XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Attól fel kéne kapcsolódnia live-ra.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Nem járt le a gold-od?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Valaki járt már úgy egy VGA kábellel hogy egy FullHD-s monitorra kötve a FullHD felbontást beállítva a kép ballra kilógott? Vagyis mintha nagyobb felbontást akart volna a monitorra tenni.
Érdekes 1680x1050-el nincs probléma. <#fejvakaras>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kakaoskalacs
Hallo!
1 honap utan bekapcsoltam az xboxot (slim) gondoltam felmegyek live-ra jatszok stb

Nem tud felcsatlakozni a wi-fi-re amire eddig hibatlanu lfeltudott
jelszó sem védi , és eddig minden perfektül ment mostmeg tesztnél már az elején error van.

Most ilyenkor mit tegyek? TP link router konfigjában állitsak valamit vagy mit kell? Ha valaki tud segitsen köszi : )

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

orichalcos
Ez szerintem az összes Halo-nál így van. Eszméletlen az a játéksorozat. Most fejeztem be CE-t, néha megnéztem a régi grafikát. El sem tudom hinni hogy mennyire rajongtam érte gyerekkoromban. 😄

Most jöhet az acsivadászat. Ahogy néztem nem lesz egyszerû. Egy kivételével az összes terminal megvan már, plusz vannak még a koponyagyûjtések, a Halo Waypointos kódbeütögetések, a Legendary nehézségi szintrõl meg ne is beszéljünk. Még kb 3-4x végig lesz tolva az biztos. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

TaRka0107
Ez már eredeti microsoft ez már csak jó lesz.

De, a kábel megvan.
TaRka0107
De már nincs meg a kábel, vagy a doboza?

Tekerem a fogaskerekeket, de nem jön elõ az emlék.
TaRka0107
Media Markt-ba? Annak mi a pontos neve, amit te vettél?

Én is megszívtam annak idején, de én nem szaroztam, elmentem a MM-be és megvettem a legdrágábbat ami volt.
TaRka0107
Csak mert ez speedlink-es azért gondolom hogy jó lenne. Akkor linkelj már olyat ami tutira jó😊

Tuti ez is szar. Jónak tûnik, bár elég vékonyka.
TaRka0107
ÜDv!

Ez a fajta VGA Kábel jó minõségû? Másodjára jártam úgy, hogy szellemképes. F*szom má nagyon kivan😊

Passz, az nem az én játékom, mármint a Future Soldier. Ha co-op kell, ott a Lara Croft xbla, az jó cucc.
Tinman
Van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Muttley
a Hunted: demons forge-ban van
OFFline co-op??

Just do it :)

Macccy
Apropó, megcsináltam McClane -t avatárnak ... csak unalomból ... Most õ fog szúrósan nézni Alan helyett, ha baromságot írtok! <#vigyor><#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Hi!

Látom megy itt az AI -ozás, de igen, nekem is a döbbenetes még ma is a HALO AI ... Anniversary -ban a kocka kollégámmal ketten Legendary nehézségen volt, hogy térdre estünk véres szemmel hajnal kettõkor, mert szétszopatott egy 11 évvel ezelõtt leprogramozott game mesterséges intelligenciája. Szerintem viszonyítási alapnak ott van! Tökéletes ... Fedezéket keres, jármûvet lop, elcsap vele, kiröhög (!!!), taktikázik, hátadba kerül, emeletet is vált ha a pálya engedi, visszarúgja a gránátot, a kicsik sikítva riasztják a többit, nem áll egy helyben sokáig várva a fejlövést ...

