XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Forza4 dlckód elkelt!
Muttley
egy Matrix 2012-re lennék kíváncsi
kinect full-supporttal <#hehe><#vigyor1>

Just do it :)

kill3r21
Sziasztok, ma facebookon nyertem egy Forza4 DLC letöltõ kódót, mivel nekem most perpill nincs lehetõségem kipróbálni, szivesen elajándékozom, írjon privátot akit érdekel, és majd választok, és valaki megkaphatja....peace 😊
Totti5
Kinect Star Wars

A kampány vagyis a Jeti mód jól van megcsinálva. Filmszerû az egész, sok átvezetõ és közbe gameplay.

Ez a játék is bizonyítja hogy TPSre nem igazán alkalmas ez az irányítási mód. Megyeget a maga módján, amit lehet az kihoztak belõle. Pontosságra panasz nem lehet, talán az egy legjobb amivel találkoztam, néha már olyan mint ha nem is lenne semmi késés. Pontos szeletelés nyilván nincs benne, mert ezt nem lehet a jelen technológiával kivitelezni. Mozdulatokat nézi, bár lehetne több és jobb lett volna ha a ténylegesekre reagál mert többször is van zavar az erõben. Más különben a szokásos. Nagyrészt autómatikus a mozgás, de csata közben lehet elõre menni., ugrani amivel a háta mögé kerülhetünk az ellennek. Lehet gugolni, rúgni és persze lehet az erõt is használni. Ez jópofa tényleg real feeling😊

Kampány az megy folyamatosan, ott van minden karakter aki számít.

POD verseny egy külön módba van. Ez igen kellemes lett. Irányítása nagyszerû. Eléd kell helyezni a két karodat és elõre olletve hátra mozgással lehet adni gázt. Ha a jobb kézet húzod vissza akkor a jobb hajtómûbõl vesszük el az energiát és ilyenkor fordulunk jobbra, balra pedig ugyan így. Elõrenyúlva pedig a turbó ha fel van töltve, ilyenkor a gondolák közé megy a nézet.

Nem megy magától a gép, nem fordul magától, nem kerüli ki az akadályokat. Le lehet menni a pályáról, fel lehet kenõdni a falra, vagy bármibe mielõtt még itt elterjednek az antitompikák által kreált videók. Van benne autómata fék és egyéb, ha a segítségek közt kiválasztjuk, de nem kell használni! Vannak képességek amiket lehet választani, pajzs, ilyen kis drónok amik lõnek az ellenre, javító felszerelés és még pár amit még nem unlockkoltam. Egyetlen zavaró dolog benne azok az egymásnak feszülõs pillanatok... nem igen értem mit kellene csinálni, mert ha odacsapok akkor elindulok a másik irányba és annak a fel lesz a vége... kicsit suta a dolog, vagy én csinálom rosszúl. Aztán még olyan apróságok jöhetnek be, hogy ugratás, ami egyértelmûen kezeket felránt, vagy ha összekoszolódunk olajtól, viztól s nem látunk, akkor törölni kell, vagy ha valami kis geci ráugrik a gondolára akkor le kell csapni.

Irányítás pontos és gyors. Nem adott egybõl sikerélményt. Elsõ 3 versenyen kb az utolsó voltam a legkönnyebb AI nehézségen. Aztán összeszedtem 2 második helyet. Hardon ez kemény lehet.

Pályákból nem tudom hogy hány van. Az elsõ bolygón 3 volt. Ha van 3-4 bolygó akkor az korrekt. Körítés az olyan mint a filmben. Ismert karakterek ott vannak pl Sebulba. Watto itt is a dílert játsza nekünk😊

Zenék a szokásos dallamok.

Kellemes, van benne meló. Csodát nem szabad tõle várni, mert mint írtam a kinect nem alkalmas reális kaszabolásra és egy TPS játékra, így ezek tudatában, ezen korlátokat elfogadva kell nekiállni. 1szer végig lehet menni a storyn, a hamisítatlan SW hangulat, zenék, az általában kimondottan kellemes látvány miatt. POD verseny meg szórakoztató, azzal akár késõbb is el lehet lenni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
2007

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BF3 peccs holnap: forrás

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TaRka0107

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Meg arra, hogy mennyibe fog fájni.

