XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Darksiders lájtos h&s és inkább egy kaland, platformer puzzle öszvér. Természetesen IMÁDTAM az elsõ részt, és nagyon várom az új epizódot és az új fõszereplõt.

Dante Inferno kimaradt.

GoW nem igazán érdekel csak PSPn játszottam végig, de most szereztem be PS3ra a GoW3at. Döbbenetesen néz ki, és végig fogom játszani, de mélyebben nem tud megfogni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Darksiders + Dantes Inferno + God of War?
Ezek se tetszettek? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Alapjaiban nem szeretem a h&s mûfajt ( DMC, Ninja Gaiden ), de ez a Bayonetta nagyon ott volt a szeren.

Itt a tesztem róla.

DarkSector
Majd kiderítjük. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Fõleg hogy Marcus van bilincsben 90%😊

DarkSector
Nálam nincs váltatyi.
csak a sisakok, a billincs meg a 2 térdkalács látszik semmi más. 😄

DS coop, max akkor ha a single-tõl eLKÜLÖNÍTVE kapjuk, ha nem akkor pfúj.

DarkSector
Vagy bármi lehetett volna.sõtt, annyira kicsik a levegõben a bogyeszok ha kiderülne hogy nem geow mégsem akkor se lepõdnék meg.

Meg azt figyeltem középen hogy a billincsbevert karakter NEM marcus...a feje körvonalán látszik...vagy ha õ akkor nagyon megváltozott.

Renjike
a váltáska szerû pánt ami világít a bilincses csávón az is minden rövidujjas gears páncélon van 😊))

amm te mit szólsz az új Dead space coop és lõdd a humánokat kovermódban dologhoz?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003
Végülis a Preyben is úgy néztek ki a Keeperek mint a Gearsben azok repülõ szarok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Thx de már késõ..😄
így meló után én ekkora regényeket nem olvasok, fõleg nem angolul...😄

sorry...😄

DarkSector
Jah sorry így már oké, én elsõre nem vvettem észre azok a pöttyöket a háttérben!
Még most is nehezen kivehetõek.
Amúgymeg a futurisztikus kék ledes katonák nem csak a GeoW-ban vannak de mind1...ennyi erõvel Prey 2 is lehetett volna...

TDC Geronimo
Akkor röviden csak neked. Ez egy új gears of war játék lesz :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Renjike
köszi h újraküldted nekem kimaradt olvasom is <#puszis>

DarkSector
Mit gondolsz elolvasok 3 oldal angol szöveget? 😄

davidka003
Igaz amit mondasz de szerintem tényleg lehet más játék is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TDC Geronimo
#119677 <#nezze>

Renjike
hát akkor nagyon nem ismered a gears of wart barátom ... ott hátul van 1-2 raven , COG maszkos emberkék , jellegzetes kék ledek...... ez gears of war...

DarkSector
Hát ez lehet bármi akár egy vadonatúj sci-fi játék is...

cassoneitaly
Hopsz... Hétfõn lehet, hogy bejelentik az új Gears of Wart-t? <#conf><#wow1><#taps><#wow1><#conf>

CIKK

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Seth
csak flörtölget... 😊

PSN ID.: Beegabor

TaRka0107
<#fejvakaras>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
nm.
neked mindent...na jó nem mindent,...najó nem csak neked. 😛

DarkSector
Nekem mindkettõ Playstation 1-en volt jó, azóta egyre lejjebb ívelnek!

TaRka0107
Köszönöm<#puszi>

0Diaz0
Tomb Raider az régen jó game volt.. a Resident Evil az meg most jó <#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

DarkSector
Hát lusta is vagyok meg nem is lényeg. 😄
De csak neked:

Beyond God & Evil, Tomb Raider, Resident Evil, Silent Hill, Fatal Frame.

TaRka0107
Ezekbõl kéne kiderítenünk, hogy milyen játékokról írsz? Vagy csak én nem tudom kettõ betû alapján?😄DDD

Öhmm, ezt sajnos nem tudom. Nekem megvan mindkét pack, de elvileg egy haverom packok nélkül is tudott szerezni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Hát ezt most nagyon találóan írtad le, BÁTORSÁG kell ehhez.
De semmi baj nincs ezzel.

Én írtam már sokszor hogy velem van gond annyiban hogy nem tudok azonosulni a csaj karakterrel meg ezzel a nõies giccses támadásokkal.
Csaj karaktert eddig csak néhány játékban viseltem el: BG&E, TR, RE, SH, FF.
De ez nekem már túl sok.
A zene megintcsak én izlésemnek szar, ettõl még mint írtam másnak tetszhet.

Seth
Nem gáz, hanem a készítõknek volt bátorsága és fantáziája.

orichalcos
Le is szedtem köszi.

Egy kérdés Reach témában.

Azokat az acsikat amik elõtt ott van hogy Noble, meg Defiant, azokat akkor is meg lehet csinálni ha nincs meg a két dlc map pack?

