176617
-
#130962 Akkor pc-n játszani is felesleges, csak megnézed a youtubeon a végigjátszást. Az is ugyanaz az élmény nem?
Na részemről ennyi volt az off, a te dolgod. -
#130961 Semmiféle speciális tulajdonság nem kell hogy tudja az ember milyen az utazás.
Neten is meg lehet nézni minden látványosságot.Azért meg nem fogok több százezreket fizetni hogy élőbe lássam ezeket. -
#130960 Észak Koreában is tök jól elvannak Xbox nélkül meg PC nélkül, mert azt sem tudják mi az. Akkor az jó hely?
Ahogy Moby is írja, persze hogy nem hiányzik, ha azt se tudod milyen az. -
#130959 Hogyan tudna érdekelni bármi, amit meg sem tapasztaltál?
Azért nem érzed magad kevesebbnek evvel, mert a világból mindösszesen ennyit ismersz.
Ez vagy lustaság, vagy betegség, vagy kicsit mindkettő. -
#130958 sziasztok
Far Cry 3 hoz hol és mennyiért tudok venni online passt, illetve kell egyáltalán a coophoz ?
-
#130957 Mindenkinek más a jó.Engem az utazás ugyanúgy nem érdekel, ahogy a nők sem.
Nekem az egyetlen szórakozás ami érdekel is az a játék.Semmi egyéb nem érdekel de kicsit se.
-
#130956 Ez azért így orvosi eset.
Én sem játszom keveset, de azért vannak bizonyos normák, meg ahogy Harlekin is írta, csak egyszer élünk, van pár dolog a játékon kívül is ami jó. Utazás, nők, család, stb hogy csak a legközhelyesebbeket említsem. -
#130955 Nekem ez valahogy így néz ki de nem miket kell teljesítenem, hanem hogyan történt!
1999 az első pc
1999-2003 valahogy mesteri szintre fejleszteni a puskázást mert a pc-t a tököm hagyja ott a tanulás miatt
2003 a második pont sikerült meglett az érettségi
2003-2005 szintén puskázás hegyek sikeres technikusi vizsga
2005 - napjainkig van a meló mint kötelező dolog (mert kell a netre áramra pénz hogy minél többet tudjak gépezni ha nem melozok)
2012 az első xbox 360 (és életem első konzolja) így még teljesebbé vált a zombulat
Nők valahogy hidegen hagynak csak az időmet vinnék el a gépezésből.Olyan nő meg nincs a világon aki így elfogadni ezért nem is keresem a társaságukat.
Igen szűz vagyok és ezzel nem a csillagjegyemre értem De nem érzem emiatt rosszabbnak magam semmivel. -
#130954 nyílván pedo,de lassan le kell cserélni mert már 27 -
-
#130952 Legyan annyi elég,hogy semmi extra 2kezi munkát végzek mint bár ki más halandó jelenleg.viszont a múlt az meg háááttt.... -
#130951 " A szar boxozás nem volt közte ez sajna csak jött 1 véletlen folytán,de bár ne jött volna...."
? :D -
#130950 -
#130949 Neeem.:DDDDD
Mintha mondta is volna már valamikor, csak elfelejtettem.? -
#130948 Képüzemmód nekem játékgépre van rakva, kép levágás nélkülire, mondjuk ez semmit se befolyásol lag szempontjából. A további beállításokban a szűrők ki vannak kapcsolva, egyedül a dinamikus szín meg a clear white van felrakva magasra. -
#130947 Nem. Pont pár napja kezdtem el megint -
Victorpictor #130946 Nem az enyém a tv, de amúgy zseniális, pláne ekkora méretben, ami a keret nélküli kép miatt még hatalmasabbnak látszik. -
Victorpictor #130945 Gears-el sem volt gondod? -
#130944 Eh most olvasom írtad, hogy game mód. Akkor nem kérdeztem semmi. Akkor viszont fogalmam sincs -
#130943 Képüzemmód beállításoknál a játékgépre van rakva a tv? Az rengeteget számít ott. Nekem 659S készülékem van és nincs gondom az input laggal. -
Landor #130942 Na! Milyen a TV boxozásra, meg úgy általában? Dual playt próbáltad? Bocs hogy a kérdésedre nem tudom a választ jelenleg egy 40"-os Samsungot hajtok, csak pont ezt a szériát néztem ki, amit írtál! -
Landor #130941 A kis fiatal barátnőjéből kiindulva vagy tanuló, vagy pedofil. :DD -
#130940 Megkérdezhetem, hogy mi a foglalkozásod? Ha tolakodónak érzed akkor ne válaszolj!:) -
#130939 Hidd el nem az... csak 1 jó bakancslista kell és azt tűzön-vízen végig kell vinni.Nekem ez 17 évesen fogalmazódott meg,1 átmulatott éjszaka után,hogy 1 életem van és azt nem pocsékolom marhaságra.Hála istennek nagyon nagyon sok minden összejött. A szar boxozás nem volt közte ez sajna csak jött 1 véletlen folytán,de bár ne jött volna.... -
Victorpictor #130938 Sziasztok!
