XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Multiba elvérzik az ember ha nem épen a pálya adottságainak megfelelõen szereli fel a fegyót.Tehát ott sokat kell szerelni.
Más
Nem tudom eldönteni melyik kasztot vigyem 50 es szintig!?
Baszott nehéz dönteni,mert mind valamibe nagyon jó.
Tegnapi napom erre ment,hogy agyaltam meg teszteltem ,hogy mi legyen.Most mind1ik 20-22 es szintû.
Scout azért nagyon jó mert befexem 1 bokorba vagy csak szimpla fedezékbe és "végig láthatatlan" maradok.Ellenben sniper vagy smg amit vihetek sniper lassú de erõs smg gyenge.Enginer jó a hack cucc amit magával vihet fele idõ alatt csinálod a pontokat kioldhatod az enemi cuccait.Fegyvere is fasza smg elmegy mert kicsit erösebb mint a scout a shotirol nem is beszélve így hogy megvan a "sárkány lehelete" lõszer na az visz mindent.
Rifleman fegyverek pusztitóak,med kittel az újraéledés nagyon jó,emp launcher szerelhetõ a fegyóra,és erõsebbnek tûnik a többi kaszthoz képest....
Szinte minden gamába Rifleman vagyok,de itt nem tudom egyöntetûen rá mondani,hogy ez kell,mert annyira jó a többi is.<#conf><#conf>
Hali! Takarítok a játékok között, remélem ez a kis hirdetés még elfér itt Totti 😊

Eladóak az alábbi játékok, mind hibátlan, karcmentes állapotban. Posta mindegyik esetén benne van az árban.
Forza Motorsport 4 CE (minden tartozékával, kódok már nincsenek meg): 8000 Ft
Portal 2: 5000 Ft
Skyrim: 6500 Ft
AC: Brotherhood: 4500 Ft
Red Dead Redemption (térkép egyszer volt kihajtva, nem szakadt): 4500 Ft
Fallout New Vegas: 2500 Ft

Személyesen Pécsett is átvehetõek, kivéve a Brotherhood, ami BP-n van.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

kakaoskalacs
Prototype 1-el jatszottam csak , 2 jobb?

Utannaneztem és szinte az õsszes szuperhõsös játék vérgagyi
kivéve a batman arkham City-t.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Totti5
Prototype 2

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TaRka0107
Spiderman 3

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kakaoskalacs

Van még vlami normális szuperhõsös játék amiben lehet szabadon menni vagy repulni? 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Muttley
amit mindenképp?

- FPS: MW 1-2-3
- HC FPS: OF Dragon Rising és Red River
- TPS: GR: Future Soldier, GoW2, Dead Space 1, Ninja Gaiden 2
- Autós: Forza 4, NFS HP 2010
- Csihi-puhi: Mortal 2011
- Repcsis: Ace Combat 7, Apache: Air assault
- Freestyle: Skate 3
- Unique: Metro 2003

Just do it :)

DarkSector
Én mondom neked akkor rosszul tûnik. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
van egy komplett oldal,
amikor nagyon úgy tûnik 😉

az én voksom EZ alapján
30% Ninja Gaiden, 70% Vanquish

DarkSector
Nekem miért nem? Ne informálódj félre. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
szimplán nem a te játékod
mint ahogy Darknak sem a MP3 😊

Seth
Én meg még csak ki sem próbáltam a fegyver összeszerelést. Bõven jó volt a default cucc

PSN ID.: Beegabor

grebber
A játékban kb talán az az egyedüli normális dolog.De semmi nem vitt rá akkor sem hogy használjam.Csak egyszer hangtompító felszerelés végett!

Next PC upgrade: 2022

Harlekin
Na kipróbáltam volna a GR kinectel,de csak próbáltam volna!!!
Mivel semmit,de semmit nem lehet kinectel csinálni csak a fegyver kovács részét.Jópofa meg minden,de az hogy azt a nyomorult 7 kézmozdulatot ami van benne.Azt 1 baszot nagy támaszpont kibebaszottnagy hangárjába tükörfényes padlózattal mindenféle katonai cuccal"heli,repcsi mi szar nem" felszerelve 1 fapofa fekete pólós csávó mutatja végig az kicsit vicc.
grebber
Nem!Mindent kikapcsoltam egyedül az a "halál kamera" vagy mi a szar a neve volt bent.

