176617
banner
  • Macccy
    Uhhhh, eszembe jutott ... Főleg akkor megy a túlélés, amikor már letekeredik a hüvelykujjam, annyira ujjazom a kontrolleren az (LS) (RS) pöcköket és jönazombiiiáááááÁÁÁÁÁ!!

(amúgy én azt hittem minden QTE -t leboxol helyettem Amateur nehézségen a játék, de hát mégis küzdés van, valamit nem kapcsoltam ki-be?)
  • Macccy
    Én nem születtem ebbe bele, 28 vagyok. De ha azt elnevezték túlélő horrornak, ami ijesztős horror volt 1-2 zombi ellen, akkor az RE6 és L4D az ultimate survival horror! A hangsúly a "túlélőn" van! Haver tegnap co-op-ban nem lett volna túlélő, ha nem mentem meg vagy hatszor! Yeah

Hmm ... látom én már, hogy te ilyen japós vagy!
  • DarkSector
    Azért annyiban meg kell egyezni hogy az eredeti survival az ősrégi horror 1996-ból a RE-SH , a L4D egy uj generáció, egy évekkel később született horror, azt is túl kell élni, de a kategória alapítói a RE1 és SH1-hezhasonló (lasú totyogós zombis stílus)

Mai játékosok ebbe születtek bele, vagy ezekkel indítottak meg a holtak Hajnala filmmel, ezért természetes nekik.
    Nem véletlen leszz szar a RE film. :)

én értelek, viszont mint játékos én szeretem az ilyen metál h&S-t.
    Dante's jó volt de le nem cserélném arra ezt. Persze ez saját dolog, érzés.

Ahogy sokaknak az a LCroft spinoff meg az új TR sem jön be...értem megszokták a régit, nekem meg tetszik.. :)
  • Macccy
    Ja hát ha nem szereted a Left4Dead-et meg ezt a Holtak Hajnala témát, akkor már értem is. Szerintem az az igazi survival-horror (szó szerint túúlééni') és nem az egy helyben topogós nyomasztós. Az inkább sima horror, vagy horror mystery, SH esetén psycho horror.

MGR, ezt a hack'n'slash sem menti meg szerintem. Csak azt sajnálom, hogy ezt az energiát nem valami rendes h&s játékra fordították. Dante's Purgatory-t akaroook!!
  • Macccy
    Értelek, de ma már nem sírnád össze magad attól a csontváztól, váágod?! Vagy ha igen, akkor te azon szerencsések közt vagy aki nem égett ki!
    A szálváltásról meg annyit, hogy én is izgulok mi lesz most Leonnal és Helenával a nagycsöcsű póksuna után, mert most Chris kampánya jön! Ennyi.
  • DarkSector
    Hát H&S stílus, tény hogy a főszáltól messze van.
    Nehéz elfogadni hogy egy MG-el játészol és H&S.
    Elsőre fura, sőtt sokaknak nem is fog tetszeni. Megértelek téged is.
  • Macccy
    "Jó ez a metal gear ..."

Sebaj, akkor az én hibám, úgy látszik folyton elnézek valamit De én nem akarom, hogy félreértsd, szerintem egyértelműen SZAR!
  • DarkSector
    "Resident Evil 5 jó játék volt, a Resident Evil 6 meg nem jó. Máig nem értem hogy miért, de gondolom ez is a minden szar, minden rossz hozzáállás miatt lehet, ami az elmúlt pár évben hihetetlen mód felerősödött."

Nem előítélet.
    Rosszul fogalmaztad meg. Nem nem jó.

Naná hogy jó, akciójátéknak vagy L4D játék pótlására kiváló.

Nem rossz, hanem mint Resident Evil rossz. Szó szerint szar. (4-5 rész is szerintem gáz volt, de azért nem volt ilyen harcrendszer)
    Leon-t lehet csak értékelni mert a többi szar.
    Miért:
    - harc: futsz kommandózol, full 5x gyorsabb a játék, mind zombi téren mint harc terén.
    - pálya: nincs igényesen berendezve, low minőség. (karakter ami elmegy)
    - béna mozgás, ahogy fut-céloz, elég fura
    - maguk a zombik, tökmindegy hogy fejbelövöd vagy nem, nálam nem halnak meg, a viselkedésük
    - utálom a L4D-et mint a szart, én ezért utálom ezt a stílust amit itt nyomnak.
    - túl sok zombi, túl gyors akció, túl gyors játékmenet = megöli a játék eredeti atmoszféráját.