Egyet láttam ahhoz kell az egyik új térkép, de a többinél nincs más írva.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Most nem animációkra értem egészen pontossan hanem a támadásokra, ez a magassarkúval mikor rúg meg tapos meg fasztudja mit csinál a SÁRKÁNYT kivéve szerintem kurvagáz.

TDC Geronimo
Usually, we like to reveal the name and final cover art for our upcoming issue's cover story the Thursday before it hits subscribers. This time we're saving the full unveiling of the game's title until Monday during Microsoft's E3 press conference, but we can confirm that our next cover is the new installment in the Gears of War series and is coming to Xbox 360. We figure this news and a glimpse of the shrouded Gears of War cover are least some consolation, as the image raises some interesting questions: Who is in chains, and where?

Take your time trying to decipher clues about the next game in the Gears of War universe, and check back on Monday when we fully pull back the curtain on both (yes, we said "both") of our covers. Also waiting for you on Monday is a teaser trailer jammed with sneak peeks at our month of online Gears of War coverage. As always, you can learn more about Epic's new game in the following weeks with a wealth of online videos, articles, and interviews that will populate our upcoming Gears of War hub, including an exclusive and extensive first look here at Game Informer that hits Monday morning. You don't want to miss it.

Our world exclusive first look at next game in the Gears of War franchise isn't the only story worth diving into in our July issue. Get a sneak peek at the splendor of the next console generation with our in-depth article on Epic's Unreal Engine 4. Get ready for Call of Duty: Black Ops II with our extensive feature detailing the game's intense, globe-hopping campaign. We also have a new look at the long-awaited Tomb Raider reboot, along with The Elder Scrolls V: Skyrim – Dawnguard and some exciting new projects that will be announced next week.

In this upcoming issue we also catch up with Robert Bowling and discuss the first game from his new studio, Robotoki. Ex-Infinity Ward heads Jason Ward and Vince Zampella also reveal more on their side of the Activision/Call of Duty drama and their future endeavors.

Look for the July issue to hit mailboxes and newsstands in the coming weeks, or click here to subscribe or convert your existing physical subscription and get access to the digital edition when it goes live on June 4 – we might even have a new surprise on Monday for digital subscribers as well.

oO

Seth
Béna mozgás? Profi motion capture, rengeteg kombináció. Persze az elsõ pályán ez még nem tûnhet fel, ha valaki félredobta miután megszólalt a Fly me to the Moon 😄

Seth
Illetve szerintem is nagyon jó cucc

DarkSector
hát ha olyan vagy mint Totti akkor az év üzlete ha olyan mint én akkor messzirõl elkerülöd.

Nõi karakter béna mozgásokkal, béna zene, meg a környezet sem tetszik annyira.
Totti ennek ellenkezõje (mármint a véleménye). 😊

0Diaz0
Nekem személy szerint,vidi alapján nem jött be.. <#lama>
Bár.. nem az én stílusom az ilyen játék.. <#nemtudom>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

davidka003
Bayonettáról kinek mi a véleménye? 2500-ért oké? Mert akkor veszek Gears 3-at meg Bayonettát. Hátha ezek lekötnek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Nem a coop-ra írták hanem MINT SURVIVAL HORROR öli meg a hangulatot. Lásd RE 5.
Ott is akciójáték lett.

Totti5
Persze, de legkényelmesebb boxon lesz, már ha mûködni fog. Ha nem akkor gametrailers... az tavaly is rendben volt.

Waczkor
Ha maga alá is rottyant a live,azért lesz még pár másik stream.Tavaly is simán mentek a nagyobb oldala streamjei.

Mondjuk aznap persze pont dolgozni fogok és nem érek haza addigra,úgyhogy marad majd amit feltöltenek egybe.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Én is ettõl félek...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Nekem kínai Gears 2õm volt és az is magyar. MS játékok általában régiótól függetlenül tartalmaznak minden nyelvet. Ha magyarra van állítva a lokáció a dasboardon akkor magyar lesz.

szega96
Ott vannak azok eldugdosva 😄 2 a kis ujjaknál a másik 2 meg gondolom hátul 😄

Totti5
Remélem nem fingja össze magát a rendszer...

Fõleg, hogy laza 4 gomb hiányzik 😄

davidka003
Nektek nem szokott a bal csuklótok fájni játék közben? Gears2-nél vettem észre, hogy ott kegyetlenül. Más játéknál nem jellemzõ.

szega96
Nekem sem kéne, csak ha már modding akkor van ilyen is, bár sztem elég kényelmetlen lehet játszani vele

"Az Xbox Dashboardon már tölthetõ a Live Event Player, a hétfõi konferenciát ezzel lehet majd élõben nézni."

Hmm, soha nem kéne ez, pont emiatt szeretem ezt a joy-t, hogy a stickek el vannak egymáshoz képest tolva.