XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
ÚÚÚÚÚÚÚ <#merges2><#merges2><#merges2>

Ez de piszok mód rendbe van!<#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Nem.

Hanem mint Resident Evil 6 úgy lett szar.
Attól még jó lehet.

Ez a stílus önnmagában még lehet jó meg kell is az akciójáték.
De nem a RE szériát kellett volna beálldozni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
AC3

- A sorozat történetében elõször lehetõségünk lesz arra, hogy ténylegesen fedezékbe bújjunk.

- Desmond szerepe jóval nagyobb lesz a játékban, mint eddig bármelyik korábbi Assassin's Creed epizód során.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
3:25-tõl van némi gameplay elem
a többi szájjártatás és demo
egész jónak tûnik (az a kevés, amit látunk belõle)

Just do it :)

Muttley
az idei felhozatalt tekintve
nem is csodálom

Tinman
Maximálisan rajta van a várós listámon...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Rise of Nightmares-t Justin tv-n néztem egy srácot ahogy végigjátszotta. Kb mindenki aki nézte a stream-et szakadt a röhögéstõl

PSN ID.: Beegabor

Seth
Pedig nagy szar lesz a RE6, szerinted..
Nem tudjátok mi a jó 😊

DarkSector
Nem, max a vele járó RE6 demo-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Beleöltem 3 órát a Rise of Nightmares-ba.

Érdekes "élmény". Jobbra balra derék fordulással vagy kis megdõléssel lehet nézni/megfordulni ( opcionálisan lehet a képernyõ szélére húzott krúzorral is ). Ami jól lett megoldva az az elõre, hátra menetel. Egyszerûen csak a jobb lábbunkat elénk tesszük és már megyünk is, ha hátra akarunk akkor hátra lépünk, viszont akinek ez is "nyûg", az használhat autómata mászkálást, ilyenkor jobb kezünket jelezzük és a gép átveszi az irányítást. Amit nekünk kell csinálni azokat a harcok természetesen, két kéz egymást függetlenül. Elég pontos és jól regagál. Aztán olyan mûveletek vannak hogy tárgyak felvétele, ajtónyitás stb... ezeket a mozdulatokat nem mutatja a gép hanem írja h ahogy a valóságban tennéd és mûködik is pontosan. Nem rossz cucc, a világot nem váltja valami stry is van, de nem nagy szám, viszont jól demonstrálja a kinect ezen lehetõségét.

Ha hasonló pontos és jól irányítható lesz a Star Wars akkor meglássuk😊

+ erre kíváncsi leszek, kontroller + kinect kötelezõ hozzá ha jól tudom

Totti5
Ha Monster Hunter szerû gyakás akkor nem, ha jó a story és nem sablonok a karakterek, akkor igen. Viszont jön a Witcher 2 ami biztosan jobb lesz mint ez.

Seth
Ezt várja még valaki rajtam kívül? 😊 Elég hangulatosnak tûnik.

szega96
Az Assassin’s Creed széria történetében elõször fogunk gyerekekkel, illetve háziállatokkal (pl. kutyákkal) találkozni a különbözõ településeken, városokban.
A levadászott állatokat könnyedén megnyúzhatjuk, majd a bõrüket eladva gyarapíthatjuk a vagyonunkat. Az elõzetesben látható farkasokon és a néhány korábbi képen feltûnt szarvasokon kívül vérszomjas medvékkel is összetûzésbe fogunk kerülni, akik nem csak ránk, hanem az összes többi élõlényre veszélyt jelentenek majd.
Komoly szerephez fog jutni az idõjárás is: ködös idõben például jelentõs lecsökken a látótávolságunk, míg a szakadó esõ a muskéták, valamint az egyéb puskaporral mûködõ fegyvereket teszi majd használhatatlanná.

DarkSector
"Resi 4? ijesztgetõs, horrorisztikus TPS, igazi Resi hangulat, helyszínek és karakterek
Resi 5? mindebbõl sehol semmi"

Pont hogy nem! 😊
Minnyá javítom:

Resi 4? sehol semmi, csak sötétben játszódó akciójáték.
Resi 5? sehol semmi csak világosban játszódó akciójáték

Melyek az igaziak?

Resisent Evil (remake és más változatai), Resident Evil 2 Resident Evil 0, Resident Evil Code Veronica, Resident Evil Outbreak File 1, Resident Evil Outbreak File 2

Muttley
Resi 4? ijesztgetõs, horrorisztikus TPS, igazi Resi hangulat, helyszínek és karakterek
Resi 5? mindebbõl sehol semmi
gyönyörûszép, akciójáték - már csak nevében Resi

- nekem a TV-t át kell váltani a kívánt bemenetre (nálam ez HDMI), hogy elinduljon az Xbox. Esetleg nálad is a TV-n kell kiválasztani a bemenõ jel forrását (ez csak egy 5let)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

DarkSector

DarkSector
Amúgy meg a Deadly Premonition...szerintem it nem bizonyít semmit, a Resident + Silent Hill + Fatal Frame + Alone in the Dark + Siren + Vampire countdown atmoszféra más, az hogy egy új címet hogy basztak el még nem bizonyíték a régi nagy ászok egyértelmû bukására. 😊

DarkSector
Akkor másképp értelmezzük a dolgot, lehet újítani, de a játékmenet meghagyására nem feltétlen a rögzített kameraállásokra értem.
Hanem hogy ne egy csõbe kelljen végigfutni.

