XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy jó a játék. Grafika okés, de nem egetrengetõ, viszont stabilan fut és szépek a helyszínek. Az akció meg a kütyük nagyon jók és igényesen kivitelezettek. Majd ha megjelent co opba végigvisszük.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My streams: https://beam.pro/oriic
Hol lehet Budapesten a legkedvezõbb áron Max Payne 3-at venni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
a halo logót(így csak egy évet csúszott a Halo2) és kicsit neki is köszönhetjük a RRoD-ot.majd az EA-nál rontotta a le...izé virágoztatta
fel a céget,szóval egy igazi megbízható corporateman.
meghát mindez már szart sem szàmít.
Adversus solem ne loquitor
Moore
Amúgy a zavviról évek óta rendelek (nem napi szinten, de a "jó" akciókat beszoktam vállalni!), eddig 2hét a rekord ami a leghosszabb postázás volt!
Remélem a toll (max p3 bullet) miatt felbontják minden határon!😄
Be is jött nekik, sõt, az én szememben az elbénázott platform rebootok tengerében ez a tökéletes ellenpélda. Lehet utálni a MS-t, ad is rá okot bõven, de ezt speciel kurvajól csinálták.
csak akkor 2 golyóval a mellkasban sem kéne a csávónak még
elmenni szalonnát sütni
meg cipõt boxolni 😊 😛
Just do it :)
ezt említették a készítõk, hogy tényleg olyanra akarták megcsinálni,mint ahogy ez valóságban is lenne. Oldalsó pisztolytáskákba 2 pisztoly vagy uzi vagy ami kisebb fegyver és akkor kézbe tud fogni egy nagyobb mordályt,nem tudja egy láthatatlan szögre a hátán felakasztani ha felvesz egy másikat 😄
A 4 hely: bal-jobb a kisebb csúzlik, alsó a nagy, a felsõ pedig a két kicsi egyszerre, ilyenkor is eldobja a nagyot,merthát nem tudja azt is fogni mellé.
Jó ez a megoldás, legalább kicsit kell filózni hogy mit is szeretnénk inkább felvenni
PSN ID.: Beegabor
Utolsó cserkész meg a legjobb film😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
pár gondolat
depis gyerek ez Max Payne 😊
jó a bullet time-vetõdés
rövid ujjú polós csávók mellkasába 4 lövés kell, h megdögöljön? 2-tõl még lazán soroz tovább? <#idiota>#idiota>
hangulat: elég nyomasztó - kilátástalanság, alkoholizmus, olyan erõbõl sötétebb hangulat, mint az Utolsó Cserkész Joe Hallenbackjének :/
pár szóval: üres-értelmetlen élet, kurvák, pia, trashtalk, flashback, hangover, blackout - én filmben sem nagyon szeretem ezt a stílust
tartottam tõle, de kellemes csalódás: a meglepõen hosszú átvezetõk, nem idegesítõek, van értelmük és ez jó 😊
disco zenéket f.szául eltalálták
szép a graf
az irányítást szokni kell, Type 4-gyel nyomom, folyton összekeverem a fegyverslot és bullet-time gombot 😊
az enemy AI kifejezetten jó
fekete pont, h a 4 fegyver slot-on nem fér el egyszerre 1 assault rifle és 1 shotgun, pedig 4 hely van neki
végigviszem, de a replay ráta a hangulat miatt necces
Just do it :)
Halo Wars szerintem nagyon jó, érdemes játszani vele.(és igen ott is lehet koponyákat keresgélni)
Azt hiszem felrúgom az anti-stratégia elveim és elkezdem a HALO Wars -t is, meg a kölyökklubos HALO ODST -t, mert csillapíthatatlan HALO étvágy jött rám az Anniversary után.
Bár még van 4 darab õrjítõ achievement ... Library ... brrrr
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Engem most ez az Internet Explorer 9 érdekel, hogy nyártól belepakolják e a csempeboltba! <#hawaii>#hawaii>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nekem HALO Anniversary -ból 3 darab (na igen, kollégákkal ráálltunk) megjött 11 nap alatt, elõtte GearsOfWar2 és Forza3 8 nap volt ... Alan Wake CE volt a rekorder, megjelenés napján postázták és harmadik nap már itt is volt szépen.
Szóval hacsak nem kéred teve-postával az arabokon keresztül, meg fogod kapni maximum két hét múlva.
Vagy jövõ héten már havazik ... ? <#wow2>#wow2>
És erre utal hogy erõsen tólják még a kinect-et meg mindent.
Szerintem ha nem is megy örökké, de mire megunod addig maradni fog.
Amúgy ja én se új árba veszem majd meg a nextgen-t mert hülyeség.
De én megelégszem ha valahol kicsit kipróbálhatnám majd az új játékokat.
Mivel a játék vizuális és egyben fizikai oldalról való fejlõdése egyre több lehetõséget biztosít, szóval ott lehetnek olyan új dolgok amiket a mostani technológia nem enged meg.
Ahogy ez eddig is így volt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ilyen környezetben!
->
Unreal Engine 4
-tRs-Landor