XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: ez a Borderlands acsi nincs meg neked esetleg? 😊
-tRs-Landor
vagy nincsenek még kész és sz.rt nem akarnak kiadni
vagy rájöttek arra, h júniusban, aki játékot ad ki az full-
a fél világ szabadban van 😊
Just do it :)
Egyébként OZONE ONDA 3HX-et haszálok, meg vagyok vele elégedve, jó áron van, praktikus, teszi a dolgát.
-tRs-Landor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Darksiders 2 - aug 14
Sniper: Ghost Warrior 2 - aug 21
Át tudod alakítani, foslék minõségben, egy ilyen eszköz segítségével.
24.000Ft, és már viheti is.
Adversus solem ne loquitor
Olyan kábel van, amivel a komponens kábelt ugye a sárgát át tudom alakítani vga kábellé?
Csak mert már nem akarok szenvedni a szaros vga kábellel.
Ahoz hogy multizni tudjak kell az Xbox LIVE gold vagy csak simán elég a Xbox LIVE amim van?
Alapjaiban jól néz ki csak budget játék így az igényesség távol áll tõle. Ebbõl kellene egy AAA cím, ugyan ezzel a ballisztikával és irányítással mert az jó + rendes story, rendes átvezetõk, rendes karakterek, több filmes jelenet, hosszabb single/coop és AIt írni alá . Persze lehet nem realisztikus ( fogalmam sincs hogyan kellene lõni egy sznájperrel, sosem próbáltam😄 ), de a célnak megfelel.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
pár gondolat
Bethesda: "élsimítás? az mi?"
graf: alsó-közép kateg. néhol csúnya a környezet textúrája
csõjáték? mint az állat 😊 annyira, mint az összes CoD
bugok: vannak. beakad, remeg mint a kocsonya, láthatatlan falak
hangulat: <#eljen>#eljen> ez viszont nagyon ott van. ez menti meg a játékot 😊 igazi 2. vh-s sniper feeling
ballisztika: FPS gamereknek helybõl elite fokozaton kezdeni. jobb, mint a szokványos a FPS-eké, de messze van a valósághûtõl
Tegnap még bementünk gang warozni 3an így nagyon össze lehet dolgozni.
Ami tetszik az a realisztikus mozgások, az aprólékos fegyverbûvölés, és a látványos jelenetek. Külön érdekesek a videón látható új helyszínek, de a homokvihar nagyon átjött nekem a multkori bemutatón. Remélem nem 4-6 órás kampány lesz.
My streams: https://beam.pro/oriic
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://gamepod.hu/hir/halo_4_dobozkep_es_uj_ellenfelek.html
Hm, Spartan Warrior. Ezek szerint elõkerül még egy két Spartan katona. Királyság. Meg ahogy látom a Forerunner õrszemek is elõkerülnek újra.
Kíváncsi vagyok hogy milyen bolygóra zuhan le MC. Abban már biztos vagyok hogy szinte egy ugyanolyan bolygó lesz mint amit Halo Wars-ban láthattunk.
HALO WARS SPOILER
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott ugye egy ugyanilyen bolygó volt, ott rengeteg Forerunner ûrhajó pihent.
My streams: https://beam.pro/oriic
Next PC upgrade: 2022
Most úgy van, hogy vissza fizetik a pénzt, csak gondolom a kiszállítást nem. Szóval egy 1000-est buktam.
Használtan akarok venni megbízható embertõl, akié nem szellemképes. De lehet nem utángyártottat kéne venni, csak az meg 10k.
Az lövöldözõs akció játékok mindig ilyenek voltak. Akinek primkó a lövöldözés az ne játszon ilyenekkel. MP3 nem fog feleslegesen túráztatni, nincs benne ócska backtrack, nem kell perceket szaladni a semmibe, és nem kell eljutni pl az épületekben abba a szobába ahol az akció lesz, mert a játék helyetted megteszi. Semmirõl nem maradsz le, sõt rengeteg storyt és átvezetõt kapsz, amik nem egészen hagyományos átvezetõk, mert Max narrátorkodik és érdemes figyelni a szövegre, meg a kiírásokra, mert azok kulcsszavak. Igazán egyedi és ötletes, inteligens és modern storymesélés amit a R* összehozott és nem mellesleg tökéletesen leváltotta a képregényes átvezetõket.
3. végén megkapod.
A királynõ narrációja a végén lófütty?
PSN ID.: Beegabor
Dark Sector meg amiket ír az elég vicces.Megértem az õ nézeteit is de hülyeségeket ne irogasson már.Az SG már elég rég nem számolja a kommentek számát szóval felesleges.<#idiota>#idiota>
Max Paynre--> "Mi benne a minden? Játékmenet -> futsz lõsz halomra -> futsz lõsz halomra....ennyi."
