XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angol játékba már fel sem tünik senkinek a ezredik ass, fuck, shit, bitch stb...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szar, picsa, bazdmeg....ez a 3 szó a demo-ban elhangzik. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ráadásul a zenét nem más mint Jamaoka Akira csinálta, aki ugye a Silent Hill dalaiért felelõs.
Nem mellesleg minden szöveget MAGYAR SZINKRONSZÍNÉSZEK mondtak fel, így a hanganyaga 100%ban hazai.
Csodálatosan fest, 60 fps, idõmanipulálás és idõutazás az alapillére. Causal és HC játékosokat is kiszolgál.
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=963&article&%20Sine%20Mora]Gamer 365 teszt![/url]
Eddig mindenhol 9 felett kapott!
Amint lesz egy ME 1-2-3 összes DLCs Ultimate kiadás megy a polcra és kezdem elõrõl az egészet, mert eddig 1 szál DLCvel nem volt dolgom így igen masszív tartalomról lövésem sincs.
PSN ID.: Beegabor
I are weasel - én volt szeret Soul Reaver
ezek után máááá értem méééé tecccik neked a Max Payne új karaktere <#nevetes1>#nevetes1>
Just do it :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
olyan problémám lenne hogy elfelejtettem a xbox profilomhoz rendelt ea accountom jelszavát. Ezt hol lehet megtudni? esetleg hívjam fel õket?
Van egy Ea sport manager nevû alkalmazás és ott van olyan menüpont, ahol be tudom állítani a jelszót és az eamil címet. Na nálam az emailnél [email protected] van, amikor a ka után még kéne lennie egy ötösnek. Lehetséges ez? Válaszodat köszönöm.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"Azt suttogják, a Crystal Dynamics újraéleszti a Soul Reavert"
Mondjuk úgy lenne az igazi ha a magyarítást átültetnék boxra.
Next PC upgrade: 2022
2 nappal a hiv. megjelenés után teli lesz használtakkal a jatekaim.hu
mert annyira jó lesz... <#nevetes1>#nevetes1>
dehát egészségetekre

Amúgy jó játék lesz, nemkõfosni, és ne húzzátok fel magatokat, hogy Muttley kolega nem fog vele játszani...(én fogok... 😊)) )
Én meg úgy látom, hogy 'kanji srác' azt mondta látnoki képességekkel, hogy "kukázós lesz", aztán rátetted egy régi megmondásod, amiben bevallottan az addig látott kevés alapján valahol 50% alatt van a cucc - szerinted. Igen. Én meg olvasgatom a fórumot, látom mik az újdonságok és erre rátettem Indy és McClane példáját, tök lazán a véleményemmel, amit hozzáteszem én is az elõzetes anyagokból szûrhettem csak le, illetve az elsõ két részbõl. Iiiiigen ... Nem emlékszem másra. Lehet kintvoltam a téren Max Payne transzparensekkel, lehet uszítottam kopaszokat hawaii ingben a Gyõr drukkerekre a Remedy (bocs) ... "Rockstaar!" nevét kántálva ... Én minden esetre nem emlékszem mikor érdemeltem ki a "HARDCORE" jelzõt. Még sose kaptam ilyesmit ... <#rinya>#rinya><#smile>#smile> De jólesik!
Én meg már attól féltem, hogy olvasok és nem értelmezek. Az nagyobb baj lenne! <#papakacsint>#papakacsint>
Akit érdekelne írjon pü-t.
RMCF
Sziasztok!
Láttam két jó játékot a neten, az egyik az 1perc és nyersz amcsi verzió ami nálunk is megy most a másik meg a wipeout in the zone. Ezek ntscsek. Valahogy nem lehet beszerezni, hogy az én xboxomon menjenek? Mert gondolom nemfognak ha megveszem akkor se.
egyszerûen HARDCORE maxpayne fan vagy, vazze 😊
ez a gyakorlatban azt jelenti, h vak és süket vagy minden objektív érvelésre Max Payne ügyben
ééés neked akár egy hatalmas gõzölgõ tehénlepény is megjelenhetne a képernyõn
ha körbe-körbe rohangálna és azt üvöltené: "ÉÉÉÉN VAGYOK MAX PAYNE"
te isteníted és leokádnád mindazt, aki észérvekkel látja a nyilvánvalót 😄 😉
szerencsére a Forza-t azért még bírod <#nevetes1>#nevetes1>
Leon lesz a lassabb játékmenetû fickó, de a grafika szerintem gyengébb, és ha lesznek is fejtörõk a bevágott jelenetekben az rajzolódik ki, hogy még annyira sem lesz parás atmoszféra mint a RE4-ben. 😊
Nekem ez jön le.
Lehet részedrõl jobb kép alakult ki mint az 5, de majd kiderül ha megjelenik hogy melyikhez fog jobban hasonlítani. 😛
Tuti hogy 5 számot húznak ki és 1-90 közt, és nem lesz sem 1 sem 90. 😊
RE6 az eddig infók, képek és a videó alapján lényegesen jobb lesz mint az 5 volt.
De az is egy közepes játék, még a RE5 szintjét sem üti majd meg.
2. küldetés után módosítom magamat. Ez még közepes se. Amint több enemy jelent meg a képen vagyis bejött pár zombi is meg katona is frémben teljesen szétesik, szaggat. A helyszín sajnos nem változott, unalmas épület. Irányítás kezd zavaró és fárasztó lenni.
Lemez megy a kukába, ez egy hulladék oda való.
Tipikus lelketlen, monoton, rosszúl optimaliálz, öttletteln dara.
Kerüljétek messzire.
Ez tényleg csak a nevében Resident Evil, meg hogy az élet gyógynövény és Umbrealla logók vannaks szétszorva.
A szériát nem temetem, mert az RE6 biztosan brutális lesz, de ezek a fejlesztõk alkalmatlanok igényes és szórakoztató videójátékot csinálni.
Ja! És mindig gondoljatok erre ha kétségeitek lennének:

Játékoskarriert kezdtem offline a Barcelonával, viszont az elsõ évben csak spanyol bajnoki és kupameccseket játszhatok. Lesznek nemzetközi kupameccsek is a következõ szezonban, ha a dobogón végzek?
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
<#ravasz1>#ravasz1><#papakacsint>#papakacsint>
Szerintem ez sajnálatos, mivel egy singleplayer dolga hogy legyen unszolás hogy újrakezd. de látom itt nem lesz.
PSN ID.: Beegabor