XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor
Az a baj,hogy te meg azt nem érted meg,hogy Max nem egy kalandor,titkos ügynök.Nem fog feladatokat megoldani,lopakodni,bombát hatástalanítani,nyomozni.Elege van mindenbõl,mindenki ellene van.Nem lesznek soha logikai feladatok amiket meg kell oldania.Nem megy a karakteréhez.Ennyi.Abban igazad van,hogy ennyibõl áll a gameplay hogy halomra lõ mindenkit,de mindezt olyan profi megvalósításban,hangulat mellett,változatos pályákon teszi hogy 1000. alkalommal is mikor kinyírsz mindenkit egy szobában egy percre sem lesz monoton,unalmas.Animációk,hangok,narrátor minden passzol.

Ugyanez volt az elsõ két részben is.Az átvezetõk pedig nem buták,csak neked nem jönnek be.Mindegyiknek komoly mondanivalója van.Csak ugye ehhez játszani kéne,nem videók alapján ítélkezni.

Na most legyen vége,mert szeretném nézni a Szemtõl szembent😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

orichalcos
Fake. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Vagyis nem egyrõl beszélünk, én most a játékmenetrõl írtam, amit egy videóban tisztán látni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mindegy most jóhogynem már ezen összeveszünk természetes hogy más ha te irányítod mint egy videó, de bakker én arról beszélek hogy ha én játszom akkor is löni kell és ennyibõl áll a játék, leszámitva a buta átvezetõket a villogásokkal.
Nem lesz benne új gameplay elem....Kapise? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Hype az mást jelent:A clever marketing strategy which a product is advertized as the thing everyone must have, to the point where people begin to feel they need to consume it.

Nem reklámoztuk,nem gyõzködtünk senkit sem hogy irány megvenni mert ez kell neked,a kiadó sem hype-olta agyon.Összesen talán ha jött ki 10 videó,a reviewk se hype-olták agyon.
Szimplán elmondtuk miért is lett jó játék.

Egyébként meg igen is nagy alkotás lett,az meg hogy videóból ugyanazt le lehet szûrni mint ha te magad kipróbálod élesben az badarság.Ennyi erõvel a kiadó felrakhatna netre egy videót amiben játszanak és az alapján értékelnének a nagyobb oldalak.

Na mind1 részemrõl lezárva a téma.

DarkSector
"Xbox 8 - az új Xbox neve?

Jó ideje folyik már a spekuláció, vajon mi lesz a következõ generációs Xbox neve. Eddig az Xbox 720 állt nyerésre a közvélemény szerint.
Azóta már tudjuk, hogy a készülék kódneve Durango, ámde a végsõ nevét még mindig nem mondták el. Ezúttal egy "jól ismert kiadó és fejlesztõ munkatársa" árulta el a tutit.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A készülék neve Xbox 8 lesz - egyrészt ez össze fog csengeni elemzõk szerint az épp aktuális Windows családdal (Windows 8), illetve azzal a ténnyel, hogy ez egy nyolcadik generációs konzol lesz.

Ezt az elméletet támasztja alá, hogy két szolgáltatás nevét is megszellõztették, amely "Xbox 8"-on mûködni fog, az egyik az Infinity, amely a Live-ot váltja majd, és ha Xbox 8 a készülék neve a 8-as számot csak el kell dönteni, és máris a "végtelen" szimbóluma jön létre belõle. Ugyanezzel a logikával a másik szolgáltatás, a Loop, amely állítólag a visszafelé kompatibilitáshoz kapcsolódik szintén könnyen fellogózható - a végtelen jele elé egy L mögé egy P betût kell tenni (vizuális típusok elõnyben) és máir kész a Loop logó.

Friss hír, hogy Mark Rein szerint az Unreal Engine 4 kiválóan fut az új "még nem nevezhetjük meg melyik" hardveren - elemzõk szerint az csakis az új Xbox lehet, A CES-en zárt ajtók mögött már mutatták a Battlefield 3-at új Xboxra. Elemzõk úgy gondolják, az "Xbox 8" teljesítménye a mai csúcs gamer PC-kével vetekszik majd. "

Elég szomorú hogy simán csak vetekszik....:S
Nem technikailag erõsebbnek kéne lennie???

DarkSector
Egyszerûen félreértetted.
Tetszik de nem kell übermód hype-olni, nem egy brutálnagy alkotás hogy lesöpör mindent a térképrõl...

Waczkor
Nem értem miért álltok le vitázni vele,igazán megtanulhattátok volna már hogy teljesen felesleges bármilyen érveket felhozni,csak mondja a magáét😊

Amúgy Max Payne topicba minek jössz be,ha eleve nem tetszik a játék?Komolyan érdekel.

DarkSector
😄

DarkSector
Egy végigjátszás videóban is ugyanazt látod mint amikor te játszol vele, ettõl élõben nem lesz benne más gameplay rész...
Hagyjuk már ezt a dedós szöveget.

1 dolgot nem látsz végigjátszás videókban az irányítás milyenségét....

Ennyi... 😄
Tetszik vagy nem.

