XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza 4:

Nagyon állat, nagyon tetszik. Ezt is ki fogjuk játszani.

Soul Calibur 5:

Azt hittem, hogy itt valami igazán minõségi bunyós játék lesz, mint mondjuk a MK. Mikor elkezdtem játszani azt hittem elromlott a kontroller, de nem. Grafika, hangok, menü remek, a játék maga egy rakás szar. Irányíthatatlan, elevezhetetlen valami.
Nagyon régen láttam már, de állat 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zaki
Lol, most találtam rá erre a youtubeon véletlenül, qrva nagy 😄DDDD

Fent van az összes nagyobb game "paródiája", most nézem õket 😄

Macccy
<#nevetes2><#vigyor><#nevetes2><#vigyor><#nevetes2><#vigyor><#nevetes2><#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

tutituti
vótmá?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Muttley
velem együtt 2, igen
de én nem számítok, mert engem átb.sztak
és rögtön el is adtam 😉

amúgy meg
annyira "király" idén eddig a játékfelhozatal, h 2 rebuy is van már:

és a

Just do it :)

Na, bannoltak is egy szerverrõl Bf-ben 😄

Supportal mentem, m60-al. A szerverszabályok szerint tilosak a shotik és nem szeretik a tk-t. Fegyver stimmel, tk-ra 3 perc alatt nem volt esélyem, mert már ki is bannoltak.
Gratulálok <#idiota>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Azt mondtad, hogy te is amiatt szerezted meg <#ravasz1>

Waczkor
Tévedés,csak a multi miatt vettem meg,single-t azóta se toltam le,mert nincs rendes story mögötte.Én magam lehet jobbat rittyentettem volna.

Amúgy meg a platform amire megvettem😛ÉCÉ😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Muttley
közhírré tétetik:
keressük Mo.-on a BF3-at X360-ra single kampány miatt megvásárló embert:
megjelenés óta eladott mennyiség: 1 db

á-hááááááááá, szóóóóóóóóóval te voltál az... 😊)

ezt most lõttem neked tube-ról 😄D

Just do it :)

TaRka0107
Xbox-os HDD-t biztos lehet.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Örm
Hello!
Régi 2010-es gépbe lehet tenni 60GB-osnál nagyonn HD-t? Pl.valamilyen laptop vinyót?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Waczkor
Biztos hogy nem,az elején baromi élvezetes volt a bf3.Cod számomra nem nyújt már semmi újat,a negyedik rész volt az utolsó ami mind single-ben,mind multiban fasza volt.Legújabb cod single-t nem is bírtam tovább az elsõ pályánál,a bf3 után a hangok számomra nagyon gyengék,a folyamatos rohamoktól már agyvérzést kapok,utoljára a 4-nek élveztem a single részét,a többi utána már nem hozta nekem a szintet.

Codot már csak azért se fogok venni,mert szánalmas hogy minimálisan nyúlnak csak hozzá az alapokhoz és így is folyamatosan bankot robbantanak vele.

TaRka0107
Szerintem jobban jártál volna a COD-al, lehet hogy hasonlóak a játékok, de mindig tudnak bele tenni olyan új dolgokat, amik feldobják a játékot.

Waczkor
Az a baj,hogy a dice+EA kombónál nagyobb szarrágókat nem hordott még a Föld a hátán.Kiadtak egy bugos,okádék hitboxu fpst,ami szokás szerint szenved a szokásos lagtól,ami egyébként a bc2re is jellemzõ volt.Véletlenszerûen meghalsz játék közben,bizonyos lövéseket egyik nap bead,másik nap nem,ha egy enemy fut elõtted,akkor le tudod lõni,ha többen vannak van hogy képtelenség.Ígérgetik a javításokat,amikor meg végre elérhetõvé válik,akkor meg sokszor többet árt mint használ,mert generál egy sor újabb hibát.

És a vicc,hogy ugyanezt eljátszották bc2nél is anno.
Sajnos én is megvettem,mert bár sok kellemes órát adott,mégis iszonyatosan idegesítõ tud lenni.

De mivel CoDot megfogadtam,elvbõl nem fogok addig venni,amíg le nem cserélik a motort és nem adnak ki ténylegesen új játékot,így más alternatíva nem maradt.
Egyik nap visszaraktam a black opsot és olyan szinten fura volt,hogy ahova lõttem oda adta be,nem randomra.

