XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Olcsón bármit el lehet adni! 2-3ks játékaimat pakkokban adtam el multkor. Az összes elment.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
szerintem ezeket tudod majd eladni:

- mortal uj
- batman city

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Naná nem is fogják egyben megvenni, sõt ha a felét el tudja adni még összeteheti a kezeit. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Az ár korrekt, de egyben 45kt nem fognak kiadni érte... helyedben kiírnám egyenként az árakat, és ha többet vinnének akkor 1-2k kedvezmény.

Tedd fel hardveraprora, gamer365 és a jatekaim.hu-ra.

DarkSector
Nem csak fejben számoltam egy árat ismervén a játékokat. 😊

Ha zavviról rendelek vmit,akkor azt paypallal is ki tudom fizetni?Vagy hogy kell fizetni?Köszi
ez igaz.. viszont ha mar mondtal arat.. azt hittem van valami hely amire gondolsz hogy ott annyit ér.. nehez lesz elpasszolnom..semmi ismeros akinek kéne :S valakinek közületek? egyben 150 euro..vagy annak megfelelo forint?

- gta4
- mass eff 1
- oblivion
- test drive unl. 1
- assasin creed 2
- blur
- crash bandicoot
- mortal dc universe
- mortal uj
- forza 2
- forza 3
- gears 1
- gears 2
- batman asylum
- batman city

ezek? hm?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Totti5
Ridge Racer Unbounded

Darksector kedvéért: 1.5 giga😊

Tömören: ez mi??

Bõvebben: ezzzzzz miiiiii????????????

Mondom a pozitívumokat: irányítás korrekt, az autóhang korrekt.

Minden más negatívum.

Dizájn nagyon gáz, idétlenek a színek, a rombolható környezet a pályaelemekben és kisebb betonszegélyekben, oszlopokban kimerül, de rettentõ elnagyoltnak hat az egész, ráadásul azt hiszed hogy át tudsz menni rajta, ha már az elõzõeken át tudtál aztán az mégse és game over... Mentem pár versenyt, de semmi nem történt eléggé agyhalott a feeling. Elsõ versenynél grafikát borzadtam el, a másodikat már unta. Frém stabil, de nagyon rece és nagyon lópoly.

Tucc tucc vonatzakatolás zene olyan szint mint ha teknópartin lettem volna<#ijedt>

Kerüljétek messzire. XBLA letölthetõ szintet megüti a lesajnált szekcióba, de nem 12 ezres lemezes játék.

Kíváncsi leszek hogy ki e mernek adni demót belõle, bár a megjelenés már nagyon közel van...

Ha a Blur és a Split2nd a 8-9 pontos kategória, akkor ez olyan 3.

DarkSector
Hát nemtudom nem gondoltam hogy euroban kéred és még mi mondjunk helyet hozzá, ennyi erõvel ft-ban is elég lett volna. 😊

felõlem 😄 de csak erdeklodok hol adhatnám el annyiert õket kb amennyit irtal.. bár 150 ért odaadom egyben ha kell .. bárkinek 😄

DarkSector
Még vegyem is meg? 😊

Totti5
Jobb is hogy nem játszottad. Szerintem borzalmas. Játéktermi HC emberkék oda vannak érte, de érdekes mód a CODre ugatnak, ebbõl meg a 13. ugyan olyan részt is boldogan? megvennék... hála az égnek nem a begyöpösödött minden szinten elavult japán játékot kapunk az új RR név alatt. Természetesen a HC réteg most fújul mert nem copy paste olyan mint a 6-7.

Amúgy egy Outronhoz hasonlít, vagy Crazy Taxi... fizika -10, látvány közepes, irányítás irreális, kamera botrányos és zúzás kitalált futurisztikus autókkal a pályán, kanyarba driftelve, teknó zenére béna játéktermi japó hangokkal. Ez az "nagy" Ride Racer. Ezt a minõséget amúgy megkapja mindenki VITÁN az új résztõl, amiben valójában az ég világon semmi új nincs.

Mindig döbbenten olvasom ez alatt az új rész alatti HSZeket, hogy fujj fujj... ekõzben meg az RR6al embert nem láttam még aki játszott volna pl a barát listámon.

hol tudom penzzé tenni? 😄 SK lakos vagyok aki mosu UK ban lakik 😄

Seth
Rííííííídzs Rééééészer....khm, akarom mondani Bõõõõrnáááúút szlesh Fletáááúúút 😄

Amúgy soha, egyik Ridge Racer-rel sem játszottam, nem tudom miben rejlett a sikere a korábbi részeknek, de valószínû ez is kimarad, legyen bármilyen

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Rííííííídzs Rééééészer rivjú este😊

DarkSector
200-210 euro

Totti5
Hihetetlen mennyire gyenge vagyok akkor😞 nincs türelmem kimaxolni... grat😊

Raptr jó ötlet volt, tetszik a program!

mind karcmentes dobozban kezikonyvekkel 😊 megszabadulnek toluk 😄

- gta4
- mass eff 1
- oblivion
- test drive unl. 1
- assasin creed 2
- blur
- crash bandicoot
- mortal dc universe
- mortal uj
- forza 2
- forza 3
- gears 1
- gears 2
- batman asylum
- batman city

ezek durvan emnnyit ernek? 😄 euroban pls

kb 15 játék jött ki az elmúlt két hónapban
zaki
Raptr szerint 28 órát toltam, hát akkor kicsit többet, mint írtam 😄
Fel se tûnt, elrepült az idõ mellette.

zaki
Áh, 3-4 alkalommal játszottam vele kb 😄
16-18 óra volt benne max.
Annyira nem volt nehéz tényleg... Speedrunok könnyûek voltak 4-5 kivételével, maradt a gyûjtögetés... Elõször azt hittem az aranyat kell megszerezni, hogy meglegyen minden, de mikor rájöttem, hogy elég csak a "2." hely is, akkor már gyerekjáték volt 😄 Többi acsi meg jött magától, könnyûek voltak.
Élvezetes cucc volt, kéne több ilyen.

