XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Listavezetõ lett. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Természetesen annak fényében, hogy mixerkedek. 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
1. I Am Alive
2. Gotham City Impostors
3. Pinball FX2
4. Rayman 3 HD
5. Sine Mora
6. Warhammer 40,000: Kill Team
7. Shoot Many Robots
8. Fruit Ninja Kinect
9. Castle Crashers
10. Trials HD
11. Alan Wake’s American Nightmare
12. NBA JAM: On Fire Edition
13. Stacking
14. Costume Quest
15. REAL STEEL
16. The Simpsons Arcade Game
17. Full House Poker
18. Dungeon Defenders
19. UNO
20. Peggle

DarkSector
Pfff. 😊

Haverok azt mondták, kifizetik az ms pontokat, ha átváltoztatom erre 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Hogy hogy?😊

Megpróbálom betenni, aztán vagy sikerül vagy nem😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TaRka0107
Az meg lesz, rákötöm a 2.1-emre és kész, ami gyakorlatilag 4.1😄DDD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Seth
Na meg a hangot is meg kell oldani valahogy,mert szerintem ezen a monitoron nincs

PSN ID.: Beegabor

Igen, rákötöd, azt kész. Arra figyelj, hogy a vga kábel amit veszel szintén 15 tûs legyen mint a monitorod(99% olyan, úgyhogy mind1).
TaRka0107
Egy van rajta csak, de ha boxozok akkor csak kihúzom a gép kábelét és kész.
Komolyan nem kell más semmi rá? VGA kábellel, amit veszek boxhoz, össze tudom kötni ezt a monitort? Akkor végül is a d-sub bemenet, az VGA bemenet?😊) Bocs hogy ennyire hülye vagyok hozzá😄

Simán, nem kell más semmi. Viszont ha nincs két d-sub bemenete, akkor nehéz lesz egyszerre xbox-ot és pc-t rátenni.
TaRka0107
Üdv!

Ilyen monitorom van. Ehhez nem tudom hozzá kötni az xbox-ot VGA kábellel, ugye? Van rá valami átalakító még?😊

Költözzetek ti is tuc-tuc zenét hallgató üresfejû köcsög és házimozi fanatik fölé! Akkor azt hiszem befejezitek a kislányos nyávogást a hangos ventilátor miatt!

- rajongóid száma eggyel nõtt, ha neked egy véleménynyilvánítás 'kislányos nyávogás' akkor részemrõl nem számít a véleményed

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Landor / Totti5 !

Mivel megváltozott a gamertagom, kérlek azt tegyétek be ide! Elõre is köszönöm! <#worship>

Gamertag: FunnyMixer91

TaRka0107
Arról viszont nem sok fogalmam van, várd meg míg válaszolnak a többiek.

Kösz a választ. Viszont az mennyire hátrány hogy falcon alaplapos és javítva volt?
TaRka0107
<#vigyor2>

DarkSector
Jaja vagyis nem enyim eladó. 😊

DarkSector
Hát most hogy írod még én éreztem cikinek a dolgot. 😊

Örm
Köszi a szállítási idõ annyi, mint a zavvi-nál?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

TaRka0107
Ezt benéztem, most így 3. olvasatra tényleg.😄DD Sok volt a pia😄

Sztem õ szeretne venni egyet 😊

TaRka0107
Írj egy PM-et, hogy mennyibe kerülne! Csere lehetõség van? (nem xbox360-as játékot adnék érte. Nagyon kellene a Forza 4)

TaRka0107
Simán megéri, ha tényleg arról van szó ami le van írva.

DarkSector
max 1 font lehet testvéroldal...😊

Örm
Onnan mennyi a postaköltség?

DarkSector
Eladó forza 4 van valakinek?

DarkSector
the hut-on 10 font!!!

Örm
zavvi-n a Gears of War 3 12,95!

Sziasztok! szerintetek ez megéri? a gép falcon alaplapos e74-es hibával volt szervízben illetve hûtésmod miatt.
DarkSector
ja nincs x360-al akarom nyomatni 😊

Moby
Ja hogy 360-hoz kellett volna...
Azt hittem van hozzá gép, nekem ez a 360emu nem létezõ fogalom.

