XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackcalibra
Írtam a jatékaim.hu-s srácnak, meglátjuk mit válaszol.

Köszönöm amúgy a segítséget, így szépen sorban kezdem beszerezni a 3.-tõl az eddigiekig.
DarkSector
Nem drága a 3xxxft egy új játékért én sem vacakolnék, viszont a jatekaim hu-n kelm inkább többségben + a véleményem/tapasztalatom, eddig 1x sem jártam pechesen. Hálisten.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

blackcalibra
Fürödtem már be egyszer használt Box játékkal a jatekaim.hu-ról.
Igaz, jött már onnan tökéletes állapotú is.
Ennél a 3200-asnál elõny, hogy bontatlan lenne.
jatekaim.hu-n van 2500-ért, rengeteg pozitívos csávó árulja.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Az összes rész beszerezhetõ ebben az árkategóriában.
Halo Reach-et ajánlom vedd meg Iceakostól gyors-megbízható.
Ha elutaltad a lóvét 3500Ft, már küldi is a Halo Reach kódot bepötyögöd oszt ennyi gémelsz mint egy állat!<#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

blackcalibra
Meglátom.
Halo Wars jó árban van 3200 magyar királyi forintért?
Bontatlanul.
DarkSector
de.

Totti5
Pontosan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Hát ha tetszett a Halo 1 és a Halo 2 akkor kötelezõ. Apropó van még egy rész. Tavaly adták ki a Halo 10. évfordulójára a Halo 1 reméket. Kapott egy modern grafikai motort, és mi az érdekessége hogy egy gombnyomással bármikor vissza lehet váltani a Xbox 1 grafikára.

blackcalibra
Magyar szinkron?
Nem annyi van benne, hogy az õslakosok vagy kik pont a magyar nyelvet beszélik nyomokban, törten?
DarkSector
Azt én se, csak hogy a Reach-ben van magyar szinkron.

blackcalibra
Használtan gondoltam mindegyiket.
Nem is tudtam, hogy a Wars magyar feliratos.

Tehát akkor érdemes kipróbálni a harmadik résszel kezdõdõen gyakorlatilag mindegyiket.
Használtan.
Multi nem érdekel, szóval az nem szempont.

Köszöntem!
DarkSector
Mindet nem ajánlom, az ODST szerintem elég gyenge, max azt használtan valakitõl vagy havertól kölcsön.

Amúgy jó játékok!!!

Totti5
Halo 3 - a trilógia befejezõ része, ami most már nem trilógia, mert jön októberben a Halo 4. Itt a fõszereplõ Master Chief & Cortana.

Halo 3 ODST - kiegészítõ, nem különálló rész. New Mombasa városának ostromát mutatja be más szemszögbõl, amit ugye az elõzõ részben lejátszottunk. Itt nem Master Chieffel leszünk, hanem az ODST osztaggal. Ezek elit katonák, mezei emberek. Érdekessége ennek a résznek, hogy komorabb a hangulata, kvázi szabadon lehet majd mászkálni a városban és 1-1 pontnál történnek majd visszaemlékezések és ott kell az ODST osztagából az adott emberrel lejátszani a történéseket. Nagyon jó rész!

Halo Wars - itt a háború kezdetét meséli el a játék, az elsõ nagy összecsapás a Covenantal. Szép, izgalmas, változatos story központú RTS, magyar felirattal!

Halo Reach - Reach bolygó bukását meséli el, ahol a Spartan katonákat képzik ki, csúnyább szóval "tenyésztik". Ez is egy különleges rész, mert itt sem Master Chiefet irányítod, hanem egy Spartan egységet. Ami az érdekes benne hogy elõre tudni a végét, hiszen ez is hamarabb játszódik mint a Halo 1-2-3, és tudjuk hogy a bolygó elesett.

Harlekin
ja jöhetne már!
Na nekifexek hardon protoypenek!<#nevetes1>
blackcalibra
A minap kipróbáltam a Halo:Reach demot.
Eléggé bejött, gondolkodom rajta, hogy be kellene szerezni az említésre méltó darabokat a sorozatból.
A 3. résztõl gondoltam, de lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.

Tehát a harmadik rész oké (kivéve, ha valamiért valaki egyáltalán nem ajánlja).
A Halo Wars demo is megvolt, de azon még erõsen gondolkodom, nem tudom eldönteni, hogy érdemes lenne-e beruházni rá, a stílus maga se annyira az enyém, de ha a játék jó (nagyon jó), akkor számításba veszem.
A Halo 3 ODST mi lenne pontosan? Egy "kiegészítõ", vagy a 2007 év vége felé megjelent 3. rész "feljavított" változata?
Halo Reach az oké, az kell.
Totti5
Ez is egy megoldás😄😄😄😄

Ez nagyon jó lesz! 😊

Harlekin
Én már nem is figyelek a lopakodásra,bemegyek kicsinálok mindenkit azt ennyi.Nem kell szarakodni,hogy ki mikor lát bemegyek eleve riasztással és azonnal a célszemélyt nyírom ki.<#nevetes1>
Totti5
3-4 órám benn benne van már, de story eddig nem volt és küldetések közt sem volt eddig semmi eltérés, sõt egy kaptafára megy mind.

