XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Aminek a címében is benne van a KINECT szó az tényleg csak KINECTel játszható.

Better with KINECT opcionális plusz az adott játékhoz.

Requires KINECT sensor pedig a csak is KINECTel jászható játékokat jelöli, mint ahogy a SW borítóján is így szerepel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
(Ha a srác a 'title' alatt a szó szerint fordított dobozra írt címet, vagyis a játék nevét értette, akkor persze az én válaszom is az, hogy Kinect Only, de szerintem manapság a title az már egy játékot jelent ... ha tévedtem, akkor természetesen az elõzõ hsz törölendõ)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Látod már megint butaságot mondtál ... Ez egy "kevéssé" ismert cím, de talán megteszi:

Van ilyen kategória, hogy 'Better With KINECT'

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Anyahajóra a landolás cirka 1.6 km nél futómû ki hajtómû 30 százalék magasság 200 méter és így közelitsd a hajót cinkes így is,mert elvileg 30% környékén van amikor magától is benyomja az airbraket.A sebességet 165 nél ne legyen több az anyahajóhoz érkezésnél és az érkezési szög se legyen nagy mert akkor tuti elpattansz és ezzel a módszerrel még az átstartolásra sincs lehetõség mert nincs sebesség és nincs hajtóerõ szal a hajó elõtt csónak lesz a gépbõl.szimulátornál ez ugye meg hatványozott hisz semmi adat nincs elõtted Én a légcsavart nyírtam ki legtöbbször,mert nagy szögbe tettem le a hajóra.
Harlekin
Baszott nehéz a szimulátor fokozat!A játékba képtelenség lelõni akármit is még realisztikbe is.A 2 acsi ki is fogott rajtam feladtam nemtudom megcsinálni.Amikor a 3 hullámba jönnek a bombázók az anyahajók ellen mind a 3 hullámba le kell 3 bombázót lõni.A másik amikor meg mi megyünk bombázni és a támadó vadászgépekbõl kell 5-t lelõni.De azt az 1 nyamvadt szimulátoros acsit amikor a szigeteken kell 5 light célt lelõni azt valahogy megcsináltam igaz szerencsével,mert 4 AA gunt lelõtem az 5. találatom meg szimplán rázuhantam 1 teherautóra és kivételesen volt még 1 repülõm!<#nevetes1>
Totti5
Csak a POD versenyt próbáltam, de az egész jó volt, bár én arra számítottam hogy lesz egy összefüggõ story, de ilyen "minigame" gyûjtemény szerû a rendszere.

Seth
Star Wars milyen?

PSN ID.: Beegabor

Totti5
<#szomoru1>

Totti5
Tetszik! Már majdnem megcsináltam a tutorialt full szimulátor módban😊) anyahajóra landolás kifogott rajtam, mert vagy éppen lezúztam a futómûvet a hajó peremében, vagy olyan gyorsan érekztem hogy tovább kellett startolni ( nem tudom mi ennek a szakszava, tehát érintettem a kifutót, aztán felrántottam, mert nem tudtam volna lefékezni ), vagy olyan lassan mentem, hogy a perem elõtt pár méterrel bezuhantam a vízbe😄😄

Vissza fogom venni a nehézséget mert ez már túl nehéz nekem, de a tutorialt így letolom akár hogy is😊

Seth
Április 1

Marci0115
nekem valahogy nem jön be ez a bohóckodás

na majd ha beindul újra az xboxlc, akkor átírom!<#vigyor5>

-tRs-Landor

Totti5
Assasins Creed kinect támogatást kap!

kill3r21
Kár hogy április 1 van??
Grand Theft Auto V DEV BUILD XBOX360-Caravan (6.85G😎
DarkSector
Isten éltessen mindenkit rajtam kívül!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
ez ÁSZ 😊
megnéznék egy olyat mondjuk, h

O. Viktor elõadásában <#hehe><#vigyor1>

Just do it :)

ez a nap poenja! kurva jo!!! 😊
Harlekin
Szimplán csak gondolkodás és értelmezés!!!
Te olyan okos ember vagy, a hozzászólásaid körül világítanak a pixelek.
Mr Manson
Kedden kapom ... jeah! Várós ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Harlekin
Amibe szerepel a KINECT szó mármint a nevébe az biztos,hogy nem better és kizárt,hogy controllerel irányítod!!!!Nem is értem,hogy kérdõjelezõdik meg,hogy nem kinect game!?
Tehát a KINECT star wars,mert hát ez a rendes neve!!!Ergo KINECT játék!!!!
De szerintem ez nyilvánvaló!
Jah és baszott jó el lehet vele ökörködni rendesen!!!
Macccy
Aha, attól függ, ha a BETTER WITH KINECT van ráírva, akkor megy sima vezérlõvel is ...

rastaman
ez tetszett 😄

Nem tudom. Azt hinné az ember a nagyobb eladás miatt talán beletennék sima játékvezérlõ támogatást is.
Harlekin
Amint látom nem jött be a birds of steel.
Harlekin
Star wars megér 1 misét?Mert aha igen akkor bele kezdek!
DöflingR
Szemtelenül visszakérdeznék: Van olyan title, amelyben szerepel a Kinect szócska, s futtatható a szenzor nélkül? 😄

Totti5
Nem.

Kérdés; a Star Wars Kinect-t lehet Kinect nélkül játszani?
Macccy
Fasza ... lett volna, de sajnos SOLD OUT vagyis elfogyott a készlet pedig GearsofWar 3 -at én is rendeltem volna onnét, annál olcsóbb úgysem lesz már.
Bahh, a szájbatekert HALO Anniversary meg nem tudom miért, de még mindíg kapaszkodik a 20 Fontos határ fölött, grrrrr <#falbav> pedig ennyi kellett volna legyen a megjelenéskori ára!

Macccy
Hûha <#wow1>
Ne reagáld túl, odabiggyesztettem a smiley janit a végére. Na nem azért, nem kell hogy szeress papa, tõlem ignore -ra is rakhatod az írásaimat ... Nem sírom el magam.
De bár poénosnak szántam, úgy látszik nem jött be. Ha paraszt voltam és lelked virágos gyepére gázoltam, hát nem volt szándékos ...

köszi!
szega96
Általában az EA- játékokhoz, de kérdezd meg az eladót ha használtat veszel

koszi!akkor már csak azt kéne tudnom, hogy melyikekhez kellhetett.
szega96
Amihez nem kell online pass azzal tudsz liveozni.

és régihez amihez nem járt?meg honnan tudom, hogy melyikhez járt?
szega96
Olyan nincsa, amihez újonnan nem jár online pass..Ha meg igen és felhasználta a csávó akkor te már nem tudsz liveozni

hello!ha olyan jatekot veszek, amihez nem
jar ujjonnan online pass, de az eredeti tulaj
jatszott mar liveon vele, tudok vele én is?
milyen routert ajánlotok livehoz?egy számitogep volt eddig, most az xbox miatt kellene valami.
DarkSector
De 3500Ft iceakostól asszem, az a +30 pont miaat szerintem olcsóbb iceakostól...

Mr Manson
nem jatszottam egyel sem.
single es coop jo?

szega96

DarkSector
nem gyengén.

Mr Manson
Halo Reach 1230pont ... megér ennyit?

Seth

Totti5
fákk jee!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kinect.Star.Wars.PAL.XBOX360-COMPLEX

Totti5
Van.

zaki
valszeg van rajta magyar felirat

DarkSector
Ja.

Örm
Hello!
Az Angliából rendelt Gears of War 3-on is van magyar felírat?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina