XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nincs goldom... erre bekapcsoltam a PS3at, hogy majd ott leszed(ném). Sehol nem találom, pedig kint kellene lenni. Béna sony, béna psn. Éljen a fizetõs lájv!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
mondtam .... nagyon keményen túl van árazva 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Waczkor
Egész kellemesen elszórakoztam ezzel a Sniper Elite v2 demóval<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

És beszarok, de tényleg drága még használtan is 😮 Majd 1 éve vettem zavviról 10 fontért...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Renjike
virágbolti pc gyûjtõi kiadás szóval nem . steamen hülye voltam hogy nem vettem meg akcióban boxra meg nagyon drága :S

Ehh, pedig nem annyira nehéz a játék 😊 Coop-ban van lehetõséged kipróbálni? Na az a király 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nem olvastam róla jókat, de amikor kölcsönkaptam, nagyon jól szórakoztam vele, nekem tetszett 😊 Teljesen egyetértek a leírásoddal 😊

Renjike
probáltam , nem tetszik . Splinter cell nagyon király de van egy pálya amit istenért sem tudok megcsinálni ... ( kamerás parkolóház , öld meg ezt azt hogy továbbmehess de kamera ne lásson . hát kapd be 😄D

Totti5
Vagy a Bizarre féle 007. Nagyon élvezetes és igényes filmadaptáció lett. Cover lövölde, de lehet benne néha osonni is + kicsit filmszerû.

Miért nem érted meg, hogy egy játék nem attól lesz több, hogy 1080p-ben, 7.1-es házimozival tolod? Nem a technika(grafika) teszi a játékot azzá, ami.

Totti5
Ügynökös... 007 Reloaded.

Muttley
idei egyik esélyes vétel
feltéve, ha nem tömik tele "csak ülsz és nézel" quick time elemekkel

Just do it :)

Muttley
ez a 2000-es évekkel kezdõdõen mesterséges szükségletkeltés által tömeges szociopatává nevelés vívmánya
kvvvvvvárcjátékkal nyomtuk kölök korunkban, amíg meg nem jelent az 1. TV játék, pár évvel késõbb irány a játékterem: House of Dead-Tekken-Mortal-Street Fighter-Outrun
2002-2005 között a gamer társadalom arra rejszolt, h PS2-Xbox Classic
közben kifulladt mobiltelok piaca, elkezdték nyomni a JAVA játékokat, majd jött ájfón, tapiképernyõ, PDA stb és most ott tartunk, h egy telefonon jó ha tudsz telefonálni + SMS küldeni, viszont cserébe van rajta húúúúúdesokjáték
de menõõõõõ <#eljen><#nevetes1>
technológiai csúcsként már emberi áron összerakható egy fullos otthoni szett, úgy hogy nagyon sokan besírnak a gyönyörûségtõl
és akkor újra GO Mini 100-éééééé 😊
evolution, Morpheus, evolution <#idiota>
No, thx 😉
illetve aki ezek után gerjed a MINI-re, nekik hajráá 😄

Just do it :)

Renjike
nem érdekel a bérgyilkosdi , ez az ügynökös izgibb volt 😄D lehet elkezdem de nem szeretnék virágboltozni.

Totti5
Pedig más nincs. Majd az új Hitman!

Totti5
Resi október elsõ napjai. AC3 október utolsó napjai. De hát ez legyen a legkevesebb. Azokban a hónapokban hetente 2 AAA cím fog jönni minimum.

DarkSector
halloween?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hello!fifa 12-ben hogyan tudok cselezni, trükközni?
TDC Geronimo
új resi 6 képek elég pofásak, de miért kell ezt is októberbem kiadni?!

Októberben jön az új AC, az új bioshock is... Fasza hónap lesz :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Renjike
ezekbõl egyik sem érdekel túlzottan :SSS áhhh....

DarkSector
Tudom olvastam, nem reménykedem, azé elsõ gameplay-t megvárom én.

Viszont amit írtam csak poén volt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
CGI.

Két dolog azonban biztos. Az egyik az, hogy a játék 2013-ban érkezik Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra. A másik pedig az, hogy az a Spark Unlimited fejleszti, akik ebben a generációban eddig csupán az igen pocsék kritikai fogadtatásban részesülõ Turning Point - Legendary párossal tudtak elõrukkolni.