DarkSector
Érdekes egy oldal, nem tudlak visszajelölni, meg semmit.

Meg hozzáadtam a profilomhoz egy Xfire profilt, és most meg nem tudom kiszedni.
Mert Xfire-n nem valós adatokat mutat.

DarkSector
Thx.
Meg mindenki másnak is. 😊

Macccy
Énis ... és jelöltelek néger! 😛

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Nah regeltem erre az oldalra, "darkSector" néven, jópofa oldal, bár nem mintha nap mint nap használnám. 😊

Egy kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Muttley
<#wow1><#wow1>
olyan mennyiségû játékáradaaaaaaaaat???
hol-hol??

Just do it :)

DarkSector
Oks rálesek. 😊
thx

Totti5
Acsi összehasonlító és ranglista oldal. STEAM, 360, PS3. Jópofa, regelj rá😊

DarkSector
Az mi?

Totti5
Most már igen, de ahogy nézem a barát listámból nem sokan.

Totti5
Elmebeteg😊 1 hét alatt kb?<#wow1>

zaki
Rayman Origins kimaxolva 1000g-re, annyira nem volt nehéz 😊

Örm
Hello!
A playfire.com-ot használja valaki?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Totti5

Majd lehet úja nekiugrok nyáron, de most olyan mennyiségû játék áradat van, hogy ez nem olyan fontos. 😊
Tinman
Végigtoltam én is és bizony egy leheletnyivel recésebb csak ez X-en... nagyon rendbe van ez és a köv. is tuti rendbe lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TDC Geronimo
TVn ez megint máshogy néz ki, mint itt 2*2es képen. Lehetett azért recéket látni meg zizis képet ennél az ACnál is. Mostani genben PChez közeli képminõséget én eddig egyedül God of War 3ban láttam. Nem tudom mit bûvészkedtek ott a szûrõkkel, de zseniálisan nézett ki

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Kicsit több AA lehet rajta de ennyi.

Hitetleneknek, 360 verzió INGAME SCREENSHOT!

DarkSector
Hát hogy WiiU vagy nem de nem 1az1ben x360 képek.

TDC Geronimo
Sima bullshot ez nem WiiU. Régi ACkbõl is ilyen képeket adtak ki, magasabb felbontásban, képszûrõkkel. PCn lesz ilyen meg a köv gen konzolokon.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
A képeket úgy nézd hogy ez WiiU, vagyis a gamer365 SZAGértõ csoportja ezt állítja, hiszen ilyen minõséget ennyi AAval csak a WiiU tud kiizzadni. 360 és PS3 nagyságrendekkel rosszabb látványt produkál.

1 birka 100at csinál...

Bár lehet én vagyok lemaradva. Láttunk már egy képkockát is akármilyen WiiU játékból? vagy ismerjük a pontos specifikációt?

Seth
Normal-on vittem végig, tegnap namondom meglesem mit tud hard fokozaton. Õrület. Ahol eddig 10 embert kellett leölni, most 50 van.... nem vicc. Megölsz egy adagot és feltûnik egy újabb hullám.

ELsõ pálya kb 2. szakaszában(ahol elõször figyelmeztet a játék a nimpo használatára), tuti le kellett gyakni vagy 50 embert. A korábbi részekben nem ebben rejlett a nehézség, hanem az ellenfelek technikásabbak voltak.
Ez meg egy endurance harc, pusztán lustaság a készítõk részérõl.Már a Dynasty Warriors kezdett az eszembe jutni, talán nem véletlen (Tecmo Koei)

A játéknak amúgy voltak jó pillanatai, 1 végigjátszást megér a hack & slash mûfaj kedvelõinek, de normálon, mert hardon már az elsõ pálya monotonná vált a hullámokban érkezõ ellenefelek miatt.

PSN ID.: Beegabor

TaRka0107
Üdv!
Múltkor bedobott ide valaki vagy 3 2napos gold kódot. Valakinek nem lenne most egy felesleges? Megköszönném nagyon 😊)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Én végignyomtam az elsõ pályát. Ami tetszett az a csajszi szinkronhangja mert ugyanaz a színész mint Mass Effect-bõl Liara. Talán ennyit tudok mondani ami tetszett ebbõl, pedig imádom ezt a stílust. Gagyi.
Muttley

na, ez azért egy picit túlzás.. 5-6 pont azért elfért volna
3 pontot a lag-dömpinges, dögunalom, tartalmatlan, full sz.r játékok kapnak
de tény, h gyenge és lapos a játék a korábbi részekhez képest
viszont egy Ninja Gaiden mindig jó ha van a háznál, így 😊
beszerzem vagy Ninja Gaiden 2-t vagy a Ninja Gaiden Black-et
ti melyikre szavaztok a 2 közül?

Just do it :)

Tinman
Hûûû ^^
Hát nem mondom, hogy nem várom... de NAGYON!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Talán három rész múlva már olyan korszakban fog játszódni ami érdekes is.
szega96

grebber
Csak annyit írtam lehetne szebb is! Cryengine 3 többre hívatott ennél!

Next PC upgrade: 2022