XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Kit érdekel mit csináltak én játszani akarok nem azon morfondírozni mik voltak az elõdök ezer éve!
Ez egy nagyon király akció game nekem nem kell több.

Next PC upgrade: 2022

Honnan lehet Xbox-ra XBMC-t letölteni ?
A hivatalos oldalon szinte mindenre lehet csak erre nem...

Muttley

analog kar - közlekedés
mark
execute

EZT csinálják a splinter cell-bõl ...

Just do it :)

grebber
Square Enix’s new Luminous Engine demo is amazing

Egész finom egy Just Cause 3-at ezzel az engineel elnézegetnék!

Sziasztok! Volna egy kérdésem. Adott egy xbox360, valószínû flashelt, mert írott játékokat is vitt. Egyszer csak a meghajtója behalt, ki lett cserélve, a meghajtó egy 3 LED-es gépbõl való, és azóta semmilyen játékot sem visz, de eredeti DVD-t olvas. Szerintetek mi a baja? Hol javítható, v esetleg én is meg tudom csinálni?😊😄 Elõre köszi! 😄 Ádám
Teljesen korrekt az Inversion, pedig a mérete miatt azt hittem gagyi lesz(3G😎. Grafika nekem nagyon tetszik, sõt, nekem ez sokkal jobban tetszik mint Max Payne. Ráadásul ott az a baj, hogy egy olyan világban, környezetben játszódik amiben élünk = unalom. Inversion egy totál jó sci-fi akció játék. Látványos, egyedi, sci-fi.
orichalcos
FÚ ne is mond, trailert is megnéztem vagy 10x már. Rég éreztem ilyet, hogy kell egy játék azonnal.

My streams: https://beam.pro/oriic

Dettó, tiszta libabõr lettem èn is attól a rèsztõl, vàrom nagyon a cuccot 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Kinect? Dehogyis, ezt pc-n demóztàk box kontrollerrel. Drop-in drop-out multi lesz, remèlhetõleg vèrpistike szūrõ megoldàssal.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Macccy
<#wow2>
Két napja sokkban vagyok a HALO4 -tõl, elõ fogom rendelni azz tuti!

"I was put into service eight years ago. AIs deteriorate after seven ..."

"I will not ... allow you to leave ... this ... PLANET!" (Cortana)

Goosebumps, baszki komolyan nagyon keménynek érzem ezt az új részt. Az elsõ trilógia se volt kutya, fõleg a 2-3 szövevényes története és a mögöttes sztorik, a Reach is jó. De ez most olyan nekem - ha valaki nem komálja a Star Wars-t akkor ne nézzen ide - mint amikor megláttam a Revenge of the Sith filmet. Baszki.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Kicsit másik téma, de ide vág: nem láttam, hogy írtatok volna róla ... most akkor szeptember-október körül jön az Internet Explorer a dashboard -ra WebHub néven? De ugye nem csak Kinect browse lesz? És nem csak bing média és hasonló baromságokra lehet vele keresni, amit a magyar úgyse kap meg, hanem rendes browser lesz?! Esetleg flash support? Tudtok valamit?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
De ... mii? ... ezzel a 'breach detected' dologgal akkor ez most Kinect assisted co-op behívás volt??? Vagymi?
De ezt ugye Pécén demózták?! Ez kizárt, hogy XBOX -on vagy PS3 -on elfusson ilyen részletességen. Nem tartom kizártnak, hogy a játék némileg csökkentett részletességgel, kockásabb árnyékokkal és persze alacsonyabb felbontáson, némi élsimivel elmenjen a konzolokon, el is fog ... de hogy ez a demó nem futhatott az biztos. És megrendezett is, legalábbis az a tömegkarambolos rész már túlmutat számomra egy sandbox küldetés megoldáson. Bár ki tudja! Minden esetre megdöbbentõen fest!

Vàgom, èlõben néztem 😊 Na az totàlisan eladta nekem a jàtèkot, csapàsra a must have listàm elejère ugrott.
Kèsõbb meg akartam nèzni mèg egyszer, és akkor vettem èszre, hogy ez nem ugyanaz. Szerintem kàr volt lehagyni róla.

TaRka0107
Nekem is nagyon tetszik, videók alapján mostanában nem gyõzött meg, régebben nagyon recska volt rá, de mondom megnézem milyen, és nagyon tetszik.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kakaoskalacs
kozben megtaláltam : D
Plusz szereztem olcsoé egy MidnightClub LA Complete Editiont azz viszont árkádfos de kurvajo : )

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
X360 menüben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kakaoskalacs
Vettem egy Burnout revenget 8euroért ez nem is lényeg hanem az a lényeg hogy SE nem német SE nem angol hanem SPANYOL nyelvu a játék , utanan neztem másnál is volt ilyen probléma és megoldásnak azt irjak hogy a profil locationt kell átállitani és ujra feltelepiten ia jatekot es akkor nem lesz spanyol...

Kérdés: hol lehet locationt atallitani? 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Mr Manson
24.e

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Waczkor
Manapság divat a fikázás.Ezekben az emberekben van egy olyan érzés,hogy ha õk lehúznak olyat amit mások kedvelnek,akkor õk különbek lesznek,mert nem mennek a divat után.Csak az a baj hogy rosszkor,rosszat húznak le😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

szega96
Semmi nem az õ játéka, mindent fikáz.. Bár nem tudom hogy ez miért egy "élménymagazin" 😄😄

Waczkor
Hûha ez a szöveg amit lenyom,nem lehetett könnyû teleírni a spirálfüzetet minél nyakatekertebb,túlbonyolított,teljesen feleslegesen szétnyújtott mondatokkal.