Az átvezetõkben meg a felesleges villogás idegesítõ és undorító.
Ehhez képest a K&L DD-ben az a buzi fényeffekt kutyafüle volt.

Harlekin
Ismét ott tartunk ahol szoktunk aki nem is játszott vel csak videót látott jobb híján az fikázza.Aki végigjátszotta az isteníti.Jobb példát nem tudok mint a kinect.Aki használja isteníti aki nem az fikázza.Viccc
Totti5
Pár 3v3 team meccset játszottam és semmi gond nem volt. Nagyon jól nézett ki ott is, a frém fix, nem laggolt és a hitbox free aimmal ugyan olyan volt mint singlibe. Valóban nem az a rohangálós játék, de nem is lehetett kempelni órákat, mert pont akkora volt a pálya hogy simán hátba lehetett támadni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
"Egy népszerû Battlefield oldal szerint a DICE egy CoD Elite-szerû szolgáltatást fejleszt Battlefield Premium néven."

<#wow2>

Harlekin
Bazott jó a multy 41/7 es statal lett meg az acsim(Deathmatch Challenge
Winner In Any Public Deathmatch).Tehát simán le lehet lõni mindenkit.És végre nem az a dara marhaság csak az egész még a deathmatchbe se<#kacsint>
DarkSector
RDR azért elég jó.
Sok játékmód van.

TaRka0107
A multi az tényleg kalap szar, mint az összes többi R* játéknak.
Beléptem egy match-be, és nem tudtam megölni senkit. Elkezdem lõni a csávót, fél tár benne van, aztán megfordul és lelõ. (Halálkomolyan)
Ugyanez van a GTA IV-ben is. Készítõk alkotta multiplaer gameplay-ekbõl pedig nem ez jött le. Amúgy soft lock-os teamdeatmatch-re mentem.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Nekem a nagy hype picit ettõl még nevetségesnek tûnik.

Totti5
Bulett tájm ebben olyan és úgy használható mint más játékban nem, ergó még mindig egyedi és még mindig az MP széria egyik védjegye, akárhányan is próbálták másolni... nem sikerült nekik, csak részben. A R* pedig nem elvett belõle, hanem hozzátett így a lassítások még jobbak lettek.

DarkSector
De most írtam hogy nem azokkal gondoltam összenézni, hanem vannak más gémek, amik megérdemlik a 9-10/10-et, és azokhoz képest meg ez inkább 7-8pontos.

Az hogy MW-BF 9 pontossak meg nemtudom az fõként a tartalomnak köszönhetõ, meg az idõtálló multinak.

Ebben ilyen nem lesz, vagyis nincs.

kíváncsi leszek meddig nyomják ezt a multi stilust ....

DarkSector
Ebben egyetértek.
De én nem csak a story-val törtem volna meg az akciós részeket.
Valahogy nem ilyen játékra mondanám hogy ejha.

Persze titkon tudtam hogy ha ez egy hû max játék akar lenni, akkor "nonstop" bullettime kell hogy legyen.
Csak manapság ez már furán fest, szerintem hamar megunható.

Seth
MW-nek,Cod-nak,BF-nek volt ideje már kiforrni magát azzal a rengeteg résszel, nem gondolod?

PSN ID.: Beegabor

Totti5
MP1-2-3 egy KLISÉ story... ebben nem lehet újat mutatni, mert milió film és játék már megmutatta ezeket a tipikus családgyilkos, rendõrös, elrabolják bosszúállós történeteket, viszont ahogy az MP3 adja át olyat játékban még nem láttunk.

DarkSector
Igen kicsit ferdítek, de én a multi-t messze elkerülöm, de régebben írtam is hogy ez az ész nélkül futkározás szerintem ultra gáz.
Ettõl még az MW3-ban is több taktika van....
Single-ben jól mutat de multiban ez nekem nem gyerebe, szóval nem olyan egyértelmûen fazsa ez a gém mint ahogy egy Uncharted, ahol azért még a nem szimpatizálók is el ismerik hogy az Uncharted egy kiváló játék.

Seth
Szokás szerint túlzol ezzel a FOS-sal, minden benne van ami manapság szokás, sõt a bullet time ot is megoldották amit Sniper-nél hiányoltál

DarkSector
Nem erre a 2 játékra gondoltam hogy jobb a story, de pl egy Alan Wake ehhez képest tuti jobb, vagyis ez max 7 pont lehet...

DarkSector
Igen? Az érdekes, mert a multi gameplay kicsitsem ezt mutatja.
Akkor az én izlésem más ezekszerint....

Akkor korrigálok....NEKEM EZ EGY FOS.

Totti5
Story/story mesélés átlagon felüli. Ha ez csak 6 pont, akkor az MW3é 2 a Sniper v2é meg -600.

Totti5
Nem. Nézed a storyt, lüktet a hangulat az átvezetõkben majd belepottyansz egy brutális akció jelentbe, majd lõsz, majd megint story... pont az a szép benne hogy nem kell halomra lõni mindenkit, hanem ami akció van az nehéz, ott ügyesnek kell lenni, jól taktikázni, jól lõni és örülsz ha sikerül elsõre... általában nem fog normalon sem, és még ezen kívül van két nehézségi szint.