Lehetett volna 9 óra is de a legvégén elkurtam vagy 35 percet meg a temetõbe mire rájöttem mit akar 😄

Nem keresgéltem a szarokat nem láttam értelmét!PC-s az gyorsabb lesz az biztos!

Totti5
MP3 10 óra??? aimmal nyomtad?

grebber
Nos megtaláltam a papírt amire írtam (igen írtam ) hogy mennyi a Ghost Recon végigjátszása.

Azt mondtam nem mértem és érzésre rövidebb volt mint a Max Payne 3 (10,5 óra volt nekem normálon elsõre) De csak azért mondtam mert a papír elkeveredett de most összeadtam az idõket és 10,5 óra +- pár perc volt az is.

Köszönöm szépen a válaszokat.
Seth
Kell

Renjike
ha az elõzõ kettõvel nem játszottál akkor azokat ha játszottál akkor Brotherhood és utána a Revelations külömben nem sokat fogsz érteni belõle , de ha csak játszani akarsz mert jó akkor is a BH jobb lett 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Pont ebben a sorrendben.

SZiasztok!

Assassin's Creed vásárlás elõtt állok a Zavvi-ról.Csak azt nem tudom, hogy a Brotherhood-ot vagy a Revalations-t.Melyiket ajánljátok?köszi
orichalcos
Srácok Mortal Kombat 9-nél most akkor kell onlin pass online multihoz vagy sem?

Valaki azt mondja már nem kell, de a srác akitõl venném az meg azt mondja hogy kell...

(ok tudom lehet venni 800ms pontért, de feleslegesen akkor nem költenék)

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
Minden céget üzletemberek irányítanak. Ha hozza a pénzt akkor öröm van ha viszi akkor nincs öröm. Nekik az a lényeg hogy nyereség legyen, semmi más.

Harlekin
A vezetés pont leszarja ezt!<#kacsint>
"Bréking: a HALO-s UNSC létezik - nemrég mutatták a BBC-n, tehát igaz."

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

0Diaz0
szerintem pedig de.. de mindegy.. nemtudom az okát.. kell.. távolra homályosan látok ( 5m+ )

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

TaRka0107
Ez igaz. Én például örököltem, azért vagyok szemüveges, és már akkor az voltam amikor még sz.gépünk sem volt. Rühellem is azóta, de már szerencsére kontaktlencsém van.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

a szemüveged nem ettõl van, én kb 10 éve gépezek és olyan a szemem, mint a sasé. Akkor megmondom a haveroknak, h hanyas busz jön, mikor Õk még a buszt sem látják 😄
na jó ebben volt némi költõi túlzás, de érted a lényeget.
A kérdésemre nem tud vki válaszolni?
0Diaz0
Mondjuk,így a cikket beleolvasva.. teljesen jogosnak találom, mert 4éves korom óta ülök gép elõtt ( sajnos ) de elsõnek tudtam folyékonyan olvasni az óvodában.. viszont ittvagyok 16, és szemüveges vagyok majdnem 1 éve.. tehát bennevan a jó és a rossz oldala is nálam... <#wilting>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Okés, majd akkor szóljatok! 😊

0Diaz0
Most olvasom, de amúgy igazat írnak! Aki Codozik ( ezt a részét tudom igazolni,személyesen egyenlõre 😄 ) az tényleg sokkal jobban tud figyelni a részletekre,mert ottis sokszor kell figyelni 1-1részletre,és ez "beleivódott" már az emberbe.. <#vigyor0>

DarkSector
Egy felmérésbõl ollóztam ki:

"Halo és Call of Duty játékosok 30-50%-al jobban képesek felismerni részleteket egy nagy összevisszaságban és jobban képesek az eseményeket irányítani. "

😄

Teljes cikk.

