XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
DarkSector
Fullmindegy mikor jelenik meg.
A fanok nem fognak ezért fizetni, a causal shooteresek meg amúgysem fizetnek majd vagy warez vagy olcsobban ha lesz.

AC3-nak a bokájáig nem ér, sem ez sem más ami akkor jön ki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
LOL

Ez vicc?

Battle LA szindróma lesz ez is?

Seth
Ebben a trailerben az utolsó 10 másodperc a legizgalamasabb 😄 Elõre hozták a megjelenést másfél hónappal? Assassin's Creed 3-tól félnek ?

PSN ID.: Beegabor

Totti5
<#wow1><#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ezek közül a Golden Eye Reloaded ami ajánlott kategória, a többi erõsen felejtõs. 007 8-10 óra nehézségtõl függõen + vannak benne még single modok ami még hozzáadhatnak ugyan ennyit.

grebber
Ezek a game-ek milyen hosszúak?
Bodycount,Resident Evil orc, Golden Eye Reloaded, Jurassic the hunted

Next PC upgrade: 2022

Én imádok olvasni, kb annyi idõt fordítok rá, mint játékra, néha többet 😊Karácsony óta ráálltam a netes fanfiction-ökre, tableten bárhol tudom olvasni, nem kell a gép elõtt görnyedni, elolvastam kb 10 000 oldalnyit 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Érdekes ez az ár kérdés amikor semmi más kütyüt nem kapsz meg 100 alatt és halomra vásárolják az embereket ezeket pár évente!!!!, de mindenki a VITÁba akar egyet rúgni hogy drága, pedig teknóban/tudásban igen durva masina és 5-6 évet ki fog szolgálni minimum.

TaRka0107
Már aki szeret olvasni... és akkor most jön az hogy fújj hülye kocka, nem szeret olvasni meg minden. Szeretek olvasni, csak nem feltétlenül könyveket! Az is igaz, hogy eddig csak a kötelezõket olvastam, abból is csak a Pál utcai fiúkat tudtam végig olvasni. Az érdekes is volt.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Muttley
kb. így, ja
35-40 -nél nem ér többet
majd ha ennyi lesz újonnan, akkor esetleg
addigra meg már küszöbön lesz a next gen és... 😊

#117677:
én az STi/ EVO vmelyikét ajánlom. AZ elvisz Akárhová elég fürgén...<#vigyor1>
nyaralás? bárhol várakozás?
figyelj-figyelj... 😊
én inkább E.Z.T. viszek magammal ilyenkor - tudod, mi van.. <#nevetes1>
és az OBI-s vásárláskor én nem lennék benne biztos, h azééé lett csend mee milyen menõ vóótam a PDA-val 😊
dehát kinek pap, kinek a paplan <#nevetes1><#papakacsint>

Just do it :)

szega96

szega96

Hát jah, ennek kb egyikhez sincs sok köze. Nekem annyira nincs bajom a droiddal, a tableten tökéletesen üzemel, de rájöttem, hogy telefonon nincs rá szükségem, azért jött elõször a wp7 ötlete, aztán a meego 😊
Egyébként ez is meg a Lumia 800 is zseniális, imádom ezt a formatervet, remekül eltalálták 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Renjike
rendszer . IOS fan meg csempebuzi vagyok 😄DD
doridom van , utálom , instabil fos , és high end telefonon is az. undormány.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Elõször én is Lumia 800-at akartam venni, de kíváncsiságból megnéztem az N9-et is, és beleszerettem a MeeGo-ba. Zseniális, könnyen, intuitívan kezelhetõ, remek a multitasking, mindezt gombok nélkül, csak a képernyõ használatával.
Mi nem tetszett amúgy? 😊

TaRka0107
Most telefonbuzulás megy a világban?😮
Habár szinte mindig meglepõdök amikor kezembe veszem az okostelefonomat, hogy aztaaa, mit tud már ez, és csak egy telefon. Pedig nem vagyok öreg, de azért 12-13éves koromban nem voltak ilyen telefonok. Most pedig 18 éves vagyok.

Renjike
Dani , mért N9? Kiprobáltam , nagyon nem tetszett . Lumia 800 viszont szerelmem 😄DD csak nincs rá Deákigazolványom 😞

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Üdv!