Na, akkor felejtõs középszar. Most meg mondom😊

Attól nem nehéz jobbat csinálni, hisz' az konkrétan egy fos volt! <#idiota>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

DarkSector
Most már csak az hiányzik hogy a Lost Planet 3-ról bejelentsék, hogy ez ingame grafik és a következõ generációt demózza. <#pias>

Totti5
Alpha Protocol
Velvet Assassin
Metal Gear Solid HD collection ( ez biztos ütõs, ha érdekel )
Splinter Cell Double Agent
Hitman: Blood Money

DarkSector
Este rézkábelt csórelni?

TDC Geronimo
DMC

szega96
Melyik gém?

Renjike
valaki valami lopakodós jóságot tud mondani Splinter Cellhez hasonlót? 😄

DarkSector
Várj nem fika.
Most mondtad te magad.

Én régen mondtam a RE ORC topikban hogy csúnyább mint a RE5 szarfos a gameplay agyatlan hent fosszar l4d klón.
Az is lett.

Downpour vidi anno mikor bemutatták még itt írtam milyen faszán néz ki és hogy a gameplay olyan lesz mint ami a címhez méltó.
És ez tisztán látszott az elsõ vidibõl.
Csak ugye itt 1-2 ember írt hogy márpedig tiszta gagyi lesz.

nah ennyit errõl. 😊

Totti5
RE ORC hulladék, nem kell azzal törõdni. Silent Hill jó játék lett, de most azt is divat fikázni:I, pedig a fejlesztõk direkt az alapokat vették elõ, de így is a játékosok a hibákat nagyítják fel benne és nem azt nézik hogy miért jó vagy jobb mint az elõzõ rész... szomorú de ez van.

TDC Geronimo
"About 5 hours from now until we get to see the game play walkthrough by Gamespot."

na erre kíváncsi leszek

DarkSector
THX nem köll.😊
nem vagyok hero!

Csak emlékezz miket irkáltam csak a most uccsó 2 játékról (mikor még meg sem jelentek).
RE ORC és SH D. És hasonlítsd össze a végeredménnyekkel, hszen te játszhattál már velük.

DarkSector
LP2 egy borzalom volt játékmenetben, sirtam mikor elkezdtem játszani vele. Kibaszott szép játék de kb ennyi.

TDC Geronimo
van már ennek a DMCnek amúgy megközelítõleges megjelenési dátuma?

Totti5
Majd faragok egy szobrot a tiszteletedre😊

Prince23
Hoppá?

LP 3 bejelentve!

LP2-tõl ezerszer jobb lesz, úgy tûnik😊

DarkSector
Szerintem örülök ha egyedül végigviszem legalább 1x a story végett hogy ne okádjak.

Amúgymeg PC-re nem is lesz tudtommal szóval nekem max 1 évvel késõbb budget pótlás lesz semmi több.
Hálisten RE ORC meg DMC-t majd warezba pc-n....

DarkSector
Capcom-ot nem kell szidni, elég megnézni a mostani munkájukat, magukért beszélnek.

Valamint itt a karakter helyretették hálisten a játékosok nyavajgásának köszönhetõen, de ez még oké lenne, de még mindig gáz a környezet.
Igénytelen.

Renjike
majd pcn warezba coopoljuk . 😄DDD

Renjike

Seth
DMC egyre szimpatikusabb, de ez biztos a pucér fõhõs miatt van<#idiota>

Lost Planet-ben ha visszatérnek a sztoriközpontú játékmenetre,akkor jó is lehet

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Persze mondtam is, végigviszem budget áron, de ez számomra már halott soozat.
ahogy a DMC-t is halottnak tekintem.

TDC Geronimo
Jó ez. Jóval jobb, mint a régebbi trailer, már csak a fõhõs kinézetének revampja miatt is.

Prince23
Ez tuti vmi fos árkád lehet

Totti5
Bejelentették Lost Planet 3-at is + van CGI tréler.

DMC tréler is érekezett.

Na lehet szidni a Capcomot😊

Seth
De azért majd csak megveszed Te is,ahogy az elõzõeket is 😊

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Az! Filmadaptáció, ráadásul valami miltary súter = szemét. Battle LA mondjuk még ezek közt is kategóriákkal lejeb volt.

DarkSector
3-4 év alatt lehet. 😊

Totti5
Ez mibõl álmodtad meg?😄

3-4 millió simán el fog menni a két konzolon.