XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak meglestem hogy milyen. Talán annyira nem töri a képet mint a demo... majd egyszer ha nem lesz más jobban nekiesek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mert én játszottam vele, csak szólok mieltõtt rám kezdenél lövöldözni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Ingame kép, én csináltam... fészbukra fel lehet tölteni fotót.

XBOX Live Gamertag:Waczkor
Multit,coopot biztos fogom tolni ha megjelent.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Bár én azért nem tudom megérteni miért kérdezel a játék után ha 1-200ft-os dvd-re leszedve ki tudod úgyis próbálni? 😄
azt mondod, h a GR Future Soldire single campaign
EGY RAKÁS SZ@@@@@@@R?
hard/ veteran nehézségi szinten sincs AI?
Just do it :)
Vagy a Dark Sector...fej-fej mellett.
van 1 vékony arany közép út.
Vagy baszott okos az al és jó randa a grafika és elfogadható a játékmenet.
B: buta al elfogadható graf tökéletes játékmenet esetleg story.
c: buta al csili vili graf még elmegy játékmenet.
D: a teljesen szar minden
E: az "áhitott" ami nem létezik,hogy minden tökéletes eseteleg + os...
Te biztos szétreszelted az RGH hoz.Gondolom maradt vagy 1 giga amit felraktál.<#nevetes1>#nevetes1>
Adversus solem ne loquitor
Nincs AI.
Nem szar vagy gyenge. Nincs. Az egész egy fossászkriptelt railsúter, és mivel értékelhetõ sztori sincs, így a single értéke a 0-hoz konvergál.
Belekúrták ezt az összegányolt valamit, mindegy mit, úgyis a multi adja majd el gondolom.
Az egyetlen értékelhetõ része mint mondtam a grafika, de az sem kiemelkedõ, csak az legalább hozza mondjuk a ma elvárható középszintet. Itt-ott konkrétan teljes LOD szintek hiányoznak a texturákból, de ez gondolom ez annak a kópiának a hibája, amirõl mindenki tolja.
Pedig én nem vagyok nagy online-os...
De néhol nagyon ocsmányak a textúrák.Meg ugye konzolon nagyon kijön hogy no élsimitás ami rátesz a csúnyaságra jó 2-3 lapáttal!
De mint írtam kinek mi tetszik. Számomra ez grafikailag sehol nincs kb 2008
Next PC upgrade: 2022
Csak ne mond pl egy szép játékra hogy PS2-es grafika, mikor a látvány a paletta 80%-át simán lemossa a mostani játékokból.
Kevés szebbet találni.
Köszike! 😊
A baj a minden mással van. Ennyire együgyû nyomi játékot nagyon régen láttam. Gyak a játékmenet kimerül abban, hogy a dróton rángatott színdarabban vajon olyan sorrendben húzom-e meg a ravaszt, ahogy azt a rendezõ elképzelte. És ha ezt megteszem, be is sétálhatok 100 enemy közé letolt gatyával, még meg is hívnak egy sörre. Ez egy vicc 😄 Ez a játék már csak úgy ég bele az agyalapi mirigyembe, ahol csak azért, mert nem jó sorrendben nyomtam a ventillátorkapcsolóknál a drone-nak a sonic blastot, ezért inkább nem történt semmi. LOÁL.
Multira tökéletes: lehet benne futni lõni, guggolni meg feküdni. Minden összetevõ adott 😄
Itt csak mentem elõre de nem éreztem át a feelinget nem ragadott magával ennyi.
Nincs még 1 ilyen stílusú akció TPS.
De persze kinek mi a hangulatos!
Sõtt sokakkal ellentétben a grafika is nagyon szép lett.
De lehet én egy másik változattal játszottam...
Viszont belekezdtem a halo warsba. Az ellenben eddig egy hatalmas pozitív csalódás, kifejezetten jó cucc, pedig aztán se haloért, se az rts-ért nem vagyok oda.
És nem az a hude hosszú alkotás! Most csak a Max Payne 3hoz tudom viszonyítani azt játszottam végig elõtte annál jóval rövidebb lett!
Jelenleg 387 en multiznak.
ott te a vásárolt 800 ms pontodér letöltöd a multy contentet a maga 108 KB el és játszol.Ennyi
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
My streams: https://beam.pro/oriic
Baszott jó a game nem tudom abbahagyni.Csak most sajnos kerti partyra kell mennünk.Megpróbálok keveset inni,hogy éjszaka nyomhassam.<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy érdekes hogy mindenki fújjolta a karakterek kidolgozottságát, szerintem meg pont hogy szuperul festenek a karakterek a játékban.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx