XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Mert ez nem az hanem asszem az a kill indicator vagy mi a szar a neve!
És nem ötletes dolog hanem nagyon nagy könnyítés.
Ezért mondom én hogy lövöldözõs játékok között ez a messze legnehezebb amivel valaha is játszottam!Hardon is néha szívás és még ugye van 2 szint!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Normalon, aim off-al is meg volt ez az utolsó esély lehetõség. Egy ötletes dolog és nagyon kellett bele.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Ez a "mágneses" dolog csakis akkor van ha bevan kapcsolva a segítség.Ekkor ugyanis arra a faszira tudod csak ráhuzni a célkeresztet aki "halálosan megsebzett" és miután lelövöd nem halsz meg.Ennyi.Ki kell kapcsolnod és máris nem lesz mágnes csak szimplán 3x többször fogsz megmurdelni!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
<#eljen>

Live-ot sehogy nem lehet kijátszani, ugye ?

Harlekin
Baszottul nem!!!
Csak olyan játékokal multizhatsz amibe van system link.
És ennyi tehát a közelébe nem ér a livének!
Harlekin
Írtuk,hogy baszott nehéz!Bulett timenél van olyan,ha fordulás közben húzod rá a célkeresztet és a célkereszt már telibe fogja a fejét,de max keze még nem áll abba az irányba akkor értelem szerûen mellé lõ!!!!
Az XLink Kai tulajdonképpen a Live-nak egy kisebb fajtája, ami mûködik flashelt gépeknél ?

DarkSector
Valaki érzékelt ilyen öngyilkossági hajlamokat a max payne során HARD-on konzolos változatban?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Vedd ki a 2x élsimitást és minden egyebet tegyél Very High-ra. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Más játéknál még ennyi eltérés sincs. 😄

Waczkor

Beállítás

Összehasonlítva a boxossal remek munkát végeztek a rockstarosok.Baromi szép mind2 platformon,sokat nem toltam még pécén,de egyelõre úgy tûnik hogy a szokásos élsimítás,háttér kevésbé recés dolgokban szebb pécén.Stabilan fut.
Egy biztos aki a konzolost tolja sem marad ki a vizuális orgazmusból,egészen elképesztõ amit kihoztak a régi öreg xboxból😊
Pécé az meg pécé.Viszont nincs akkora különbség mint más játékoknál a két platform között.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
Amúgy érdekes hogy a nagy kinect fika közepette kijött a PS3 Move legjobb és szinte az elsõ direkt arra kifejlesztett játáka a Sourcery... kár érte, mert ugyan azokat megkapta mint egy Kinect középszar játékai ( rövid, nem mindig érzékel jól, gyerekes, komolytalan, könnyû, nem túl látványos ), csak amíg kinectre már vannak jó cuccok, Movera az az egyetlen jobb játék, így többen túlértékelték a kelleténél.

Jó lenne már ha a Sony és az MS jobban ráállna a dolgokra... Fable Journey remélem átlagon felüli lesz.

DarkSector
Hülyék ezek..😄

Totti5
Csodás. Nincs elég helye és az irányítást fikázza ( folyamatosan jelez neki a videón a kinect hogy menjen hátrébb... nekem miért nem csinálta? ja mert abban a sávban voltam amit a játék az indításkor kijelölt nekem... ). Végül is csak a szokásos, többet nem is lehet várni ezektõl a nyomiktól. Az a fõ gond hogy nem ért a videójátékokhoz de kritizálni akarja õket.

Ha már megnéztem ezt a szart, rámentem a Star Warsra is. Aszondja hogy a fogatverseny Joy Ride szint... az egy dolog hogy a többi része nem jó, de a fogatverseny nagyon az és még véletlen sem megy magától, persze minden segítséggel igen, de ahhoz már nem volt esze hogy kikapcsolja. Ja és ott is folyamatosan hátraküldi a szenzor, mert közel áll, de ez neki mindegy... nem a szoba kicsi, hanem a játék szar😊))

( minden kinect játék amihez állni kell ugyan olyan távolságot igényel... de erre még nem jött rá )

Ha lehet máskor ezektõl videót ne szúrj be...

davidka003

6:30-tól Kinect élmények, én jót röhögtem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ugyanúgy bírja, mint a PSP, sõt. A 6 óra nagyon is fasza.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

szega96
Elhiszem,zúzós ez az egész, akartam gyûjteni egy új laptopra, de így hogy tényleg jön az AC3 és most olvasom hogy ez a vitás mellékszál is egy napon fog vele megjelenni, hát... 😄😄

Renjike
😊) , szivesen vennék :'DD de nem fogok tudni 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

szega96
kivéve ha be van kapcsolva a wifi illetve multi,internet megy. úgy 4óra kb

Renjike
akkor is drága nekem na :'DD ac , halo melett😊)

szega96
Bírja a 6órát játékkal

Renjike
nekem cska akkor lehetne sajátom ha az xboxot eladnám 😄D és nem tetszik hogy keveset bír az aksi 😞((

Okés, én benne vagyok 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

szega96
Aha van, akkor majd tolhatjuk a multikat 😄 Veled is heady 😄

Augusztus-szeptember környékén beszerzek egy Vitát, egyre több engem is érdeklõ játék jön ki 😊

Renjike
van vitád? én kölcsön kérem spanomét 😊)

szega96
Naaa, meg is veszem majd 0 day 😄😄😄:

Totti5
+ indok a VITA vásárlásra

Assassin's Creed III: Liberation

- A fejlesztést a Ubisoft Sofia végzi
- A helyszín New Orleans
- A játék 1765 és 1780 között játszódik
- A sorozat történetében elõször nõi fõhõs: Aveline
- Desmond nem kap szerepet a játékban
- Kifejezetten a Vitára szabott multiplayer
- A játékmenetet tekintve valódi AC játékra számíthatunk

DarkSector
Nehogy azt hidd hogy a dx11-et nem lehet dx9-en emulálni...

ez nem effekt.
hanem feldolgozás, vagyis ez sebességet jelent.
nem arról van szó hogy dx11-es füst nem lehet dx9-ben..

ezt sokan nem értik még máig. 😊

DarkSector
A nagy faszt, allul mutatja mennyi fog használodni és ha tulléped nem indul el a játék!
vagyis 1GB-os karival max 1024-ig mehetsz el...

2048MB a max, vagyis 2GB-os kari kellene a fullhoz ha azt a maradék AA-t rányomnám...

szega96
Kíváncsi leszek erre a "DX11 megjelenés a jelenlegi konzolokon" dumára 😄

DarkSector
Brutál.
Néztem már a topikjában.
Ez is gépigényes lesz kicsit. 😊

Renjike
nice akkor nekem is jól fog menni 😄 a vram is csak ram és hozzácsapódik a teljeshez.

Renjike
srácok nagyon remélem hogy a 360 játékokat viszi a következõ generációs box... külömben nagyon sok szépségtõl kell megválnom 😞( és kitalálhatnának ingyen multipléjert is 😄D mondjuk napi 2 óra? 😄D

DarkSector
30fps

DarkSector
Tegyen valaki be errõl a képrõl egy boxos változatot és megnézzük.

Tuti hogy lesz eltérés még ha nem is nagy, mert ez 960MB Vram-ot eszik ami nagyon sok.

szega96

Renjike
és jól fut? 😮

DarkSector
Igen irtam hogy nem tettem egyedül élsimitást.
Csak az Antialiasing OFF a 8x helyett de nem látszik a hiánya. 😊
Mert 3 féle élsimitás van a játékban.

DarkSector
Én nem azt mondtam hogy jobb!!!!

Hanem hogy PC-n ilyen.
Boxon nem láttam!

szega96
Nekem van most spórolva valamennyi, szerintem simát veszek, úgy is eladom mint a többit :SS:SSS Mondjuk ezt lehet nem, mert tuti valami epik cucc lesz, már így is megbántam h eladtam a többi ac-t, itt lenne a polcon egy egész gyûjtemény 😄

Renjike
úgy értettem hogy az õ vasán vagy netrõl szedte .. 😄

az a halo 4 😮OO AC Freedom így is egy huszas .. még ebbõl 16 a ce :SSSS must .. work in summer 😄DD

Totti5
Mivel ezt a grafikát most tudja a box, ennél jóval több lesz a nextgen😊

Totti5
Nem látom hogy ez mitõl néz ki jobban mint amikor boxon játszottam... teszláció biztos kijön így fél méterrõl, de boxon is látszott minden sérülés, minden szakad ruha, minden vér, minden szõr és még a bõr pólusai is.

DarkSector
Allul van a konfigom.
Ezen max az AA-t tudnám már rányomni de az 1GB-ról megnöveli 2GB Vram-ra a gépigényt...:S

De semmi értelme...mert HDAO és Tessalation van ami igy is simítja éleket!.

Ez a kép nem jpg, vagyis full ezt látom élõben ha játszok...pixel pontossan.
Tény hogy van itt grafika, persze biztos boxon is kafa.

Ezt simán elvárom majd egy Xbox 720-tól kezdeti látványnak elsõ pár játékban!

szega96
Oda van írva elsõ sorba nagybetûvel, hogy PC 😄😄 AC teljesen elvette az agyad 😄😄😄😄:

Renjike
ez hol min? 😮O ez baszottszép

orichalcos
Amúgy hova tûntek a gamertag-ek innen topicból?

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Akit érdekel:

Halo 4 Skinek, Armorok, logók.

KATT

My streams: https://beam.pro/oriic