XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Far cry 3 burning building gameplay

uc fps? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
hát úgy hogy warez... az már más kérdés, hogy a Ubisoft miért teszi ki a 800 pontos online kódot 4 nappal a megjelenés elõtt😊 kicsit se fura hogy már multiznak vele, ráadásul passot is vettek hozzá, de hát ezek szerint nagy ívben tesznek rá.

Amúgy jó a játék. Grafika okés, de nem egetrengetõ, viszont stabilan fut és szépek a helyszínek. Az akció meg a kütyük nagyon jók és igényesen kivitelezettek. Majd ha megjelent co opba végigvisszük.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Felirat ráégetéssel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
EZt nem nagyon vágom, ment pm, kíváncsi vagyok erre hogy lehet játszani... Fõleg live-on, még megjelenés elõtt.

My streams: https://beam.pro/oriic

FZoleee
Hali, windows media centerrel összekapcsoltam a pc-t és a gépet. A sima avi-t ugyan lejátssza, de a feliratot hozzá nem. Meg lehet valahogy oldani, hogy legyen XBOX-on is felirat, vagy ilyen fapados?:S
Örm
Hello!
Hol lehet Budapesten a legkedvezõbb áron Max Payne 3-at venni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Harlekin
Iceakos ismét felül múlta magát a gyorsaságával.THX!
Mr Manson
The Witcher 2:ACSI Kérdés! Dragonheart megvan valakinek?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Harlekin
2 ismerõsöm is már multizik 800 ms pontból.
Harlekin
Ja de 800 MS pontból megoldható!<#kacsint>
Próbálom iceakost elérni,hogy vegyek.
orichalcos
Kódos a multi??

Harlekin
egész jó kicsit keserádes,hogy a multi redem codos.
Én hiszek neki,õ nyírta ki a dreamcastet,az elsõ boxot,karjára varratta
a halo logót(így csak egy évet csúszott a Halo2) és kicsit neki is köszönhetjük a RRoD-ot.majd az EA-nál rontotta a le...izé virágoztatta
fel a céget,szóval egy igazi megbízható corporateman.
Moby
Há mondjuk én 2005-ben 1db 8gigás hdd-t is tudtam venni 70$ alatt, de persze elhiszek én bármit is 😄
meghát mindez már szart sem szàmít.

Adversus solem ne loquitor

The hard drive in every Xbox killed us; we were still selling it at $199 and the hard drive was like $70. That’s why we prematurely left the original Xbox…. It was killing us, and there was no way to bring the price down. So in the end … we just needed to slow this thing down and just not sell any more, and move to the 360 as quickly as we possibly could.-Peter
Moore
Totti5
Várjuk a Future Solider elsõ élménybeszámolókat!

Moby
Praktikusan azért valszeg az nvidiával való jónak semmiképp sem mondható viszony sem erõsítette az xbox további gyártását. Egyúttal bebetonozva mindörökre az ATI-t az xboxba 😊 (bár akkoriban talán még a powerVR is esélyes lehetett volna)

Totti5
Háttérkép

ajem kisa
Igen tudom, csak irónia volt, de ha holnap nemérkezik meg (mert biztos, hogy nem fog!), akkor a 7vége lesz belõle valami, mert vidéken melózom, és jön a grfs is! óóó<#zavart1>
Amúgy a zavviról évek óta rendelek (nem napi szinten, de a "jó" akciókat beszoktam vállalni!), eddig 2hét a rekord ami a leghosszabb postázás volt!
Remélem a toll (max p3 bullet) miatt felbontják minden határon!😄

Totti5
PS2vel szemben esélytelen volt, hiszen minden idõk legsikeresebb konzolja persze így is erõs belépés volt az MStõl, és az volt a lényege hogy kialakítson egy bázist... a fõ ok hogy a Sony elõtt jöjjenek ki, és meg is tették s sikerült nekik, legyõzték a Sonyt ( eladott példányszámban és nyereségben is ), ami most kis eltéréssel egálban van ennyi év után, de amit a Sony összeszerencsétlenkedett a PS3al az döbbenetes.

Moby
Fogyasztási platformként biztosan megmarad + indie + arcade, de a nagygépes platform egyértelmûen azonnal az új lesz. Nagy büdzsébõl, unreal mocis játékokat biztosan ki fogják szórni az elején 360-ra is (kivéve system sellerek), de 8 év után valamit villantani kell, nincs mese.

