XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
<#eljen> amint vége a ME3nak irány Silent Hill!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
IGN mehet a sunyiba a 4,5 pontos Silent Hill Downpour értékelésével,a Gamespot-os 7,5 pont most jobban tükrözi a játék értékét

Az 1-3 után ezt a részt élveztem a legjobban. A technikai malõröket leszámítva (erõs akadozás mentéskor,új helyszín betöltésekor) illetve a gyenge harcrendszert leszámítva remek élményt gyújtott. Jó sztori,jó karakterek, a város felépítése talán az eddigi legjobb, változatosabb helyszínek,ötletes elemekkel, mellékes tennivalók, a számomra frusztráló otherworld háttérbe szorult, nem is hiányzott.Ilyen kellemes 14 órát régen töltöttem el Silent Hill játékkal.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
😊

Látod én is így vagyok, meg kb több 10000 ember, vagyis temethetjük ahogy mondtam.
Nem emlékszel nekem van mindig igazam, ha nem akkor találok logikusnak tûnõ magyarázatot rá. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Nekem biztos,hogy nem lesz szar,mert el se fogok gondolkodni rajta,hogy vegyem,ha ez így lesz!Simán nevetve megleszek nélküle!Számomra van 1000 meg 1 hobby ezen a szaron kívül is.<#kacsint>
DarkSector
Ahogy most a GOD+Arcade-okat is elveszted ha tönkremegy a gép. 😛

(irónia)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen.

rastaman
bocs haver, azt csak hirtelen felindulásból firkáltam ide 😄

Seth
És akkor ha beszarik a gép és újat kell venned,akkor az addig megvett 50 játékod dobhatod el?

DarkSector
Amúgymeg buták mint a segg.

Használcucc ellen annyit kell tenni, hogy rádobni a lemezre egy sorozatszámot, amit a gép elsõ lejátszáskor megjegyez, mint a GOD-nál a tulajdon jog.
És ennyi. A rendszerbe összepárosítja a géped ID-jével és kalap kabát.
Másnak odaadva nem tudnád már használni vagy mint a multihoz paypass-t kellene vásárolni ennyire egyszerû.

Jah kérdezné valaki hogy mi van azokkal akiknek nincs net hozzáférés, hát kb annyi mint azokkal akik csak online vásárolni kényszerülnének. 😊

DarkSector
Ne nevess neked is szar lesz mert megszûnik a warez. 😊

Amúgy meg igen ezt a 2 dolgot nem tudod kimagyarázni, ha már online, ne legyen korlátozva csak hitelkarira, és nem csak nekem nem tetszik kiadni 8000-et egy játékért ami dobozossan 3-4ezer.

Muttley
vóóóót máááá
és úgyis lesz benne optikai meghajtó

#116983: ha mégsem 😊
5. lépés: Viva Las Vegas 😊 felvirágzik a PC platform
Sony pofánröhögi MS-t
MS és Xbox megy a süllyesztõbe

Just do it :)

Harlekin
Dehogy tûnik el csak átalakul.Mivel a sok szart pontosan ugyan úgy vennék.576 ot nem a szoftver eladás tartja el!
Az otthoni szórakoztató központhoz nem kell a dvd meghajtó!A te megvásárolt dvd-idre nagy ívbe tesz az MS joggal,hisz tõle pontosan ugyan azt a tartalmat ellenõrzött körülmények között megveheted,bérelheted!!Most is!!
Harlekin
Az,hogy Te esetleg nem fogsz hozzájutni még nem zárja ki azt,hogy a rendszer mûködõképes lesz.Nagyon sok olyan dolog van ami sokak számára nem elérhetõ és mégis van létjogosultsága.De már elõre agyalsz azon,hogy majd akkor,ha talán így lesz,hogy lesz.<#nevetes1>
Kifizetni 1000 féle képpen lehet a bankkártyás és paypalon kívül is.Hisz most is mûködik a pontrendszeres fizetés és ha ez a rendszer erre fog épülni biztos,hogy szélesedni fog a paletta.
Az,hogy neked meg ér e a 3 éves játék 6-8 ezret szimplán szubjektív dolog.És könyörgök az a játék nem romlandó dolog.Amit ezért adnak olcsóbban,hogy megszabaduljanak tõle.De igaz most még kevésbé lesz ez így,hisz nem lesz nyomott anyag,nincs raktár készlet.Kapod,ha kell és annyiért amennyiért!Én biztos nem adnám olcsóbban csak azért,mert már 1 éves,hisz az az 1 éves játék pontosan ugyan olyan érték!!Kell veszed,nem kell nem veszed.Ennyire 1szerû!!!<#kacsint>
Kizárt, hogy ne legyen benne meghajtó. Mivel a jelenlegi xbox célja is egy otthoni szórakoztató központ, így kiesne, hogy a megvásárolt dvd/hd filmjeimet meg tudjam nézni. Ráadásul a brutális kereskedõi infrastruktúrának is annyi lenne. Így pici hazánkban eltûnne a 576, vagy a cd galaxis.
DarkSector
És hogy fizessek érte ba+? 😊
Meg nézd már meg a live-os árakat. Hát nekem ez a verza kilõve, nem fogok egy 3 éves játékot 6-8ezerbe megvenni live-ról csak mert basznak árváltozást eszközölni.