Írtam Maccy-nek, azt írtam le a legszebben. Megyek pofánbaszok 30 mozgó zombit, meg késelek mint egy szuperhíró és elmarad az az érzés hogy na vajon mi a geci lesz a következő sarokban amitől félek.
    Lessz-e valaki vagy valami, merjek-e futni a sötét folyosókon stb.

Kb ennyi a baj.

Akciójátéknak meg mint mondtam a Chris a legjobb.
  • teddymac
    Sziasztok.
    Dead Island kér kódot coop/multi játékhoz ?
  • Anubys
    3DS tulajként mondom, hogy a Revelations tényleg jó cucc. Nagyon feelinges, több szálas sztori, és nem egyszer izgulsz, hogy egy szálváltás után mi lesz a karaktereddel. Nálam tuti vétel a nagygépes verzió is.
    Ami a félelmet illeti, 10 évesen a legelső Prince of Persia 3. pályáján, amikor felpattant az addig csak dekorációként használt csontváz. Utána lassítottam minden csonthalom előtt. A másik parás játék jóval később a project zero, de ott csak hanggal jön át a feeling.
  • DarkSector
    Naná, vazze ez spinoff, nem a főszál, lesz rendes normál Metal Gear Solid 5 Metal Gear Solid Ground Zeroes. No para

EZ:
    Metal Gear Rising: Vengeance....

Már a címe sem ugyanaz.
    Ne is kezeld sima MGS-nak. :D
  • Tatyla
    Nem azt mondtam hogy nekem ez tetszik, mivel köszönő viszonyban sincs a MGS 1-el amit imádtam anno PS1-en,meg ezekhez a játékokhoz már öregeket a reflexeim
  • Macccy
    Igen a feladványokat én is csipázom, kellenek is! Tegnap volt Leonékkal pár jópofa és élveztem nagyon, de könyörgöm: ki a bánat hiszi már el, hogy egy nagyváros közepén egy templom alatt kulcsokkal, szobrokkal, plakettekkel, tűzzel villámmal, zöld fikusszal vagy Leon 60 kilós testével kell aktiválni száz éve porosodó mechanikus zárakat (hol rejtették el ezeket??) amik tonnás kőtömböket mozdítanak odébb? Ez a Resident Evil idején még "Wááooo" volt, de most már a Phoenix-i 7 éves kis Andy is tudja, hogy ilyen kurvára nincs. De nem akarom elvenni a feelinget!

Amúgy ezt mondom én is, egy Resi 1-2-3 -on sem paráztam, ez szerintem soha sem az a sorozat volt. Az a Silent Hill brrr, talán a Dead Space, igen. Paráztam még a Condemned-en is! De a Resident Evil az szerintem ilyen. Mondom SZERINTEM, hogy DarkSector is lássa és nehogy azt higgye valamit benéztem ... elnéztem!
    Manapság tényleg semmi se jó a gémereknek és igen, ezt én is észrevettem, hogy ha ingyen van valami az már gyanús, öt perc múlva már összeesküvést szőnek, nap végére már köcsög a kiadó és rossz a széria! Ezeket ledobni a Taigetoszról!!

Amikor Mr. Dark mondta este, megnéztem itt melóban ezt a Resident Evil Revelations -t. Komolyan azt átléptem, hogy ez kvarcjátékra jelent meg, igyekeztem ezt kiszűrni. Szóval nézem, nézem, megy a csaj. Csöndes a hajó, billeg, kuss van és sötét. Mondom eddig ez Cold Fear, vagy Resident Evil? Látványosan megijed a patkánytól, megy tovább. Ásítok pedig én nem vagyok egy CoD rajongó, én lassú vagyok! Megy tovább a nőci aki Lara Croft és Sam Fisher közös lánya lehet, szigorúan túlélőhorror szemmel nézem. Megy, egyszer csak jön egy dead meat, egy izé valami. Csaj lelövi, megy tovább. Az egyetlen rész, ahol megszorítottam az egér zsinórját az volt, amikor a csaj belenyúlt valami lefolyóba a padlón és ott kotorászott benne. ÍÍíí!

Én nyitott vagyok, kipróbáltam ezt a Metal Fruit Ninja demót is! De nem érzem én sem még mindig, hogy mitől is annyira engesztelhetetlenül zombie-téma-alja szar ez az RE6, most meg a Leon kampány tükrében főleg tamáskodok! DE ... nem vagyunk egyformák!
  • Totti5
    MGS demó jó volt, de így a DMC után/közben nagyon látszik a japó faszág vs nyugati igényesebb tálalás. Demó elején már bazd+ volt a nigga miatt, aki tök jópofa, vagy szánalmas? nekem nem illett bele. A story gondolom a béka segge alatt lesz tele faszsággal. Ellenben Dante és az öt körülveő karakterek faszák, nem a direktbe faszságokról szólnak a jelenetek, ami meg vicces az azért vicces mert jó a szöveg és jó a jelenet és nem azért mert valami tök irreális baromság történik a képen.

