XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
youtube videó mikorra várható ? 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TDC Geronimo
wow éjfélkor itt AC3 stream! Azt hittem E3ig nem mutatják meg

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hát ez valóban csak a te véleményed 😄

Renjike
Uncharted iszonyat gagyi szerintem (úgy az egész játék , mindennel együtt) . bár ez csak az én véleményem :SS

Renjike
a játék eleje (prológus) 100% csõ , persze skyrim szerû freedom nem lesz benne de az teljesen felesleges is volt szerintem , és a mellék küldik bénák voltak , nem is vettem fel õket.(csak Companion , Imperial guard meg 1-2 ilyen értelmesebb mellék küldiket csináltam meg úgy 37 óra alatt túl voltam rajta . witcher 2 majdnem mindennel agyütt 43 volt és 2 külön sztori szál van az 1. fejezet végétõl ami körülbelül dupla játékidõt jelent.

Wicher 2nél nem láttam még szebb játékot (pcn játszottam nem maxon de így is szebb volt)

a többirõl nemtudok nyilatkozni (loot , irányítás) a mimikával sem volt gondom bár nem egy LA N.

DarkSector
Hája, nem Heviréjn vagy ELÁnoír vagy Uncsárted animáció.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Hát eddig.

Skyrim jóval szebb és ugyan olyan stabilan fut.

Irányítás borzalmas, loot kiakasztóan béna. Skyrimban ezzel sem volt gond.

2-3 órája biztos játszom de teljesen csõ. Skyrim meg... frídom!

Erre 30-40 órát írnak, a Skyrim meg alsó hangon 100.

Amúgy szépen jönnek elõ a bénaságok. Mimika gyenge, a szinkron szerintem nagyon el van cseszve... szinte minden karakter suta és B kategória szaga van. Felütötte a fejét a popup is átvezetõkben! nagyon zavaró tud lenni, de érdekes mód random megy, egyszer van aztán meg nincs egy ideig.

S vagy én nem érzem, vagy tényleg nincs rezgés, pedig a menüben be van kapcsolva...<#szomoru1>

Amúgy jó élvezetes, persze kell 10 óra mire kibontakozik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
tudom mit jelent 😄

DarkSector
A felfújt hólyag nem ezt jelenti 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
lehet , de jogosan mert van benne szufla .

DarkSector
Skyrim is egy felfújt hólyag!

Renjike
iszonyat király pedig 😊) speciel sokkal joban tetszett mint a Skyrim.

DarkSector
<#eljen>

Nem szeretem a Witcher 2-õt de megértem ha valakinek tetszik.

Renjike

Ha neked a #117577-ben lévõ videó a förtelmes szintet képviseli, akkor nem értem, hogy mit keresel konzolon.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Renjike
ha nem lenne meg pcre tuti megvenném boxra.... de az a collectors edition amit boxhoz adnak $: 😄 te jó ég

DarkSector
Kurvákgecifaszát, jó kis port lett. Le a kalappal. 😊
Tûrhetõ a butulás.

DarkSector
A BF3-at mert megemlítettem nem kell felhasználnotok cod vs bf-re !!!
THX

Bocs mindenkitõl de ez végett nem válaszolok senkinek ezügyben!
Hamarabb vége a war-nak.

Renjike
nem igen cod copy a bf . szerintem semmi köze a 2nek egymáshoz.

Muttley
aahahahahaha 😊

BF3 konzolon förtelmesen ronda, fegyverek mûanyagnak néznek ki, környezet recés, single kampány egy nagy rakás trágya és bughalmaz, próbálják a BC1 óta másolni a CoD-ot (mint oly sokan mások is) sikertlenül
CoD konzolon a szokásos CoD minõség: 2007 óta ugyanaz, fegyverek élethûen néznek ki, single kampány pörgõs-self-hero, önünneplõ küldetések sorozata, van benne CO-OP OFFline missions 2009 óta, tavaly november óta survival missions

Kvazimodo vs. Tarzan
de ne szívd mellre 😊 vannak, akik az elfogultság miatt nem látnak a szemüktõl

Just do it :)

Totti5
Nem.

TDC Geronimo
a cod konzolon meg pcn is egy hulladék ahogy kinéz, recés, homályos, lowpoly/lowres. Kölcsönkértem anno megnézni 360ra, de hányinger elkapott a képminõségtõl. Úgyhogy a helyedbe azzal én nem dicsekednék... BF3 meg konzolra hozza a konzolos multiplatform minõséget, PCn meg azt, amire a motor valójában képes.

