XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Trials Evolution – április 18 (1200 MSP)
Bloodforge – április 25 (1200 MSP)
Fable Heroes – május 2 (800 MSP)
Minecraft 360 – május 9 (1600 MSP)

Totti5
Mi a gond a látvánnyal?

TaRka0107
Meg van de ott csak ilyen xbox 360 hardware van, vagy ezzel kapcsolatban is írhatok? Ahogy látom nincs is magyar ü.sz. Mondjuk nem baj.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Azért annyira fontos nekem mert kipróbáltam a COD MW3-at multiba és k*rva jó volt vele játszani még ha nem is voltam olyan próóó😄

TaRka0107
Sehol nem találom! Ennyire vak lennék...😄

TaRka0107
Van magyar ügyfélszolgálat?

DarkSector
Azért nekem megnézte a profilom van rajta 1-2 megvett játék, lehet azé kaptam meg pár gold elõfizum volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ha akarsz. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Lehet bepróbálkozok én is.

TaRka0107
Ha szólok én is akkor kapok én is egy havi goldot?<#fejvakaras><#eplus2>

DarkSector
Mondták hogy meglehet paypal lesz majd.

Addig is kaptam 1 promo havi goldot és ha 1 hónap múlva nem tudom beírni a karimat szóljak vissza.

TaRka0107
Gondolom semmi nem lesz belõle.
Nem tudom miért jó ez nekik. Nem gondolják hogy nincs sok embernek hitelkártyája?

DarkSector
Nah megkérdeztem ügyfélszolgálatot, nem sikerült bent sem hozzáadni a karimat.
Mondták hogy várjak 1 hónapot és addigra lehet lesz PayPal vagy lehet megcsinálják a bankkártyás cuccot.

DarkSector
Nem csak én néztem hogy a régen beírt kari még megy de újonnan már nem engedi, csak a kitöltendõ rublikák ugyanazok mint egy bankkarinál.

TaRka0107
Múltkor azt mondtátok még is van? Vagy csak annak aki elõször fizetne ott? Mert akkor én is baszhatom.

DarkSector
"Sine Mora - Magyar sikertõl zajos az internet

Kétpofára zabálja a sajtó a japán-magyar koprodukcióban készült játékot.
Tegnap rajtolt el a Digital Reality és a Grasshopper Manufacture közös gyermeke, a diesepunk shoot'em up Sine Mora. A magyarul beszélõ játék korábban olyannyira megtetszett a Microsoftnak, hogy exkluzív szerzõdést ajánlott a fejlesztõpárosnak, miáltal csak és kizárólag az Xbox LIVE rendszerében vásárolhatjuk meg, illetve játszhatunk vele.

A kiadó megelõlegezett bizalma nem tûnik ablakon kidobott pénznek, hiszen a sajtó túlnyomórészt pozitívan nyilatkozik a végeredményrõl, és egyelõre a játékosok is elégedettnek tûnnek.
Részünkrõl HP vetette bele magát a régi idõket idézõ bitang nehéz játékba, s bár mindenképpen szorítunk neki helyet az áprilisi GameStarban, még elõtte elolvashatjátok a kritikát itt a GSO-n. Tessék neki fenyegetõ hangnemben leveleket írni, hogy haladjon gyorsabban, és úgy gépeljen, mint még soha. És ne feledjétek, a türelem olyan erény, ami már azelõtt kiveszett az emberekbõl, mielõtt még egy kósza gondolat formájában testet öltöttetek volna szüleitek fejében.

Joystiq 4.5/5
Gamestyle 9/10
The Gamers Temple 91/100
Game Over Online 80/100
UGO A-
Quarter to Three 4/5
Official Xbox Magazine 7.5/10
IGN 9/10
ZTGameDomain 9.4/10
GamesRadar 7/10
Gamer Limit 9.5/10
Destructoid 9.5/10
gamesTM 9/10
IncGamers 9/10
Eurogamer 9/10
3DJugeos 8.6/10
GamingXP 86/100
Gamesbeat 85/100
GameOver 80/100
Gamereactor 8/10
Videogamer 8/10
Vandal Online 7.5/10"

DarkSector
Ad újból néha, de mivel nincs bankkártya elfogadás megbaszhatom.

DarkSector
Hát elég a látvány Crysis 2 is jól néz ki.

TaRka0107
Én már elhasználtam az ingyenes goldomat. Itt viszont adott nekem privibe valaki 2napos goldot. Most ez a 200ft/hó-s Gold ezzel nem veszett el? Még nem rendeltem meg ezt, csak ha most akarok akkor 200ft/hó meg 400ft/hó lesz?

Nem kell ennél szebb. Nagy tv-n és korrekt távolságról tökéletes így is. Tartalmas, hosszú idõre lekötõ játékok kellenek.
grebber
Lehetne szebb is! Hajrá City!

Next PC upgrade: 2022

Muttley

Just do it :)

Muttley
azt elfelejtetted mondani, h
neked bejött az Alan Wake tartósan 😉

DarkSector
Látod mondtam hogy jó az a játék, ahogy a resident-et meg leszaroztam "idézõjelben szaroztam le". 😊

<#eljen>

Totti5
Belenéztem a Silent Hill Downpour-ba hogy el tudjam döneteni, ez vagy a HD kollekció legyen.

Minden fikát amit elkövettem a cseh Vatra Games ellen visszavonok. Brutális hangulata van, jó ötletek, jól is néz ki ( max a frémbe lehet belekötni ). Puzzlékat hardra, akciót easyra tettem aztán meglátjuk mi sül ki belõle! Az viszont az elsõ fél órában látszott hogy alázattal csinálták afejlesztõk, és a zene is jó lett Yamaoka ide vagy oda!

