XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Tudod ezt nevezik irányításnak minden mást végigjátszásból lehet látni...😊
amit saját kezüleg kell tapasztalni az az irányítás, na azt nem látod a videóban, de arra nem is írtam semmit!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"Csak hogy értsd itt ebbe nem az van hogy 1 kötelezõen vett séma alapján mozog az AI"

Más játékokban sem mindig egyformán viselkednek, de mind1
ez buta döntés volt részükrõl.
Most õszintén te egy sima mellénybe kiállnál egy gépfegyós ellen, aki épp fedezékbõl tüzel vagy mi? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
De játsz azzal amirõl véleményt alkotsz és ne videót nézz!<#kacsint>
Harlekin
Csak hogy értsd itt ebbe nem az van hogy 1 kötelezõen vett séma alapján mozog az AI.Mint a játékok 90 %-ba hanem dönt hogy fedezékbe megy és nem mindig ugyan oda vagy támad feléd.
A játékok nagy többségébe ha beront 1 helyiségbe 5 enemi vagy csak szimplán harcba keveredsz velük akkor azok szisztematikusan a számukra kijelölt helyre elvonulnak fedezékbe esetleg állva maradnak és lõnek feléd,de az biztos,hogy nagyon szigorú mozgás terük van és lehetõségük.1000+1 olyan játék van ahol szinte becsukott szemmel végig mehetsz mert a sapkés biztos hogy a keritést átugorva jön majd elbújik és jobbra kinéz tehát semmi teendõd csak várni hogy jobra kinézzen és lelõd 1000 bõl 1000 szer.Sose fog a kapun bejönni sose fog balra kinézni...Vagy ha nagyon gyorsan szaladsz végig 1 pályán akkor simán van olyan,hogy elvileg te ott se lehetnél annál a bokornál "ídõ" szerint ezért a beszaladó enemi simán begugol melléd hisz neki az a helye és ha a fene fenét eszik akkor is oda jön és néz arra honnan neked érkezni kellene.Itt ha visszatöltesz 1 chakpointot ahol harc van akkor az a "piros felsõs" aki elõtte 1 szék mögé bujt az most átszalad a terem túloldalára és elbújik 1 pulpitus mögé,köv betöltésnél meg értetlenül áll és nemérti mitörténik körülötte.Remélem végre megérted
DarkSector
Jogos mert ha te irányítod a játékot akkor nem ezt látod ...😄
Oks elnézést kérek. 😛

Harlekin
Hagyd rá tudod Õ nem játszik csak videózik!
És sok embernek örömet szerez ezekkel az értelmetlen HSZekel<#nevetes1>
DarkSector
Az hogy 1-2 ember megy elõre szembe veled pár ember meg fedezékbõl lõ?
Nemár, minden 2. játékban van ilyen. 😛

Totti5
nem<#shakehead>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Eddig oké, ez van 500 másik játékban is. 😊

DarkSector
"Amúgy meg nem kiválasztottam hanem youtube-ozgattam és kb beletekertem találomra a játékba"

szoval véletlen akadtam meg rajta, de nektek beraktam idõzitve hogy ne kelljen keresgélni a 7. percet.

Totti5
Hát igen😊 Fifa 11ben már 100Gt kaptam azt hiszem... hiába már az acsik is butulnak😄😄😄😄

Seth
Szóval 50 óráért kapsz 1 G-t ? <#wilting>

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Remélem a taktika ugyan olyan szerephez jut mint az elsõ részben... nem szeretnék darálni benne, bár amilyen NAGY 0a AI volt benne ez a dara lehet élvezetesebb lenne velük😊))))

Muttley
ja és ezt most láttam:

Just do it :)

Muttley
😊)))
FIFA...
gondolhattam volna... 😉

Totti5
Kérlek szépen itt van az az 1G😊))

Muttley
ma már lassan alapkövetelmény
a komolyabbak:

Modern Warfare http://www.youtube.com/watch?v=PgqmJRkrutI
Ghost Recon http://www.youtube.com/watch?v=pSEcsWcnHy4
Far Cry 3 http://www.youtube.com/watch?v=OfgmP5nH2No
Sniper 2 http://www.youtube.com/watch?v=7Cf80J3oV1I
Metro Last Light http://www.youtube.com/watch?v=mON5WmA5REk

GR és MLL komoly mozifilm alap is

Totti5
Pont itt tartok és most öltek le... ezeken testpáncél van. Egy részük fedezékbe vonul, de a többiek nyomulnak elõre, s az egyik oldalról betámadva szarrá lõtt, miközben balra koncentráltam.