Renjike
nekem pc verzám van 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Harlekin
Nézd a jó oldalát...Nem kell majd az SG forum oldalára kitenni a NO WAREZ-t!<#nevetes1>
Temetni és ugyan miért!?
1 lépés...Újdonság ereje miatt nagyon sokan megveszik majd,mivel szokás szerint 1 nagy címmel jön egybe!
2 lépés eltelik 1 év és a fanyalgok ráébrednek,hogy nekik nincs és másoknál mûködik a dolog(dvd nélkül) tehát megveszik.
3 lépés megszabadulnak a legális nulla bevételes használt piactól!
4 lépés warez kilõve!
És ezek csak a sarkalatos pontok ami miatt ezt a vonalat kellene követniük és szerintem fogják is!Mint ahogy ezt kb fél éve ÉN már itt leírtam,hogy a következõ generációs konzol logikus lépése a fizikai meghajtó elhagyása!

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Érdekes, viszont ha nem lesz meghajtós, akkor már most temethetjük.
Fõleg úgy hogy a retekbuzik már most nem engedik hogy bankkarival fizessen az ember, vagy paypal-al...

Örm

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DarkSector
Most vagy keveset gyártottak vagy ennyire gazdagok.

"Witcher 2 - Máris elfogyott a gyûjtõi változat

Egy hónappal a Witcher 2 konzolos debütálása elõtt már sehol sem lehet a gyûjtõknek szánt Dark Edition-t megtalálni."

rastaman
jaja, bár nem akartam fikázni a többi rendszert, de akkor most flame on! xbox360 ftw, a többiek bekaphattyák <#idiota><#banplz>

DarkSector
X360
1.378.031 😄

PS3
407.808

PC
232.980

rastaman
jól nyitott a mass effect 😄

DarkSector
Biza sötét vagyok, hogy minden szart elõrendeljek, meg 1 trailer alapján kikiáltsam hogy kötelezõ vétel. 😊

Renjike
<#taps>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Macccy
'Sötét' vagy te ehhez! <#vigyor> Amúgy szerintem nem lesz azért 15-20 óra, inkább 10 körülire tippelném, egy story orientált játéknál nekem körülbelül annyi az elvárásom, mint Alan Wake.
De a technika és a Max Payne hangulat már az általam látottak alapján megvan. Nem mondom, hogy elsõ nap megveszem, de ott szerepel a kívánságlistám elején a Witcher 2 EE -vel!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Milyen videókat végigkövetve jutottál arra, hogy 4 óra átvezetõ lesz benne?
DarkSector
Meglátjuk én elõre semmit nem veszek és majd utólag ráérek megvenni, most az eddigi tapasztalatok alapján még nem mernék semmit mondani, tõlem mindegy ki fejleszti, rockstar vagy más. 😊
Reméljük valóban 15-20óra lesz.

Totti5
A videókat végigkövetve a csak az átvezetõk 4 óra😊

R* nem igen csinált még 10 órás játékot. 30-50 annál inkább, de az MP3 legyen egy 15-20 és akkor egy szava nem lesz senkinek.

Grafika olyan amilyennek lennie kell, a fizika elõremutató megoldásokat tartalmaz, a rendezés és a gameplay meg biztos dúrva lesz.

DarkSector
Oks én is ezt gondoltam kb 30 másik játéknál. 😊
Meg sok rajongó.

Seth
Mert ez a Max Payne HÁROM !!
Kizártnak tartom, hogy ne legyen jó

DarkSector
<#idiota>

DarkSector
Miért akarjátok azonnal?
Mert szépen néz ki?

Tudunk valamit a story-ról a játék hosszáról?
Lehet kiszurják a szemünket egy 4 órás single-vel. Én még várok vele.

Macccy
ÓÓÓÓÓóóóóóóóbazmeeeg!!! Az új Graphic Novel nagyon adja, bár én imádom a kézzel rajzoltat, de ez ... B*SSSZÁtokmeg ez így mozgás közben, ahogy váltja a képeket, hát ezt nagyon eltalálták!

Ezt a Witcher 2 mellett meg kell vennem!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

tesó07
Eladó játékok:

Dead Island: 8000Ft
Mass Effect 2. (duplalemezes) : 3500Ft
Need for Speed: Hot Pursuit: 3500Ft

és egy Wireless gitár ami jó az összes Guitar Hero és Rock Band játékokhoz: 7000Ft

RMCF

Waczkor
Collectors Edition lesz belõle úgy érzem<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

idevelemostazonnal

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Szép játék lesz. 😊

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Én ma hallottam havertól. 😛
Nekem furi a style.

Seth
Errõl talán 4 éve hallottam elõször, ideje lesz már ha kiadják végre 😊

DarkSector

Totti5
Nem tudom. 4szer álltam neki, hogy most aztán nagyon elkezdtem és 1 óra után csalódottan léptem ki. Unalmas számomra. Egyszerûen nem érzem át a hangulatát, idegesít hogy a bozótból lõnek, nem is látom õket, meg semmi nem történik. Sosem voltam dzsungel buzgár, így csak amiatt nem fogok ájúldozni tõle.

Amúgy semmi gond nincs vele. Nagyon szép, jó az irányítás is. Talán majd egyszer... lehet kellene pár óra mire valamilyen szinten beindul.

szega96
laptop,mobil szabvány 😄

DarkSector
"Rendszerkövetelmény*:

Windows Phone 7.5 vagy újabb verzió
Az alkalmazás ezeket használja:

Xbox LIVE
music and video library
phone identity
data services
movement and directional sensor"

robotnyk
ügyes screenshotok <#wilting>
DarkSector
az xbox.hu lassan olyan lesz mint egy tesco

DarkSector
Jó tudni hogy már telefonon is van xbox live...😄

DarkSector
Jah én a hol érdemes részt egybenéztem a felette lévõ mondattal. 😊