XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írja, h nem igazán jött be neki - erre kérdeztem, h mi nem tetszett neki benne
Just do it :)
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Need.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Prohardver, gamer 365 eladó topik, jatekaim.hu... pár napja is láttam egyet.
Új Kinectet hol lehet venni elfogadható áron itthon? Ebay-en találtam, de onnan csak akkor rendelnék ha itthon 20-25e ft körül nem lehet kapni.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Szerintetek a fifa 12 vagy a Pes 12 sikerült jobban?
Fifa 12-ben milyen a menedzser mód mert 11 nagyon rossz szerintem...szeretem mindkét játékot de nem tudok dönteni...aki játszott ezekkel a játékokkal legyen szíves 1-2 infót adni róluk!
Fifa 12 menedzser mód nagyon érdekelne mert imádok ebben a módban játszani!
Köszönöm!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Sebaj legalább nem kell azon filóznom hogy vegyek-e gold-ot vagyne...
livekodok.hu
( ha lehetne én odaadnám az ár feléért az én példányomat... nem igazán jött be )
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ilyen játéktól ezek nagyon jó számok. 2. rész mondjuk eddig is valószínûsíthetõ volt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
meguntam a várakozást és megvenném a Crysis 1-et Live-ról 1-2 hét múlva
hol érdemes
- a legolcsóbban
- a lehetõ legrövidebb (24-48 h) idõre
venni Live elõfizetést + MS pontokat jelenleg?
megunhatatlan!
Dungeons & Dragons Daggerdale - 600msp (was 1200)
Torchlight - 600msp (was 1200)
The Baconing - 600msp (was 1200)
Warhammer 40k: Kill Team - 400msp (was 800)
Konami Sale
Battle: Los Angeles - 400msp (was 800)
BurgerTime HD - 400msp (was 800)
Castlevania: Harmony of Despair - 600msp (was 1200)
Castlevania: Symphony of the Night - 400msp (was 800)
Hard Corps: Uprising - 600msp (was 1200)
Leedmees - 400msp (was 800)
Puddle - 400msp (was 800)
X-Men - 400msp (was 800)
Zombie Apocalypse - 400msp (was 800)
Zombie Apocalypse: Never Die Alone - 400msp (was 800)
Castlevania LoS DLC
--Castlevania Lord of Shadow: Resurrection - 400msp (was 800)
--Castlevania Lord of Shadow: Reverie - 400msp (was 800)
edit,
Fun Labs: Musical Feet is now free (was 240msp).
edit 2,
Choplifter HD - 800msp (was 1200)
Szerencsétlenek itt erõlködnek és kb senki nem veszi meg a motort. Unreal 4ért meg már sorbaállás van és ugyan úgy az lesz a játékok 50% alatt a köv genbe mint most. Cryengine meg 1-2 játéknál, abból is az egyik Crytek cím, a másik meg a Sniper.
sKate valóban szimulátoros és rendben is van, csak nem annyira sikeres. Nézd meg alig játszanak vele. Itt a topikból hányan csapatták? páran max.
Skateval pedig szeretnék majd komolyabban foglalkozni, majd kiderítem melyik a legjobb része s azzal.
Összehasonlításkép pl tudjuk hogy jön a Tonihók 1 remék. Akkora örület van a fórumokon a hírek alatt miatta hogy félelmetes, pedig az árkéd. Nyilván hatalmas játék ( volt anno ). Kíváncsi leszek hogy ez 2012ben hogy állja majd meg a helyét.
Nagyon köszi 😊
Feltudod rá tenni a HDD-re a játékokat, de kell attól függetlenül a DVD is a meghajtóba. Használhatsz live-ot másolt játékkal is.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nem tudom technikai kérdést itt fel lehet-e tenni, amennyiben igen, akkor lenne két gyors kérdésem (XBOX 360 250G-m van):
Az USB-re tehetek HDD-t, és onnan tudok játékot futtatni? Vagy a letöltött játékokat csak dual layer DVD-re kiírva futtathatom, a HDD csak adatmentésre használható?
Valahol azt olvastam, hogy csak 16G max partíciót kezel, ez még ennél a típusnál is így van?
A másik pedig, hogy azt hallottam, amennyiben flashelt az XBOX, akkor is lehet használni a live-ot a jogtiszta játékokkal, csak a másoltakkal nem. Ez így van?
