XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El kell vinni szakihoz, aki megcsinálja a hûtésmodot, esetleg kicseréli a ventilátort pár ezer forintért. El nem tudom képzelni, milyen géped van ami ennyire hangos.
- nekem sikerült megutálnom az xbox-ot (mint készülék) bár végül vettem bele winchestert is. A számítógépemrõl levettem az egyik oldallemezt (ventillátorok zaja jobban hallatszik -- meg jobb a szellõzés) és lemez írása közben halkabb mint amikor az xbox-ot simán bekapcsolom (lemez nélkül, hogy véletlenül se pörgesse feleslegesen). Egyszerûen annyira zajos, hogy elmegy a kedvem bármilyen játéktól. Ahol a hangjánál nagyobb a háttérzaj (vagy ordít a játék, hogy megsüketül tõle az ember) ott nyilván ez nem annyira zavaró. Ha nejem ideér lefeküdni számítógéppel még játszhatok egy kicsit, de az xbox zaja õt is zavarja

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

DarkSector
Ha találkoztok eredeti dobozos Black játékkal szóljatok pls, megvételre kell!

X

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Az miért van hogy játszok neten mw3-al, vagy akár töltök valami demót és egyszer csak ledob xbox live-ról. Jobb felül kiírja hogy Disconnected from xbox live, demó töltésnél visszacsatlakozik egyszer csak, de amikor MW3-ban a multi match közepén vagyok akkor eléggé frusztráló. Régebben is volt ingyenes goldomnál, de akkor ilyen összegányolt net kábellel volt összekötve a box a rúterrel. Azt hittem az csak azért volt, de itt is csinálja.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

zaki
Nagyon beindult ez az AC3 gépezet...
Ami nem baj, csak legyen valami újdonság is, mikor megjelenik 😄

zaki
Mondjuk én nagyon olcsón vettem (7k), szóval anyagi károm nem fog belõle származni 😄
A játék tetszik, csak ez az undorító mentalitás nem.
Ráadásul ha jól láttam itt nem is lehet beállítani, hogy hány % DNF alatt ne tudj összekerülni emberekkel. Volt olyan ember, akivel 3X kerültemm össze, és mindháromszor kilépett. Abból 2X jóvá lett írva a gyõzelem.

DarkSector
Pont ezért!!!

Hogy igen!
Végre olvassák már el a kurva Gyu barátom eszmefuttatását és nyomuljanak kicsit.
OKS tv álom fícsör, de film+zene lehetne!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
Miért sóhajtana fel? Eddig is tudtuk, hogy keveset kapunk, nem?

DarkSector
Asszem most egy egész magyarország sóhajt fel!

"Egyesült Államok - az Xbox Live-ot többen használják szórakoztatásra, mint játékra

Szerencsések azok, akik a pénzükért a teljes Xbox Live szolgáltatást megkapják - idehaza az ár ugyanakkora, csak a szolgáltatás sokkal szerényebb.
az LA Times újság felmérése ennek ellenére igen érdekes eredménnyel zárult: az amerikai háztartások többet használják az Xbox 360-at mozinézésre, TV-sorozatok megtekintésére vagy online zenehallgatásra, mint játékra.

Az óceán másik oldalán olyan szolgáltatások is megtalálhatóak az Xbox Live-on, mint a Hulu, Vudu, Netflix, ESPN, és a frissz szolgáltatások közül a HBO Go, Major League Baseball és a Comcast's Xfinity.

A felmérés azt is kiderítette, hogy az egy évvel ezelõttihez képest 30 százalékkal több idõt töltenek a családokban az Xbox Live használatával. Yusuf Mehdi, a Microsoft marketing és stratégiai fejese szerint az átlag felhasználó 84 órát tölt havonta az Xbox Liveon játékkal, mozinézéssel vagy zenehallgatással - ezzel szemben az átlagos otthonok 150 órát töltenek TV-nézéssel.

"Azt látjuk, hogy a felhasználók belépnek játszani az Xbox Livera, majd a készüléket nem kapcsolják ki, inkább másfajta szórakozási lehetõséget vesznek igénybe rajta.

Ez jó hír lehet az amerikai Microsoftnak, de nekünk, magyar felhasználóknak nem az - ugyanis mi ugyanannyi befizetésért jóval kevesebb szolgáltatást kapunk. Ezen nem kéne változtatni, kedves Microsoft? "

szega96

DarkSector
Little Big Planet ruha, de szerintem lehet kapni limitáltba...

szega96
Ez a játékban egy ruha a kis csávókának, nem?😄

DarkSector
Most HALÁL komolyan kérdezem, ilyet lehet kapni neten valahol?
Már AC2 idején akartam ilyet magamnak...!

