak.
Meg van amik elavulnak.

De marhanagy tévedések vannak.
Egy konzolt nem a multiplatform játékokért vesznek meg! 😊

Természetesen nem mindig van így, ezért írtam, hogy mérlegelek, mikor melyiket érdemes megvennem, hogy a legjobban szórakozzak 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TaRka0107
Bár most már én sem töltök le minden sz*rt PC-re. Régen mindent kipróbáltam. Most kipróbáltam boxon a Mass Effect 3 demóját. Kb 2percet volt bekapcsolva a játék és töröltem is le. Nem az én világom.

DarkSector
Ez egyértelmû, de általánosságba írtam nem az hogy én vagy te tudunk várni, mert persze ha 1-2 multis játékot megvesztek 4-en mert megtehetitek oké lefoglal, de van aki nem így van, és gondolom nektek sem mindig van így. 😊

TaRka0107
Na igen. Régen azt hittem, hogy boxon sokkal jobb grafika van. Most hogy megvettem a boxot, egyáltalán nem mondanám. Van olyan persze. Fight Night Champion! Azon ámulok hogy milyen grafikája van még CRT-n is. De pl a GTA IV-nek szerintem rosszabb mint PC-n, meg még van pár játék. Bár az a kis különbség szerintem sem éri meg, hogy vegyél egy 110-120k-s gépet.
Aki meg megteheti az vegye meg a játékokat eredetibe. Nekem sose lenne rá 13.000ft-om. Még ha akciós sem, akkor sem arra költeném el az 5.000ft-omat, inkább kimegyek szórakozni belõle. Persze egy kicsit köcsögség, mondhatnátok hogy akkor ne játsszak. Valószínûleg ha nem lenne warez, akkor nem is játszanék. Mondjuk a COD MW3 megvételén erõsen gondolkodom. (PC-re, mert boxon nagyon low vagyok FPS-ekben😄D)

Muttley
kár firtatni, mert tényleg nem merik megcsinálni 😊
a PC addig pénznyelõ, ameddig tudsz RGH, JTAG, Flash, Chip konzolon v. megválogatod mivel játszol
magyarul:
egy full-játék úgy, hogy 1) csak megveheted 2) el nem adhatod 3) ha vmi rosszul sül el, töltheted le újra pénzért - mert csak egy digitális file és nem a tied - tudod ki fog tizenezret adni érte? - 1) a szupergazdag 2) a hülye

PC-n ugyanzet megkapod ingyen és ha ügyes vagy nem is akkora beruházás az éves upgrade (optimalizálatlan sz.rral alapban nem játszunk)
MÁR MOST, ha a platform warez arányt nézzük: 96% PC - 4% konzol
te tudod a legjobban 😉

Just do it :)

Ha nekem nagyon bejön egy játék, és nagyon szeretnék vele játszani, akkor összeszedem rá a pénzt, és szépen 0-day megveszem. Mindig mérlegelek, hogy érdemes-e megvennem rögötn, illetve az is szerepet játszik, hogy a barátaim közül más is megveszi-e. Ghost Recon pl 0-day lesz, mert már 4-en megdumáltuk, hogy toljuk együtt.

Egyébként biztos sokan csinálják azt, amit leírsz a végén, de ha most tudok hónapokat várni egy ME3-ra, akkor majd máskor is tudok hónapokat várni egy másik játékra szvsz.

DarkSector
Jah mondjuk én sem warezolok már úgy mint régen.

Egyrészt mert nincs annyi játék ami érdekel.
Másrészt ami érdekel vagy megveszem újonnan vagy várok vele, és akcióban szóval nekem jó dolgom van, annak gáz aki még abban a korban van hogy mindennel akar játszani...😄

Jah a 0-day-eket nem mondtad csak én gondoltam, ennyi erõvel soha nem warezoltam énse mert 3-4 év múlva megvettem utólag.

De most arra gondoltam hogy megjelenik egy Mass Effect 3 és 2-3 honapossan megveszed ahogy kijön...
Hát nem. Mit csinálsz?
Warezolod, és késõbb fogod megvenni PC-n...Legalábbis én ez látom és hiszem hogy a többség ezt csinálja...

1. Ki mondta, hogy mindent 0-day veszek/vennék?
2. Az az én döntésem, hogy megveszem 0-day, és vállalom, ha esetlegesen szopni kell a játékkal.

Akinek ez deal-breaker, az így járt.

DarkSector
Lehet becsületes maradni csak nem 0-day vásárolgatni.

Kérlek fejtsd ki, hogy mire gondolsz konkrétan.

Nem, nem változna meg. Ha minden téren nem is, de játékok terén becsületes szeretnék maradni, mert igenis kijár a készítõknek a pénz a munkájukért.

DarkSector
Boxon mást jelent eredeti játékot használni, kezdve a megtorlásokkal egészen a megbízhatóságig.

Ha pc lenne a fõplatformom, akkor természetesen igen. Amióta boxozok, még "demózás" céljából sem töltöttem le játékot a gépre, egyáltalán nem is játszok rajta.

DarkSector
Olcsóbbak 2 ezer ft-al kb de több a szopatás.
Nem adnék fél évet és megváltozna a gondolkodásod. 😛

DarkSector
Te fizetnél újonnan mai PC-s játékokért?

Mibõl gondolod, hogy warezra értette? (persze nem kizárható <#kacsint>)

Én mondjuk az kurva isten, hogy pc-n is tiszta maradnék, egyrészt mert megszoktam konzolon, másrészt meg ott még olcsóbbak is a játékok akkor mi a francnak warezoljak?

DarkSector
Pc Warez-ra úgy értette. 😛

De szerintem is baromság ehhez merésznek kellene lenni, fõleg hogy a digitális úton sokkal kevesebb játék fogy mint dobozossan.
Majd ha a digitális árszabás korrekt lesz akkor majd esetleg.

Valamint szerintem soha nem fog megszûnni a sok kézzel fogható extra miatt.
CE, LE meg hasonló kiadások miatt....