Harlekin
Ebbe biztos lehetsz,hogy nagyon sokáig párhuzamosan az új generációval megmarad.Én abba is biztos vagyok hisz ez a rendszer simán alkalmas kiszolgálni parallel a 2 különbözõ konzolt,hogy lesz ott multizás 1 szerveren a 2 konzolal.<#kacsint>
orichalcos
Én abban reményekedem hogy a következõ xbox megjelenés után, nem fogják hirtelen elvágni a supportoto az x360-hoz.

Moby
Mert teljesen rossz irányba vitték el a brandet, és a ps2 örjítõ sikere árnyékában ez a cégen belül is komoly feszültséget hozott. A 360-al tizenkilencre húztak lapot, de ehhez szükség volt a brand rebootra is, vagyis leginkább erre volt szükség. Amit szivesen vittek tovább, azok csak a jól mûködõ franchiseok voltak, mint a halo, forza meg pgr.
Be is jött nekik, sõt, az én szememben az elbénázott platform rebootok tengerében ez a tökéletes ellenpélda. Lehet utálni a MS-t, ad is rá okot bõven, de ezt speciel kurvajól csinálták.

Annak idején miért állt le hirtelen az X-BOX CLASSIC?
teddymac
Max P. 3 multi milyen ? (valaki irna pár sort)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Totti5
A reális fegyverviselés is egy olyan pont amitõl a játék hangulata emelkedik. Még sosem láttam ilyet hogy hogy pl a hóna alá csapja shotit miközben tölti a pisztolyt... apróság, de egyedi és új ötlet.

Totti5
<#eljen>

szega96
Magyar felirattal érkezik az Assassin's Creed III

Muttley
hááát igen,
csak akkor 2 golyóval a mellkasban sem kéne a csávónak még
elmenni szalonnát sütni
meg cipõt boxolni 😊 😛

Just do it :)

Én az utolsó pár fejezetet egy arany puskával nyomtam végig, gyakorlatilag fejlövésekre mentem csak, automata célzást is kikapcsoltam. Nem volt valami nagy dolog, nem gondolkoztam sokat mit vegyek fel.
Seth
"fekete pont, h a 4 fegyver slot-on nem fér el egyszerre 1 assault rifle és 1 shotgun, pedig 4 hely van neki"

ezt említették a készítõk, hogy tényleg olyanra akarták megcsinálni,mint ahogy ez valóságban is lenne. Oldalsó pisztolytáskákba 2 pisztoly vagy uzi vagy ami kisebb fegyver és akkor kézbe tud fogni egy nagyobb mordályt,nem tudja egy láthatatlan szögre a hátán felakasztani ha felvesz egy másikat 😄
A 4 hely: bal-jobb a kisebb csúzlik, alsó a nagy, a felsõ pedig a két kicsi egyszerre, ilyenkor is eldobja a nagyot,merthát nem tudja azt is fogni mellé.
Jó ez a megoldás, legalább kicsit kell filózni hogy mit is szeretnénk inkább felvenni

PSN ID.: Beegabor

TaRka0107
És a kamera effektus is azért van mert, vagy másnapos vagy még részeg.
Utolsó cserkész meg a legjobb film😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Muttley
Max Payne 3 - 1st Impression 😊
pár gondolat

depis gyerek ez Max Payne 😊
jó a bullet time-vetõdés
rövid ujjú polós csávók mellkasába 4 lövés kell, h megdögöljön? 2-tõl még lazán soroz tovább? <#idiota>
hangulat: elég nyomasztó - kilátástalanság, alkoholizmus, olyan erõbõl sötétebb hangulat, mint az Utolsó Cserkész Joe Hallenbackjének :/
pár szóval: üres-értelmetlen élet, kurvák, pia, trashtalk, flashback, hangover, blackout - én filmben sem nagyon szeretem ezt a stílust
tartottam tõle, de kellemes csalódás: a meglepõen hosszú átvezetõk, nem idegesítõek, van értelmük és ez jó 😊
disco zenéket f.szául eltalálták
szép a graf
az irányítást szokni kell, Type 4-gyel nyomom, folyton összekeverem a fegyverslot és bullet-time gombot 😊
az enemy AI kifejezetten jó
fekete pont, h a 4 fegyver slot-on nem fér el egyszerre 1 assault rifle és 1 shotgun, pedig 4 hely van neki
végigviszem, de a replay ráta a hangulat miatt necces

Just do it :)

orichalcos
Library-t csinálom most megint, meg koponyákat, terminalokat keresek. Õrjítõ tud lenni néhe.