Sziasztok! Bocs, ha rossz fórumba írok, segítség kellene az alábbiban:
Vettem egy Game Talk Pro 2-es headsetet, aminek nem akar mûködni a mikrofonja. Illetve az mûködik, mert hallom a fülhallgatón át a hangom, de mások nem hallanak és az ikon sem jelenik meg a nevem mellett. Elolvastam a manualt, mindent többször végigcsináltam, szinkronizálva van, a hangok faszán jönnek is rajta, csak az én hangom nem jut el másokhoz. Próbáltam már minden gombot nyomogatni rajta, hangerõt szabályozni stb... Eddig semmi nem hozott eredményt 😞 Ötlet? 😊
DarkSector
Jó de én várnék vele, most azonnal nincs rá pénzem...lesz még zavvi-n akció 😊

Waczkor
Tegnap nem voltam egész nap gépközelben,gondoltam megnézem mi történt a topicban,de szokás szerint felesleges volt mélyebben belenéznem😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Seth
Isten hozott tegnap !

Waczkor
Elvileg leszek este szal tolhatjuk tovább a coopot.

Waczkor
Jah értem,könnyû fokozaton tolja,mintha célzásrásegítés is lenne belefut egy bugba és ez alapján megmondod mennyire jó vagy nem jó az ai az egész játékban.3x toltam végig ez a pályát,normalon,hardon és old schoolon,itt egyszer sem tapasztaltam hogy nem mozognának,végig egyik oldalon fedezékbõl lõttek amíg a társaik elõrenyomultak,de biztos az én verzióm a hibás.Meg persze elfogult vagyok.

Ismét egy mély hangvételû,abszolút nem elfogult,nem flémet keltõ hozzászólást láttunk.

Nem is értem miért érti mindenki félre a hozzászólásaid többségét.Pedig mindig egyértelmûen fogalmazol és még véletlenül sincs semmi hátsó szándékod lejáratni a játékot itt és a saját topicjában<#eljen>

szega96
Hát kevesebbet nem kapsz 😄 Újonnan 9000

orichalcos
Semmi hátrány nincs belõle ha használtan veszi ember. 😊 Szerintem.

DarkSector
Érdemes használtan venni?

szega96
Játékaimon van egy promós DMC HD 4000FT

0Diaz0
Bár privátban kértem a pár játékot,vagy listát, de ígyis jó!
Köszi! <#worship>

DarkSector
Vagyis ebbõl arra akartam kitérni hogy nem baj ha csinálnak egy elágazást, mint a fa törzse és az utána lévõ ágak is elágaznak egymásból nyílva...ettõl még itt is nyílhat virág, és lehet sikeres a Raiden stílus.

DarkSector
Ez a helyes megoldás, illetve a Tomb Raider után amikor lett a Lara Croft GoL.

Viszont a Resident Evil-nél szartak az egészre, csak egy alcím oszt ennyi.
Holott nincs köszönöviszonyban az alapjátékok minõségével.

***DMC annó RE4-nem indult (Vagyis a következõ RE-nek). Csak túlságossan eltértek a tárgytól ebbõl lett a DMC.***

orichalcos
Persze jó lesz ez is, de a régi verzióban nem véletlenül volt ott a Solid a nevében. Ez már kicsit más lesz. Jó játék, csak más. 😊 Alig várom már.

DarkSector
Hát nekem ez is tetszik, mert a régi játékmenet már elégé nekem uncsi lenne, ez a szabadabb mozgás inkább.
Persze ne legyen túl együgyü se.

Amúgy HD kollekcióban én most Silent Hill és DMC-ket keresek elõször...

Seth

orichalcos
Fú ezt mennyire várom. MOndjuk az eredeti koncepció jobban tetszett de ez is jó lesz.

Meg is veszem asszem a HD kollekciót boxra. Csak kár hogy az elsõ meg a 4. rész csak a konkurenciánál van csak. 😞