XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi!megnéztem most gyorsan egy free kick tutorialt, elèg komoly.
Renjike
DRAGON BALL Z FOR KINECT™ WILL TRANSFORM YOU INTO SUPER SAIYANS THIS OCTOBER

- Namco Bandai Games Announces Newest Evolution In The Beloved Fighting Series -

NAMCO BANDAI Games Europe today announced that Dragon Ball Z For Kinect™ will be coming to the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft this October. All of the classic action and intensity of the Dragon Ball Z universe will be felt with an unprecedented sense of immersion when players learn to deliver over 100 moves, including the legendary Kamehameha with their own fists as they charge their way to victory in this ultimate evolution of the classic franchise.

Developed by Spike Chunsoft Co. Ltd, players will be entering the Dragon Ball Z universe in an entirely new way. Featuring iconic characters, famous attacks, and epic battles authentically created from the original manga series, Dragon Ball Z For Kinect™ lets players unleash their inner Super Saiyan with no controller in the way! Fans will also be treated to new anime footage debuting in US and Europe for the first time, along with over 50 playable characters and an entirely new character. Leveraging the Kinect sensor, Dragon Ball Z For Kinect™ will also support QR code functionality, allowing fans to hold up special QR codes to unlock characters and power-ups in the game.

Choosing between an all-new ‘Story Mode’ and a ‘Score Attack’ mode, players will enjoy battles and events following the story of Dragon Ball in first-person view for the first time. Dramatic battles use anime-style camerawork and require the player in the same way as their character and perform the same attack or movement from a particular famous scene, creating a fusion of dramatic demo sce,es and battle controls to experience giant boss battles like never before! In ‘Score Attack’ mode, defeat opponents in 1-on-1 battles to get the highest score!

Dragon Ball Z® for Kinect™ will be available throughout North America and Europe this October.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Waczkor
Bal ravaszt behúzod és jobb stickel lehet különbözõ cseleket elõhozni.
Neten találsz infót,youtubeon tutorialt,meg asszem a kézikönyvben is leírják.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Muttley
na, szerinted? 😄 😉

Just do it :)

Totti5
dobozos lesz? 😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
jaaaaaaaaa, és

Muttley
mááá a tavalyi Sniper Ghost Warrior 1-ben is volt slow-motion bullet cam
az is egy atomjó játék lett volna, ha az AI-t nem rontják el
City Int. ezúttal brutál erõs enemy AI-t csinált és pain in the ass Kexboxon az egész játék

jún 26-án viszont jön a folytatás 😊

ok, várom mint a Messiást 😄
Harlekin
Majd jön totti,mert õ a nagy Messi ás fifába és talán segít.<#kacsint>
nagyjából rájöttem amúgy már, csak még azt nem tudom melyikkel pontosan milyen cselt hozok ki. a szabadrúgásokat, büntetõket nem tudom egyenlõre, plussz a büntetõnél nem tudom még mivel ugrok el. olyan tutorialt találtam, hogy kb 4 dolgot mutat meg, ilyen hogy szerelés, lezárás, meg ilyesmi. csel nincs. kézikönyvem nincs hozzá, használtan vettem, de legalább nem másolt 😄 .

amúgy a fifa 13-ban lecserélhetnék faragót meg hajdu b-t horti gáborékra 😄 😄
"mint az amisok" Kéééész, ezen behaltam! <#nevetes1>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Harlekin
Igaz Én nem játszottam vele,de 3 tippem van!
vagy gombokkal...
vagy analóg karral...
esetleg a 2 egyvelegével...
Nem tudok mást elképzelni
Harlekin
Dehogy is...
Azért mert Kínai vagy még válaszolnának...Csak az sg így müxik.
Ez 1 zárt közösség mint az amisok!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
De szerintem csak annyi,hogy a fifa szar és senki nem játszik vele!<#nevetes1><#nevetes1>
Renjike
No Offense : Néger már én vagyok , te csak tejeskávé lehetsz max <#bohoc>

kézikönyvben minden le van írva tuti , és a játéknak van tutorial része is , ott megtanulhatod 😊

a böröm szine miatt nem kaptam választ?
Renjike
egy nagy család vagyunk <#idiota><#banplz>

Harlekin
ÉNNN?
Amúgy meg nézd az egésznek a dinamikáját!
Jön 1 ismeretlentõl 1 szerencsétlen warez kérdés....
jön hozzá 1-2 poénos válasz...
majd pár anyázós és értetlenkedõ,elégedetlenkedõ válasz...
néhány NO WAREZ hsz...
1 a minimum a 10 hez az arány.
És van 1 ismeretlentõl
"hello!fifa 12-ben hogyan tudok cselezni, trükközni?"
És 0 azaz nulla hsz érkezik hozzá válasznak!
loálolálolloáálool!
Ezért imádom az SG-t!<#nevetes1>