Halo Wars szerintem nagyon jó, érdemes játszani vele.(és igen ott is lehet koponyákat keresgélni)

Macccy
Úúúúúúú de nagyon várom már a HALO4 -et, vagy legalább, hogy csöppentsenek el csak egy picit a storyból, milyen lények lesznek azon a "bolygón"

Azt hiszem felrúgom az anti-stratégia elveim és elkezdem a HALO Wars -t is, meg a kölyökklubos HALO ODST -t, mert csillapíthatatlan HALO étvágy jött rám az Anniversary után.

Bár még van 4 darab õrjítõ achievement ... Library ... brrrr

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Live! tuti nem fog megállni, errõl fog menni minden, telefonok ... az új asztali és tablet oprendszernek is része lesz. XBOX360 (szerintem) biztosan nem fog olyan hamar leállni, mint a Classic XBOX ... ettõl szerintem ne féljen senki. Ha már boltok polcain lesz az "XBOX 8" akkor is még lesz minimum két jó éve ...

Engem most ez az Internet Explorer 9 érdekel, hogy nyártól belepakolják e a csempeboltba! <#hawaii>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Free shipping nem azt jelenti, hogy vitorlás hajó hozza India megkerülésével! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Nekem HALO Anniversary -ból 3 darab (na igen, kollégákkal ráálltunk) megjött 11 nap alatt, elõtte GearsOfWar2 és Forza3 8 nap volt ... Alan Wake CE volt a rekorder, megjelenés napján postázták és harmadik nap már itt is volt szépen.

Szóval hacsak nem kéred teve-postával az arabokon keresztül, meg fogod kapni maximum két hét múlva.

Vagy jövõ héten már havazik ... ? <#wow2>

szega96
xDxDxD

ajem kisa
Nemrég kaptam a mail-t, hogy úton van a max p3 a zavvi-tól! Decemberben már játszhatok is majd vele!😊

DarkSector
Nyomatni fogják annyira hogy szerintem ugyanaz lesz, vagyis a dashboard szerintem ugyanaz csak néhány fícsõrben fog eltérni, szerintem ez lenne a legjobb lépés.
És erre utal hogy erõsen tólják még a kinect-et meg mindent.
Szerintem ha nem is megy örökké, de mire megunod addig maradni fog.

Amúgy ja én se új árba veszem majd meg a nextgen-t mert hülyeség.

De én megelégszem ha valahol kicsit kipróbálhatnám majd az új játékokat.
Mivel a játék vizuális és egyben fizikai oldalról való fejlõdése egyre több lehetõséget biztosít, szóval ott lehetnek olyan új dolgok amiket a mostani technológia nem enged meg.
Ahogy ez eddig is így volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
Mire bepótlok mindent amit akarok, addigra pont lemegy az új gen ára és így pont jól jön ki.Amúgy ha kijön a next gen akkor az x360-as live-ot még nyomatni fogják szerintetek, vagy ezeket a szervereket leállítják és se multi,semmi?

DarkSector
Nekem is, de a jóból sosem elég, fotorealisztikusabb játékok mindig is kelleni fognak, csak ettõl ne butuljanak ha lehetséges, gondold el mondjuk az újgenerációs RDR 2-õt.
Ilyen környezetben!

szega96
Nekem megfelel az is ami most van..Fõleg amennyit játszok mostanában, van vagy 20 játék amit játszanék..

DarkSector
Fasza évek leszek majd....😄
->

Unreal Engine 4

Totti5
Hú de komoly lesz ez!!!

Harlekin
Minden bekapcsolásnál újrapásztázza "lekonyul" a helységet és beáll oda ahova be lett calibrálva.
szega96

<#gonosz1>

-tRs-Landor

teddymac
And They'll Tell Two Friends
Gamed with fame
10 MEGSZEREZVE: 2012.03.29.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75