Muttley:
Alapvetõen Fahrenheit miatt tartottam/om meg, de van még jópár régi cucc, amiknek jórésze azóta már ki is HD-ban. Mondjuk nagyon ritkán kapcsolom be.

Adversus solem ne loquitor

köszi!és ha olyan jatekot veszek, amihez nem jar ujjonnan online pass, de az eredeti tulaj jatszott mar liveon vele, tudok vele én is?
szega96
Napi Assassin's Creed 3 DARK FIGYELJ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Assassin's Creed játékok történelmében most elõször fordul elõ, hogy az ellenfeleink kiképzett katonák, nem pedig lusta és elhízott városõrök. Ennek örömére a harc ellenük sokkal élvezetesebb lesz, hiszen számos típust megkülönböztethetünk. Nem túlzás azt állítani, hogy Connornak csak úgy van esélye a túlélésre, ha közelharcra kényszeríti a vörös kabátosokat. Itt sem mindegy azonban, hogy milyen sorrendben likvidáljuk az ellenfeleket. Ott vannak ugyanis a tisztek, õk pisztollyal és karddal is fel vannak szerelkezve, s a közkatonáknál jóval nagyobb kihívást jelentenek. A dobosok gyors likvidálása létfontosságú, mivel utánpótlást hívhatnak a közelben állomásozó csapatoktól. Abban az esetben viszont, ha gerilla taktikát (üss és fuss) alkalmazunk, akkor a legfontosabb az, hogy az indián nyomkeresõket elintézzük, hiszen õk könnyedén megtalálják a nyomainkat a vadonban.

DarkSector
Nekem FF X és The Bouncer PS2

Muttley
nocsak-nocs, nosztalgiázunk? 😊
nekem is van 3 db PS2 gamma, amitõl nem vagyok hajlandó megválni
te mit õriztél meg az old-school Xbox Classic korszakból?

Just do it :)

Macccy
Költözzetek ti is tuc-tuc zenét hallgató üresfejû köcsög és házimozi fanatik fölé! Akkor azt hiszem befejezitek a kislányos nyávogást a hangos ventilátor miatt! <#hawaii>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

- tavaly tescoban beleszaladtam egy akcióba amikor volt is annyi pénzem, így lett egy új 4Gb-os xbox megvéve. Munkahelyen a sz.gépek hangosabbak, szóval annyira nem lenne vészes a hangja, csak:
-- a mellette lévõ szg. sokkal csendesebb
-- egy aránylag kis helységben (hálószoba) van ahol a kis zaj is hangosabbnak tûnik (hely hiánya miatt nem izgultam rá kinectre sem)
-- ez egy aránylag csendes környék ahol feltûnik ha valami zajosabb a kelleténél

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

TaRka0107
Most vettem 3 hónaposat 3ezer forintért. MS pontokért DLC-ket, XBLA játékokat tudsz venni. livekodok.com-ról tudsz venni GOLD-ot meg MS pontokat is. GOLD elõfizetés csak akkor kell ha neten szeretnél játszani. Ha használtan veszed a játékot, akkor megkérdezed attól akitõl veszed, hogy kell-e hozzá online pass. Én úgy tudom, hogy az EA játékokhoz kell csak online pass, de biztos van olyan amihez kell és nem EA-s.

hello!nem rég lettem xbox tulajdonod. szeretnék live-on játszani vele, láttam 1-3 hónapos elõfizetõ kódokat a neten, de az ms pontok mire jók?azt hogyan lehet venni?
a másik pedig, hogy minden játékhoz gold elõfizetés kell?ha nem, akkor honnan tudom hogy melyikhez?plussz ha használtan veszem a játékot, akkor azt honnan tudom hogy ahoz kell-e online pass?mert úgy hallottam, hogy van olyan, amihez nem kell. köszi a választ!üdv!
DarkSector
Van egy probléma.
A warezt semmivel nem tudom lejátszani. 😊