Renjike
na a fõkolompos 😄DD

Mondtam én <#zavart1><#banplz>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

- folyamatos lemezpörgetés mellett a legtöbb játék el fog menni de hallottam olyanról ahol 'erõsen ajánlott' a játék feltelepítése a folyamatos játékélményhez (ez ugye 4Gb-os cuccon nagyjából esélytelen). Nekem nincs ilyen játékom, illetve idõközben vettem bele +winchestert (jobb lett volna a kezdetekkor winchesteres gépet venni, de ez nálam így alakult) úgyhogy ezt már nem fogom megtudni (most minden játékot feltelepítek)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Egyébként az ilyen "vicces" hsz-ek helyett miért nem lehet annyit írni, hogy "NO WAREZ"?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Ricsi234
Sziasztok! Hétvégén meglessz a Xbox 360 4 GB.Azon majd ugyanúgy elmennek az összes játékok mint a 320 gigáson? vagy akadozni fog majd vagy hogy?

Bizony, ütni fog ez coopban 😊

Renjike
oje itt a keresett lopakodós játékom 😄D

DarkSector
Az elég fura, ott kéne lenni magyarnak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Örm
Hello!
A zavvi-ról.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DarkSector
Ja hogy a kifejezést nem ismerted. 😊 Bocs. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Úúú, de le vagyok maradva, elnézést XD

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Ez a pálya van a demo-ban.
És ezek a lassított lövések azt hittem csak kamu dolgok, de télleg így megcsinálták a játékot, pont így mutatja realtime ahogy itt a videóban nagyon látványos. 😊

Max Payne 3-ig jó lesz. 😊

DarkSector
hát Sniper only.

Van ugyan pisztolyod de ez a Sniper-kedésrõl szól...

Totti5
Csipa ilyen COD ( én onnan ismerem ) warozós szleng = sznájper😊

Seth
Mit jelent,hogy csipás játék ? 😊

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Gyerekek engem asszem kilóra megvettek ezzel a Sniper-es játékkal!!!!
Ez valami iszonyú hangulatos, bár nem játszottam még az elsõ részével.

És ezek a bullet-time dolgok marha jól néznek ki.

LOL ilyen csipás játékot én még nem láttam.<#wow1>

teddymac
Melyik a legolcsóbb konzolos bolt (játék) ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

DarkSector
Nekem hálisten van gold.
De torrent-en fent van a demo.

#117765: Jah úgy gondoltam de nem kell AA mert ha a screenshotokat JPG-be tömöritik homályosabb lesz és az felér egy élsimitással. 😊

Totti5
Azok + AAval nyilván.

Gold-only még, majd este kipróbálom, már beraktam a letöltési sorba, csak most tanulok.

DarkSector
MY GOD!

Erre kiváncsi leszek.+

Sniper Elite V2 Demo

robotnyk
3 héttel késõbb jön, elõrendelhetõ az ubisoftnál is
DarkSector
Csak mert a trailer végén nincs róla semmi.

robotnyk
de.
DarkSector
Háát igen egyre faszábbnak tünik.

Na akkor mégsem lesz pc-re?

DarkSector
Ez ingame screenshot lenne?

Számomra ez is kötelezõ vétel:

Premiernapos Limited vétel 😊

Totti5
Cortana érdekes lesz benne. Meghatározott idõtartamuk van ezeknek az AIknak és ha letelik ez az idõ annyi információ birtokában lesznek már hogy nem tudják feldolgozni és megõrülnek majd "maghalnak". S pont a Halo 4ben éri el Cortana ezt a ciklust. Nagyon kíváncsi leszek ebbõl mit hoznak ki, mert így leírva is nagyon izgalmasnak hangzik.

DarkSector
Zavvi-ról van?
Vagy használtan?

Örm
Hello!
Az Angliából rendelt GOW 3-on nincs magyar felírat? A GOW 2 indítás után egybõl magyarul jelenik meg, de a GOW 3-nál csak angol nyelv van.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Totti5
PS3ora holnap lesz. Meg is lepõdtem volna, ha nem csiga mód teszik fel... mindegy, majd ha lesz goldom leszedem boxra😊

Pedig elvileg van PS3-ra is(bár lehet, hogy csak pluszosoknak, nem olvastam bele)
"Sniper Elite V2 PS3/Xbox 360 Demo Released - Gamers Hell: TheGamersHub Sniper Elite V2 PS3/Xbox 360 Demo Released… link "