XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Forza3 volt ajándékba a gép mellé, Forza4 drága, amúgy meg nem szeretem az autós játékokat, kivéve GRID.
Most a régebbi és olcsó játékokra repültem rá(Darkness, Condemned 2, Halo 3, Halo ODST)
De mondhattok is olyanokat amiket érdemes beszerezni és mondjuk 4-5k-nál nem kerülnek többe.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

orichalcos
Sajnos fülesem nincs, de anélkül nem érdekelne valakit Halo Wars co-op legendary-n?

My streams: https://beam.pro/oriic

Seth
Eddig sehol sem vettem észre hogy leesne az fps annyira drasztikusan, a vsync hiánya már annál inkább zavaró lehet

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Dragons Dogma hangulatán sokat dobna, ha nem ilyen ótvarul nézne ki, no meg ne 15 fpsel fusson már, amikor egy város közelébe érek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Tudom hogy a játék hatása alatt vagy,de ez most mire véljem ?? <#idiota>

<#zavart2> Ja, annál a kövérnél, mikor rá kell ugrani. Elõször lovag voltam, az olyan volt mint egy disznó. Úgy mozgott mint egy lassított felvétel(az a vetõdés bazz...). Aztán csináltam egy tolvajt, az meg nyomi. Na majd megpróbálom újra holnap.
Seth
van ez így ennél a játéknál 😄 , csak bele kell jönni, kitapasztalni mit szabad mikor
Én ~65 órával fejeztem be és jobban szórakoztam vele, mint bármi mással mostanság és azóta sem volt ellenfele,ami csak kicsit is megközelítette volna azt a hangulatot ami elkapott mikor játszottam .Talán majd most a Dragon's Dogma

Amúgy melyik elsõ démonnal szenvedsz? Az a nagydarab,hájas dög a legelején ? Mikor elõször bejön akkor balra kell menekülni,ki az ajtón, majd ha lesz rendes fegyvered legyõzheted viszonylag könnyedén(fõleg ha elõtte felülrõl ráugrottál)

Mondom magamban, játszunk PRG: Dead Souls. Három óra után, mikor az elsõ démonon sem tudok túljutni, ami gyakorlatilag még a tutorial: anyád. Komolyan gondolták ezt a készítõk? Komolyan mondom, örülök, hogy nem vásárolok már semmit. Ez így ebben a formában szart sem ér.
Totti5
Színek terén a GRID sem jobb... az meg sárga. Amúgy a Forza 4 sokkal élethûbb színekben. Graf terén ebben fejlõdött a legtöbbet, mert új bevilágítást kapott. Forza 3 pályái lehet hogy annyira nem bazáriak mint a Gridé, viszont autók terén a földbe döngöli és 30 helyett 60 fpsel fut. Én mondjuk a Forza 4el kezdtem volna helyedbe, de ezt talán mondták is páran, hogy a 3al felesleges már foglalkozni.

DarkSector
😊
hogy is érthetnéd ezt? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

0Diaz0
Sziasztok srácok! Valószínü hogy énis gamer tag leszek itt ( Xbox360at fogok/remélem fogok tudni venni nemsokára ) és megszeretném tõletek kérdezni hogy érdemes befizetni a live-ra? Érdemes megvenni minden játékot eredetibe,kiadni ennyi pénzt rá?
Vagy esetleg jobban járnék ha flasheltetve lenne a box? ( lehet hogy nem idevaló kérdés, ha nem idevaló,akkor bocsánat érte! <#worship> )

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Harlekin
Wazzze nem elég,hogy tegnap esta 7 tõl 11 ig nem tudtam livére csatlakozni,de ma meg az fogadott,hogy a GR SF-be törölték a multy statomat(nem csak nekem mindenkinek)!Mekkora genyák nem is értem hisz ma jelent meg!?<#nevetes1>
DarkSector
Nekem nem volt gond a színekkel. biztos izlés kérdése.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Késni fog,jelen állás szerint június 29-én jön.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

davidka003
2009-hez képest. Akár a GRID is jobban tetszett. Egyszerûen a színek nem jók meg úgy az egész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Mihez képest?

TaRka0107
Szerintem is. Forza 4-é sokkal jobb meg a fizika is.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

davidka003
Forza3 grafja csak szerintem fosszar?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Muttley
szappan tologatós, állandóan driftelõs
Test Drive: Ferrari Legends-nek
is most kéne vmikor jönnie

Just do it :)

orichalcos
Kampány során ugye ha megtalálod a terminalokat a videók végén kapsz kódokat. Na azokat be kell pötyögni Halo Waypointon. Kreditet kapsz értük, plusz egy bónusz videót is elõ lehet hozni. Hogy acsi jár-e érte azt nem tudom, de én ki akarom maxolni a játékot.

Itt egy videó róla.

My streams: https://beam.pro/oriic

Csak multi pálya DLC van ,ahhoz kapcsolódnak acsik.
Mr Manson
van olyan Reach DLC ami single kampányt tartalmaz acsival?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
2500 jó vétel nem?
Nem jön be a játék de ennyiért kap egy ujabb esélyt 😄

Örm
Hello!
GOW 3-ban lehet publikus horda meccset hostolni valahogy? Megvan az összes dlc, de nem nagyon akar játékosokat találni!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

grebber
Dirt Showdownra gondoltam.