Ennek ellenére tetszett a demó, de hozzá kell szokni majd, mert a DMC után ez a japó módi harc epilepszia szint. Kaszabolás tetszett, csak az irányítása nem állt még kézre, de megszokás kérdése. Várom a játékot, de még mindig Bayonetta kettőt akarok és nem MGSt!
  • Macccy
    Látszik mennyire különbözőek vagyunk mint emberek és mint játékosok, ami NEM BAJ persze! Ez a Metal Gear az én szememben továbbra is egy hulladék például. Azt értem, hogy bugos régi demó, de ez a japó ugrálás, légibalett, hangrobbanással leérkezés, a főszereplő úgy néz ki mint David Bowie ... A történet is számomra ratyi. A grafika a kaszabolás fizikáján és a főszereplőn kívül elég gyenge (a nap miért villog mint egy vaku?), ennek ellenére a tearing rosszabb mint a Far Cry 3-ban, ami szerintem nagy szó! A pályatervezés az egy (!) ajtós háznál csúcsosodott ki!

Egyszer kipróbálnám mi az a Metal Gear Solid 4! A rajongás alapján olyasmiben reménykedek, hogy rámvetülne a felkelő nap fénye, megtérnék Ming császárhoz és tolnék egy bukkake-t a negyvenhét Roninnal. Vagy ... Vagy talán azt is embere válogatja és nekem az se tetszene.
    Azt minden esetre értékelem, hogy ez a Kojima nevű engine faragó megbarátkozott a multiplatform gondolatával!
  • Totti5
    Egyrészt igaz, másrészt azért vannak dolgok amiket feleslegesen vettek ki. Nem mondom hogy a frusztrált kulcskeresés a legjobb dolog a világon, de 1-1 feladvány fel tudja dobni a játékmenetet. Resi 6ban is van, de olyan hülyebiztosak hogy nincs élvezeti faktora a megoldásuknak.

Viszont tény hogy amin annó fosott az ember azon ma már nevet. Egy Resident 1-2-3 nem tud már földhöz vágni, mint ahogy egy Doom 1-2 sem pedig annak is volt félelem faktora anno tízen valahány évesen.

Resident Evil 5 jó játék volt, a Resident Evil 6 meg nem jó. Máig nem értem hogy miért, de gondolom ez is a minden szar, minden rossz hozzáállás miatt lehet, ami az elmúlt pár évben hihetetlen mód felerősödött.

Tegnap pont azt olvastam hogy fikázzák a Gears of War új részét, mert az MS a GeoW 1et adja mellé INGYEN és ez mennyire szemét húzás tőlük és miért nem mást adnak és amúgy is kapják be... ELKÉPESZTŐ hogy ezt kell olvasni egy hír alatt ahol INGYEN játékot adnak.

Amúgy jön a Resident Evil Revelations x360ra TELJES ÁRON, 3DS grafika felturbózott változatával ami mondani sem kell hogy trágyalé minőség lesz 100 centis TVn, de ettől meg mindenki ájuldozik, hogy mekkora király játék ( még nem is játszottak vele ). Aztán arról nem is beszélve hogy az RE6ot meg grafban is fikázták minden sarkon.

Vagy velem van a baj, és én vagyok mindenkivel ellentétse nézeten, vagy a gémerek egyre hülyébben:(
  • Tatyla
    Jó ez a metal gear csak ez már nem az amit az első és a második részben láttam kicsi hasonlóság volt a hangokban meg az effektekben, de már ennél a kutyárobotnál megfőttem...
  • DarkSector
  • DarkSector
    Ez egy kép, még csak szemléltetés, de az Activision kint lesz a GDC-n.
    Mik lesznek itt az új konzolokkal jujj. Ha csa feleannyi mint a képen....:D

Activision cikk
  • DarkSector
    Hát nehéz összefoglalni ezt itt most, de legyen elég annyi hogy az 5-6-ORC-nek nincs története, a többi 4-nek le lehetne írni, csak sok lenne most így este...amúgy van egy 0. rész a Resident Evil 0 (ZERO).