Hidd el betennének pályaszerkesztõnek vagy egyébb tudnék én csinálni játékot, ami nem feltétlen lenne szar.

Amúgy nekem a régi játékmenettel semmi bajom, nemrég toltam le a RE Remake és RE 0-át én baszottul élveztem!

Totti5
Resident 4 modern játék. Resi 1-2-3 PS1es cím.

Amúgy elég csak megnézni a Deadly Premonition-t, nem tudom ki mennyit játszott vele, de hûen tükrözi azt hogy hogyan fest egy a múltban rekedt játékement és megvalósítás manapság. Szörnyen, még akkor is, ha maga a játék nagyon jó lenne, csak nem lehet élvezni az elavultsága miatt.

Halo 1, GoW, egyéb Hd kiadások kvázi modern játékok, s azok közül is széles körben a legnépszerûbbek.

DarkSector
"Resi 1-3 játékmenet nem életképes"

Ha arra értetted hogy manapság sok a buta játékos és nem tudnak ilyenekkel játszani, akkor igaz, de nagyon is életképes lenne, ha kiadnák, csak meg sem próbálják.

RE4 meg többi remake-bõl mennyi is fogyhatott? És azok csak live-ról beszerezhetõ cuccok.

Sziasztok!

A következõ problémám lenne!
1, Ha a gyári xbox 360-scart kábelen keresztül használom a készüléket akkor meglehetõsen sötét a kép. Ez vajon mitõl lehet?

2, Ha HDMI-DVI vagy HDMI-VGA kábeleken keresztül próbálnám meg használni akkor egyszerûen nincs kép a tv-n. A tv-n sajnos nincs hdmi bemenetem ezért vásároltam hdmi-dvi kábelt valamint egy hdmi-vga kábelt,de egyikkel sem megy. Ugyanakkor ha a laptopot kötöm össze ugyan ezekkel a kábelekkel akkor minden gond nélkül átmegy a kép és a hang is.

Ha van valakinek valami ötlete kérem segítsen!
Totti5
Csak 2 napos volt:I

Totti5
Resi 1-2-3 játékmenete ma már nem életképes. Resident 4 peedig hiába más és akciósabb, én úgy látom hogy rengetegen a legjobb résznek és az egyik legjobb játéknak tartják. Sajnos még nem játszottam vele huzamosabb ideig, de majd beszerzem GODról.

Resi 5 pedig akárhogyan is csavarjuk nagyon sikeres rész lett. Resident 6 már a helyszíne miatt is más hangulatú lesz mint az 5 volt, ami jó, jobb irány. Az pedig majdnem biztos hogy elsõsorban több szereplõs akciójátékról beszélünk. Ha ügyesen belecsempész a Capcom minimális puzzlékat és nem csak dara lesz, akkor a vártnál is jobb játéklehet.

Resident 5be pedig volt túlélõ elem, amennyiben nehéz fokozaton játszotta valaki, akkor sokszor a futás és a taktikázás volt a legjobb módszer.

zaki
az nekem sincs :S
és lejárt már az online passod?

Én nagyon remélem, hogy pletyka marad, mert nagyon tetszett az, amit eddig láttam 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Renjike
<#taps>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
RE -> R.I.P. <#levele>

DarkSector
Hát igen! Full egyetértek, a Resident 4 indította el ezt az egészet.

"Resident Evil 6 - vége a túlélõ-horrornak?

A Resident Evil: Revelations producere, Masachika Kawata szerint a Resident Evil 6 már nem lesz túlélõ-horror. Kinek jó ez?
Masachika Kawata letett valamit az asztalra a Resident Evil: Revelations megalkotásával, ezért nyilván nem elhanyagolható a véleménye, de azt azért nem árt tudni, hogy nincs benne a Resident Evil 6 készítésében, tehát nem bennfentes infókkal kérkedik, csupán a véleményét mondja.

Kawata szerint jól látható a tendencia, amit a Resident Evil negyedik és ötödik része elindított: a sorozat menthetetlenül sodródik a sima akciójátékok felé, szakítva az eredeti túlélõ-horror elemekkel. Ennek oka fõleg az amerikai piac igényeiben keresendõ - vagy legalábbis a Capcom ide irányuló törekvéseiben. A Call of Duty mindent elsöprõ sikere azt mutatja, hogy minden más hang ellenére a lövöldözés tökéletesen eladható játékforma, tehát erre fektetik majd a hangsúlyt - véli Kawata.