Harlekin
Te butus már 2012 karácsonya se lesz(jön a világ vége)<#nevetes1>
De ha mégse lesz világvége!
Blu-Ray,kötelezõ internet,beépített kinect,Na ezekre nagyon kíváncsi leszek.Fõleg a beépített kinectre.<#nevetes1>
Harlekin
Lehet,de most valahogy megoldódott,mert vissza került igaz most se tudatos cselekvés volt szal...lesz még bajom vele sejtem<#nevetes1>
A játékról annyi,hogy nagy jól el van találva minden a csihi-puhi rész nagyon jó ahogy küzdelem közbe dobálhatod a tárgyakat és a droidokat plusz rugdoshatod õket,a légmotorozás nagyon beteg beszarás kerülgetni a fákat plusz csinálni amit kell,a párbaj kicsit erõltetetten szabályok közé van szorítva szerintem mikor üthetsz mikor fejelhetsz stb stb.Ami viszont betyár tetszett ahogy az ûrben ment a harc és lövöd azt a rengeteg ûrhajót,majd amikor azt hiszed,hogy vége,mert mindenki halott és csak repülsz a semmibe elõtted kilép a hipertérbõl 1 valag romboló és folytatódik a dolog.<#nevetes1>
De mára ennyi,mert holnap meló és a mai nap se volt pihentetõ!
Waczkor
Lehet a kinect érzékelte melyik az "erõsebb" kezed és azt letiltotta,nehogy túl könnyû legyen😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Harlekin
Átvettem a fénykardot az 1 ik kezembõl a másikba és rohadtul nem tudom,hogy hogyan de a legrosszabb,hogy nem is tudom vissza tenni ezért!!Sehol semmit nem találok erre vonatkozólag vagy csak szimplán átsiklottam felette!? Ötlet??
Idõközben sikerült beszereznem a játékot. Túl vagyok a Jedi tréningen Yodával, csakhogy a játék folyamatos, így egybõl egy Kashyyyk bolygón levõ csatában találtam magam. Több mint fél órát izzadtam miközben az irányítást még nem szoktam meg, így kissé hektikusnak tûnt. A körítés nagyon hangulatos, a két robot a házigazda a menüben ami maga a Jedi templom. Meglátjuk mit hoz a holnap, most még kétesélyes.
DarkSector
Mi lesz itt gyerekek 2 GPU-val? 😊

"A VG247 értesülései alapján az új Xboxban blu-ray meghajtó lesz, a gép folyamatos internet kapcsolatot igényel majd, amely a másolásvédelem része is lesz egyben. A Kinectet állítólag beépítik majd a készülékbe.

A masinában két GPU lesz, méghozzá az AMD 7000-es sorozatával egyenértékûek.

A processzor "négy vagy hat magos lesz", ezek közül ez egyik mag a beépített Kinectet kezeli, másik az operációs rendszert.

A vissza nem igazolt értesülések (azaz pletykák) szerint az új Xbox a 2013-as karácsonyi szezonban jelenik majd meg. "

DarkSector
Vannak izometrikus gémek.
pl a Tomb Raider GOL.

De osztottban: Resident Evil 5, meg hasonlók.

összes coop játék, amik ismertek multiplatformról.

És az exclusive címek mind: Forza Geow, Halo

grebber
tudnátok mondani olyan lövöldözõs tps vagy fps game-et amibe lehet ketten menni (nem multiba) és lehetõleg ne elválasztott képernyõs legyen?
Bár ha nincs olyan akkor osztott képernyõ is jó!

Next PC upgrade: 2022

TaRka0107
Én is valami noname-et használok, de bírja vagy 3hétig feltöltés után.

zaki
nekem is ilyenek vannak, de kb 3 év után már eléggé kipurcantak 😄
most én is egy nonamet használok, ami mocskosul jól bírja még 😊

DarkSector
aham.
nekemis ez van.

Seth
Nekem valami noname, 2800 mAh akksim van, 4 db-os csomag volt 2500,- ha jól emlékszem. Már több mint 2 éve lesz, hogy használom. Elég nagy igénybevételnek vannak kitéve, úgyhogy 1 hetet bírnak általában 😄

PSN ID.: Beegabor

grebber
Szerintem ez tökéletesen megfelel a célnak:

Next PC upgrade: 2022

milyen újratölthetõ elemet ajánlotok a joyba? (márka, amper stb.) elõre köszönöm a választ!😊
Egyébként semmilyen teszt nincs még fent a neten, a trailek is inkább filmszerûek.
GTA: San Andreas - (X360 kompatibilis, játszható!)
fullos allapot, térkép, kézikönyv minden megvan - kép kérésre - utalás, pk-t állom - ár 2500Ft, PM!

Mr Manson
Nekem már futárnál van, de csak holnap kapom meg ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Várjuk!<#wink>
Seth
Biztos vagyok benne, hogy Totti Skywalker , a noob fokozatú padawan, hamarosan egy tartalmas élménybeszámolót fog tartani .