Nem, úgy kell lebutítani, hogy meglegyen a nagyjából fix 30 fps. Igazad van nem lett annyira szép a végeredmény, de a játék ettõl függetlenül jó, élvezetes.
Szvsz egyáltalán nem vészes a látvány:

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Renjike
isten hozott a mostani gaming generációban 😄D

Totti5
Tehát akkor úgy kell lebutítani, hogy még a megszokott AAA minõséget se hozza. Nem látom ebben a logikát.

Renjike
errõl beszélek 😊) ha készítenek valami király cuccot , mert tényleg király. akkor alaposan el kelett volna készíteni. 😄

TaRka0107
Hát egyáltalán nem, simán meg van hozzá a gépem, az elsõ küldetésnél a vonaton, ott van vagy 40fps, de amikor kiszállunk a kocsiból, akkor meg 15 és szinte mediumon. Maxon kellene futnia... De nem sírok mert nem vettem meg😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Renjike
az egyáltalán nem csúnya sõt , még szép is 😄D

Renjike
viszont pc-n sem túl stabil a dolog nekem jobban fut mint haveromnak akinek jóval jobb gépe van .. ugyan az a beállítás meg minden és nálam valamiért sokkal jobban fut ....

grebber
Konkrétan a pc-srõl beszéltem azt vettem meg!

Next PC upgrade: 2022

Erõteljesen nextgen az a motor, de ha egyszerûen nincs hardver ami meghajtsa, akkor persze, hogy le kell butítani konzolra. PC-n odabasz.

Renjike
cod post sem olyan szép :SS x meg ps3 között fujjjjj :S undorító .

Totti5
Konzolon COD sokkal szebb és jobban is fut. Legalja port lett a BF3, de amúgy ez a fosmotor 2.0 miatt lehet, amit lehet nextgenezni, csap éppen konzolon még az átlagos standartot sem hozza, vagyis => szemét.

Renjike
konzolon szerintem valamiért nagyon csúnyán fest , ps3 és xboxon is játszottam... nem is keveset , de iszonyat ákom bákom munkát végeztek vagy nem is tudom :S

Totti5
Shadow Complex 10 óra tömör minõség.

Lara Croft 10 óra tömör minõség.

És még vannak, most nem sorolom fel mind😊

grebber
BF 3 lol.Abban nincs semmi kimagasló grafikailag. 1-2 pályán látszott hogy grafikára akartak gyúrni de összhatásban ez nem sikerült.
Akkor kb hánytam amikor az "erdõbe" kellett menni.Pályák grafikai színvonala ég és föld.Ha már szépet akartak csinálni legyen minden pálya ugyanolyan szinten megcsinálva.

Next PC upgrade: 2022

Seth

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
I Am Psycho! 😊

TaRka0107
Ki ez a bácsi?😄DDD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
A Crysis NEM XBLA JÁTÉK

Értsétek már meg!!!!!!!!WTF!!!!!!

GGGGGGOOOOODDDDDD NNNEEEEEMMMMM XXXXXBBBBBLLLLLAAAAAA

Wazze!

Muttley
ezért mondtam, h vagy-vagy 😉
mindenesetre én még nem találkoztam olyan XBLA-vel, ami pozitív mély nyomot hagyott volna bennem
a Crysis kivétel, de csak félig, mert az egy fullos játék remake-je , csak a keci EA sajnálta a zsetont hard copy plusz költségekre

Seth
Az alacsony költségvetés biztos, a többi meg majd elválik, nem kell egybõl leírni

PSN ID.: Beegabor

Muttley
akkor viszont
vagy sz.r lesz
vagy rövid
vagy alacsony költségvetésû

DarkSector

DarkSector
Hát téged nem. 😊
Te egészen másról beszélsz. 😊

Renjike
megint nem érteni? 😄DD

DarkSector
Csak álmodsz kisbarátom, ilyen grafikát 2 FPS mutatott eddig.
Crysis 2 és Battlefield 3, szóval korántem normális...

Csáo! Egy kérdés! Xbox 360-nál megvettem egy Hd komponenes kábelt mert régi tipusú a gépem( nincs rajta HDMI kimenet)a kérdésem az, hogy mire kel beállítanom? 480 p, 720p, 1080 i,1080 p ???? Próbálgattam de van olyan mikor játék közben egyszer csak elmegy a kép, 2 másodperc és vissza jön és kiírja a tv-ém a felbontást, meg hogy komponens.... Köszi a segítséget!
Totti5
Persze már végig is játszottam😄 szerintem megveszem majd a magyar felirat miatt.

Renjike
a 2. fejezetben is minden karaktert megjelenít?