XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Olyan kicsit nem mint a Resident Evil 5 promo videója...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
BG&E 2....faja:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hirtelen a Pen szót azt hittem hogy a pendrive rövidítése.
És nem penn amit te írtál....😄

De öszintén a Forza 3-hoz is adtak egy csicsás 2GB pendrive-ot, érdekelt valakit az a 2GB?

Mert én 700ft-ért tudtam volna venni, szóval az inkább csak dísznek.

grebber
Ebben a Max Payne 3ban vagy nagyon jól el vannak rejtve az gold fegyvet darabok, vagy én vagyok mocskos mod vak.Max 2 volt amit megtaláltam, de ugye az semire se jó.

Next PC upgrade: 2022

valaki MW3 multi?

Totti5
Annyiból izgalmas, hogy a Sony mosléka mellé lehet tenni... kíváncsi leszek, mennyire lesz használható. Használni meg annyit fogom mint a dzsátubét, amit 1szer elindítottam amikor kijött.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
de izgi

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
"A The Verge úgy értesült, hogy a Microsoft hamarosan Xbox 360-ra is elhozza az Internet Explorer 9 egy módosított változatát, méghozzá Kinect támogatással. A mozgásérzékelõs kiegészítõ természetesen nem lenne kötelezõ a böngészõhöz - leginkább kényelmi funkciókkal (például hangvezérléssel) bõvítené azt.

Amennyiben a híresztelés igaznak bizonyul, úgy a hivatalos bejelentésre a júniusi E3-on folyamán kerülhet sor."

Harlekin
Na látjátok ez az há mi a gecinek 1 semmire nem jó dolog 1 játékhoz.És még szegény dark is csak belekeveredik a dolgokba.Toll vagy Penn vagy most hogy is van ez!?Csak azért,hogy a sok csecsebecse marhaság miatt még többet el tudjanak kérni.De most õszintén,hát minek.tucat búcsúfia faszság.<#nevetes1>
Szerintem elkezdenénk összeadogatni,hogy eddig mennyi collectors kiadásba volt már pendrive akkor aki mind megvette volna szerintem simán Tárhely szolgáltatást üzemeltethetne!<#nevetes1>
Adják papírtasakba oszt bobi.A mekis papírtasakos sültkrumpli se lesz finomabb ha herendi porcelánon szolgálják fel ezüst étkészlettel.Csak sokkal drágább.
ajem kisa
Én is megrendeltem onnan a tollal!😊

DarkSector
Jah akkor toll, FULLMINDEGY úgysem maga a toll vagy pendrive-ért vettem volna....😄

Waczkor
Nem pendrive az,hanem sima toll.Amúgy meg már márciusban elõ lett rendelve a Collectors Edition a tollal együtt😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Renjike
az egy toll bazmeg

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector

Harlekin
Há de nem!?kikurt mind1,ha ki akarnak rakni 10 másodpercér is kiraknak,ha meg nem akkor immáron 30 hónapja heti 20-30 órai azaz cirka 124 "hét" x 25 óra = 3100 óra tömény livezés után se.bazzeeeee ez kurva sok pedig nagyon is valós.Mintha most leülnék gamelni és majd elmennék megnézni a tûzijátékot.OMG
Na nézzük csak hétfõtõl péntekig 4-5 re hazaérek box bekapcsol ha játszok ha nem.Este 10 ig tuti megy.hétvégén ha nem dolgozok szombat reggel 8 bekapcsol éjfélkor kikapcsol vasárnap szintén.Még keveset is mondtam azzal a 20-30 óra heti liven tartózkodással.Ez most elborzasztott!
Harlekin
Jól tudod,nem tévedsz.Csak ezt azok találták ki a warez elnevezésre akik annyira grál lovagok,hogy a warez szót se merik kimondani.Tudod mint a harry potterbe voldemort.<#nevetes1>
DarkSector
ja

Totti5
Ja, mindegy hogy 10 secre mész fel vagy 24 órában online vagy😊

Waczkor
Ha jól tudom a virágboltit a warezosra szokás használni,de javítsatok ki ha tévedek.

TaRka0107
Jóvan értem, nyugi😄DD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Harlekin
se negatívum se pozitívum szimplán létezõ olcsó megoldás.<#kacsint>
Harlekin
Bazzeg hisz te is liven vagy!!!!!Különben nem látszana az hogy mivel játszol.Így aztán nem mind 1...hogy csak ott vagy vagy már multyzol is.<#nevetes1>
Harlekin
Lényegesen több letöltési hely van mint ahonnan hivatalosan megrendelheted megveheted szal...
TaRka0107
Végül is igaz, csak mindig írják torrent oldalakon, hogy live-ra senki ne menjen vele. Lehet holnap én is benézek a multiba

Macccy
Nem virágbolt, hanem nyíltan: wareZ ... mert megmondták már, hogy "az nem negatívum, hogy warez"

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Waczkor
Temetõ melletti virágboltból<#hamm>

Renjike
honnan szerzitek ilyen hamar a játékokat?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Harlekin
Õszíntén...
Pont telibe szarom,ha lebasznak.<#nevetes1>
A legnagyobb marhaság ha cidrizik az ember ettõl.Pontosan ezért mindent ki kell használni amit csak lehet.Na akkor elmondom hogy speciel a tropicó 3-at pontosan 5 hónappal az eltolt megjelenés elõtt liven nyomtam,úgy hogy még az acsik se nyíltak meg"csak a saját profilba".Na ha azért nem basztak le akkor...
Tegnap annyian nyomták már a multit,hogy ahány szerverre mentünk be, nagyon elvétve találtunk ugyan azokat akikkel már elõtte találkoztunk.
A másik,hogy szerinted neked nem látják hogy ott virít a game listedbe a Max payn 3<#kacsint>
TaRka0107
Nem fognak lebaszni így live-ról hogy megjelenés elõtt már multizol?😊
Amúgy én könnyûn kezdtem és soft aim segítséggel. Még is volt hogy sokszor meghaltam.

Harlekin
Ez a hossza dolog nagyon képlékeny!Ha valaki csak lövöldének tekint 1 játékot és végigszalad általában 5-8 óra.Ha valaki ízig vérig értékeli a gamát és amit csak ki lehet hozni kihozz belõle úgy nagyon sok!Eleve minimum 3 x kell végig nyomni.Mivel 5 nehézségi szint van 3. a hard és csak ha ezen mész végig nyílik a 4. oldscool majd 5. ként hardcore.Plusz 6 acsit csak akkor kapod meg ha minden aim segítséget kikapcsolsz,és gondolom nem kell részletezni mennyit nehezít a dolgon.+ arany fegyver alkatrészeket kell keresni.És akkor még ott a multy ami csak,hogy szót említsek 50 szintig kell eljutni na most 1.5 óra game után a 4. szinten hagytam ott.
Minden game totál 1 kaptafára készül úgy 80% és általában azt a 20 %ot szarja le a nagy többség amibe különbözik a többitõl.
grebber
Telibe találtad annyi a gameplay! Ebbõl kb a fele videó<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
Hosszát majd írjátok le, ha végigtoljátok. Gondolom olyan 8-10 óra lehet max

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TaRka0107
Ez a Max Payne 3 kurvajó lett. Nagyon jó grafikája van. Átvezetõ videókból azonnal belecsöppenünk a játékba. Eddig legjobb grafika szerintem boxon. Na meg a játékmenet. Végre érzem, hogy van ereje a fegyvernek amikor meglövöm az ellenfelet.

DarkSector
Majd meglátjuk. Mindenesetre tudod mit szoktak erre mondani manapság. (konzolos agyatlan lövölde)
majd ha megjelenik meglátjuk.

orichalcos
Oh bocsánat

Landor légyszíves tedd be a gamertagomat: oriic

BIg thx.

My streams: https://beam.pro/oriic

TaRka0107
<#wink>

szega96
Így: Landor légyszíves tedd be a gamertagomat: -GAMERTAG-

orichalcos
Köszi:

Xbox Gamertag: oriic

Köszönöm elõre is.

õõ.. ide kell beirni 1 hsz-t az adataiddal (gamertag)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

orichalcos
Kitõl lehet kérni hogy live profil adataim nekem is ott legyenek nevemnél mint itt a legtöbb embernek? 😊

Macccy
Nagyon bíztató amiket leírtatok ...
... ejhhh, nehogy lewarezoljam még PC -re ... pedig mostmár minden epic cuccot megveszek XBOX -ra, de most nem szeretnék költeni ... ráadásul most vettem meg a HALO CE Anniversary -t (állat!)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Hááát én kicsit szomorú vagyok, mert ez a theme track ez a második rész tovább szomorítása, de a baszottjó zongorabetétet nagyon hiányolom, ami az elsõt kikúrt epiccé tette számomra!! Ez egy Max Payne soundtrack szóval nem lehet fél vállról venni, nekem kábé mint egy Halo, majdnem olyan jelentõs.
Ráadásul ha már Sao Paolo vagy mi a helyszín, akkor én nem így komponáltam volna meg, hanem mint a MAN ON FIRE c. Denzel Washington filmnél, hogy belepattintani néha az akusztikus gitárt meg mehetett volna egy csipetnyi Lisa Gerard ...

Sírjatok!
http://www.youtube.com/watch?v=CDWb_jbtcwE

Macccy
Te napról napra megütköztetsz, papa! Miazhogy sztori nem számít egy MAX PAYNE -nél?! Annál 'nojárabb' keményebb, brutálisabb ám mégis valóságosnak tûnõ történetet még talán nem is csináltak játékvilág határain belül ...!

Vond vissza! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Macccy
Ohhohohoooo ... Szép az az S4, nekem egy ilyen A4 -esem van már 5 éve, csak avant ... imádom

Jó játékot, nagyon fasza a Forza!

TaRka0107
Wireless Speed Wheel:

Forza 4:

Harlekin
Tegnap beleugrottunk a multiba kezdés gyanánt.Minden fasza,de az hogy másfél percet állsz és várod hogy elinduljon a host,majd ismét másfél perc mire bereszel és összeáll kicsit vicces.Hiába van tele a szerver elsõ másodperctõl akkor is leketyeg a másfél perc.Basznák meg mert,oké hogy lehet vásárolni meg minden bizbaszt bepakolni,na de nem minden körbe teszi az ember.Simán megoldható 8 másodperc alatt minden mint az õskorba a CS-be.<#nevetes1>
Mr Manson
Max 3-hoz mennyire kell perfekt angol?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Waczkor
Bazze nem tudom lerakni a Max Payne-t.Komolyan elképesztõ amit összeraktak<#eljen>

TaRka0107
Köszi! Mentéseket akkor nem törli, ugye?
DLC-ket is letörli? pl. amiket most töltöttem forzához.
Dark: te meg ne legyél berágva mert baszogatnak sniperes topikba<#smile>

Totti5
Játékok frissítéseit majd újra le kell szedned.