Harlekin
Loál ha nem kiválasztottad akkor miért állítottad a 7 percre ahol a te általad vélt AI hiánya fellelhetõ.Tehát akkor ez mind csak a véletlen mûve,még úgy is hogy fel is hívtad rá a figyelmünket!?<#nevetes1>
Gondolkodj!Ja csak 1 szar golyoálló mellény teljes mértékbe igazad van az semmit nem ér sisak nélkül.<#nevetes1>
DarkSector
Persze csak és kizárólag a youtube-os tagnak sikerült egy ilyen bugot találnia, és pont felvétel alatt...na hagyjuk már. 😛

TaRka0107
Nem is egyszeri, mert nekem ilyen nem volt.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Nemcsoda hiszen kinect játék. nem normál irányítással, kicsit kötöttebb játékmenettel ezt szebb graffal meg lehet oldani, mint a verekedõs játék anno ps2-re Bouncer vagy a Heavy Rain.

DarkSector
Lehet egyszeri, de van benne. 😊

TaRka0107
Bár én nem néztem meg a videót. Csak amit írt arról írtam, hogy nekem még ilyen nem volt.

Seth
Nálam sem. Megszenvedtem ennél a résznél rendesen

PSN ID.: Beegabor

TaRka0107
Ilyen nekem még nem volt. Szóval egyszeri bug szerintem.

Totti5
Kipróbáltam a demót.

Tetszik. Grafika meglepõen jól néz ki. Hangulatos. Ami a lényege hogy kinect és a kontroller együttes használata "kötelezõ".

Kontrollerel irányítod a robotot és lõsz, a mûszereket pedig kinectel. Meg kell szokni hogy kova nyúljon az ember, mert az elején lesz bénázás hogy az önmegsemmisítõt húzom meg más helyett😊 de mûködik a dolog, jól reagál mindenre. Ha az ujjakat is tudna a Kinect figyelni akkor brutál lenne és nagyon pontos.

Alapból ülve lehet játszani, mint bármi mást, viszont ha felállsz akkor ki lehet nézni a mecsbõl, ami szintén jópofa dolog, bár harc közben nagyon nem érdemes, mert kaptam a fejest egybõl😊

Kevés ötletes kinect játék van ahol az eszközt új dolgokra használhatjuk és kombinálhatjuk a kontrollerrel és a hagyományos irányítással ( attól eltekintve hogy Mass Effect, Skyrim hangfelismerés vagy a Ghost Reacon funkciói is jól mûködnek ). Ez olyan, és jól mûködik.

zaki
Grat, nekem õszre meglesz a 100k 😄

DarkSector
Elsõnek a Binary-t fejezem be...ha megengeditek. 😄

grebber
Mennyé azt sniperezzél már kicsit!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
"1 inges ember bentvan 1 rendõrõrsön golyóálló mellénybe felszerelt 100 rendõr között."

A golyóálló mellény csak a hasukat védi....😊
Más magyarázat: 😊
Ha az lenne amit mondasz, akkor a bal oldalt lévõ csávó nem futna be elsõ bejövetelekor a pult mögé, hanem kint állna egyhelyben mint a többiek.

Még sisakkal a fejükön megérteném a logikai levezetést.😊

*****Amúgy meg nem kiválasztottam hanem youtube-ozgattam és kb beletekertem találomra a játékba néztem elõtte olyan részeket ahol házban mászkált és egy ajtóbejáratból lõtt, de akkor sem voltak fedezékbe vagy nem helyezkedtek, hanem mindig mielõtt meghalnak egyhelyben áll mindegyik. csak itt nagyon durván látsziik hogy lassan 2 tárat belelõ a kopasz az ellenség fejébe (jobboldali ellenfél például) és az nemhogy legugolna az asztal mögött állva inkább lõ tovább. 😊

DarkSector
Nem én a Metro Last Night játékról beszélek.
Mert levetítenek egy fimet attóla a játékot még elbaszhatják.

Egy játéknak ha csak jó története van attól még nem lesz kötelezõ vétel, és fordítva sem, ha csak jó a gameplay akkor sem biztos hogy kv....

Harlekin
Te bazz kiválasztottál 1 olyan részt ahol ennek kell történnie.
1 inges ember bentvan 1 rendõrõrsön golyóálló mellénybe felszerelt 100 rendõr között.Szerinted ha te polóba besétálnál a TEK-hez 1 száll pisztolyal ott azt tapasztalnád,hogy az asztalok mögé bujkálnak a TEKesek?
Nem attól AI valami,hogy bujkál hanem attól hogy a valóságszerûséget követi.
Harlekin
De igen!