Még nagyon kezdõ vagyok a témában, egyelõre nem is flasheltettem, tudni szeretném a lehetõségeim elõbb. 😊
Köszi
PSN ID.: Beegabor
szemben mondjuk egy Skate 3-mal,
ami a deszka sport szerelmeseinek realistic módban
durvanagy élmény és
az analogkar-trükkök nagyon színesek és változatosak
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Multiplayer: Az elgondolás egy autolog szerû rendszer létrehozása volt, ami jelen esetben RIDERNET címszó alatt fut. Itt nyomon követhetjük társaink online aktivitásait, melyet a játék megjelenít számunkra s informál is róla, teszem azt egyik barát listás játékos társam megdöntötte az idõmet, akkor egy gombnyomással azonnal nekieshetünk és megpróbálhatunk javítani rajta. Ez remekül mûködik, ráadásul minden játékostársunk GHOST szinten jelen van a pályán, így láthatjuk az elérendõ célt és hogy milyen útvonalakat választott.
A hideg zuhany a klasszikus multiplayer kapcsán érhet minket. Sajnos nem került bele, vagyis nem olyan módon mint ahogy azt elvárnánk. Hosszú percekbe is telhet mire ráakadunk véletlenül a verseny létrehozása menüpontra ( a világtérképen, a lejtõ kiválasztásánál egy narancssárga + jel ). Hiába ajánlja fel a játék a megszokott paramétereket pl: versenytípus választása, idõtartam, zárt/publikus verseny, jutalmazási rendszer és a felszereléseknek az engedélyezése illetve tiltásának lehetõségeket, ebben a módban is csak GHOST szinten láthatjuk barátainkat és nincs lehetõség idõre rajtolásra, tehát mindenki akkor ugrik ki a helikopterbõl amikor akar, és mindenki akkor restartolja a pályát amikor kedve tartja. Miután lejárt a játszma idõtartama ( lehet 10-20-30 perctõl 1 nap is ), vagy leértünk láthatjuk csak barátaink idejeit, a jutalmat pedig akkor kapja meg a versenyzõ amikor az futam idõlimite lejárt, mindaddig bárki mehet bármikor s bármennyit. Publikus versenyeknél ez rendben van, de party játék esetében nem. Sajnos ez a rendszer nem mondható sem hangulatosnak, sem kényelmesnek. Minden bizonnyal emiatt nem „merte” az online passt rátenni a kiadó, igaz kód jár a bontatlan példányhoz, ami jogosultá teszi a játékost a „multiplayerbern” elért pontszámok jóváírására, melyekbõl új felszerelések tud venni. Ennek hiányában az egyjátékos módban kell gyûjtögetni a krediteket.
Összegezve: A generáció magasan a legszebb, legjobban játszható, legélvezetesebb snowboardos címe, és a játékélményt új szintre emelve viszi tovább az SSX szériát. Látszik rajta a törõdés ami az EA sport részlegétõl elvárható, de akad benne hiányosság, fõleg a hangulatelemek terén, a lavina mód sajnos nagyon rossz lett a többjátékos mód pedig finoman szólva is kezdetleges és tartalomszegény.
7.5/10
PSN ID.: Beegabor
XBLA: 400 pont játékonként, maximum 30 achievement
DLC: 100 pont, maximum 8 achievement negyedévenként, max négyszer
Összesen: 800 pont / 62 achievement
a pontszám az tényleg indokolatlanul alacsony, de a lényeg inkább, amit mond
IGN review-kal én kb. 95%-ban egyet szoktam érteni
az élõszóban való jellemzéskor erõsen objektív tényezõkrõl mondanak átfogó értékelõ véleményt
Lásd Mafia 2 Eurogamer 4/10... komolyan? generáció egyik legleglegjobb címe. Nincs olyan pontrendszer amin ez 4et érne. Vagy itt az Iam Alive. IGN ezt is lehúzta, de messze messze jobb mint amirõl a teszt szól. Nem tudnak objektívek lenni vagy ezzel akarnak látogatottságot növelni, mint az EDGE. Mondjuk igazuk van mert látod én is róluk beszélek:/
Lassan kezdek leszokni a külföldi rivjúkról, mert egyre jobban elszalad a ló egyes tesztereknél.
Ami korrekt az a Gamer 365, de az nagyon! s még a Gamekapocs illetve Chocho tollából pl Catherine teszt Ipon.hu-n ( meg a többi írása persze ).