XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy onkijó erõsítõn szólal meg a pc+xbox valamien dzsámó falakon! De szerintem az neked a gyerekek miatt (hogy netanuljanak meg elõbb káromkodni angolul) nem ajánlott!😛
Asszem van a ghost reconhoz valami 7.1-es pack is, valami ~170€ volt, de szerintem az karcsú ár a játékkal, szerintem az nem együtt annyi!
Arról a márkáról jókat írtak (tisza cipõ szerû logója van)! Bár próba nélkül lassan már semmit nem veszek, kivéve óvszert, meg ilyesmit!😛
Köszi
!!!! Genius 5.1 Home T. hangfal eladó!!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Beepitett wifi van a gepben es azzal szeretnek sajat itthoni wifire, de nem engedi.
Koszi.
mire odajutnék, h megnézzem
Totti, csináljuk már úgy, h
egy elõre meghatározott idõben
amit elõre közzéteszel itt,
felteszed a Max Payne videot vmi semmitmondó álnéven
mi pedig addigra pont idecsõdülünk mind, jól megnézzük
õk pedig kitörölhetik a s.ggüket, az okos "szerzõ jogi okok miatt töröltük" dumájukkal
na? 😊
Just do it :)

-tRs-Landor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
PSN ID.: Beegabor
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Szuper! Kellene nekem 4 köbméter folyami sóder! A címet adom privátban.
Thx.
Adversus solem ne loquitor
iceákos továbbra is megbízható ha valamire szükségetek lenne.
Üdv: F. Gy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Eddig minden bizonyíték megtalálva.
9 fegyver minden alkatrész megtalálva.A második chapterba a 38 as colt utolsó alkatrész nincs meg.Mivel idegesített így vissza töltöttem már harmadszor,de hogy rohadna meg nem találom.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Simán 9/10 -es game.
Next PC upgrade: 2022
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az eddigi képregényes átvezetõk most rendes real tájm cutscanek lettek, és közben narátorkodik Max és vannak feliratok és történések elég látványos és érdekes képi világgal, aztán ha jön a gameplay nincs töltés, nincs fekete képernyõ, hanem megkapod az irányítás és mehetsz. Cover lövölde idõlassítással, és sok sok kihívással, mert nehéz... könnyen lehet halni, taktikázni kell.
Ilyen jó TPS játékmechanikát még nem nagyon láttam, egyszerûen tökéletes és a végletekig minden részlete brutálisan kidolgozott. Filmszerû igen, de olyan látványosan adja elõ és úgy van összekövetve a játékmenettel hogy beszarás.
addig lezavarok egy komplett fürdés + körömvágás combot
utálom a filmjátékokat (amikor ülsz és helyetted csinál a gép mindent)
ha ilyen kell, akkor elmegyek moziba 😊
na, jó - nem fika 😊
összességében milyen élményt nyújt a gamma (amikor tényleges gameplay folyik)?
Just do it :)
De majd mozgás közben nézd meg. látszódni fog a különbség, mármint ne csak a helyszínt nézd, ez nem csõjáték.
Itt azért szebbek a fények a felületek és élesebb is. Mivel van élsimítás.
Meg mondanom sem kell hogy a nextgen elején még nem fogsz olyan játékokat látni ami tõbõl kihasználja az egész gép adta lehetõségeket.
Hidd el ez kurvajól fog kinéézni, jöjjön Crysis 3 vagy Crysis 4