XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
2. Gotham City Impostors
3. Pinball FX2
4. Rayman 3 HD
5. Sine Mora
6. Warhammer 40,000: Kill Team
7. Shoot Many Robots
8. Fruit Ninja Kinect
9. Castle Crashers
10. Trials HD
11. Alan Wake’s American Nightmare
12. NBA JAM: On Fire Edition
13. Stacking
14. Costume Quest
15. REAL STEEL
16. The Simpsons Arcade Game
17. Full House Poker
18. Dungeon Defenders
19. UNO
20. Peggle
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Megpróbálom betenni, aztán vagy sikerül vagy nem😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN ID.: Beegabor
Komolyan nem kell más semmi rá? VGA kábellel, amit veszek boxhoz, össze tudom kötni ezt a monitort? Akkor végül is a d-sub bemenet, az VGA bemenet?😊) Bocs hogy ennyire hülye vagyok hozzá😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ilyen monitorom van. Ehhez nem tudom hozzá kötni az xbox-ot VGA kábellel, ugye? Van rá valami átalakító még?😊
Költözzetek ti is tuc-tuc zenét hallgató üresfejû köcsög és házimozi fanatik fölé! Akkor azt hiszem befejezitek a kislányos nyávogást a hangos ventilátor miatt!
- rajongóid száma eggyel nõtt, ha neked egy véleménynyilvánítás 'kislányos nyávogás' akkor részemrõl nem számít a véleményed
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Mivel megváltozott a gamertagom, kérlek azt tegyétek be ide! Elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
Gamertag: FunnyMixer91
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Azt hittem van hozzá gép, nekem ez a 360emu nem létezõ fogalom.
Muttley:
Alapvetõen Fahrenheit miatt tartottam/om meg, de van még jópár régi cucc, amiknek jórésze azóta már ki is HD-ban. Mondjuk nagyon ritkán kapcsolom be.
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem is van 3 db PS2 gamma, amitõl nem vagyok hajlandó megválni
te mit õriztél meg az old-school Xbox Classic korszakból?
Just do it :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
-- a mellette lévõ szg. sokkal csendesebb
-- egy aránylag kis helységben (hálószoba) van ahol a kis zaj is hangosabbnak tûnik (hely hiánya miatt nem izgultam rá kinectre sem)
-- ez egy aránylag csendes környék ahol feltûnik ha valami zajosabb a kelleténél
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
a másik pedig, hogy minden játékhoz gold elõfizetés kell?ha nem, akkor honnan tudom hogy melyikhez?plussz ha használtan veszem a játékot, akkor azt honnan tudom hogy ahoz kell-e online pass?mert úgy hallottam, hogy van olyan, amihez nem kell. köszi a választ!üdv!
A warezt semmivel nem tudom lejátszani. 😊
Annyira nincs már hozzá semmi, hogy az tragédia. Kontrollerért a lábam lejártam, nagynehezen tudtam csak venni új utángyártott vezetékest. Komponens kábelt márt csak ebayen találni heroin árban, úgyhogy azt inkább csináltam magamnak. Játék már semmi nincs hozzá (már wrz-ban sem). Annyira semmi nincs hozzá, hogy itt már nem is számít wareznak semmi. Törve legalább emura tökéletes.
Van pár eredetim a régi nagy nevekbõl, de nincs az az isten, hogy eladjam/odaadjam bárkinek, és valszeg ugyanígy van ezzel mindenki.
Adversus solem ne loquitor
"Betiltják a használt játékokat?
Ismét fellángolt a vita a következõ generációs konzolok körül. A tét óriási: lesz vagy nem lesz használt játék blokkolás?
Kedvenc iparági elemzõnk, Michael Pachter úr (elsõre kicsit figyelmetlenül Pratchett-et írtam, sokat nem tévedtem volna õ is nagy mesemondó hírében áll) arra a korszakalkotó megállapításra jutott, hogy a nem Sony és a Microsoft az elsõ számú haszonélvezõje a használt játék blokkoló rendszernek.
Hármat találhattok, hogy kinek áll ez igazán érdekében. Naná, hogy az Electronic Artsnak és az Activisionnak. Amennyiben sikerül kiiktatniuk a használt játékokat a képbõl, ez a két kiadó hatalmasat fog kaszálni, hosszú éveken keresztül magasan tudják tartani az árakat, ráadásul folyamatos bevételhez jutnak a Modern Warfare és a Fifa fanboyok zsebének kiszipolyozásából. Na de ki lesz az igazi vesztes? Természetesen a játékosok (nincs játékcserebere, havernak sem adhatjuk kölcsön a már nem használt stuffot, sõt még a sarki konzolboltba se vihetjük be, hogy párezer forintért beszámítsák az új játékunkba). A következõ vesztes meg azok a kereskedelmi láncok, aki jelen pillanatban iszonytató haszonkulccsal adják el a használt játékokat. És ez még mindig nem tetszik a fejlesztõknek és a kiadóknak érthetõ módon.
A Sony és a Microsoft meg szépen õrlõdik a malomkövek között, mivel egyrészt szeretnék õk is élvezni a játékaik után keletkezõ bevételeket, de a kereskedõkkel sem szeretnék összerúgni a port, mivel megtörténhet, hogy egy öntudatosabb lánc egészen egyszerûen nem teszi ki a polcra az új konzolt és az nem jut el a vásárlókhoz. Nincsenek könnyû helyzetben, kíváncsi vagyok mit fognak kitalálni, hogy megoldják ezt a megoldhatatlannak tûnõ problémát. Vélemény?"
slimet meg nem hallani...
Hát használtra szeretnék rátalálni, 1-2ezres tipusra. 😊
igaz, h PS2-re
tuti, h van nekik Xbox Classic is
hívd végig õket
2007-ig a legjobb FPS volt
és ekkor jött a Modern Warfare 1.. 😊
Just do it :)