Nem izgat mennyibe kerül csak ha tudtok eladót szóljatok pls. (ez most nem viccelõdés!)

Seth

PSN ID.: Beegabor

szega96
xDxDxDxDxD

DarkSector
Hanem így:

szega96
a.h.w xDxD

Renjike
még jobban 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Muttley
u.u.h.h.h.
<#wow3><#hehe>

Just do it :)

szega96
Ha olyan lesz, mint az elõzõ részek, akkor tökéletesen megfelel számomra 😄

Seth
Végül nem így fog kinézni

PSN ID.: Beegabor

szega96
m.i.n.d.e.n.h.o.l.

Muttley
h.o.l.?.?.

Just do it :)

DarkSector
0.0.0 😊

Totti5
h.a.n.g.u.l.a.t

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Elkerülte volna ha nem írok Macccy-nek. 😊

szega96

szega96
HeHe 😄😄😄 Oda is akartam írni, hogy Dark ajánlom figyelmedbe, de nem tettem, hátha elkerüli a figyelmed... 😄 Úgy látszik mégsem...😄😄:

DarkSector
Nah elmész a .....😄

DarkSector
Mert az is, egy kurva tetves gép egy kurva tetves menürendszerrel.
Én a játékokat szeretem nem a gépet amivel játszom...<#whatever>

Már sokszor mondtam, azt hiszitek viccelek?
Soha nem szoktam kamuzni, leszarom milyen gépen csak tudjak játszani azzal a pár kedvenc játékkal. 😊

szega96
Macccy
Ha így "kurvakonzol"-ozol az X360 topicban, tényleg elvágod magad a Fõnöknél! ...

Én ám szeretem az AC3 -at!! <#finom><#papakacsint>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

szega96

DarkSector
Nem is akarok látni már gameplay-t. 😊

Nem még nem néztem, nemhogy xbox.hu-n állítanák vissza azt a marketplacát amin látni tudom mikor milyen újdonság jelenik meg, most meg az újdonságokhoz be kell kapcsolnom a kurva konzolt...:S

Totti5
Gameplayt még nem is láttunk belõle😄

Amúgy észrevetted hogy a XBLA, GOD külön fület kapott? most már nincs eldugva😊

szega96
Na arra kíváncsi leszek 😄

DarkSector
Akkor offline leszek asszem addig. 😊

DarkSector
😄
Csak mielõtt megjelenik azelõtt meg fogom utálni. :S
Tudod mint mikor szereted a pizzát, de a 10 után már látni sem akarsz pizzát mert hányni fogsz tõle. 😊

szega96
Nem hiszem 😄😄

Totti5
Elõbb foglak kitiltani innen, mint hogy AC3 mentes nap legyen😄D

Totti5
Hálát adok a verbának hogy nem kellett megvenni. Online szar, singlibe meg 1 órát ha játszottam.

DarkSector
Te gyerek nem tarthatnánk 1 ac3 mentes napot majd? 😊

Totti5
Szólj ha látod a szobros kiadást mert nem akarok lemaradni róla😊

Jobban várom mint a Halo 4et😄

szega96

zaki
Egy nagy rakás sz@r ez a fifa street multi... 3 meccs után léptek ki egymás után másodpercekkel a vége elõtt vezetésemnél, és még jóvá sem írja az eredményt meccs után, ezt most komolyan gondolták? Kilépkednek az emberek a végén az én vezetésemnél, és játszam újra a meccseket? Hát köszi.
Mellesleg le is fagyott a mentés közben a játék, ugrott minden, egész csapat 45-ös szinten volt, én 51-esen, király. Adom is el a p!csába ezt a fost, nem idegesítem magam emiatt.

Totti5
Capcom Digital Collection-t valaki próbálta már? hasonlóan az XBLA kollekciókhoz, ezt sem lehet feltelepíteni?

Tartalma:
Joint Strike
Bionic Commando Rearmed
Final Fight Double Impact
Flock!
Rocketmen: Axis of Evil ami tartalmazza a Rocketmen: It Came From Uranus kiegészítõt
Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix
Super Street Fighter II Turbo HD Remix
Wolf of the Battlefield: Commando 3

Totti5
Ez ennyira dúrvajó lesz, hogy amint lehet elõrendelem ezt a fullos verziót.

Ez is friss

Van valakinek eladó Fat HDD keret?
Renjike
nyári melóból már elõre látom hova csusszan el a pénz 😊) csak kapható legyen kicsiny hazánkban 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TaRka0107
Van itt olyan aki tolja neten az MW3-at? Egymást lehet hívni játékba? Holnaptól valszeg kezdõdni fog a 3 havi goldom😄D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94