Moby
Egyszerûbb ha softmoddolod. Komolyan...
Annyira nincs már hozzá semmi, hogy az tragédia. Kontrollerért a lábam lejártam, nagynehezen tudtam csak venni új utángyártott vezetékest. Komponens kábelt márt csak ebayen találni heroin árban, úgyhogy azt inkább csináltam magamnak. Játék már semmi nincs hozzá (már wrz-ban sem). Annyira semmi nincs hozzá, hogy itt már nem is számít wareznak semmi. Törve legalább emura tökéletes.
Van pár eredetim a régi nagy nevekbõl, de nincs az az isten, hogy eladjam/odaadjam bárkinek, és valszeg ugyanígy van ezzel mindenki.

Adversus solem ne loquitor

TaRka0107
Erre vki?

DarkSector
Ha ez bekövetkezik, akkor nekem a warez marad!

"Betiltják a használt játékokat?

Ismét fellángolt a vita a következõ generációs konzolok körül. A tét óriási: lesz vagy nem lesz használt játék blokkolás?
Kedvenc iparági elemzõnk, Michael Pachter úr (elsõre kicsit figyelmetlenül Pratchett-et írtam, sokat nem tévedtem volna õ is nagy mesemondó hírében áll) arra a korszakalkotó megállapításra jutott, hogy a nem Sony és a Microsoft az elsõ számú haszonélvezõje a használt játék blokkoló rendszernek.

Hármat találhattok, hogy kinek áll ez igazán érdekében. Naná, hogy az Electronic Artsnak és az Activisionnak. Amennyiben sikerül kiiktatniuk a használt játékokat a képbõl, ez a két kiadó hatalmasat fog kaszálni, hosszú éveken keresztül magasan tudják tartani az árakat, ráadásul folyamatos bevételhez jutnak a Modern Warfare és a Fifa fanboyok zsebének kiszipolyozásából. Na de ki lesz az igazi vesztes? Természetesen a játékosok (nincs játékcserebere, havernak sem adhatjuk kölcsön a már nem használt stuffot, sõt még a sarki konzolboltba se vihetjük be, hogy párezer forintért beszámítsák az új játékunkba). A következõ vesztes meg azok a kereskedelmi láncok, aki jelen pillanatban iszonytató haszonkulccsal adják el a használt játékokat. És ez még mindig nem tetszik a fejlesztõknek és a kiadóknak érthetõ módon.

A Sony és a Microsoft meg szépen õrlõdik a malomkövek között, mivel egyrészt szeretnék õk is élvezni a játékaik után keletkezõ bevételeket, de a kereskedõkkel sem szeretnék összerúgni a port, mivel megtörténhet, hogy egy öntudatosabb lánc egészen egyszerûen nem teszi ki a polcra az új konzolt és az nem jut el a vásárlókhoz. Nincsenek könnyû helyzetben, kíváncsi vagyok mit fognak kitalálni, hogy megoldják ezt a megoldhatatlannak tûnõ problémát. Vélemény?"

zaki
jah, anno mikor pro packom volt 12v-s hûtéssel, mint egy porszívónak olyan hangja volt 😄DD
slimet meg nem hallani...

DarkSector
De gondolod majd üzletben találok baráti áron. 😊
Hát használtra szeretnék rátalálni, 1-2ezres tipusra. 😊

Muttley
1 éve jó pár bp-i konzolboltban söpörték annyi volt
igaz, h PS2-re
tuti, h van nekik Xbox Classic is
hívd végig õket
2007-ig a legjobb FPS volt
és ekkor jött a Modern Warfare 1.. 😊

Just do it :)

DarkSector
Talán installálni kéne a játékokat akkor nem lesz zajos. 😊

grebber
A hütésmodosított fat xbox 360 valóban kegyetlen hangos.Anno haveré volt nálam és förtelmes.De a gyári slim amit vettem annak nem hallom a hangját és ennek nagyon örülök.

Next PC upgrade: 2022