:)
  • DarkSector
    Az első mondatodból látszik hogy valamit elnéztél, már bocsesz, nem azért mert fan vagyok de még az is látja hogy ég és fölt a különbség a régi és új részek közt aki vak és süket.

Azért ilyeneket ne jelents ki, még szubjektíven sem létezik...tetszik a 6. rész oké, de az első 4 (fő) rész FULL más játék volt. :P

MÁR ha csak azt mondom hogy extrák A-B story New Game +....már alázza...hangsúlyozom alázza a 2. rész önnmagában az ÖSSZES nextgen izét...survival horror akciót.
  • Macccy
    Mi amúgy a teljes sztori eddig? Úgy is kérdezhetném, hogy 'Previously on Resident Evil ...?' :) A zsebszámológépes meg railshooter mellékszálak nem érdekelnek csak a számozottak. Az 1-2-3 kábé dereng ...

Egy összeszedett leírást találtam csak de az is hiányos, RE 5 sincs benne pl.
  • Macccy
    Na akkor elmondom mit gondolok erről a Resident Evil témáról: ez ugyan olyan jól Resident Evil mint a régi részek csak lehet benne séta közben lőni (az a röhej, hogy eddig nem lehetett!) és a mai 20+ évesek akik régen befostak az égett zombikutyától meg a plafonon közlekedő szörnyin azok ma már nem fosnak mert felnőttek! Ennyi! A játék semmit sem lett rosszabb attól, hogy a kampány fele meg lett pakolva akcióval, a sztori is eddig egész érdekes és a homo sapiens leonis séta közbeni eszközhasználatának e kései megjelenése nem (!) bug hanem új feature. Semmi baj nincs ezzel na ...

Amúgy most csináltuk meg haverral co-op a Leon Chapter 2-t, hát valami kurvajó volt! Eddig legjobb és akkor most jön két chapter Chris ... Ha Mr Redfield-del megvagyunk vissza is jövünk Leon történetéhez, mert ez a Helena nagyon megtetszett! Kurvára kíváncsi lettem az egész történetre!
  • ktomi22
    az alkalmazasert semmit.. nezheted vele a skyt :D ha van elofizetesed
    ..

sky-xbox
  • Örm
    Hello!
    Az angol marketplace-en lévő Sky alkalmazás fizetős, ha igen akkor mennyit kell fizetni érte?
  • DarkSector
    pl itt a Dead Space önnmagához képest több akció volt mint az elsőben, de mind2 részben fostam, nem mertem futni nehogy elémugorjon valam, nyomasztó volt, és ezért tetszett.
    Hálisten a 3. rész is az.

A Resident, meg amolyan futkározok kerülgetem a zombikat vagy az acélbetéttel fejbebaszom. :D

Ez amúgy igaz a 4-5-re is de azok valahogy jobbak voltak ettől.
  • DarkSector
    Jah lehet szar meg szokni kell de a semmitől jobb. :D
  • DarkSector
    Röviden a fix kamerások horror játékok voltak, a 4 kicsit akciósabb, az 5 már akció volt.

Az ORC egy L4D szemét bugokkal.
    A 6. rész az 5. és ORC közt van.

Mert próbál olyan lenni mint az 5 ha nem is horror de türhető lenni, de nem tud mert szánalmas lett és inkább a zombigyilok lett mint az ORC.

A legszebb szó a Zombigyilok...ez nem túlélőhorror mint régen.
    És neszeneked mozoghatsz célzás közben sokak ezt gagyinak tartották, csakhogy ez a játékmenetben egy fontos szerepet játszott.
    Volt a régi részeknek egy nagyon érdekes mozzanata:

"lehetett futni! de nem mertél (legtöbbször)...."
  • vg
    Mondtam, hogy szar! Polipkéz!
  • arty
    milyen kártyád van?

kollegának nem ment a mastercardja (máshol tudott vele fizetni neten), felhivta supportot, azok beállították neki :)
  • Macccy
    Szerintem sincs, a multit nem is vitatom, ha jót akarok funplay fűrészelni, akkor Gears of War 3 -azni megyek (HALO 4 -ből mint mondtam elüldöztek a nálam profibb 8 évesek)

DarkSector - Nem forgatok én semmit se, ez az én kis véleményem ... De hogy tanuljak is valamit, mit lehet 'a zombi témából' kihozni, ha ez a legalja? Ugyanis én végigjátszottam - asszem - a Resident Evil 1-et, biztosan végigjátszottam a Resident Evil 2-3-at ÉS NEM játszottam végig a Resident Evil 4-et, ami állítólag marhajó, de nem tudom mitől lenne ez a sorozat egy marhajó (!) rész miatt más, mint ami itt van előttem a Resident Evil 6 képében. Tényleg érdekel! (a Resident Evil 5-öt remélem nem baj, hogy kihagytam, amennyire olvastam nagyon hasonló már az is a 6-hoz)

