XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Van nekem egy cisco MODEMEM AMI ROUTER is egyben.Ezzel netezek pc-n."
Lehet azzal volt a baj,hogy nála nem villogtak a pixelek!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Annak leginkább csak szimplán mûködnie kell.Nálam az elmúlt 5 évbe 7 különbözõ szolgáltató,modem és router kombó volt és soha semmit nem kellet állítanom a boxhoz,hogy legyen net rajta.Sõt talán ez volt az 1etlen eszköz ami gond nélkül mindig ment.Összedug használ!Most ezzel a fos t-homeos cisco epc3925 el is hibátlanul megy minden baszakodás nélkül.
Router alapra,kábel ellenõrzés,hogy jó e,boxba a hálozati beállítások AUTOMATIKUSRA!!És mennie kell!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Japán részleg fent... jó volt. Képregényes standál jó párszor megálltam, de olyan árak voltak😞 viszont haver vett egy Silent Hill 5 darabos képregényt 3500ért. Az nagy üzlet volt!
Amiket nagyon néztem azok az enciklopédiák. Star Wars, Mass Effect, Valve stb... de hát ezeket aranyban mérték. Jó tudni hogy ennyi minden létezik😊 nem is gondoltam volna. Bár ha lett volna AC enciklopédia lehet , lehet nem tudok neki ellenállni😊 ( nem láttam sehol ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pár kép... majd el olvadtam😊

illetve még a Samsung standnál probálgattam a kütyüket 😄 (a csajszi eléggé aranyos volt aki a Galaxy Noteon rajzolgatta az odaülõ embereket 😉 )
volt szushi is 350 forintért / karika (Y)
Aliens Versus Predator képregény . istenkirály , szerelmes lettem . mennyi? ...12000 forint ...... csá srácok 😄
a Diablo gépeknél volt sok durva arc, hazafele szakadó esõ ... visszarohantam jó kis Kinectimals poszterért és azzal afejem felett rohangáltam a villamosmegállóhoz.
a sok Animés kislány meg elborzasztott 😄 , Hostes lányok szépek voltak, nagyrészt.
Gears Of Waros Dobozkákat mind ellopkodták , ahoz sajna nem jutottam 😞((
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kipróbáltam a VITÁT.
Kell. Nagyon jó a gép. Szép nagy a kijelzõ, szépek a színek, éles, jó a tapipadja elöl s hátul, a hátsót direkt ki is próbáltam egy játékkal, eléggé jó volt. Uncsi természetesen beficcent. Gyönyörû, kis méretben szinte PS3 Uncsi 1 szint. Volt még pár cucc, ami érdekes volt, így már 4-5 mászhev cím van rá, persze nem 10 ezerért és nem 100 ezerért a gép.
3DS nem volt, viszont azt egy srác hozott és próbálgattam. Gagyi az egész. Kinyitod és visszacsukódik játék közben😄 lol már... képernyõ gázos volt a VITA mellett. 3D jó, de inkább kikapcsoltam, kivéve a Mariot, ott kellemes volt, már ha sikerült belõni jól, csak mondjuk a játék meg elég szarul néz ki, de a gameplay nagyon jó volt! Resident Evil viszont szép volt, csak a gép szar hozzá ergonóma és hardwer szempontból.
Volt pár kinect, Star Wars orrba szájba meg egyebek. A maradék gépek 80%án pedig aktuális címek mentek: ME3 ( volt epikus bemutató is! ), Binary Domain, Resident ORC, AC Revelations, Halo, Forza, Gears stb... pár olyan is amiról lövésem sem volt mi, de ehhez mérten elég gázosak is voltak. Valami mutáns patkányokat írtott egy csóka láncfûrésszel 15 fpsel 😊
Ami viszont újdonság volt az a Witcher 2! 4 gépen is ment, lehetett csapatni magyar felirattal.
