XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Darkness-nek egyedi stílusa van megosztja az embereket.

Valamint egy idõ után melyik játékba ne lenne unalmas a sok harc, persze egy idõ utána azzá válhat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Dögöljek meg de nekem nem tetszik a Darkness. FUU nagyon rossz.
Lost Odyssey-n gondolkodok még, hogy meg merjem-e venni. Körökre osztott és ilyen körökre osztott játékból csak a King's Bounty-t próbáltam ami tudom, hogy más de körökre osztott, az mondjuk tetszett. Nem lesz unalmas a sok sok harc?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

0Diaz0
<#eljen>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Totti5
Max Payne 3 letolva elsõ körben.

Új király született. A legjobb akciójáték/lövölde ami létezik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
JUT ESZEMBE, HA NEM IS "JOBB A PC ÉS PS3 AZ XBOXTÓL" TÉMÁVAL DE ELTEKERTÜK AZT A SOK NAGY KÉPET , SZÓVAL MISSION COMPLETED.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ezzel a párosítással hullanak az elite-k. 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

0Diaz0
Oké! Köszönöm ! <#worship>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

DarkSector
Amíg nem vagy live-ról bannolva azt csinálsz amit akarsz.

0Diaz0
Egy kérdésem lenne,srácok!

Ha flashelve van a gép, akkor lehet rá venni krediteket?
És ha lehet,akkor letudom szedni a DLC-ket? Pl. Forza 4-hez a Porsche pack-ot?
Avagy meglehet valahogy úgy csinálni hogy valahonnan netrõl leszedem az adott dlc-t ,felrakom boxra és mûködik?<#vigyor0>

orichalcos
Hm, plasma használatot kipróbálom, eddig próbáltam DMR-magnum kombóval menni...

A weboldalnál meg nézzétek meg az árat. Az elõrendelés van ingyen, a teljes ár az ami alatta van. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Megpróbáltam megvenni, de nem engedi!!! 😊

DarkSector
Te figy nem az hogy ha rányomsz a 0 font-ra akkor késõbb az alsó árat levonják a karidról??????

Vágom, de még egyszer nem venném meg 😊

De ezt mondom, egy maxra töltött plasma pistol lövés, és a zealot-nak is lent van a pajzsa, onnan már csak 1-2 hs a dmr-bõl, és fekszik.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Naja minden sérülés látszik. Eufória miatt minden találtnál valósan hatnak az erõk a testre. Elhalálozások így nem szkripteltek vagy ragdoll, hanem reális a fizikának megfelelõ ezért külön poén a lábát vagy a faszát lõni😊. Aztán Max papán is valóságnak megfelelõen hat a golyó. Fej, szív instant halál akármennyi életed van.

orichalcos
Próbálok headshotra menni. De van egy két Elite(Zealot pl: ) akinek dmr-el sem elég 10 headshot sem.

Ha közel jutok enemyhez akkor meg bedarálnak mint állat. Mindegy haladok, 5. küldetésnél vagyok, próbálok kevésszer halni. D:

Segítséget köszi, fülesem még nincs, co-op meg majd csak ezután jön, elõbb ezt akarom letolni.

Amúgy meg ha érdekel Reach kód iceakos-nál 2500ért van már.

TaRka0107
Hozzá teszem, tudom hogy te nem szarozod le, csak nem érted ezt a nagy fellendülést a játék körül. Ha kipróbálod, majd te is áradozni fogsz róla.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Egyébként még ami megfogott, hogy tényleg amikor lövöd a csávót, minden golyó nyomot mutat a testébe, fõleg amikor belassítja, és te még jobban belassíthatod ha nyomod az A betût folyamatosan és még közben nyomod az RT-t hogy lõjed és mindent mutat, minden egyes golyót ahogy becsapódik. Ha a fejét lövöd UZI-val akkor utána nem túl sok minden fog maradni a fejébõl.
Lehet érezni, hogy ha meglõsz valakit, akkor annak súlya van. Elvetõdik rendesen, vagy UZI-val lövöd vagy autómata fegyverrel, akkor rángatja a testét a sok golyó miatt.
Egy szónak is 100 a vége.
Próbáld ki és te is itt fog áradozni róla

DarkSector
Nekem még nem írtatok ilyen példát, de nembaj nem várom el csak akkor lenne mit elhinnem. 😊

Wanted a lövöldözés élvezetérõl szólt nekem tetszett a játék.
Neem a Max Payne is errõl szól.