A médiapozícó megjegyzése DLNA alaptulajdonság. 😉 (Értelek amúgy, mondottam is, hogy nálam a szerver azonnal ugrik a friss tartalomra és csinál belõle szépetjót. Magától. Kézzel megkukulnék. 😄 )

Amúgy respekt Iceakos-nak ismét: ilyen gyorsan még nem kaptam kódot tõle! 24 órán belül bakker.
Totti5
Nem lehet, meg PS3on sem, meg a Sony tvmen sem tudom.. warez formátum miatt gondolom.

Olyat tudsz csinálni hogy a géprõl strímelve X360on vagy PS3on át tudsz TVre vinni bármit.

PS3 MEDIA SERVER

Ne tévesszen meg a neve, megy 360al is, a leírás alapján. Nekem PS3al van és mindent lejátszik, mkv, sima xvid, feliratok stb... nagyon egyszerû használni.

Shan
Állítsd bele!
Mindenkinek jobb lesz így..

Más:
WD TV HD gen.2-t cserélnék a 4 közül 2-re:

Kingdoms of Amalur
ES: Skyrim
Mass Effect 3
Kinect Brunswick Pro Bowling
<#nevetes1>
DarkSector
Igen ezt akartam mondani, én is így csináltam, hogy konvertálás meg feliratok égetése, és darabolás.

De soha nem kapod vissza az eredeti minõséget!

Viszont a médiabox 10ezerért ezt a sok macerás dolgot meg ami idõt-energiát elbaszok az átalakításra nekem visszahozza, én manapság ugyis csak film+zene cuccokat tolok, játék egyre kevesebb nekem ez hasznos, mert több tucat filmet nézek és kurvajó a feliratmegjelenítése.

PL bármennyi filmet nézel és hagysz félbe, megjegyzi azt a pontot ahol abbahagyod, és onnan folytathatod!
Meg van néhány jó fícsör.

Mi használjuk DLNA médialejátszóként a dobozt. 4G a max. amit elfogad fájlméretben, és az mp4 enkóding sem mindegy. 1 7végémbe telt mire kisakkoztam, hogy hogyan érdemes átkódolni a cuccaimat. 720p 4G-ben igen jól elfér, 90perc 1080p pedig kis kompromisszummal. A túl jó filmeket 2be vágom 1080p-ben.

Nekem megéri tökölni vele (höhöhö, egy szkript végzi a melót a DLNA szerveren, mióta összekalapáltam 😄 ), mert már ennek a használatát is nehezek érzik a leányok - de legalább megy különösebb sírás nélkül. 😊
DarkSector
Sehogy.

Ezért vettem média box-ot!
Ajánlom neked is.
Én prohardveren egy sráctól vettem WD-t és tök korrekt volt, 10 ezerbe kaptam használtan ami igaz használt de korrekt árnak véltem.
Amúgy újonnan is vannak 15-18-ért asszem már olyan ok amik tudnak mkv-t és 1080p-t.

sapkafej
hááháháhá! életed legnagyobb szopásfolyamára készülsz, kérlek, ne próbálj lejátszani az xboxon mkv-t, vagy bármilyen hd filmet.
én szóltam!

György

Örm
Szerintem mkv-t egyáltalán nem játszik le a box!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Macccy
Biztos vót már, de hogyan játszhatnék le 4+GB méretû hádé filmeket ezen az Xfoson mert az agyam szétrobban, hogy leszenvedtük a Thor -t(mer az állítólag jó) másolnám rá a Penre de az ugya FAT32, nosza adok neki NTFS -t, erre meg nem látja a BOX? Naneeemááááár

Szóval tudjátok hogyan lehet, hogy felismerje, vagy állítsam bele a baltát? Ja és lejátssza egyáltalán az mkv -t? 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

😊 hatalmas kamillazas... 😊 Ejj azok a regi szep foiskolai evek! 😊

kakaoskalacs
a gombás rész höh 😄DD

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Muttley

Macccy
😄 😛 😉 ... nem véletlen írtam így, de ha nem értelmezted, legközelebb négy 'szmájlt teszek
Az I R Weazel-t meg nehogy elmagyarázd, mert ismerem a mesét 😊
Szóval akkor 3-an vagyunk na ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
De jó olvasni ezeket:

Sine Mora:
This game is actually very good. The only three bad things about this game is - short story mode, hungarian audio (I played review version) and sometimes it's too psychedelic and epileptic.

TaRka0107
Én a némettel vagyok így.

DarkSector
Ja. Hát szerintem mivel a legnehezebb nyelv, ezért még annyira sem áll a hallásukra mint nekünk az övék.

Seth
Tudod hogy értem. Nem az érzékszervekre gondoltam

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Olyannak hallja mint mi, csak annyi eltéréssel hogy mi megértjük. 😛

DarkSector
De viszont konzolra nem tudsz mutatni. 😊

DarkSector
Láttam csak nem emlékszem. 😊

Nem láttad még Crysis Warhead?
Seth
Kíváncsi volnék egy más anyanyelvû miként hallja a magyart 😊 , érdekesnek találja, vagy ahogyan én pl az oroszt, egy ugatós, undorító nyelvnek (no offense)

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
lehet csak így elõször hallani játékban fura. 😊

Tinman
Na ez k. nagy negatívum... most komolyan csalódtam.

A mocskos száj helyett lehetett volna poénosabbra venni pl.:

- Houston we have a problem!
- Hey! That was my precious part!
- Maaaaan! This definitely not my day!
- Kiss my ramjet engine, you faggot!

Reggelig tudom írni... 600 ms pontot tartom továbbra is és KOMOLYAN fel vagyok háborodva!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.