Seth
A multit mindegyik review kiemelte, hogy nagyon jó

Waczkor
IGN-es teszt PS3-as verzió.
Gametrailerses nem tudom melyik konzolon lett tesztelve,de egyik komment megmondja a frankót:

Don't forget that GT gave Modern Warfare 3 a 9.1... this review is Bullshit. Max Payne 3 is a high 8 to 9 for sure

DarkSector
Én az összpontozásra írtam hogy szerintem helyén van, a 7-8 pont.
A story meg nem biztos hogy mert rockstar attól még nem feltétlen szuper, vagy lehet vannak jobbak történetben.

DarkSector
Nekem nem kell játszanom, elég a videó, a játszás max az irányítást mutathatja meg arról nem beszéltem még.
SE v2 sem tökéletes, és 1 szóval sem írtam, az is 7/10 a hibáival együtt kb.

Totti5
Egy ilyen story központú súterre hogy lehet 6 pontot adni a storyra? akkor egy COD MW3ra mennyit kellene 2õt vagy bármi másra...? amúgy teljesen korrekt a story Max papa szenvedése meg végre teljesen átjön ezekben a baromi jól kivitelezett átvezetõkben és narrációkban.

Edge is 7 pont, mondjuk õ nekik nem tetszik a storys TPS móka, mert a Mafia 2õt még ennél is jobban lehúzták. Barmok.

Amúgy mind a 3 platform egyforma pontszámot kap mindig és a teszt is 99%ban ugyan az.

DarkSector
Mi benne a minden? Játékmenet -> futsz lõsz halomra -> futsz lõsz halomra....ennyi.

Szép a játék, meg mondjuk azt hogy van egy történet és ennyi, a multi egy kalap szar.

TaRka0107
Ezt a játékot lefikázod, úgy hogy nem játszottál vele, Sniper Elite V2-t meg isteníted!<#idiota>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Harlekin
Azért mert tényleg lol !
Minden nagyon rendbe van vele!!!
DarkSector
Szerintem meg reális.
PC-t PC viszonylatba nézik.
konzolokat konzol viszonylatba nem véletlen veszik külön a 3 tipust és adnak más más pontszámokat.

DarkSector
Miért lenne a 7 pont lol kategória? a csillivilli elvette az eszeteket vagy mi? 😊

Renjike
szerintem PCt hasonlítják.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Már néztem tegnap, nagyon jó lett.

Totti5
na a média nekiesett az MP3nak...

GT 7 pont - ez lol kategória
IGN 9, de olyat ír hogy "Not the best looking game around"

Ha ez nem akkor mi? én egyet sem tudok mondani, csak az Uncharted 3at, de azzal is max pariban van és nem "rondább", vagy látványtalanabb, sõõt...

többit inkább meg sem nézem...

Ez a játék így az elsõ disc után úgy 10/10 ahogy van, mert ha ez nem az akkor semmi.

Muttley
a saját topicjából:

Just do it :)

Moby
> Ami nagyon dühítõ,hogy a hard acsit nem kaptam meg.

Igen-igen, az borzasztó dühítõ!
<#zavart2><#nyes>

Adversus solem ne loquitor

Moby
<#nezze>Ezen-e

(Magnat Monitor990+Sony STR-DG510)

Adversus solem ne loquitor

Totti5
:I tényleg letilt mindent a R*... akkor majd holnap, ha megjelent.

Totti5
Letolom normalon, aztán ízin megkeresek mindent, ha lesz kedvem,
de egy hardot is szeretnék... no meg árkéd módba vitézkedni.

Seth
Én is a végére értem. Jó kis cucc volt az biztos, de én sem állnék most neki újra. A végefelé szokás szerint elszálltak a fejlesztõk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem értem miért kell minden lövöldözõs játékban ezt eljátszani, hogy az utolsó pályán száz ellenfelet dobnak rád(Uncharted 3 is ugyanilyen volt), és a pálya amin harcolunk egy kicsit sem izgalmas(U3 ebben kicsit jobb volt mondjuk), hanem monoton az egész, ráadásul ezt a repülõteres cuccot ellõtték már a Kane & Lynch 2-ben, ott is ugyanilyen ócska volt rajta harcolni.

Nade ennek ellenére nagyon profi az egész, látszik hogy nem semmi munka van benne, megérdemel 9 pontot,simán.

orichalcos
Bakker kimaradt:

Köszönöm hogy bekerült a gamertagem.

orichalcos
Na srácok ha valakit nagyon érdekel találtam olcsón Halo Anniversary-t:

http://www.progame.hu/halo+combat+evolved+anniversary-2094.html

Vettem egyet, a srác mondta hogy van még pár darab belõle. Ennyiért újonnan best buy szerintem.

Én nem hinném, hogy végig tudnám nyomni még egyszer, háromszor pedig kizárt. Esetleg évek múlva még egyszer, mikor már elfakultak az élmények. Jó játék volt, de inkább olyan mint egy jobbfajta agyatlan akciófilm. Egyszer végigélvezi az ember, aztán annyi.