Apropó, HALO CE téma, hátha valamelyikõtök vágja: jól látom (részletekben emlékszem is kicsit) hogy a HALO CE -nek a fizikai engine -je (Havok) is ugyanez volt 11 évvel ezelõtt, nem tudjátok? Mármint csontra ugyanez, vagy valamit fejlesztettek rajta? Mert eszméletlen amik történnek benne, brutális. A robbanások nem csak a hullákat, jármûveket dobják el, de szétrepülnek a gránátok, puskák, a gránátok vidám robbanással reagálnak is szépen (grrr) egy-egy akcióra. Sõt, amin beszartam, a levegõben repülõ gránátot IS elrepíti egy már felrobbanó gránát lökéshulláma!! Nem egyszer, nem kétszer szoptuk be zárt térben, hogy a lökéshullám miatt visszajött és berobbantotta a földön heverõ plazmákat is ... na ilyenkor jött a bevérzõs szem téma! <#vigyor>

Így ha mondjuk csak a technikai részt nézem (és ha a fizika is ilyen volt már 11 éve) akkor simán mehet a kukába szinte az összes engine, amit azóta csináltak, legyen az GR:FS vagy MP3 ... 11 év

(Half-Life 2 -t most tolom, na azért ebben persze brillíroz a szintén Havok fizika, de az AI jóval gyengébb)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Muttley
GR: Future Soldier

grebber
8-max 9 órás ha lehetett de nem igen mértem! Közepes szinten (veterán a neve) játszottam!

Next PC upgrade: 2022

Nade, mit?
Muttley
Totti, Harlekin, Vg és akik már végigtolhatták,
- milyen hosszú a single campaign Veteran szinten?
- OFFline co-opja is van, vagy csak ONline?

Harlekin
Tiszta kész vagy!
Amúgy tegnap a ruszki börtönös pályán majdnem agyvérzést kaptunk mi is.
Nem elég hogy riasztás nélkül kell bejutni a börtönbe,de még a chalengek is úgy vannak kitalálva hogy szopj.
1 es chalenge juss el a cantinig LÕVÉS nélkül KB 60 ember van.
2 1 lövés 2 ember
3 SMG vel tárazás nélkül 12 ember
4 3 shoti lõszerrel 3 ember 3 másodperc alatt.

szerinted!?
Pálya úgy kezdõdik,hogy 3 ember közé szaladsz be gyerekjáték lelövöd P90 (smg)silencer,de az bazze hogy azt a kurva jobb oldali snipert csak akkor lõheted amikor fázik és el kezd ugrálni és akkor is a jobb oldalát,mert különben úgy esik össze,hogy nagyon lassan lecsúszik a hegyrõl.És jön 1 teherautó ami észreveszi.Majd jönnek a tornyok,plusz a kint sétáló járõrök,majd a kapu õrök és legvégül a kapun belüli õrök.Sniperel ez sima ügy de ahoz,hogy meg legyen az smgs chalange már nem. bazzze kb 60 x töltöttük vissza a pályát mire összeált minden.<#nevetes1>
Moby
Hát ezt már coopban nem próbáljuk ki. Megnéztem mégegyszer. Nem kellett volna: kickbandeleteburnnuke.Legszívesebben kisollóval vágnám ki a helyét a hdd-bõl, mint valami fertõzött területet 😄

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
jah csak eddig nekem nem kellett váltani alapon font volt mindig...😄

ajem kisa
Zavvi-n jobb fent tudod állítani, hogy mit szeretnél (kis zászlókat keress)!

DarkSector
nem, mert külön ingadozik.

orichalcos
Azért szerintem nem mindegy hogy font vagy euró.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Érdekes...mert a hirdetések nem változtak, de

Zavvi-n már FONT helyett EURO van, de ft-ba kb ugyanaz asszem.

kill3r21
grafika matyik....😄
Moby
A 2-nek nagyon jó a humora. Vannak benne látványos részek, néhány meglepõen magas színvonalú cinematik rész, meg a visszatérés a sterilizált ishimurára kifejezetten jól sikerült. Simán van olyan jó, mint az 1. volt, vétek kihagyni.
Ill. a 2-ben van a videojátéktörténelem szerintem leggyomorforgatóbb interaktív jelenete 😊

Totti5
+1

Elsõt igaz 1 év késéssel de kézhez kaptam és végigvittem. Nagyon tetszett.

