XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy nagyon király akció game nekem nem kell több.
Next PC upgrade: 2022
A hivatalos oldalon szinte mindenre lehet csak erre nem...
analog kar - közlekedés
mark
execute
Egész finom egy Just Cause 3-at ezzel az engineel elnézegetnék!
My streams: https://beam.pro/oriic
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Két napja sokkban vagyok a HALO4 -tõl, elõ fogom rendelni azz tuti!
"I was put into service eight years ago. AIs deteriorate after seven ..."
"I will not ... allow you to leave ... this ... PLANET!" (Cortana)
Goosebumps, baszki komolyan nagyon keménynek érzem ezt az új részt. Az elsõ trilógia se volt kutya, fõleg a 2-3 szövevényes története és a mögöttes sztorik, a Reach is jó. De ez most olyan nekem - ha valaki nem komálja a Star Wars-t akkor ne nézzen ide - mint amikor megláttam a Revenge of the Sith filmet. Baszki.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De ezt ugye Pécén demózták?! Ez kizárt, hogy XBOX -on vagy PS3 -on elfusson ilyen részletességen. Nem tartom kizártnak, hogy a játék némileg csökkentett részletességgel, kockásabb árnyékokkal és persze alacsonyabb felbontáson, némi élsimivel elmenjen a konzolokon, el is fog ... de hogy ez a demó nem futhatott az biztos. És megrendezett is, legalábbis az a tömegkarambolos rész már túlmutat számomra egy sandbox küldetés megoldáson. Bár ki tudja! Minden esetre megdöbbentõen fest!
Kèsõbb meg akartam nèzni mèg egyszer, és akkor vettem èszre, hogy ez nem ugyanaz. Szerintem kàr volt lehagyni róla.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Plusz szereztem olcsoé egy MidnightClub LA Complete Editiont azz viszont árkádfos de kurvajo : )
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kérdés: hol lehet locationt atallitani? 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Anno emlékszem pár infó szakos egyetemistának,aki lófarokban hordta a haját és wowra meg hasonló játékokra nyálazott volt ilyen hangja és beszélt egy az egyben így.
(Bocsi ha bárkit aki wowozik megbántok,semmi bajom a wowwal,én soha nem játszottam mert nem nekem való)
Öcsívment és bállet tájm azért ott van<#eljen>#eljen>
A teszt pedig szart sem ér,már ott elbukik hogy a legelejétõl kezdve érzõdik hogy egyáltalán nem az õ játéka egyik Max Payne sem és nem pártatlanul ítél.
De hát ezért jó a youtube,mindent fel lehet rá pakolni.Így ennek is van helye.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
/ megint belenéztem és ezzel növeltem a nézettségét...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A játék beszerzésén gondolkodok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
gyönyörû és hangulatos, csak legyen 20 óra ez is, mint a sorozat részei
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Premium nélkül mikor lehet megvenni a BF3 Close Quarters-t?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
De srácok,valaki a hUbis(ubisoft)-os videót,és a Sony-sat betudná linkelni? Fentvoltam,de 1nappal elvoltam tájolódva.. és lemaradtam róluk.. <#falbav>#falbav>
Na akkor volt az igaz tapsvihar, ugyanis mindenkinek leesett, hogy pop-in pop-out coop lesz benne..."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A bemutató után kb. fél órával jutott az Ubi eszébe, hogy szólni kéne az embereknek, hogy ez a jelenlegi generációra jön, csakhát pc-n demózták.