"Lesz mozifilm belõle?" Ez kérdés akár hogy csavarod!!!
"Lesz mozifilm belõle?<#nevetes1>" poén
"azta csak nem 1 mozifilm lesz belõle?<#nevetes1>"na ez is poén
DarkSector
Mindegy nem egyrõl beszélünk most. 😊

Renjike
esetleg valakit érdekel UKból származó bontatlan Gears 3? 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Amúgy érdekességképpen a mp3 ai-ról régebben írtak, hogy mennyire durva, hát most pont beleakadtam az egyik vidibe, és mondom megnézem milyen helyszínek vannak a játékban, és mindjárt felfigyeltem a nagyszerû intelligens ellenfelekre:

Beállítottam 7 percre a vidit, lehet gyönyörködni benne az emberek egyhelyben állnak, nem is óhajtanak fedezékbe menni csak rambo stílust nyomnak...ehhez kell ai valóban...😄

Harlekin
Aki játszott a 2033-al és nem csak végigszaladt az mind így vélekedik ez a trailer alapján.Ezért nem is értem minek kellene kiderülni,hisz 1 folytatásról beszélünk.Nem 1 teljesen új koncepciós játékról.Ahol azzal kell a jónépet megfogni,hogy tech videók értelmetlen tömkelegét zúditják ránk.A metro játéknak a HANGULAT ami ûber és ez a trailer nagyon adja.

PL Gamestar

"Élõszereplõs kedvcsinálóval jelentkezik a Metro: Last Light, amely passzol a játék stílusához és elviselhetetlenné teszi a távoli megjelenést.
A THQ sajnálatos, de szükséges csúsztatása sokunk kedvét elvette egy idõre a Metro névtõl, de bizodalmunk szépen lassan kezd új alakot ölteni és betekintést nyerve a stúdió által kiadott élõszereplõs kedvcsinálóba, újra várni fogjuk azt a bizonyos 2013-as messzinek tûnõ dátumot."

Gamekapocs

"A Metro: Last Light élõszereplõs elõzetese több szempontból is érdekes. Egyfelõl sem a könyvek, sem a játék alapján nem készült még film valódi színészekkel, így gyakorlatilag elõször láthatjuk megelevenedni Glukhovsky világát, másfelõl az anyag némileg más aspektusból ragadja meg a Metro történetét, elsõsorban azokból az idõkbõl mutat jeleneteket, mikor megkezdõdött a nukleáris háború, az emberek pedig fejvesztve voltak kénytelenek a metróalagutakba menekülni. A többit már ismerjük, de azért feltûnik egy sztalker is a hangulat megalapozásához..."

Ennyi!<#kacsint>
DarkSector
Poénkodás, mert írta hogy egy kötelezõ vételes játék, és nézve a videót nekem nem derült ki a játékkal kapcsolatban semmi eddig. 😊

Harlekin
És ez benne van 1 multi pályába is rapszodikusan jön van 1 darabig majd elmegy.Kötelezõ arra a pályára a thermal scoop,plusz a sensor vagy a dron,mert különben 5 métert látsz.<#nevetes1>
Nem olyan sok az 5 év alatt ismerõseim között van 230000-250000 G feletti.<#kacsint>
Harlekin
Ezt mibõl gondolod??????
Abból,hogy kiadtak egy élõszereplõs trailert?!
A Metro 2033-ból se készült film és ugye ennek a folytatása, a Metro: Last Light!!!<#kacsint>
Harlekin
Van olyan gyors nem azzal van a baj.Hanem pont a tökéletes emulálással azaz megmaradt a gyorsulás és ugye különbözõ sebességen mozog a controller az X és az Y tengejen.Elvileg az új már ezeket szûri.
DarkSector
Lesz mozifilm belõle?

Muttley
2013 egyik 1st day buy

Muttley
ja, igen. a homokvihart kifelejtettem. nagyon adja a feelinget
grat az 50.000 G-hez. most az meséld el, hogyan jött össze 50031-bõl az az 1? 😊)
(achievement: switch master - play a game pleeeeease at once regardless the quality 😊)

most nézem, Harlinak 119.475 <#wow1>
B+ <#nevetes1>

DarkSector
Szerintem elég gyors....nézd meg youtube-on...vagy max ha gagyi átalakitót veszel akkor lehet.

davidka003
De csak a kontrollert emulálja, nem olyan gyors mint a PC-n az egér.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107
Miért lenne gagyi? Azt az egeret ami van a gépedhez, hozzá tudod kötni.

Harlekin
Ha rossz lenne szerinted azzal játszanék!?Nekem bejön mivel jobban megy mint controllerel,de csak fps-t játszom ezzel minden mást a controllerel.Most a GR-t is ezzel játszom,de itt valahogy nem jön ki az elõnye.De már rájöttem,hogy miért.Mivel itt futás közbe nem tudsz nézelõdni.
DarkSector
Hát igen ide a tesco gazdaságos egér-bill nem megy. 😊