XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most a régebbi és olcsó játékokra repültem rá(Darkness, Condemned 2, Halo 3, Halo ODST)
De mondhattok is olyanokat amiket érdemes beszerezni és mondjuk 4-5k-nál nem kerülnek többe.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
My streams: https://beam.pro/oriic
PSN ID.: Beegabor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én ~65 órával fejeztem be és jobban szórakoztam vele, mint bármi mással mostanság és azóta sem volt ellenfele,ami csak kicsit is megközelítette volna azt a hangulatot ami elkapott mikor játszottam .Talán majd most a Dragon's Dogma
Amúgy melyik elsõ démonnal szenvedsz? Az a nagydarab,hájas dög a legelején ? Mikor elõször bejön akkor balra kell menekülni,ki az ajtón, majd ha lesz rendes fegyvered legyõzheted viszonylag könnyedén(fõleg ha elõtte felülrõl ráugrottál)
hogy is érthetnéd ezt? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy esetleg jobban járnék ha flasheltetve lenne a box? ( lehet hogy nem idevaló kérdés, ha nem idevaló,akkor bocsánat érte! <#worship>#worship> )
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Test Drive: Ferrari Legends-nek
is most kéne vmikor jönnie
Just do it :)
Itt egy videó róla.
My streams: https://beam.pro/oriic
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nem jön be a játék de ennyiért kap egy ujabb esélyt 😄
GOW 3-ban lehet publikus horda meccset hostolni valahogy? Megvan az összes dlc, de nem nagyon akar játékosokat találni!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Mindkettõ tökéletes játék a múltból, Doom3 -at meg meghagyom a csõgörénynek ... Csak viccelek na. <#smile>#smile>
Amúgy a HALO 1 a maga idejében valóban bosszantó ismétlõdõ részeket (is) tartalmazott, de ez akkor volt elõször és utoljára. Akkoriban még jobban el voltak foglalva a tökéletesre egyensúlyozással, a fegyverekkel, a jármûvekkel, a fizika és co-op implementálással, a Single pályák meg itt-ott kicsit helykitöltõsre sikerültek. Így sikerült nekik létrehozni az utóbbi 11 év talán legszemetebb, legszívatósabb, legjobban gyûlölt pályáját ... ami a LIBRARY (grrrrr)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Erre gondolsz?
Csak mert ez PC exkluzív úgy hallottam.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mesélj tesóka, nálam már 940/1000 a HALO CE-A de még nem tudok kódbeütögetésekrõl. Mondjad hamar mi ez, elkezdett érdekelni! <#vigyor>#vigyor>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Single ugyan az mint coop?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Azóta (január közepe) nem is foglalkoztam vele, a kezdéskor kaptam 1 hónapot, azóta meg csak húztam a dolgot.
Tehát a kódot beírtam, elfogadta, mail cím, jelszó oké.
De ezek után hisztizik, hogy kevés neki az megadott adat, kellene neki teljes név, a következõ oldalon meg ugye város, irányítószám, telefonszám, meg még mit tudom én hogy mit is meg kellene adni.
Annyi lenne a kérdésem, hogy ez pontosan mire kellene nekik?
Gondolom nem muszáj a valós adatokat megadni, csak jó lenne megjegyezni õket, hátha késõbb is adategyeztetés céljából meg kell adnom.
Eeredmény.
1. üzlet: ma válaszolt, 7 nappal késõbb
2. nem válaszolt
3. nem válaszolt
4. aznap azonnal válaszolt, igaz a honlapjukról azon nyomban elértem õket chaton és megkértem hogy nézzék meg a mailt és 15-20 perccel késõbb jött is válasz... mondom hogy ez igen, így kell ezt 2012ben!, de
de nem, ez nem általános, sõõõt... leszarják az ember nagy ívben. Persze a telefon, de akkor minek van email cím? miért nem írják oda hogy 1 hét az átfutás?
Lehangoló... annyira sok emailt kapnak hogy nem lehet a nap végén vagy nap közben 1 órát szánni rá és válaszolni?
Amúgy jatekaimon is írtam 2 hete 3 embernek Move pakkal / játékkal kapcsolatban egy pár hetes max 1 hónapos hírdetésre... válaszra sem méltatnak.
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Hardon is egy golyóktól haltam,akkor a realistic mit takar?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
CEbe bepróbálok egy heroicot, az talán menni fog, de ahogy olvasom jóval durvább mint a Halo 3 és társai, pedig azok is vadállatok voltak.
ez volt a tanács x360forumrol..
Komolyan nemértem...de legalabb mukodik.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A gép nem akar csatlakozni a wi-fi-re amire eddig simán felcsatlakozott.
Hozzáteszem nem állitottam semmit a wifin és pl ipaddel siman fel tudo krá csatlakozni laptoppal is , csak xbox nem akarja.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.