Csak ez a baj velük.

azért is furcsállottam, mert tudtam hogy nem vagy warezos. 😄
de akor jó.. majd megyünk át hozzád játszani 😄

-tRs-Landor

Mr Manson
Nem vagyok warez párti.
Ma van a megjelenés ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
Akkor bocs azt hittem még warez. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mr Manson
Jaja ...
Warez? Soha ... ma hozta futár.

DarkSector
warez

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

már megjelent? :o

-tRs-Landor

Mr Manson
Akárki akármit mond, ez a Star Wars Kinect marha jó.
Élmény, mintha az ember tényeg ott lenne. Igaz azért "fun" , de lehetetlen otthagyni.

grebber
A Rageben van osztott képernyõs coop?

Next PC upgrade: 2022

passzív agresszív <#action><#nevetes1>

-tRs-Landor

Ohh, akkor neked köszönöm, nem tudtam, hogy aktív vagy még 😊

-tRs-Landor

Köszi Totti, most már a rendes gamertagom került ki! <#worship>

Nem vagyok idegbajos, csak zavar. Az idegesít jobban, ahogyan a DiCE viselkedik a rajongókkal.
De kérlek fejezzük ezt be, mert mindketten hajthatatlanok vagyunk.

Seth
Na de már itt van nem? Egyesek már töltik,akkor francnak vagy idegbajos miatta? Pár óra, esetleg 1 nap és te is töltheted ezt az olümposzi ambróziát, amitõl majd jobban leszel meglátod.

PSN ID.: Beegabor

Mi ez a gamertag? <#idiota><#taps><#banplz>

Nem ezt mondtam, ne fordítsd ki a szavaimat. Az a baj, hogy nyilatkoznak egy olyat, hogy januárban nagy patch. Aztán február elején azt mondják, hogy mégsem jön (you don't say?!), majd februárban. Aztán márciusban, mikor már mindenki kérdezõsködik, benyomnak egy olyat, hogy nem is volt szó februárról. Aztán végül 4 hónap után eljutottunk oda, hogy kikerült a patch, persze közben félig térdre kényszerítve a lájvot 😄
Na ezért fogyott el a türelem.

Mr Manson
nem visszatartják.
Jó marketingel kiadnak egy 70% os valamit... a plusz 30%ra meg szarnak.
Hónapok után egy patch ami talán 5% javit. Szerintem ...

Seth
Aham. Biztos direkt visszatartják, ez lehet a titok. Valószínû az egész bagázs trollokból áll és élvezik ha szenvedni látják a játékosokat.

Mr Manson
hát sajnos igen, BF3al ez van .... Én meg mégis ezzel jatszom, de tele van a ...

Onnan sem megy, természetesen elõször onnan próbáltam 😊 Kicsit várok, elmegyek kajálni, aztán megnézem utána.

Õõõ, nem ez nem így van. Volt tolerancia, meg türelem, csak elfogyott. Ugyanezeket eljátszották a BC2-nél is, hónapos csúszások a patcheknél, support totál hiánya.
fingodsincs tm

DarkSector
zero. 😊

Mr Manson
de szerintem nem marketplace kell, hanem el kell csak a BFet inditani és automatikusan szedi.

Seth
Tolerancia NULLA

Tudom, én is próbálkozok 😊

Mr Manson
Forumon már sokan töltik -> 1Gb

DarkSector

Mivel én fizetek a játékaimért, cserébe elvárok pár szolgáltatást, amit a DiCE baszik teljesíteni. Szóval igen, tragédia, szégyen, hogy ezt megengedhetik maguknak.

Seth
Tragédia

Én szedném, ha nem adna marketplace hibát... Próbáltam már magyar profillal, angollal, ingame, marketbõl letölteni, semmi, hiát ír ki. A kurva anyját...

TaRka0107
Engem sem😄

DarkSector
Engem még nem fertõzött meg
😄

TaRka0107
TÉlleg, haver linkelte én meg nem figyeltem a dátumot. De valami vírus most is van úgy tudom.

Mr Manson
Valaki leszedte már XBOXon a BF3 patch-et?

blackcalibra
Itt is köszönöm szépen! <#worship>