XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ugy hogy betettem a lemezt, feltelepítette a kezembevettem a joy-t és itányítottam. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
boxon te hogy játszottál vele? <#ravasz1>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
xbox te butuska. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
mert rakatszar géped van <#puszis>

szega96
Összehasonlításnak

DarkSector
Én gépemen nem volt élsimi.

Totti5
Látványra ilyen lesz. Az elõzõ részek is NAGYON SZÉPEK voltak, sok élsimítással, rettentõ részletes textúrákkal. Csakazok hitetlenkednek akik nem látták az elõzõ részeket😊

Ezektõl a képektõl meg leesett az állam.

Ide vele a fullos gyûjtõit!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem,mivel kezdõ vagyok xbox360 téren.2hónapja vettünk 1 xbox360-ass,250gb hardal.Kaptunk vele letöltõkódos játékot 3 at,(Fable3,Halo reach,Gears of war 2)A három játékból csk a Gears of war 2 tudtuk letölteni,a másik kettõt nem engedi.At irja ki,hogy errõl a helyrõl nem elérhetõ.Továbbá vettünk MS pontokat,hogy majd a LIVE-ról töltünk le játékot,pontosabban Kinect sportot szerettük volna,de sintén azt irja ki,hogy errõl a helyrõl nem elérhetõ,prúbáltunk másik játékot is a Diabolical Pitch pedig gond nélkül lejött.mi lehet a gond a többi játékkal?
DarkSector
Olyan mint egy mézesmadzag, holott mindenki tudja hogy a játék nem fog majd így kinézni.

Renjike
há csak egy kicsit. 😄D

szega96
Várós

szega96
Annyira nem hiszem, kinagyítod akkor látni a recéket, revelations is nézett ki így.

TDC Geronimo
ja szép kis feljavított shotok 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Renjike
oh shit look at that beauty!!!!

DarkSector
Tiszta RDR lesz a végén. 😊

szega96

DarkSector
Na megvan a Sniper Elite fokozaton. Többször haltam mint közepes fokon.

Törések kurvanagyok sikerült 2 faszit tökön lõni! 😊
Valamint:

A sérülésekbõl nem csak 1-2 letárolt van hanem én úgy vettem észre hogy sikerült megoldani hogy ott törik a csont és szakad a tüdõ ahol eltalálom.
Függ attól is a sérülés hogy hozzád képest szemben hátul vagy oldalt van a tag.

Muttley
ÜSSED, vazze' 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1ébként meg: küldd neki a ninpo-kat. nem hat rá, viszont megilletõdik tõle és akkor van idõd melee-ket bevinni. védekezni, el ne felejts (ne durex-szel) 😊

Just do it :)

DarkSector
Közepes fokozat megvolt majd Elite-et akarom még megcsinálni. 😊

De nem elég végigvinni a megszerzett pont is fontos 😊

DarkSector
😄

Totti5

Totti5
😊)))) jó gém, ballistic fokozaton nehéz? még csak easyn néztem.

TDC Geronimo

<#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kinect nélkül akkor nem is lehet sortolni az itemeket?
(amikor utoljára játszottam vele, még nem lehetett, nem tudom, az azóta érkezett updatekkel belerakták-e)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem Ninja Gaiden2-ben.

A problémám az az, hogy Chapter2 legvégén vagyok és egy Genshin nevû boss ellen kell harcolnom.Valaki megtudná nekem mondani, hogy mi az a taktika amivel le lehet õt gyõzni?Már próbáltam minden fegyverrel és az összes életerõ növelõt is elhasználtam de valahogy mindig kifogott rajtam.Szóval tudna valaki segíteni aki elárulná a nyerõ taktikát?Nagyon hálás lennék érte.Elõre is köszi!

oO VinyuS Oo
Azon a gépen amire elõször szedted le a játékot bárki használhatja! Ha viszont már egy második gépre szeded le akkor ott már csak azzal az accounttal tudod használni amivel letöltötted!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Neked is köszi. 😊 Akkor maradok a lányok profilján. 😄
szega96
Csinálsz több accot, és belépkedsz abba amelyiket éppen használni akarod.A fõ accal leszedett dolgok közül úgy tudom a DLC-ket lehet használni mindegyik a gépen lévõ profillal.

THX. 😊
sehogy
Elnézést, lúzer kérdés.

Hogy lehet 1 xbox360-on online (nem egyszerre) több "user"..? Használhatják-e a "fõ" live acc-ról leszedett holmikat..?
Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
Lehet majd ordibálni hogy FUS RO DAH 😄 ( szomszéd meg nem tudja majd mi bajod😄 )

TaRka0107

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
1-2 héten belül ingyenes letölthetõ kinect támogatást kap a Skyrim.

Totti5
Fifa, Mortal Kombat, Fight Night s az összes többi verekedõs, sport játék, Lara Croft, és még millió árkéd játék, ráadásul az összesbõl van demó, szóval nézegesd meg õket... az adatlapon írják hogy milyen co op és multi lehetõségek vannak benne. Ami tetszik megveszed, van 200-300 játék fent😊

Lehet FPS, TPS, autós játékokat is de az osztott képernyõ ami nem az igazi.

Amit nagyon érdemes ketten az az Amry of Two 1-2, még ha osztott képernyõ is.

List of cooperative games for the Xbox 360

Totti5
7 nap 7 éjszaka

drop
kérdés meddig szokót egy demó gold exkluzív lenni?

TMNT:Turtles in Time <#taps>
zaki
egyik játszik, másik nézi 😄

DarkSector
Ja bocsesz. Nem figyeltem hogy coop kell. 😊

Lara Croft - Battlefield 1943 - Mercury HG - Renegade Ops - Bionic Commando

akkor asszem ezekben van coop is.

Seth
ezekbõl mennyi is a 2 játékos?

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Lara Croft GoL
Shadow Complex
Battlefield 1943
I Am Alive
Limbo
Alan Wake American Ninghtmare
Sine Mora
Mercury HG
Renegade Ops
Fom Dust
Beyond Good and Evil
Bionic Commando Rearmed 1-2
Hydrophobia
Trials HD
Bejeweled Live
The Dishwasher és a 2. része
Prince of Persia Classic

Kb ezekre emlékszem amik tetszettek, talán nem hagytam ki egyet sem.

Köszönöm.
A fable 2-õröl olvasom hogy lehet azt is ketten.
Próbálta esetleg valaki?

Muttley
Modern Warfare 2-3
Resi 5
Forza 4
GoW 2-3
Apache: Air Assault
Mortal 2011
Splinter Cell: Conviction

Just do it :)

A sok arcade jóságból mondanál párat, légyszi!?

forza 3-4, sport játékok(fifa, nba) és sok arcade jóság
teddymac
új ghost recon-multihoz kell a régi :Splinter Cell Conviction ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Sziasztok!

Segítségeteket kérném abban hogy szerintetek melyik játékot érdemes megvenni ha ketten szeretnénk játszani két kontrollerel.
Az új NFS-eket nem lehet egy gépen ketten játszani, eddig a DIRT3 volt amit ajánlottak.
Nem muszáj hogy autóverseny legyen, a lényeg hogy könnyû esti kikapcsolódásnak kéne.

Elõre is köszi.

Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor