XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
41.000ft 😞

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Megtaláltam 😉

ajem kisa
ajem kisa
Vegyél hádéemis hómszinema erõsítõt, már 2havi minimálbérbõl veszel tutikat!<#idiota>
Nekem egy onkijó erõsítõn szólal meg a pc+xbox valamien dzsámó falakon! De szerintem az neked a gyerekek miatt (hogy netanuljanak meg elõbb káromkodni angolul) nem ajánlott!😛
Asszem van a ghost reconhoz valami 7.1-es pack is, valami ~170€ volt, de szerintem az karcsú ár a játékkal, szerintem az nem együtt annyi!
Arról a márkáról jókat írtak (tisza cipõ szerû logója van)! Bár próba nélkül lassan már semmit nem veszek, kivéve óvszert, meg ilyesmit!😛

teddymac
Ha boxra teszem a kinectet az gáz ?

teddymac
Ha már itt tartunk ki milyen eszközön szólaltatja meg a boxot ?

teddymac
Csonti "barátomhoz" hasonlóan én is keresek 5.1 fejhallgatót (Headset) tudna valaki ajánlani megfelelõt ? Ne legyen nagyon drága .
Köszi

!!!! Genius 5.1 Home T. hangfal eladó!!!!

<#taps><#taps><#taps><#taps>

Harlekin
Max payne 3 hardon softmodba végigjátszva.Gameplay time a raptor szerint 21 óra!5 olyan pont volt a gamába ahol a készítõket igen csak a kedves mamájukba kívántam vissza,mert annyira nehéz.Minden bizonyítékot megtaláltam viszont 3 fegyver alatrészt nem.Ami nagyon dühítõ,hogy a hard acsit nem kaptam meg.A free aimos acsiknál mindig visszatöltöttem a chekpointot és átállítottam easyre.De ahogy meglett az acsi újra visszatöltöttem ugyan oda és visszaállítottam hardra.Természetesen az acsis részt újra megcsináltam csak már nem volt az acsi kitétel,de maga a játékmenet végig hardba volt.Na ma kiszedem a maradék acsit és újra nekimegyek így már lényegesen gyorsabb lesz hogy nem kell keresgetni.
Moby
Röviden: nem.

Adversus solem ne loquitor

teddymac
Bemenetek: 6 RCA csatlakozó 5.1 csatornás DVD lejátszóhoz, 3 pár RCA csatlakozó 2 csatornás DVD lejátszóhoz, TV-hez, HIFI toronyhoz, CD Lejátszóhoz..

teddymac
Genius home theater 5000 hangfalhoz hozzá tudom kötni a slimboxot,hogy 5.1 -ben szóljon ?

SW-HF 5.1

asdasddsadsa
Ha nem tudok Kapcsolodni livehoz mi lehet a gond?
Beepitett wifi van a gepben es azzal szeretnek sajat itthoni wifire, de nem engedi.
Koszi.

Muttley
ez már a 2. video, amit törölnek,
mire odajutnék, h megnézzem
Totti, csináljuk már úgy, h
egy elõre meghatározott idõben
amit elõre közzéteszel itt,
felteszed a Max Payne videot vmi semmitmondó álnéven
mi pedig addigra pont idecsõdülünk mind, jól megnézzük
õk pedig kitörölhetik a s.ggüket, az okos "szerzõ jogi okok miatt töröltük" dumájukkal

na? 😊

Just do it :)

orichalcos
Halo Reach-et tolja még valaki?

My streams: https://beam.pro/oriic

Sziasztok ! lenne egy olyan kérdésem hogy elfelejtettem a family settings biztonsági kódot és megvettem a GTA 4 és nem tudom elíndítani a játékot hogyan tudom törölni ezt a kódot? lécci segítsetek elõre is köszi

-tRs-Landor

TaRka0107
Csak közel kell ülni a tv-hez, mert semmit nem látni a feliratból, pedig nagy HDTV-n tolom, de valamikor szürke a felirat, amikor csak magában dumál Max.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

<#banplz>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Seth
Perfekt nem kell, de nem árt érteni is ami történik,szóval kicsit azért képben kell lenni 😄 Meglepõen sok átvezetõ van a játékban

PSN ID.: Beegabor

Mr Manson
Max Payn 3 hoz mennyire kell perfekt angol?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

grebber
Ugye ugye!Nagyon jó és nem 5-6 órás mint sok más mai game!

Next PC upgrade: 2022

Végigtoltam Max Payne, nagyon állat volt! <#wave>
Moby
Szia!

Szuper! Kellene nekem 4 köbméter folyami sóder! A címet adom privátban.

Thx.