Bár csak holnap jelenik meg hivatalosan, már ma be lehet szerezni egy-két helyen a STAR WARS Kinectet. Nagyon örülnék, ha bármilyen infót, tapasztalatot megoszatanátok a játékkal kapcsolatban! Elõre is köszi!<#wave>
X-Box LIVE kódok, MS Pontok...kedvezõ áron!-

3 hónap (Worldwide,Magyar) 3999,-
3+1 hónap (Worldwide,Magyar) 4999,-
12 hónap elõfizetés (Worldvide,Magyar) 8999,-
12+2 hónap 10500,- (Limitált!!)
12 hónap+800 Ms Pont (EU,UK,Magyar) (XBOX360) 11100,-
12 hónap+1200 Ms Pont (EU,UK,Magyar) (XBOX360) 12300,-
800 MS Pont (EU/UK,Magyar reghez!) 2500,-
1200 MS Pont (EU/UK,Magyar reghez!) 3500,-
2100 MS Pont (EU/UK,Magyar reghez!) 5700,-
4000 MS Pont (EU/UK,Magyar reghez!) 10000,-
4200 MS Pont EU/UK,Magyar reghez!!) 10500,-
400 MS Pont (USA reghez!) 1600,-
1600 MS Pont (USA reghez!) 5300,-
4000 MS Pont (USA reghez!) 10800,-
PSN
Card $20 (USA) 5400,-
Card $50 (USA) 12500,-
25 gbp (UK) 7999,-
35 gbp (UK) 10999,-
60 Napos WOW kód (EU)
5700,-
60 Napos SW
6300,-

MSN/mail:[email protected]
Telefon:0620 539 9013
A kódot mailben küldöm.utalás ill. az összeg megérkezése után.
Iceakos

http://www.livekodok.com/

DarkSector

szega96
Szerintetek miért tettem be?😄

Seth
április 1

nézd már meg a dátumot 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

szega96
"Mondom mi vagy te, valami corporation? ("Bunkó vagy Bugsy!")" <- legjobb <#eljen> 😊

Macccy
Ja, aszittem hirtelen saját logo-d is van ... Mondom mi vagy te, valami corporation? ("Bunkó vagy Bugsy!")
A virágra nem mertem volna tippelni, mert amennyit láttam a Dark Sector -ból régebben, az alapján nem éppen a virágkötõ és kertrendezõ stílus ragadt meg. 😛

(egy rozsdás rugós termosztát is így néz ki) <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TaRka0107
Üdv!

Sokszor szokott olyan lenni mw3-ban, hogy ledob xbox live-ról multi közben, vagy csak kiírja, hogy nem elérhetõ a szerver. Máskor is dobott már le sokszor live-ról, nem csak akkor amikor multiztam. Lehet hogy a rúterben lévõ tûzfal miatt van? Ilyen oka lehet?

DarkSector
kocsitermosztát....ember ez egy darksector logo, egy virág. 😊

DarkSector
Nem értem ezek a képek hogy jönnek ide. 😊

Renjike
nem tudok fogalmazni még... olyan sokkot kaptam ....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

És még enyhén fogalmaztál...

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Mr Manson
BF3 (XBOX360) Bullseye Acsi megvan valakinek?
Kellene egy kis segítség 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Macccy
Your will be done ... <#vigyor0>

OFF: Akartam már kérdezni, miért egy rozsdás kocsi termosztát a képed? Vagy mit ábrázol?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Nem is mert ez értelem szerû lenne és a baj az,hogy itt ez magyarázatra szorul!<#nevetes1>
Vita eddig se volt,mert amit írtam eddig az mind vitathatatlan volt!<#kacsint>
És akkor ennyi erõvel azt is írhatnád hogy aminek lila a doboza!
De mivel itt abból indult a dolog,hogy 1 nyomorult játék neve volt az adott támpont!!!!(kinect star wars) És most itt tartunk!Szokás szerint!!<#nevetes1>
És akkor inkább nem írok jelzõt társadalom miatt
Tehátt ami game nevébe szerepel a Kinect!!!!! szó!!!
PL Kinect Adventures,Kinect Sports,Kinectimals stb stb ÉRTELEM szerû,hogy csak és kizárolag kinectel irányítható,hisz ahoz készült!
Namost ami már megkérdõjelezhetõ lenne!!!
PL:MotionSports,Rise of Nightmares,Winter Stars,stb
Ez is mind kinect game ami már viszont a dobozról beazonosítható a

És akkor a kakukk tojás ami nem kinectre készült tehát csak opcióként használható a kinect!!
PL MASS EFFECT 3,Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I,child of eden!

Indulhat az okoskodás és a fikázás!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
DarkSector
Ezzel pontot tettem a vita végére. Dark nagyúr szava szent!!!! 😛

DarkSector
De nem kell neked szavakat nézned, megnézed a borító tetejét.
Van ott egy kinect jel? igen, akkor csak kinekt, ha nincs akkor nem....!%%%%

Harlekin
Ja ja!!!!LOOOOOOOÁÁÁÁÁLLLLLL
Édes istenem!!!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Totti5
Este majd nekiesek aztán írok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10