XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És nem penn amit te írtál....😄
De öszintén a Forza 3-hoz is adtak egy csicsás 2GB pendrive-ot, érdekelt valakit az a 2GB?
Mert én 700ft-ért tudtam volna venni, szóval az inkább csak dísznek.
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amennyiben a híresztelés igaznak bizonyul, úgy a hivatalos bejelentésre a júniusi E3-on folyamán kerülhet sor."
Szerintem elkezdenénk összeadogatni,hogy eddig mennyi collectors kiadásba volt már pendrive akkor aki mind megvette volna szerintem simán Tárhely szolgáltatást üzemeltethetne!<#nevetes1>#nevetes1>
Adják papírtasakba oszt bobi.A mekis papírtasakos sültkrumpli se lesz finomabb ha herendi porcelánon szolgálják fel ezüst étkészlettel.Csak sokkal drágább.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Na nézzük csak hétfõtõl péntekig 4-5 re hazaérek box bekapcsol ha játszok ha nem.Este 10 ig tuti megy.hétvégén ha nem dolgozok szombat reggel 8 bekapcsol éjfélkor kikapcsol vasárnap szintén.Még keveset is mondtam azzal a 20-30 óra heti liven tartózkodással.Ez most elborzasztott!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Pont telibe szarom,ha lebasznak.<#nevetes1>#nevetes1>
A legnagyobb marhaság ha cidrizik az ember ettõl.Pontosan ezért mindent ki kell használni amit csak lehet.Na akkor elmondom hogy speciel a tropicó 3-at pontosan 5 hónappal az eltolt megjelenés elõtt liven nyomtam,úgy hogy még az acsik se nyíltak meg"csak a saját profilba".Na ha azért nem basztak le akkor...
Tegnap annyian nyomták már a multit,hogy ahány szerverre mentünk be, nagyon elvétve találtunk ugyan azokat akikkel már elõtte találkoztunk.
A másik,hogy szerinted neked nem látják hogy ott virít a game listedbe a Max payn 3<#kacsint>#kacsint>
Amúgy én könnyûn kezdtem és soft aim segítséggel. Még is volt hogy sokszor meghaltam.
Minden game totál 1 kaptafára készül úgy 80% és általában azt a 20 %ot szarja le a nagy többség amibe különbözik a többitõl.
Next PC upgrade: 2022
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
majd ha megjelenik meglátjuk.
Landor légyszíves tedd be a gamertagomat: oriic
BIg thx.
My streams: https://beam.pro/oriic
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
My streams: https://beam.pro/oriic
... ejhhh, nehogy lewarezoljam még PC -re ... pedig mostmár minden epic cuccot megveszek XBOX -ra, de most nem szeretnék költeni ... ráadásul most vettem meg a HALO CE Anniversary -t (állat!)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ráadásul ha már Sao Paolo vagy mi a helyszín, akkor én nem így komponáltam volna meg, hanem mint a MAN ON FIRE c. Denzel Washington filmnél, hogy belepattintani néha az akusztikus gitárt meg mehetett volna egy csipetnyi Lisa Gerard ...
Sírjatok!
http://www.youtube.com/watch?v=CDWb_jbtcwE
Vond vissza! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Jó játékot, nagyon fasza a Forza!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
DLC-ket is letörli? pl. amiket most töltöttem forzához.
Dark: te meg ne legyél berágva mert baszogatnak sniperes topikba<#smile>#smile>