Valakinek esetleg felesleges 48 órás LIVE kódja nem maradtt locsolkodásból?
Jól jönne most privátban.

Totti5
Nem hiszem hogy túloztam, még akkor sem ha ez a trendi telefonbuzulás engem teljesen hidegen hagy.

Galaxy Nexus 180-ról indult, iPhone 4S szintén hozza a 200k-t. Még az N9-em is 150-rõl indult.

zaki
200 ezer egy telefon? 😊
azért túlzásokba ne essünk.

Totti5
VITA nem igazán zsebkonzol, mert nem fér el a zsebedben akkor a kijelzõje + ugye 2 analóg is van rajta, így játszani is lehet vele normálisan. Viszont van benne alsó-felsõ tapipad + giroszkóp amik a játékokat ötletessé teszik. Grafikában majdnem hozza a mostani generáció elejei teknót. Az a gond vele hogy játékok drágák és még kevés rá az egyedi a gép adottságait kihasználó cím. E3 remélem a Sony részérõl errõl fog szólni és sok sok játékot fog bejelenteni, bemutatni, mert ettõl függ a gép sikeressége.

Az ára... 100 ezer. Ez sok? amikor egy telefon ennek a duplája? igaz azon tudsz minden marhaságot csinálni, csak mondjuk játszani nem. Ezen tudsz kompromisszumok nélkül játszani és hájtek teknót tartasz a kezeidben. Majd lesz olcsóbb is évek múlva.

Harlekin
ferrari suzukit miért mondtam volna vicbõl!?1 autó lényege,hogy Á-ból B-be vigyen ennyi se több se kevesebb mint ahogy 1 xbox 360 és 1 kvarc játék lényege is ennyi hogy szórakoztasson.És itt lép a képbe az ár és érték plusz a használhatóság.xbox 360 at nem viheted magaddal se a nyaralásra ha netán 2 hétig szakad az essõ,se a munkahelyedre,hogy esetleg ebédszünetbe ne a fasz munkatársak baromságát hallgasd.Vagy esetleg 1 Bangkok 14 órás repülõútra stb stb.Mint ahogy a ferrarival sem jutsz el nagymamához bivajbasznádra a sárutca és kátyuköz keresztezõdésébe.És a 100 suzuki ezt is röhögve fogja megtenni.A ferrarid meg leteszed az elsõ benzin kúton és nyakig sárosan besétálsz 5 KM-t nagyihoz.Mindennek megvan a maga elõnye és hátránya és pont ezért nem csak a hátrányt kell nézni és kiemelni.Ciki nyilvánossan használni karácsonykor OBIba vásároltunk kb 1 KM es sor volt elöttünk.Mindenki anyázott Én szép komótosan elövettem a PDA-t és elkezdtem játszani.2 perc mulva az anyázásból síri csend lett és félszeg tekintetek lesték a dolgot!<#kacsint><#nevetes1>
Kurva jó mellékszálak vannak a nagygépes játékokhoz, amikkel bizony élvezet játszani ekkora méretben is. A saját sorozatokról nem is beszélve.
Vagy azokkal is J . Á . T . S . Z . O . T . T . Á . L . ? <#ravasz1>

"egy kvarcjáték soha-soha nem nyújthat akkora élményt mint egy otthoni nagyképernyõs full-extrás szett"
ha neked attól jó egy játék, mert a "fullos szetteden" tolod, akkor sajnállak, mert sok jó (kvarc)játékról lemaradsz.

Egy szar kvarcjáték:

ja bocs te mw4-et vársz az aláírásod alapján, akkor ne vedd figyelembe hogy írtam neked, ilyen emberekkel nem vagyok hajlandó tovább kommunikálni

ha anyukád annak idején nem vett neked kvarcjátékot, és nem tudod milyen jó is volt az, milyen klasszikus sorozatok éltek rajta, akkor talán, talán jobban tennéd ha nem nyilatkoznál a témában.

Én is toltam mindkettõt, 0-day hozta õket a futár.
De még mindig nem a bf3 felsõbbrendûségét akarom bizonyítani, csak azt, hogy az erõteljesen túlzás és röhejes, hogy förtelmesnek nevezed a grafikáját.
Geronimo jól mondta, hozza a multiplatform játékok színvonalát.