Volt Diablo 3 kockulás laptopokon... jól volt, tetszik... majd a konzol port érdekelni fog.
Volt MMO drog Star Wars, de nem igen akart oda leülni senki...
SC2, Fifa versenyek, de engem a Forza 4 érdekelt.
Kérdeztem tegnap faszbukon a rendezõktõl, hogy milyen kormány lesz? azt mondta lesz sportüléssel " chockpittal". Ó mondom, akkor villantok! Miután 4szer körbementem és nem láttam más Forzát, rá kellett döbbennem, hogy a kormány nem más mint wireless speed controller... akkor ennyi volt a "verseny" köszönöm. :/
Egyszer elment kategória. Witcheren kívül nem volt olyan játék amit ne játszottam volna végig hetekkel ezelõtt... viszont a VITA miatt megérte elmenni. Nagyon dúrva gép. Reménykedek benne hogy az E3on a Sony nyomni fogja és sok bejelentést tesz majd játék fronton.
Off: voltam ezen a PlayIt izén . hát nagy durranás nem volt, gazdagabb lettem egy Halo CEA poszterrel, kiprobáltam a diablo 3at (csalódtam) , meg a PS Vitát (egész jó és szórakoztató) , kinect Star Warsot (ez nagyon tetszett 😄 ) is.
Next PC upgrade: 2022
Ha tûzfallal vagy hálózati eszközzel rendelkezik (pl. útválasztó), elõfordulhat, hogy módosítania kell az Xbox 360 konzol konfigurációját, hogy az kommunikálni tudjon az Xbox LIVE szolgáltatással. Ezt a konfigurációs módosítást néha a „portok megnyitásának” vagy „porttovábbításnak” is hívják.
Az Xbox LIVE szolgáltatáshoz a következõ portoknak kell nyitva lenni:
88-as port (UDP)
3074-es port (UDP és TCP)
53-as port (UDP és TCP)
80-as port (TCP)
Megjegyzés Ha nem tud csevegni valakivel a Video Kinect használatával, akkor elõfordulhat, hogy meg kell nyitnia az 1863-as portot (UDP és TCP).
Ha a munkahelyén vagy egy iskolában kapcsolódik a hálózathoz, kérje meg a hálózati rendszergazdát, hogy nyissa meg az Xbox LIVE szolgáltatás által használt fenti portokat.
Az xbox 360-ra ha rádugom azt ami a pc-mbe megy ethernet kábel az xbox nem érzékel netet.
Ilyenkor mi van és mit kéne tennem hogy legyen net a konzolon?
Next PC upgrade: 2022
Szerintetek mikorra várható a Gears of War 3-ból GOTY kiadás? Most szeretném megvenni a játékot és, ha a közeljövõben várható GOTY kiadás akkor inkább azt venném meg.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ghost Recon béta-hoz állítólag kell az eredeti S.C. Conviction.
Ha használtan veszem meg az is jó ?
Tudd errõl valaki valamit ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"that's from the gameplay video. They can do 2500 human characters on screen with AnvilNext. That's the battle of bunker hill. You weave throughout line of fire to assassinate the captain on top of that hill in the background"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
It seems that there may have been some confusion over the Assassin's Creed III gameplay stream. We were informed that it would take place over on the Frag Dolls twitch.tv channel, but that doesn't seem to be the case.
We're working on finding out what's going on. We'll keep you posted.
Sorry for the confusion guys,
-The Assassin's Creed Wiki Team
Valahol lesz gameplay 10 perc múlva csak kérdés, hogy hol meg adja-e egyáltalán valami 😄
Just do it :)
figyelj-figyelj...
én J . Á . T . S . Z . O . T . T . A . M. mindkettõvel
méghozzá egymás után
innen a vélemény 😊
semmi nem akadályozott meg ebben
ha van vmi ami téged akadályoz, hát iziben tégy ellene 😉
Just do it :)
Sir u just made my day 😄DD