Ez a gén felvétel jól hangzik, de vicces dolog is. Ott mászkálsz egy erõsen õrzött bázison, ha ellenséges színekben mész be akkor azonnal alert van. Oké akkor felvesszük az ottani katona skinjét. Ki kell nyírni 3 tudóst akik 4 katona felügyelete alatt vizsgálnak valamit. Nem tudod megölni a tudóst mert az egyik katona látja. Oké katona megöl... a maradék 3nak fel sem tûnik hogy egy eltûnt. Na most hogy a másik 3 háttal áll, jöhetnek a tudósok. Kettõt leölök... 3.nak nem tûnik fel, akkor a 3.at is. Ott állok egyedül mellettem 2 méterre a 3 katona, de semmi gond hogy eltûnt a 3 tudós ez rendben van... szóval bárkit ki lehet nyírni, és senkinek nem tûnik fel hogy eltûnt.

Maga a core gameplay viszont nagyon jó. Kb így kell kinéznie egy szuperhõsös játéknak. Szerencsére nem akartak ebbõl ACt csinálni így mászni nem kell, hanem mindenhova felfut, felugrik, és még pár másodpercig repülni is tudunk... bárhova pillanatok alatt el lehet jutni és grafikailag is nagyon rendben van.

TaRka0107

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Renjike
esetleg valakinek egy 48 as live kódja? <#pias>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TaRka0107
Nem!😄 Ctrl+c ctrl+v sosem hibázik😄DD
De már jó, köszi!

szega96
Az nem lehet , hogy nem helyesen irtad be? Kis és nagy betûkre figyelni kell

TaRka0107
Ezt múltkor megtaláltam, csak amikor beírtam a keresõbe egy nevet, nem találta.
Köszi!

szega96
social-barátok-és innen kiszurja a szemed

TaRka0107
Jó reggelt!

xboxlive.hu-n keresztül fel lehet venni barátot, csak mert sehol nem találom?

Totti5
Jósolni én is tudok, de nem kapok érte pénzt😞(((

Tablet géming vs asztali konzol géming hogy a lótúróba mosható össze? aki gémer miért venne vagy használna konzol helyett egy tapipadot, amire megközelítõleg sincsenek olyan játékok mint konzolon? elmebaj a köbön.

Wiit a mozgásérzékelés adta el, most hogy az kifújt ott drasztikusan visszaestek az eladások sõt mai hír, hogy a N veszteséget termelt elõször a generációban.

Ahhoz nem kell jósnak lenni hogy a WiiU nem lesz olyan bombasiker mint a Wii volt...

Harlekin
Tuti biztos hisz 2012 decemberbe világvége van...Be is írtam a naptáramba nehogy lemaradjak róla!<#nevetes1>
szega96
Sztem ez a cikk egy baromság.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

DarkSector
😊

TaRka0107
nem kell<#schmoll2>

DarkSector
Mutatok neked 30ezerért is. 😊

TaRka0107
Múltkor annyiért láttam, na. Nem kell leharapni a fejem😄

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Harlekin
A dolgon semmit nem változtat,hogy az ingyen az csak ingyen van.Na jó 300 ft.
DarkSector
ja inkább 11-12

Felejtsük már el ezt a 15k/játék baromságot. 11 max 12k-ért futár nyomja a kezedbe a megjelnés napján.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Harlekin
<#nevetes1>
Totti5
"karácsony óta csak 16245 GS-t hoztam össze"

Harlekin
Nem tudom mi lesz,de ha lesz benne bármi multi amihez acsi is tartozik legyen az coop vagy szimpla multi akkor 3 an megyünk,mert 3 haverom van akivel a multis acsikat ki szoktuk boostolni.
DarkSector
Miért 3-as coop lesz?

Harlekin
<#nevetes1>
Harlekin
na majd ehez talán összerakom az egeret és a billentyûzetet és felnézek a multiba.Ha lesz benne online acsi akkor biztos,hogy 3 an megyünk.
TaRka0107
Aha, de akkor is faja. Ha online pass-os lesz akkor megveszem azt, bár kétlem. Ubi, meg EA szokott online passozni, bár írtátok, hogy már lassan minden játékhoz lesz.

DarkSector
Ez csak egy engedély a multihoz, persze ezt HASZNÁLT játékhoz találták ki. 😄

TaRka0107
Jóvan jóvan, gépen egér+billel lennék, mozdulni nem tudnál 😊)

DarkSector
Jó de én nem akarom hogy ingyen tólja. 😄

Igaz kap a játékba elég fejlövést, de ha mindezt pénzért kapná az lenne nekem a legszebb ösröm. 😄

TaRka0107
<#duhos2>

TaRka0107
De ha ilyen olcsó lesz, akkor meg is veszem😊