Adversus solem ne loquitor

Sziasztok!
iceákos továbbra is megbízható ha valamire szükségetek lenne.
Üdv: F. Gy.
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
A videó Rockstar Games anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzõi jogi okok miatt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
5. chapter kész
Eddig minden bizonyíték megtalálva.
9 fegyver minden alkatrész megtalálva.A második chapterba a 38 as colt utolsó alkatrész nincs meg.Mivel idegesített így vissza töltöttem már harmadszor,de hogy rohadna meg nem találom.
Harlekin
jah <#nevetes1>
Totti5
Hát aki idén csak 20ezer gémerszkórt kapart össze... öregszik na😊

Renjike
<#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Puhány vagy...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Na 1 hajszálon múlott,hogy nem basztam a kukába a max payn-t.Én barom elkezdtem hardon free aim be.A 3. pályán vért izzadtam.Most átraktam soft aimra hardon.Így meg nevetségesen könnyû.Mi a fasznak kellet ezt ennyire túlkomplikálni.De maga a game az eszméletlen.Nem lenne annyira vészes free aimon se ,ha nem kellene "keresgetni" a bizonyítékokat meg a fegyver alkatrészeket.
grebber
Max Payne 3-ban az is nagyon jó hogy nincs üresjárat hiszen a loading sem olyan loading hogy pl elsötétül a kép vagy felváltva képeket mutogat.Itt végig eksön van aztán videó amibõl pl robbanásoknál lassitva kapjuk vissza az irányítást.Kegyetlen hangulatos és átlagnál szebb is.Elõre sajnálom a pcmet 1-2 helyen kapom majd arcomba az 5 fpst.
Simán 9/10 -es game.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Igen így már hálándzsá...D

TDC Geronimo
Hát azért reménykedem benne. engine végülis ugyanaz, fejlesztõk meg elvileg jobbak. Csak nem csinálják meg szarabbul. Enginejük fejlõdött már annyit ennyi idõ alatt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Ha hozza ezt a szintet már jó, de nem fogja szvsz.

TDC Geronimo
PS3 verzióra kíváncsi leszek max payne 3nál. la noirebe jobb volt, igaz ott csak az engine volt az a fejlesztõk nem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Harlekin
elsõ ott virít a liftnél jobb oldalt második az valahol a vip résznél volt pontosan már nem emlékszem a 3. az kicsit cinkes mert lent a garázsba a rohadékok közvetlenül az 1ik sarok üres parkoló beállóhoz rakták a sárgán felfestett csíkhoz.Így kicsit nehezebb észrevenni.De eldugva nincsenek
Harlekin
az is akart lenni csak 2 n sikeredett.és így már nem a pendrive rövidítése és nem is az angol toll.Ami ugye most pont idevág.<#nevetes1>
TaRka0107
Ki ejti a youtube-ot dzsátubénak??😮

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Ennyi.

Totti5
Kurva nehéz... szó szerint. Normalon olyan mint más játékban a hard... és még van benne 2 vagy 3 nehezebb fokozat.

Az eddigi képregényes átvezetõk most rendes real tájm cutscanek lettek, és közben narátorkodik Max és vannak feliratok és történések elég látványos és érdekes képi világgal, aztán ha jön a gameplay nincs töltés, nincs fekete képernyõ, hanem megkapod az irányítás és mehetsz. Cover lövölde idõlassítással, és sok sok kihívással, mert nehéz... könnyen lehet halni, taktikázni kell.

Ilyen jó TPS játékmechanikát még nem nagyon láttam, egyszerûen tökéletes és a végletekig minden részlete brutálisan kidolgozott. Filmszerû igen, de olyan látványosan adja elõ és úgy van összekövetve a játékmenettel hogy beszarás.

Seth
Jah, és 5 évig készülnek az 5 órás játékok, alig várom 😊

Muttley
ilyen

szega96
Kíváncsi vagyok, mi lesz ha jön a next-gen és eltelik abból is 6 év, mint az xboxnál, miylen lesz a látvány

Muttley
5-8 perces átvezetõk?
addig lezavarok egy komplett fürdés + körömvágás combot
utálom a filmjátékokat (amikor ülsz és helyetted csinál a gép mindent)
ha ilyen kell, akkor elmegyek moziba 😊
na, jó - nem fika 😊

összességében milyen élményt nyújt a gamma (amikor tényleges gameplay folyik)?

DarkSector
Pc-n Hardcore igen....Talán...
De majd mozgás közben nézd meg. látszódni fog a különbség, mármint ne csak a helyszínt nézd, ez nem csõjáték.

Itt azért szebbek a fények a felületek és élesebb is. Mivel van élsimítás.
Meg mondanom sem kell hogy a nextgen elején még nem fogsz olyan játékokat látni ami tõbõl kihasználja az egész gép adta lehetõségeket.

Hidd el ez kurvajól fog kinéézni, jöjjön Crysis 3 vagy Crysis 4

szega96
Crysis2 van ilyen szerintem...És ehhez nem elég ez a gen?😄 Na majd a Crysis3 megmutatja mit lehet még ebbõl kihozni 😄😄

Seth
mi ez? Bollywood production ? 😄