TaRka0107
Írtam, pont abba a hsz-be amire válaszoltál. 1-et tudok mondani. Az AI kurva jó. De ezt mondhatom én😄D Amúgy sok mindent nem tudok írni TPS-rõl, mert szinte ezzel játszottam csak, meg a gagyi Wanted-el. Wantedet is át tudtam vinni, pedig nagyon leszarozták, valamiért elkapott a hangulata.

DarkSector
Privibe írj 1-2 példát majd. THX-

DarkSector
Persze még szerintem ki is szállítanák mi? 😛

TaRka0107
Hát a kurva jó AI lehet csak ebben van, vagyis ilyennel még nem találkoztam.

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem 1 személyre értem hogy isteníted te, akinek nem inge ne vegye.
Csak hogy hiperszuper seholmáshol nem látott dolgok vannak, nane!
Legalább 1 példát mondana valaki amit más játékban nem látni. 😊

Használd okosan a fegyvereket. Pl. az elite-ket 2 max 3 lövésbõl le lehet szedni, ha az elsõ lövés egy maxra töltött plasma pistol, utána meg 1 headshot dmr-bõl 😊 Ha gondolod, vegyél fel boxra, szívesen segítek (igaz, most csak szóban tudok, a játék kölcsönben van😊).

0Diaz0
WTF?!<#wow1>

Rowlend
orichalcos
Halo Reach-et akik legendary-n egyedül végigtolták:

Tudtok ajánlani valami tippet, vagy trükköt hogy könnyebben haladhassak a pályákkal? Van hogy egy pályarész 2-3 óra alatt tudok csak megcsinálni, addig meg rengetegszer halok. Tudom ezen a nehézségen inkább messzirõl kellene lõdözni, de nem mindig jön össze.

TaRka0107
Azért én annyira nem istenítem. Csak figy. Én például sok játékot ki sem tudok játszani, mert megunom, például olyanokat amiket ti istenítetek meg mások is. Az meg hogy másodjára is neki kezdjek az kész csoda. Max Payne 3-hoz most kezdtem hozzá másodjára már 9. chapternél vagyok, de lehet hardon megint ki fogom tolni.

TaRka0107
Nem értjük félre.

DarkSector
"Ezek után a Max Payne 3 a maga természetességével, realizmusával, bugmentességével ( lehet van benne, de én nem találkoztam még vele ) kitûnik az átlagból"

Oks elhiszem neked, de amit kérdeztem példát arra is mondtátok hogy nem bug, oké nem bug (én sem feltételeztem hogy bug lenne) de nem is reális viselkedés.
Szóval <#nevetes1>

Asszem kritikusnak kellett volna lennem inkább szobafestõ helyett.

Totti5
Elég sok TPSel játszok hogy lássam az eltéréseket, de az FPSeket is ide vehetjük.

Nézzünk pár friss AAA címet.

Uncharted 3 - most azon lépjünk túl, hogy 50* többet kell benne hentelni mint a MP3ban, de az AI ott is korrekt volt hozza az átlagot, de semmi kiemelkedõ ráadásul akadtak hibák benne bõven.

Gears of War 3 - hasonló mint az Uncharted, sok hibával, buggal, értelmetlenséggel

Mass Effect 3 - ennek az AIja elég primkó alapjaiban, de maga a játék sem a TPSek csúcsa így elmegy kategória...

Sniper Elite v2 - ebben nincs AI

Ezek után a Max Payne 3 a maga természetességével, realizmusával, bugmentességével ( lehet van benne, de én nem találkoztam még vele ) kitûnik az átlagból. Minden amit elvár az ember a gépi ellenfelektõl az ebben megvan, de nem csak megvan, hanem jól adja elõ, jól mûködik így rám mint játékosra nem mûnek, nem sutának, nem mesterségesnek hat.

Ettõl más a Max Payne 3 mint a többi. Emberek/élõlények ellen harcolok, nem pedig odatett esetlen bábuk ellen.

DarkSector
Mert ha nem tudnának vitázni akkor nem is õk lennének, ez így megy, a vérünkben van.

De megértem õket, elbódultak a játéktól és elfogultak lettek védik foggal körömmel, csak ezt nem értik meg hogy nem bántom én a játékot, csak ettõl a sok magömléstõl tudok néha hányni...mikor túl van misztifikálva valami.

De legyen ez az én gondom. 😊

0Diaz0
Olvasva a hszeket, jogos amit mondasz <#eljen>

Seth
Miért van az, hogy mindig a Te hozzászólásaidat érti félre mindenki, és azután még ki is forgatjuk a szavaid ?? Nem értem 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Nem.