Elég fura dolgot tapasztaltam, hátha más is látott már ilyet.
Teszteltem egy LG 47LM670-es tévét, kikapcsolt képjavító eljárásokkal, Game módban. Minden játék elfogadható input lag-gel ment, kivéve a Gears 3. De ott valami brutális volt a lag. Megnyomom az A-t és várok, várok, várok, aztán egyszer csak ugrik a figura. Egyelőre nem értem mitől lehet ez, ha más játékoknál ekkora lag nem keletkezik. -
#130937 (egyébként IGEN! :( ) -
#130936 Látod látod csak elkezdeni nehéz aztán jön a fertőzöttség... -
#130935 Ja és bocs azt kihagytam hogy a telkünkön található 2 ház közül az ikbe amit nem is lakunk... -
#130934 az a szoba 1 tetőtéri "VASALÓ" szoba ahol a szarjaimat tartom...
-
#130933 Le a kalappal nekem már az extrém ha az ilyen felszerelésekre ránézek
: )))) -
#130932 Luxusvillát bérelsz a használaton kívüli cuccaidnak is?
Én nem, persze mindenki más. -
#130931 ha "beteg" lennél, nem lenne választásod -
#130930 Én most az Alan Wake-el vagyok úgy, hogy kikéne tolni ezerre de ahhoz megint végigkéne vinnem mostmár nightmare fokozaton. Jó jó de pusztán acsi miatt nincs kedvem beleölni 10-15 órát még. -
#130929 még sose kezdtem neki ugy játéknak, hogy na ezt ezerperezerre viszem, hiszen előre nem tudom, hogy érdekel-e annyira egy játék.
a forza horizon volt az első, aminek a végére azt gondoltam: ez olyankurvajó, hogy még akarok vele játszani - mivel a karriernek közben vége lett, maradt az acsizás ... így lett ez az első komplett játékom :)
hogy lesz-e további? nagy kérdés... vszeg igen és szerintem annak címe is Forzával fog kezdődni :D -
#130928 Hát én nem érzem jól magam egy ronda házban de persze mindenki más. -
Landor #130927 Most komolyan; kit érdekel ha van egy szörfdeszkád, két boxod, meg egy formás kis barátnőd?! -
Landor #130926 Na látom nekem kell itt rendet tenni!
A középső! Csak érettebb változatban! :D
-
#130925 Hát nekem azok a képek sértették a szépérzékemet. Mármint nem a csaj hanem a szoba. Olyan kihalt, élettelen az egész. -
#130924 A gyengék fegyóját használod.
Ha normál ember lennél nem szitkozódnál, főleg hogy nem neked írtam mert tudtam hogy nem tudsz értelmesen válaszolni. -
#130923 Bár ez nem kapcsolódik a témához, de igen, tonképp igazad van, bár ez az általánosítás meglehetősen sértő. Ettől azért sokkal árnyaltabb a kép: esetben példul az éjszakai horkolásom közben felbüfögött nyálbuborékban is lényegesen több az értelem, és a kompetencia, mint a topikban a regisztrációd óta elkövetett posztjaid összességében