Next PC upgrade: 2022

Macccy
Látod miket tolok-toltam éppen? HALO CEA után HL2 OBox <#vigyor>
Mindkettõ tökéletes játék a múltból, Doom3 -at meg meghagyom a csõgörénynek ... Csak viccelek na. <#smile>

Amúgy a HALO 1 a maga idejében valóban bosszantó ismétlõdõ részeket (is) tartalmazott, de ez akkor volt elõször és utoljára. Akkoriban még jobban el voltak foglalva a tökéletesre egyensúlyozással, a fegyverekkel, a jármûvekkel, a fizika és co-op implementálással, a Single pályák meg itt-ott kicsit helykitöltõsre sikerültek. Így sikerült nekik létrehozni az utóbbi 11 év talán legszemetebb, legszívatósabb, legjobban gyûlölt pályáját ... ami a LIBRARY (grrrrr)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TaRka0107
Gas Guzzlers Combat Carnage
Erre gondolsz?
Csak mert ez PC exkluzív úgy hallottam.

Macccy
Mi? Hogy? ... Micsoda? ... Miféle "kódbeütögetések"?? <#wow1>

Mesélj tesóka, nálam már 940/1000 a HALO CE-A de még nem tudok kódbeütögetésekrõl. Mondjad hamar mi ez, elkezdett érdekelni! <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

grebber
Kint az új Flatout. Csak most más néven fut!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Nemár akciós lett, multkor 3500 volt. 😊

Mr Manson
2500 Iceakos-nal ... gyorsan bevásároltunk.

DarkSector
Asszem 9-10 óra megvan.

TaRka0107
Értem. Köszi!

Én náluk vettem a konzolom és semmi gond nem volt.<#eljen>

Muttley
a 2010-es MoH után egy ilyen dumához
pofa kell 😊

Just do it :)

Mr Manson
Halo Reach alaphangon milyen hosszú?
Single ugyan az mint coop?

TaRka0107
Ez az oldal megbízható? Remélem gyári microsoft VGA kábelt küldenek.

blackcalibra
Tárgytalan.
összejött.
blackcalibra
Kaptam a géphez 3 hónap ingyen Goldot.
Azóta (január közepe) nem is foglalkoztam vele, a kezdéskor kaptam 1 hónapot, azóta meg csak húztam a dolgot.
Tehát a kódot beírtam, elfogadta, mail cím, jelszó oké.
De ezek után hisztizik, hogy kevés neki az megadott adat, kellene neki teljes név, a következõ oldalon meg ugye város, irányítószám, telefonszám, meg még mit tudom én hogy mit is meg kellene adni.
Annyi lenne a kérdésem, hogy ez pontosan mire kellene nekik?
Gondolom nem muszáj a valós adatokat megadni, csak jó lenne megjegyezni õket, hátha késõbb is adategyeztetés céljából meg kell adnom.
Totti5
1 hete írtam 4 neves pesti konzolboltnak emailt... mivel sürgõs volt kértem hogy jelezzenek vissza ha mást nem igen / nem.

Eeredmény.

1. üzlet: ma válaszolt, 7 nappal késõbb
2. nem válaszolt
3. nem válaszolt
4. aznap azonnal válaszolt, igaz a honlapjukról azon nyomban elértem õket chaton és megkértem hogy nézzék meg a mailt és 15-20 perccel késõbb jött is válasz... mondom hogy ez igen, így kell ezt 2012ben!, de

de nem, ez nem általános, sõõõt... leszarják az ember nagy ívben. Persze a telefon, de akkor minek van email cím? miért nem írják oda hogy 1 hét az átfutás?

Lehangoló... annyira sok emailt kapnak hogy nem lehet a nap végén vagy nap közben 1 órát szánni rá és válaszolni?

Amúgy jatekaimon is írtam 2 hete 3 embernek Move pakkal / játékkal kapcsolatban egy pár hetes max 1 hónapos hírdetésre... válaszra sem méltatnak.

<#levele><#levele><#levele><#levele>

Nem rossz ez a Ghost Recon, csak hangulat kell hozzá. Utálom az afrikai színtereken játszódó játékokat.
Waczkor
Na Max Payne letolva hardon is free aimba,megnyílt a másik két fokozat:a hardcore és az old school.Hardcore-on realisztikus sebzést ígér,OS-on last standre nem lehet számítani.

Hardon is egy golyóktól haltam,akkor a realistic mit takar?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Jah a reset, azt hittem próbáltad már. 😊

Totti5
Hát igen. Halo 1 2001ben nagyon durva volt teknóban. Olyan fizikát nem nagyon lehetett látni más FPSben és ez még most is megállja a helyét... de hát ez a Halo egy védjegye, meg az AI. Bár nekem a Halo 1 annyira nem tetszett anno, mert untam, nem volt túl változatos, de lehet csak a kései PC port miatt... Akkor már volt ugye HL2ami szintén unalmas volt, de a Halo 1nél jobb😊, de a Doom 3 minden ütött oda vissza.

CEbe bepróbálok egy heroicot, az talán menni fog, de ahogy olvasom jóval durvább mint a Halo 3 és társai, pedig azok is vadállatok voltak.

kakaoskalacs
most reseteltem a routert igy mukodik hihetetlen. meg ki is huztam
ez volt a tanács x360forumrol..

Komolyan nemértem...de legalabb mukodik.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
Ja értem akkor pass, lehet valami meghibásodott, mert ez fura hogy nem piszkáltad és magától elállítódik.

kakaoskalacs
Jaj nem most átolvastam benán fogalmaztam .

A gép nem akar csatlakozni a wi-fi-re amire eddig simán felcsatlakozott.

Hozzáteszem nem állitottam semmit a wifin és pl ipaddel siman fel tudo krá csatlakozni laptoppal is , csak xbox nem akarja.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
Oks de én úgy értelmeztem a hibát hogy a játék multi része nem megy...

Totti5
Az teljesen jó. GraW 2 megközelítõleg sem volt ennyi.

Totti5
Majd ha megjelent co opba játszom addig nem... felesleges lenne singlébe. Meg amúgy is még Max Payne 3ba szenvedek normalon, de már a part 3 felénél lehetek... ma be akarom fejezni, de kurva nehéz!