2.at pár óra után félretettem, de nem kapott el megint a hangulata.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem a második nem tetszett annyira. Az elsõnek elképesztõ hangulata van.
Moby
Dead Space karrierem:

DS1:

PC
XBOX360
PC
PS3
PC
PC

DS2:

XBOX360
PC
PS3
PC
PS3
PC

DS Extraction:

PS3(w. move)

A lista a jelenlegi állapotot mutatja mivel a 3. megjelenése elõtt biztosan letolom õket újra. A kérdés az, melyik platformokon 😊

gergobaby
Üdv. Nem tudjátok hol lehet használt konzolokat találni? (Dél-Dunántúl környékén kéne ) (hardver**ro.hu-t es va***a.hu -n már néztem)

Köszi elõre is

Toshiba L300-2C5

Negyedszer nyomtam végig Castlevania LOS, fantasztikus cucc még mindig. Egy másik játék is volt amit négyszer végigjátszottam az pedig a Dead Space elsõ része volt.
Moby
Te is tudod, hogy nem alternatíva, mert a nyomok árak mellett is fosportok vannak (vagy talán éppen azért).
Tudom, mert ezt csinálom én is. Ha (HA!) szerencsés vagy, akkor olyan stílust kedvelsz, ami ott is ~jó, ha viszont nem, akkor maximum anyázol, és kiválasztod a legjobb alternatívát, kompromisszumokkal.
Tehát nyilván egyre több olyan hang van, akik nem osztják ezt a nézetet, és nem fognak semmitsem évszámokkal defenselni.
Valójában a legjobb és triviális példa körül táncoltok a posztokban, csak épp nem léptek bele: a fullhd, fossá élsimított, nagy felbontású textúrázott képi világ elõállításához jelenleg egyetlen, a játékoktól legtávolabb lévõ platform alkalmas.
És ti azt mondjátok, hogy ez így van jól, vagyis inkább azt fogadjátok el nehezen, hogy van akik szerint ez így nem biztos, hogy jól van. Pedig a tény az, hogy nem feltétlenül csak ez az egyetlen életképes termékstruktúra, és példul miért ne lehet az, hogy több képességû eszközt tart piacon egy cég (amik nem feltétlenül különbözõ generációt képviselnek), vagy... és itt végtelen hosszú lista következik, de én nem fogok ingyen piacfejleszteni senkinek 😄

Totti5
Ha a rinyáló játékosokon múlna akkor 2-3 évente lenne új gen... abszurdum.

Nem kötelezõ egy játékra kitalált gépen játszani. Ott a PC mint alternatíva...

Kinect kifejlesztésére pedig remélem tudod, hogy nem az egész MS lett ráállítva. Ennek semmi köze az életciklus kitolásához, hiszen rétegcucc és a standart játékokra semmilyen kihatással nincs.

Ami most szar és középszar az erõsebb gépen is az lesz, de hát nem is kell messzire menni, mert ott a PC. Resident Evil ORC élvezetesebb, jobb játék PCn, mert full HDban, 16*AAval 60fpsel megy? ne ugye hogy nem, max kicsit szebb. Rengeteg fejlesztõ még most is képtelen kihasználni a a konzolokat, akik pedig képesek rá olyan durva dolgokat hoznak létre mint a Max Payne 3 pl.

Az a csúnya pofit... minden lépése az MSnek a Sonynak, a Nintendónak a profit érdekében történik. Minden errõl szól. Ha nem lenne benne profit, akkor nem lenne következõ Xbox, nem lenne Kinect, nem lenne Wii és nem lenne PS4. Amióta a piacon vannak ezek a gyártók ez a fõ szempont... nem jótékonyságból teszik és nem azért hogy minket szórakoztassanak, hanem azért hogy pénzt termeljenek. Persze ahhoz hogy pénz legyen, minõségi eszközöket kell elõállítani, amivel mi elégedettek vagyunk, amiért mi fizetünk és amit szívesen használunk.

DarkSector
"Mér mit mérjenek?"

Már itt nem érted a lényeget amit írtam.
Nem az a lényeg hogy mit méérjenek, hanem hogy egyeltalán Hasonlít annyira hogy méregetik...

