XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más
Nem tudom eldönteni melyik kasztot vigyem 50 es szintig!?
Baszott nehéz dönteni,mert mind valamibe nagyon jó.
Tegnapi napom erre ment,hogy agyaltam meg teszteltem ,hogy mi legyen.Most mind1ik 20-22 es szintû.
Scout azért nagyon jó mert befexem 1 bokorba vagy csak szimpla fedezékbe és "végig láthatatlan" maradok.Ellenben sniper vagy smg amit vihetek sniper lassú de erõs smg gyenge.Enginer jó a hack cucc amit magával vihet fele idõ alatt csinálod a pontokat kioldhatod az enemi cuccait.Fegyvere is fasza smg elmegy mert kicsit erösebb mint a scout a shotirol nem is beszélve így hogy megvan a "sárkány lehelete" lõszer na az visz mindent.
Rifleman fegyverek pusztitóak,med kittel az újraéledés nagyon jó,emp launcher szerelhetõ a fegyóra,és erõsebbnek tûnik a többi kaszthoz képest....
Szinte minden gamába Rifleman vagyok,de itt nem tudom egyöntetûen rá mondani,hogy ez kell,mert annyira jó a többi is.<#conf>#conf><#conf>#conf>
Eladóak az alábbi játékok, mind hibátlan, karcmentes állapotban. Posta mindegyik esetén benne van az árban.
Forza Motorsport 4 CE (minden tartozékával, kódok már nincsenek meg): 8000 Ft
Portal 2: 5000 Ft
Skyrim: 6500 Ft
AC: Brotherhood: 4500 Ft
Red Dead Redemption (térkép egyszer volt kihajtva, nem szakadt): 4500 Ft
Fallout New Vegas: 2500 Ft
Személyesen Pécsett is átvehetõek, kivéve a Brotherhood, ami BP-n van.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Utannaneztem és szinte az õsszes szuperhõsös játék vérgagyi
kivéve a batman arkham City-t.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Van még vlami normális szuperhõsös játék amiben lehet szabadon menni vagy repulni? 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
- FPS: MW 1-2-3
- HC FPS: OF Dragon Rising és Red River
- TPS: GR: Future Soldier, GoW2, Dead Space 1, Ninja Gaiden 2
- Autós: Forza 4, NFS HP 2010
- Csihi-puhi: Mortal 2011
- Repcsis: Ace Combat 7, Apache: Air assault
- Freestyle: Skate 3
- Unique: Metro 2003
Just do it :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amikor nagyon úgy tûnik 😉
az én voksom EZ alapján
30% Ninja Gaiden, 70% Vanquish
Just do it :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
Next PC upgrade: 2022
Mivel semmit,de semmit nem lehet kinectel csinálni csak a fegyver kovács részét.Jópofa meg minden,de az hogy azt a nyomorult 7 kézmozdulatot ami van benne.Azt 1 baszot nagy támaszpont kibebaszottnagy hangárjába tükörfényes padlózattal mindenféle katonai cuccal"heli,repcsi mi szar nem" felszerelve 1 fapofa fekete pólós csávó mutatja végig az kicsit vicc.
Lehetett volna 9 óra is de a legvégén elkurtam vagy 35 percet meg a temetõbe mire rájöttem mit akar 😄
Nem keresgéltem a szarokat nem láttam értelmét!PC-s az gyorsabb lesz az biztos!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt mondtam nem mértem és érzésre rövidebb volt mint a Max Payne 3 (10,5 óra volt nekem normálon elsõre) De csak azért mondtam mert a papír elkeveredett de most összeadtam az idõket és 10,5 óra +- pár perc volt az is.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Assassin's Creed vásárlás elõtt állok a Zavvi-ról.Csak azt nem tudom, hogy a Brotherhood-ot vagy a Revalations-t.Melyiket ajánljátok?köszi
Valaki azt mondja már nem kell, de a srác akitõl venném az meg azt mondja hogy kell...
(ok tudom lehet venni 800ms pontért, de feleslegesen akkor nem költenék)
My streams: https://beam.pro/oriic
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
na jó ebben volt némi költõi túlzás, de érted a lényeget.
A kérdésemre nem tud vki válaszolni?
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
"Halo és Call of Duty játékosok 30-50%-al jobban képesek felismerni részleteket egy nagy összevisszaságban és jobban képesek az eseményeket irányítani. "
😄
Teljes cikk.
Vettem egy Game Talk Pro 2-es headsetet, aminek nem akar mûködni a mikrofonja. Illetve az mûködik, mert hallom a fülhallgatón át a hangom, de mások nem hallanak és az ikon sem jelenik meg a nevem mellett. Elolvastam a manualt, mindent többször végigcsináltam, szinkronizálva van, a hangok faszán jönnek is rajta, csak az én hangom nem jut el másokhoz. Próbáltam már minden gombot nyomogatni rajta, hangerõt szabályozni stb... Eddig semmi nem hozott eredményt 😞 Ötlet? 😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ismét egy mély hangvételû,abszolút nem elfogult,nem flémet keltõ hozzászólást láttunk.
Nem is értem miért érti mindenki félre a hozzászólásaid többségét.Pedig mindig egyértelmûen fogalmazol és még véletlenül sincs semmi hátsó szándékod lejáratni a játékot itt és a saját topicjában<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Köszi! <#worship>#worship>
Viszont a Resident Evil-nél szartak az egészre, csak egy alcím oszt ennyi.
Holott nincs köszönöviszonyban az alapjátékok minõségével.
***DMC annó RE4-nem indult (Vagyis a következõ RE-nek). Csak túlságossan eltértek a tárgytól ebbõl lett a DMC.***
Persze ne legyen túl együgyü se.
Amúgy HD kollekcióban én most Silent Hill és DMC-ket keresek elõször...