Anno emlékszem pár infó szakos egyetemistának,aki lófarokban hordta a haját és wowra meg hasonló játékokra nyálazott volt ilyen hangja és beszélt egy az egyben így.
(Bocsi ha bárkit aki wowozik megbántok,semmi bajom a wowwal,én soha nem játszottam mert nem nekem való)

Öcsívment és bállet tájm azért ott van<#eljen>

A teszt pedig szart sem ér,már ott elbukik hogy a legelejétõl kezdve érzõdik hogy egyáltalán nem az õ játéka egyik Max Payne sem és nem pártatlanul ítél.

De hát ezért jó a youtube,mindent fel lehet rá pakolni.Így ennek is van helye.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
A grafikát nem szapulta már elnézést...ponthogy azt mondta hogy szép.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Legközelebb törlöm, de most már komolyan! akár link akár beágyazás, mert a Max Payne 3 "teszt" akkora ökörség hogy fájdalmas. 3 órát játszott vele és már fikázza és nem érti az arany fegyverek lényegét, és nem tetszik neki a grafika, nem érti hogy a kameraeffektek mi célt szolgálnak az átvezetõkben stb... egyszerûen nem érti az egészet.

/ megint belenéztem és ezzel növeltem a nézettségét...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Fiatalkora ellenére szép tisztán érthetõen beszél és egész informatív a videó:

A játék beszerzésén gondolkodok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Néztem mond azért jó dolgokat, pl igaza van hogy pl max a kezét ki sem nyújtja a painkiller felszedéséhez, ez azért vicces.

0Diaz0
Mindjárt elalszok, a supermarióján meg a WiiFit-jén.. grr.<#falbav><#falbav><#falbav>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Elég gyenge ez a nintendós izé.. <#falbav><#zavart2>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0

Totti5
Eddig semmi extra.

0Diaz0
Mindjárt akadok rá ! 😊

Renjike
nem ide tartozik de a nintendókonferenciát ha sasolja valaki a jóságokat majd összesítené nekem? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
KELL

gyönyörû és hangulatos, csak legyen 20 óra ez is, mint a sorozat részei

Örm
Hello!
Premium nélkül mikor lehet megvenni a BF3 Close Quarters-t?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

grebber

0Diaz0
Jó lesz ezis! 😄

De srácok,valaki a hUbis(ubisoft)-os videót,és a Sony-sat betudná linkelni? Fentvoltam,de 1nappal elvoltam tájolódva.. és lemaradtam róluk.. <#falbav>

grebber
"Az igazi meglepi a livestreamen az volt amit a youtube video nem mutat... Megjelent egy másik fazon is színpadon és a HUD elkezdett villogni, majd "breach detected" felirat és váltottak kivetítõt, és egy másik játékos azt az objectivet kapta, hogy védje meg a demoban szereplõ kataktert és segítse a menekülést majd kizoomoltak a játéktérbõl és még másik 6-7 játékos volt a környéken.
Na akkor volt az igaz tapsvihar, ugyanis mindenkinek leesett, hogy pop-in pop-out coop lesz benne..."

zaki
hát ez valami brutális lesz 😊

Olyan furcsa ez a sorozat. Teljesen mindig olyan érzésem van, hogy szinte talicskával tolják be az ellenfeleket a jövõbõl irányító fõhõsnek. Ez az egész akkor lesz érdekes, ha átbillen a mérleg nyelve és okosabb-bölcsebb ellenségek lesznek mint a hõs... bár lehet, hogy csak bennem van a hiba és nem értem a játék lényegét.
szega96
OFF
ON

davidka003
Csak így linkben, aki akarja skipelheti.
Bemutatjuk: Max Payne 3

Bemutatjuk: Dragon's Dogma

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
A szentségit neki.Nem akartam már nagyon költeni ,de beficcent a Far Cry 3 PC Insane Edition elõrendelés mellé egy Assassin's Creed III Freedom Edition elõrendelés is.

szega96
Ez nagyon ottlesz 😄 Tetszik ez a környezet, a hó, néhol nagyobb így akadályozva a mozgást 😄

szega96
Ez HD

szega96

szega96

szega96

Nekem pedig már a bemutatók alatt folyamatosan volt egy olyan gondolatom, hogy egyik játékkal sem valós idõben játszottak, hanem amolyan bábú módra, mintha játszanának. Ez az új NFS játszás végén szerintem teljesen egyértelmû.
Ezt eddig is tudtam, de a bemutató utáni elsõ 10 percben az összes netes média kijelentette, higy ez valszeg nextgen devkiten futott, mert hát ugye az Ubi baszta megnevezni a platformokat. Ezért említettem én is meg Geronimo is a nextgent.
A bemutató után kb. fél órával jutott az Ubi eszébe, hogy szólni kéne az embereknek, hogy ez a jelenlegi generációra jön, csakhát pc-n demózták.

Seth
Csak az eleje lehangoló, célzás szokható, szerintem van benne potenciál.

PSN ID.: Beegabor

Még nem, bealudtam a EA után... 😊 Este megnézem, bár eléggé lehangoló amit írtál.