A túlélõ-horror játékok piaca a legtöbb kutatás szerint egyre szûkebb, az eladási számok azt mutatják, hogy a közönséget nem ez a stílus hozza lázba. Ezért van az, hogy a Capcom a nagy sorozattal sokkal inkább a kommerszebb stílus felé fordul, a spin-off (mint pl. a Resident Evil: Revelations) kategória pedig maradhat a hardcore rajongók menedéke - bár ez azért sovány vigasz, lássuk be.

Pénzbõl él a Capcom is, ez van. Valahol ez is olyan jelenség, mint itthon a kereskedelmi tévék körüli fogyasztói mentalitás: mindenki azt hangoztatja, hogy nem néz Barátok köztöt, lenézi a valóságshow mûfaját, sõt, még tévéje sincs, közben pontosan tudjuk, hogy ez mennyire nem igaz (nem csak a nézettségi adatok, hanem a kapcsolódó sajtó nézettsége, a fórumok telítettsége is ezt bizonyítja). A Call of Duty mûfajt is óriási divat fikázni, de amikor egy Capcom is már arra törekszik, hogy az egyik legnagyobb címét a CoD irányába terelje, akkor az jelent valamit.

Számomra óriási csalódás Kawata nyilatkozata, még akkor is, ha érzõdik rajta, hogy fõleg a Resident Evil: Revelations szekerét akarja tolni, piaci résekben keresi a letûnt korokért rajongó 30-as vásárlókat. A Resident Evil lényege pont az elkeseredett túlélési harc volt, a magány, a különleges hangulatú pályákon történõ bolyongás, és ennek azért mutatkoznak jelei a Resident Evil 6 elõzetesében, csak remélni merem, hogy nem lesz belõle buta rohangálós, Milla Jovovich féle hentesparádé.

Az irány viszont jól látható - ezt gondolja Kawate is, és kénytelen vagyok egyetérteni vele. El kell fogadni, hogy a nagyobb kiadók arra fordulnak, ahol a pénz van. Talán a Kickstarter projektek segítségével feléledhet majd a rétegjátékok piaca is, ahol fizethetünk egy normális horror-játékért, de a nagy tömegekben ne bízzunk. Bolyongunk a zombik között - mondhatnám fölényesen, de sajnos én a Call of Duty sorozatot is nagyon szeretem. Biztos megharaptak."

Renjike
alapból benne van a játékban. azt hiszem a 10-11. fejezet

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Ezen nem csodálkozom.

Örm
Hello!
Az Assassin's Creed 2-ben a 2DLC küldetést hol lehet elindítani?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Totti5
Hallottátok a mai pletykát, hogy lelõtték a Prey 2 fejlesztését?<#schmoll2>

Totti5
Szívesen segítenék, de nem vettem meg az online kulcsot, hála a 2 napos trialnak, ami alapján kiderült, hogy használhatatlan online😞

zaki
van 1-2 online acsi, melyhez jól jönne egy kis segítség, majd számíthatok rád? 😊
csak ilyen egyszerûbbek. pl making new friends, vagy friendly publicity. pár kattintás csak 😄

az van hogy enm szamitanam be semmibe.. 😄 zseton kell 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Köszi! Akkor majd kiderül a második szezonban.<#whatever>
Totti5
Hamarabb lett meg az 50 óra multiba acsi mint egy szál single is 😊 kb ennyit játszottam vele offline😊

Ha jól tudom nyomod a FIFA12-t. Karriermódban elsõ szezonban nincsenek európai kupameccsek. Második szezontól várhatók, ha dobogón végzek a bajnokságban?
Totti5
Jó is az singlibe, bár még alig játszottam vele:I. Multi felejtõs.

Muttley
jaaa, értem 😊
már azt hittem lemaradok vmi jóról 😄

Totti5
Mondom pakkokban!. Forza 3at külön nem érdemes eladni, nem is lehet, max valami extrém alacsony áron pl 1500, hiszen géphez járt, így beírva a jatekaimon 2 tucattal ad ki 2500kért.

Egy próbát megér 😊 Ha beszámíttatod valamibe, akkor CEX-ben többet ér valamennyivel.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

gondoltam en is rá.. bar nem hiszem hogy huude nagyon sokat adnának erte.. se cex ben se ebayen.. max 60 font .. szerintem nagyon max.. :S :S

az a baj hogy SK ból is meg UK ból is sok a postakoltseg..azert egyben irtam..de en se latok ra semmit hogy egyben megvegyék.

zaki
fifa street beszerezve, már vártam 😊

zaki
10 fontért majd jó lesz 2-3 hónap múlva 😄

Ha UK-ban vagy, akkor vagy pakold fel ebayre, vagy keress egy CEX-et, ott kp-t adnak a játékokért vagy beszámítják másba, amelyiket választod.

Engem is érdekelne.Van egy eladó bontatlan Forza 3-m
DarkSector
Igen hol? Jatekaim.hu?