Ez kb az óvoda alsós csoport.Értem én hogy megvette nem akarja szarozni a Snipert ,de ezt amit leírt kb mindenre rá lehetne húzni.
Ennyi erõvel a Skyrim is mekkora egy fos már mert akár 300 óráig is nyomhatom és csak megyek meg kardozok meg küldetéseket csinálok 300 óráig ez deszar semmi új nincs benne.
Sniperrõl nem is akarok beszélni az alig 4 órás single kampányáról mert szóra sem érdemes és érdekes ugyanúgy megyek és lövök ebben is.
No mindegy engem nem érdekel mit fikáz nekem mocskosul bejön a Max Payne és hálistennek nagyon sok más embernek.Csak a grafika láttam lehet hogy valós lesz az a pc-s gépigény 😞
Más:
Ebben a pillanatban végeztem a Gears of War 2-vel.Egész jó volt,bár a végén valami böler csatára számítottam meg hogy itt is lesz valami utalás hogy megint túlélték a sáskák,de nem volt. Most jön majd a 3. rész!
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Max Payne 3. értékelések:
GamesRadar – 10
The Guardian – 5/5
G4 – 5/5
X360a – 93
Game Informer – 9.25
GameReactor – 9
Polygon – 9
IGN – 9
TheSixthAxis – 9
Strategy Informer – 9
IncGamers – 9
1UP – A-/A+
The Telegraph – 4.5/5
Videogamer – 8
OPM UK – 8
CGV - 8
GameTrailers – 7.6
Edge – 7
Ennek az az oka, hogy egy ilyen cucc elkészítéséhez több száz ember több évnyi melója kell, sok millió dollár befektetése mellett. Ha ez meg is van, akkor is lesz a játék jó esetben maximum 5 óra...
Konzolvilág.hu-ból hány munkanap szokott lenni átlagba a kiszállítás?😄
néhány PC guru szerint a jelenlegi ultrabrutál PC gammák über-giga-high beállításon sem használnak 3 magnál többet (CPU)
WIN 7-hez 8 GB RAM állítólag szintén több, mint elég
a szûk keresztmetszet "egyedül" a VGA kártya, ami viszonylag gyakori upgrade szenvedõ alanya
és nem mellesleg a HÛTÉS
ide azért már komolyabb CPU cooler kell, nem beszélve a manapság gyakori dupla ventis VGA kártyákról
na, most, ha mindezt be akarják passzírozni egy konzolba, akkor az
1) vagy akkora lesz, mint egy kisebb cipõs polc
2) vagy kompromisszum lesz és nem lesz olyan iszonyat hûha a config
hát, emlékeztek, kexbox360-nál is 2.5 évig csak hûtésMOD-olt alapgépek voltak a piacon (kivéve, aki imádta a 3LED-et 😊
emellett nem hiszek abban, h a konzol miatt nem (mernek) fejlesztenek filmszerûen realisztikus graf játékokat
lehet, h leprogramozni még O.K. lenne (hosszú évekig csinálnák)
de a futtatásnál lennének gondok bõven
sztem 😊
Adversus solem ne loquitor
Nem technikailag erõsebbnek kéne lennie???"
Most olvastam 1 hírt,hogy a napot mint égitest lecserélték 1 Xboxra.
Szerinted ez a szarláda körül forog minden???Ez most is meg akkor is csak 1 fostos konzol lesz.A megjelenés napján lesznek nála nagyobb jobb tudású PC-k.Most is így van és ez nem fog változni.És az ídõ múlásával ez a kontraszt csak erõsödik.
Vagy szerinted azt kellene tenniük,hogy 1 teljesen új rendszert megalkotni erre a fosra 1 ûberbrutál techbõl.Jó lenne biztos csak kiváncsi lennék menyi felhasználónál figyelne a maga 150-200 ezres árával.
Kurvára nem ez van néznek 1 viszonylag gyors,megbízható, és a legfontosabb szempont "OLCSÓ" hardvert.Azt nesze kapod ha kell.<#kacsint>#kacsint>
"1 dolgot nem látsz végigjátszás videókban az irányítás milyenségét...."
Bazz ha így vélekedsz,akkor tényleg ,de tényleg minek veszel játékot???
Adj el mindent és nézegesd a videókat csak ezt tudom ajánlani.
Vagy hagyd meg a controllert,és a végigjátszás videók alapján próbáld átérezni az irányítást,ja és 1 játék hangulatát.Ami ezek szerint számodra semmit nem jelent,vagy biztos ezt is átadják a gameplay videók.
Dedos szöveg vagy sem....Az igazság és tény ennyi és azért tartod dedósnak,mert mind a 2 tábor ellentmondásos részébe vagy<#kacsint>#kacsint>