XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

szega96
Igaz-Igaz 😄

DarkSector
Dehát így fer. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
Ha nem mondod, akkor is tudtuk volna 😊<#nevetes1>

Totti5
Átvezetõkben a karakterek irtó lópolyk és textúra nyomait is csak épphogy tartalmaznak.

Csak meglestem hogy milyen. Talán annyira nem töri a képet mint a demo... majd egyszer ha nem lesz más jobban nekiesek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
És kire célzol?
Mert én játszottam vele, csak szólok mieltõtt rám kezdenél lövöldözni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
A kezdõ halászfalun azért túlmentél már vagy sokkhatás alatt vagy ? 😊

PSN ID.: Beegabor

Totti5

Seth
Mit akarsz? Jól néz ez ki

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy így 4 óra után baromi jó cucc,és vannak jól kinézõ helyek is, bár nekem alapvetõen nincs gondom vele

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Ha már elõjött a PS2 szintezés, akkor ez inkább közelebb van ahhoz mint az amúgy teljesen jól kinézõ 2012es szintet hozó Ghost Reacon...

Ingame kép, én csináltam... fészbukra fel lehet tölteni fotót.

Waczkor
Mondjuk még mindig jobb ha akár egy 200 forintos lemezre kiírva a játékot teszteljük és úgy mondunk véleményt,mintha nem játszottunk vele és úgy😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
Tegnap elsõ pályát megnéztem ghost reconban,nekem tetszik,mondjuk így hogy elkezdtem a max payne-t elõtte free aimban hardon kicsit más élmény volt😊

Multit,coopot biztos fogom tolni ha megjelent.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Válogatós finnyás emberek, nyugodtan töltsd le és játsz vele, nem kell rájuk hallgatni. 😄

Bár én azért nem tudom megérteni miért kérdezel a játék után ha 1-200ft-os dvd-re leszedve ki tudod úgyis próbálni? 😄

Muttley
jól értem,
azt mondod, h a GR Future Soldire single campaign
EGY RAKÁS SZ@@@@@@@R?

hard/ veteran nehézségi szinten sincs AI?

Just do it :)

DarkSector
Ha nem mondod akkor is tudtuk volna, nálam a Resident Evil 2. 😊
Vagy a Dark Sector...fej-fej mellett.

szega96
Nálam az Assassin's Creed az E 😄😄😄😄

DarkSector
Az F mikor minden stimmel de nem lehet benne kurvázni...😄

Harlekin
Nincs olyan,hogy minden jó ezt neked kéne a legjobban tudni.
van 1 vékony arany közép út.
Vagy baszott okos az al és jó randa a grafika és elfogadható a játékmenet.
B: buta al elfogadható graf tökéletes játékmenet esetleg story.
c: buta al csili vili graf még elmegy játékmenet.
D: a teljesen szar minden
E: az "áhitott" ami nem létezik,hogy minden tökéletes eseteleg + os...
Harlekin
Mik hiányoznak???Nálam minden fasza.Mielõtt felraktam a vinyóra visított,hogy bizonyos dolgokat telepíteni kell,hogy a game normlisan fusson,de ajánlott a teljes tartalom felrakása.
Te biztos szétreszelted az RGH hoz.Gondolom maradt vagy 1 giga amit felraktál.<#nevetes1>
Harlekin
Bazd +<#nevetes1>
Moby
Arról meg nem is beszélve, hogy mindketten fakezûek vagytok, sz'al ez most nem igazán volt mérce <#mf1>

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nem a nehézségrõl beszéltem.
Nincs AI.
Nem szar vagy gyenge. Nincs. Az egész egy fossászkriptelt railsúter, és mivel értékelhetõ sztori sincs, így a single értéke a 0-hoz konvergál.
Belekúrták ezt az összegányolt valamit, mindegy mit, úgyis a multi adja majd el gondolom.
Az egyetlen értékelhetõ része mint mondtam a grafika, de az sem kiemelkedõ, csak az legalább hozza mondjuk a ma elvárható középszintet. Itt-ott konkrétan teljes LOD szintek hiányoznak a texturákból, de ez gondolom ez annak a kópiának a hibája, amirõl mindenki tolja.

Harlekin
2008!? akkor annyira nem is rossz egy 2005-ös hardverhez képest.<#kacsint>
Harlekin
Na azért eliten toccival az agyunkat elhagytuk néha annyira nehéz még így is hogy rengeteg segitséget kapsz.A másik 2 pöcstöl meg a sok kütyütõl.
DarkSector
Az uccsóval egyetértek ez valahogy multiban fanság inkább.
Pedig én nem vagyok nagy online-os...

grebber
Nézd el nekem hogy a grafikát ps2-özöm,de konzolon nem nagyon láttam még szép játékot.Lehet az a baj hogy pc-n szebbek vannak és az az etalon!
De néhol nagyon ocsmányak a textúrák.Meg ugye konzolon nagyon kijön hogy no élsimitás ami rátesz a csúnyaságra jó 2-3 lapáttal!

De mint írtam kinek mi tetszik. Számomra ez grafikailag sehol nincs kb 2008

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Oks megértelek, izlések eltérõek.
Csak ne mond pl egy szép játékra hogy PS2-es grafika, mikor a látvány a paletta 80%-át simán lemossa a mostani játékokból.
Kevés szebbet találni.

Köszike! 😊

Moby
A grafika rendben van, sõt, helyenként kifejezetten szép, és nincs zsizsik. Szinte fáj is, hogy ilyen hugyokra megy el a spiritusz, bár mivel ez már ugyen nem is csõ, inkább "kontrollerrel is irányítható railsúter", ezt mondjuk ezeknél talán elvárható is.
A baj a minden mással van. Ennyire együgyû nyomi játékot nagyon régen láttam. Gyak a játékmenet kimerül abban, hogy a dróton rángatott színdarabban vajon olyan sorrendben húzom-e meg a ravaszt, ahogy azt a rendezõ elképzelte. És ha ezt megteszem, be is sétálhatok 100 enemy közé letolt gatyával, még meg is hívnak egy sörre. Ez egy vicc 😄 Ez a játék már csak úgy ég bele az agyalapi mirigyembe, ahol csak azért, mert nem jó sorrendben nyomtam a ventillátorkapcsolóknál a drone-nak a sonic blastot, ezért inkább nem történt semmi. LOÁL.
Multira tökéletes: lehet benne futni lõni, guggolni meg feküdni. Minden összetevõ adott 😄

grebber
Stílusnak köze nincs egy játéknál sem hogy van-e hangulata vagy sem!
Itt csak mentem elõre de nem éreztem át a feelinget nem ragadott magával ennyi.

DarkSector
Nehéz véleményezni ha egyszerûen a kategóriában nincs ellenfele.
Nincs még 1 ilyen stílusú akció TPS.

grebber
Singlebe nem volt olyan pálya amire rámondtam volna ezt!
De persze kinek mi a hangulatos!

DarkSector
Jah akkor jól értettem, egyet értek veled, kibaszott kemény lett.

Sõtt sokakkal ellentétben a grafika is nagyon szép lett.
De lehet én egy másik változattal játszottam...

Harlekin
holnap kipróbálom a kinectes vezérlést is.
Harlekin
garfika ide grafika oda,baszott hangulatos legalább is így coopba nagyon.
grebber
Látványosabbnak nem igen mondanám sokszor a ps2-es grafika köszön vissza pedig mintha 2012 lenne!

Harlekin
Most mentünk végig a sarkvidéki tengeralatjáró bázison 1 warhoundal coopba.Beteg volt <#nevetes1>
Totti5
Olyan mint az elõzõek. Teljesen rendben van. Az akciók és a gameplay látványosabb, helyszínek változatosak a jövõ kütyüjei pedig nagyon jók. Hangulatos co op lövölde. A single hossza gondolom 6-7 óra lehet. Annyi volt az elõzõ is.

Moby
Igazi 1bites primkóság. Kodböffenet+gedzsitek. Multidrogosoknak tökéletes szer.
Viszont belekezdtem a halo warsba. Az ellenben eddig egy hatalmas pozitív csalódás, kifejezetten jó cucc, pedig aztán se haloért, se az rts-ért nem vagyok oda.

orichalcos
Akkor nekem ez felejtõs. Szûz gépem van. 😊 Azért köszi.

My streams: https://beam.pro/oriic

grebber
Pedig ez a Ghost Recon nem lett egy nagyon kimagasló alkotás!
És nem az a hude hosszú alkotás! Most csak a Max Payne 3hoz tudom viszonyítani azt játszottam végig elõtte annál jóval rövidebb lett!

Harlekin
Ez csak a MULTIHOZ kell akkor is csak akkor ha warez.Az eredetibe ez benne lesz.Azaz amcsiba 22-én nálunk 25-én amikor megjelenik.
Jelenleg 387 en multiznak.
Harlekin
ha warezba van meg...veszel 800 MS pontot és amikor elindul a játék kéri a U play codot
ott te a vásárolt 800 ms pontodér letöltöd a multy contentet a maga 108 KB el és játszol.Ennyi
TaRka0107
Itt tudsz venni. Megbízható és gyors... azt mondják😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Harlekin
jah
orichalcos
Valaki leírná nekem vagy itt vagy pm-ben hogy tudok ms pontért játszani vele én is? Köszönöm elõre is.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
A GR FS-t nem tudod abbahagyni?

Harlekin
Szarnak azok rá most kaptak 800 ms pontot azt ennyi.
Baszott jó a game nem tudom abbahagyni.Csak most sajnos kerti partyra kell mennünk.Megpróbálok keveset inni,hogy éjszaka nyomhassam.<#nevetes1>
DarkSector
FC nyíltabb világban játszódik a grafika is ahoz igazodik.

Amúgy érdekes hogy mindenki fújjolta a karakterek kidolgozottságát, szerintem meg pont hogy szuperul festenek a karakterek a játékban.

TDC Geronimo
Amint megjavítják péesemet veszem is meg rá mp-t

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Max Payne 3 hasonló égõ házas jelenete ennél milliószor durvább😊 s még az UCnál is jobb jelenetek voltak benne.

Nem nagyon mozgat meg ez a Far Cry a végén a bejátszás viszont jó volt.