Most ezt hadd ne részletezzem mire értettem, szerintem egyértelmû. 😛

Moby
Mér mit mérjenek? Tudnak venni jobbat? A játékosok kérik/kérték a gyártókat, hogy 8 év legyen egy gen ciklus?
Fújjátok ugyanazt a baromságot évek óta. 2005-ös pécé...2012 van. A lõtéri döglött kutyát se érdekli mi volt 2005-ben az átlagpécé. Mint ahogy azt sem, hogy miért inkább kinektet "fejleszt" a MS konzol helyett. A nintendo-féle pénznyomdát szeretnék õk is lekopizni jól-rosszul, ti meg bégettek hozzá 😊
Egy hipotetikus, ma kiadott friss konzolon az átlagszar is jóval szebb lehetne, mint a 2005-ös gépen. És erre már mér ne lehetne igény? Az igényteleneket ez miért bántja?

DarkSector
Pont a Rage nem jó példa, pöcre ugyanazt adták ki pc-re...
Valamint egy 2005-ös hardverrõl beszélünk végig.

A vicces amit szoktam mondani hogy inkább arra gondoljatok, hogy EGYELTALÁN MÉG VAN MIT HASONLÍTGATNI.
EZ A VICCES HOGY MÉG MOST IS A 2005-ÜS HARDVER TELJESÍTMÉNYÉT MÉRIK SOKAN EGY MAI CSUCS PC-HEZ.

Erre nehéz mit mondani. 😊

Totti5
Nekem szép játékok kellenek, nem pedig graf engdzsinek... ez óriási különbség.

Rage 60 fps konzolon is. Graffal amúgy ott semmi baj nincs a PCsel szemben. PCn is lópoly közelrõl konzolon is... 720p 2*AA ami teljesen rendben van, ami normál TV távolságból egyátalán nem recés. Az más kérdés hogy a játék monoton, statikus, unalmas, zéró story. PC verzió meg egy fosport lett, mert annyira popuppolt hogy játszhatatlan volt.

Harlekin
2005 ös konfigról beszélünk ami még 2012 be is aktív része a game piacnak.Mutass PC-n 2005 ös konfigot amin a mostani gamák akárhogy is de futnak!?Jaaa hogy az nincs na ehez mérten kel tekinteni a szépet vagy a jót.És mindent a maga helyén és nem hasonlítgatni,ha már ennyire témánál vagyunk.<#kacsint>
Harlekin
Mi van itt már megint?
Kibaszott mind 1 hogy mi szebb vagy jobb és az is hogy pc-n vagy konzolon!!!
Emberek leélik az életüket úgy ,hogy el gondolkodniuk se kel azon hogy na most ez ettõl szebb vagy jobb esetleg pc-n vagy konzolon.Biz isten nekik a legjobb!<#nevetes1>
Moby
Te, ezek a vasak ennyit tudnak ám.
Vagyis sok esetben ezt sem lenne szabad engedni, a szar, instabil framerate miatt.

grebber
És akkor csodaálkoznak sokan miért nincsenek szép graf engine-ek ha ez nektek szép.
Ezt kb nekem olyan olvasni mint amikor kijött a Rage konzolra azok a kommentek többen maguk alá szartak a gyönyörtõl a pc-s után belenézve a konzolosba rögtön le is álltam vele kb ég és föld!

Nem recés? 30 méterrõl nézitek?

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Amelyik játékban, bugzódnak, beragadnak, irreálisan viselkednek, nem mûködnek a scriptek abban nincs AI... nem véletlen vagyok oda a Halo AIért is mert kiemelkedõen jó a run&gun FPSek közt.

DarkSector
Pontossan a grafika nagyon jó, nem a legjobb de kevés szebb van, fõleg a kategóriájában.
Fasza aprólékos a környezet is, karakterek+fegyverek is faszák.

Moby
Fogalmam sincs mirõl beszélsz. Szerintem neked sem 😊
A hired guns nem az AI-ra volt példa. 7Mhz- en nehéz is lett volna. Mégis volt egy megfelelõ szabadságfok, a mai mércével mérve is.