Muttley
a birtoklásvággyal egyetértek 😊
a Ferrari-Suzuki példát pedig remélem csak viccbõl mondtad
egy kvarcjáték soha-soha nem nyújthat akkora élményt mint egy otthoni nagyképernyõs full-extrás szett
kik veszik? tizenévesek. csak.
nálunk ezeket meg max. jól megverik érte és ellopják tõlük
felnõttek?
autóba elég nehezen :o)
máshol meg nem tudod használni, mert
nyilvánosan full-full-full-ciki ÉGÕ telefonon/ kvarcjátékon játszani
marad az otthon - otthon meg minek? ott a fullos szett

TaRka0107
Szerintem semmit, engem sem fogott meg videók alapján.

Mr Manson
Witcher 2-tõl mit várhat egy olyan ember, akinek nem kimondottan világa a "szerepjáték"?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Harlekin
Nem ugyan az mint pc-n,de nálam bevált pontosan az általad ecsetelt dolgok miatt!
Marci0115
Kellemes húsvétot

szega96

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Krapo
Sziasztok véleményt szeretnék kérni az XFPS-cuccokról. Az igazság az hogy nem régóta konzolozok,Fifa - Nfs nagyon jó kontrollerrel, de mivel pc-n nõttem fel mafia/gta/cod/halo nem igazán fekszik, gyakorlom gyakorlom de ha van egyszerûbb megoldás azt választanám, a kérdésem az hogy megéri-e a pénzét és milyen minõségben mûködik? Olvastam utána de mindenhol mást írnak, hátha itt valakinek van esetleg próbálta, Elõre is Köszönöm !

Seth
Fõszereplõ hangja elég uncsi. Olyan "leszarom" hangja van 😄 A gameplay meg jó kis Flashback,Abe Odyssey típusú. Bár én inkább metroidvania típusú játékra számítottam,mint pl Shadow Complex , de nagyon várós

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Harlekin
Sõt forditva is igaz hisz 1 ps2 és 1 junoszty tv is hasonló élményt nyújt a töredéke pénzbõl az x360 102 es tvnél
Harlekin
Ezek a dolgok sose a pénzen múlnak!
Itt a birtoklás az újdonság ami a mérvadó és jogosan!Ennyi erõvel senki se venne ferrárit hisz az árából 100 suzuki swift kijön.
Seth
-_-, a 102 cm HD tv-t meg a hangszettedet nem tudod magaddal vinni, pont ez a lényege

Muttley
nem vágom, mi ez sugarcoat felizgulás a PS Vita körül
kvarcjáték kib.szott drágán
102 cm HD TV + X360 + hangszett nyújtotta élményhez köze nincs
és az árából veszel 2 vadiúj X360-at

#117641-es képeid alapján minél elõbb cuppanj rá az AvP3-ra 😊

Harlekin
Moby mester erre gondol!

UPnP

De ha alapon van a router ez tuti így van!

Harlekin
Ha belépsz a guide gombal a settingsbe és ott a network settingsbe mit látsz!Mi van kipipálva?
Harlekin
A boxon auton van a beállitás?
Ugyan azzal a kábelal kötöd össze a boxot mint amivel a pc is össze volt?
Harlekin
Ez a szakmai része tõled Én meg leirta az érthetõ részét!<#kacsint>
Amúgy sunyiba itt figyelgetsz mi!?<#nevetes1>
grebber
Akkor nem értem nálam miért nem látja a kapcsolatot.PC-re rádugva van net, boxra kötve mintha nem is kapna jelet nem értem 😞

Next PC upgrade: 2022

Harlekin
A másik meg,hogy szerintem Ö a box seggébe dugott kábel RJ 45 csatira (aljzatra) gondolt a villogással!
Moby
A kifejezés amit kerestek a "Universal Plug&Play(UPnP)". Ha ezt a router/modemrouter tudja (márpedig ma már minden útválasztó tudja), és be is van rajta kapcsolva, akkor nem kell portokat nyitogatni, az xbox ezen a felületen keresztül "meg fogja kérni" a routert a megfelelõ portok megnyitására/továbbítására.

Adversus solem ne loquitor