Tényleg érdekel, mert az 1 ugyan osonva fosós volt, de már a 2-3 inkább egy itt-ott parás katonai zombi lövölde volt ahogyan a 6 is! Sosem volt ez a sorozat az ÉN emlékeimben olyan, mint a Silent Hill ami igazi horror, igazi pszihóval!
    Mesélj!
  • Totti5
    Multija nem érdekel, csak a story, de a videót megnézve egy kérdés mertül fel bennem. Van e megközelítőleg ennyire jól kitalált és népszerű multis TPS a piacon? szerintem nincs.
  • DarkSector
    Egy kést forgatsz a szívemben, ugye tudod...:D

Ne is írj ilyeneket. :)

Szerintem a zombi téma legalján vannak, ezt a l4d témát ide nem szabadott volna hozniuk, mert elbaszták vele a játékot
    Ez nem cod stílus volt eddig, kár hogy most az lett.

Pedig bíztam egy kicsit benne hogy az ORC után odatólnak valamit.

Amúgy nem véletlen lesz Revelations port, valami azt súgja a 6. részel nem fut elég jól a szekér. Gondolom.
  • Seth
    A védekezésen nem változtattak valamit? Baromi furán van megoldva a , hogy a támadás ellen irányába kell a kart húzni,majd úgy a parry gomb. SZokni kell nagyon
  • Macccy
    Hmm ...
    Nem tudom egyelőre hova tenni ezt a Gears of War Judgement -et. A Gears 1 amolyan kötelező volt, számomra a 2 és 3 mindenben több és jobb volt, de így trilógiaként jó volt. A multiplayer a 3 -ban császár azóta is nekem! De most akkor mégegy rész ugyanebből? Nem sok ez? Legalább lenne merőben más a környezet - a videó ebből a szempontból nekem ígéretes - mint a eddigiek, hogy ne legyen unalmas, én örültem volna ha E-Day előtt kezdődik és a játék közepén megéljük vagy ilyesmi ...

Ha ti többet tudtok erről, nyugodtan javítsatok ki, mert amúgy a Gears 3 (és persze a trilógia) ott van az All Stars listámon!
  • Macccy
    HALO 4 Spartan Ops Episodes 6-10 tegnap óta tölthető, aki még nem tette szerintem érdemes megnéznie!

Az Ep 1-5 sajnáltam, hogy sok pálya, környezet volt a kampányban, multiban amit újrafelhasználtak, ráadásul ismétlődtek is, ez katonai operáció ide vagy oda, eléggé unalmassá tette a végére. Egyelőre annyi pozitívat látok, hogy 5 küldetésből 3 teljesen új környezet, 1 van a kampányból így '6 months later' kicsit másként ... az ötödiket nem tudom még, de a sztori is jól folytatódik.
  • TDC Geronimo
    Ja régi demo nagyon. 60fps párszor azért igencsak megbiccen, de ez betudható annak, hogy régi a demo. Tereptárgyak meg eltűnnek hát... 60 fps a cél, ennyit lehetett kihozni ebből.
  • orichalcos
    Metal Gear Rising demo:

Pro: Metal Gear kaszabolda, Raiden, szét lehet szinte bármit kaszabolni. pörgős, 60fps

Negitívum: Kaszabolás után a tereptárgyak eltűnnek, és van még pár grafikai hiba is.
    Nincs Ray a demoban, a macskát nem lehet szétkaszabolni, mert ninja módjára elugrál.
    A játék egyébként bitre pontosan ugyanaz mint ami a Zone of the Enders HD lemezén van.
  • TDC Geronimo
    Egész jó ez az MGR. Bár sajna demo ugyanaz, amit már láttunk kismilliószor. Irányítást szokni kell, leginkább itt a vagdosásra gondolok blade modeban.
  • Macccy
    De jópofa, nekem bejön tényleg ... Pedig annyira én se vagyok oda ezért a CoD stílusú hajtépős száguldásért, de mivel a zombie témában szerintem már kimerítettek mindent és annyira amúgy se jó a cucc, mint pl. a Left 4 Dead, ezért nem bánom, hogy ilyen Blockbuster Hollywood action flick-et csináltak belőle.

Ezt meg főleg komálom, ha így 3 "párhuzamos" történet fut és egyszerre odaérnek!