Elsõnek kellene olvasni amit írok, és érteni mit írok.
Ezt én soha nem mondtam higy hazudtok meg hogy szar az ai.
Inkább ejtsük a dolgot mert egyikõtök sem érti a lényeget.

Félreértelmezitek amit írok. 😛

DarkSector
Mind1...😊

davidka003
A hangulat a lényeg, én az MW2/MW3-at 6-szor-6-szor kivittem. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Szerinted hazudunk hogy tényleg jó az AI? Sokan mondják hogy jóra sikerült, mért nem tudod elviselni? Másodjára viszem a játékot, mert egyszerûen nem lehet megunni, pedig a TPS játékokat nem is szeretem annyira, de tényleg gondolkozik az ellenfél, nem csak egy helyben van, van hogy én is csak lesek, hogy már megkerült és oldalba lõnek. Nagyon jó, hogy legalább van ereje a lövéseknek is, nem olyan mint cod-ban.

Nem matchmakingben kell letolni,simán a firefight módot válaszd ki,ott
azt állítasz be amit akarsz,vagy töltsed le ezt pl.:1 000 000 POINTS IN
10 ,Author😛ielod
Harlekin
Belemagyarázunk????

Bazze mi legalább úgy alkotunk véleményt és többen érted többen,hogy játszottunk és mindenkinek homlok egyenest más a véleménye mint neked.Te meg egyedül gyõzködsz minket,hogy az nem úgy van ÉS MÉG NEM IS JÁTSZOTTÁL VELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor mirõl is beszélünk????????????????????
orichalcos
Halo Reach challenge:

2millió pont firefight módban. Vazz ezek hülyék??

DarkSector
Binary Domain-ban az agyam eldobom hogy ez az irányítás meg élesztõsdi mennyire szar hatással van a játszhatóságra, meg hogy a rezgéseknél megtorpan ha futok éppen...

Illetve mikor odafut a fedezékhez, az A gomb miatt nehéz megszokni hogy mindjárt fedezékbe is huzza magát én meg mindig megszokásból megint nyomok A-t mire átugrik az akadályon...:S

DarkSector
Hidd el ezeket belemagyarázzátok, ilyeneket bármibe bele lehetne beszélni, sok hasonló játék van, ebbe biztos vagyok, csak most épp tetszik nektek a Max Payne és azért próbáljátok többnek képzelni mint ami....😄

1 biztos ott a videó, vannak benne balfasz dolgok szóval azt nekem már senki ne mondja hogy NINCSENEK AI bugok mikor ott a szobában 3 ember áll egyhelybe lövöldözve. 😊

Amúgy majd játszok vele. De gondolom az AI nem úgy van hogy kópiánként más nem? 😄

Totti5
Pl volt egy szoba ahol a pult mögé bebújt egy enemy... löttem majd fedezék és töltés. Kinézek erre balról jön valaki és azzal foglalkoztam, majd amikor megöltem foglalkoztam a jobb oldalival... odaosonok és semmi. A bal oldali volt az aki az elején ott bújt, csak úgy gondolta hogy más taktikát választ én meg azt hittem 2 enemy van a helységben, de csak egy volt.

Ez a szép ebben. Ilyet nem igen látsz más játékokban. És nincsenek benne ordító bugok, AI szkript zavarok, balfaszságok. Az egész tûzharc gördülékeny, végig az az érzésed hogy az AI összedolgozik, kihasználja a terepet és direkt nem ott támad be ahol te darálsz, hanem ha van lehetõség akkor megpróbál másik oldalról.

Játsz vele és meglátod😊

Ja nem, mindenkinek van egy véleménye. Csak egy idõ után már uncsi 😊

DarkSector
Jah bocs.
Azt hittem hogy arra irtad hogy megszégyenitettem a játékot. 😊

Akkor nem szapultad, csak 6 oldal óta ez a téma 😄

DarkSector
Biztos rosszul olvastad a kommenteket, nem szapulta dark hanem az istenítést, meg hogy ilyen ai-t még nem látott a világ kijelentésektõl fetrenget, és próbáltam feltérképezni hogy nehogy valaki idõ elõtt elájuljon már ettõl a játéktól egy jó játék de nem korszakalkotó.

a szapulás az más, azt itt nem alkalmaztam...

zaki
cod wawban ha elérted a 10. prestige szintet kaptál 0g-t 😄

Pontosan. Pàr napja voltam bent itt utoljàra, akkor is a max payne ai-jàt szapulta, és mèg most is ugyanott tart. Le lehetne màr zàrni 😄