XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a Chapter VI tetszett látványilag a legjobban.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Van esõs pálya?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tarka : Semmi gond nincsen.. igazából,elsõre énis úgy gondoltam hogy nemad.. de azért megkérdezem.. meg elis hozom.. mert ennyiért ajándék az xbox..<#vigyor0>#vigyor0>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Jó lett a játék amúgy<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
grebber fikázni fogja, de hagyd rá
neki a 3 gombos, cipõ méretû IQ-t igénylõ játékok jönnek be 😊

Just do it :)
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Olvastam még pár feltételezést az egyik HALO 4 E3 2012 videó alatti kommentek között illetve más fórumokon. Hátha érdekel titeket:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
> Ezek "Promethean Knight" -nak nevezett és láthatóan technológiailag igencsak eleresztett ellenséges alienek valójában a Precursor -ok. Õk még a Forerunner faj elõtt léteztek, minimum 150.000 évvel a Halo események elõtt. A Forerunner -ekre úgy tekintettek, mint az õ lehetséges hagyatékukra, hasonlatosan ahhoz, ahogy a Forerunnerek tekintettek az emberi fajra. Egy Forerunner felkelés vetett véget a létüknek, feltételezés az is, hogy esetleg a Precursor faj hozta létre a Flood -ot, mint biológiai fegyvert az áruló utódaik ellen.
> A videó végén látható szimbólum és a "Régóta álmodtam errõl a napról, Reclaimer!" idézet sokak számára arra enged következtetni, hogy a tulajdonosuk nem más, mint Mendicant Bias, a száz ezer éve létrehozott és késõbb elveszett Forerunner mesterséges intelligencia.
> Lehetséges, hogy sokak kedvence, a kattant kis gondnok AI, 343 Guilty Spark is visszatér!! (ne kérdezzétek mibõl következtettek erre) Noha a HALO 3 végén az újjáépült Alpha Halo -n John 117 elpusztította Sparkot, a memóriája valahogy ép maradt és felvette egy UNSC hajó (valószínûleg a UNSC Infinity). Spark ezt követõen átvette a hajó irányítását, talán hogy elinduljon megkeresni a többi monitor kollégáját. Így kerülnek a Shield World -re.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
akkor te egy ilyen könnyfakasztóan igényes csávó vagy..
biztos a magyar focit is szereted..
Just do it :)
Ez a Spartan Ops téma ez semmi ijesztõ, amennyi eddig lejött belõle az, hogy csináltak egy extra Co-Op részt a story kampányon felül, a Firefight -ot is valószínûleg ezért kukázták. Egy 'dinamikus' hétrõl hétre megújuló objective based LIVE harc nem lehet rossz, még akkor sem, ha a történet nyilvánvalóan nem lesz olyan részletesen kidolgozva, mint a fõ történet szál. (egy kollégám szavaival élve, co-op -ból sosem elég)
Ez olyasmi lesz szerintem is, mint a FORZA 4 -ben a Rival mode events, ami szintén megújul havonta és kitalálnak újabb rendezvényeket. Na itt meg a UNSC Infinity Spartan IV (?) katonái fognak küldetésenként rendet vágni.
Azért ezeket figyelembe véve vicces, hogy a politikus pofa admirális az élõszereplõs videó elején úgy mutatta be az Infinity -t, mint az emberiség új 17.000 fõs legénységû zászlóshajóját, amely nem azért épült, hogy háborút vívjon, hanem hogy 'békésen szolgálja az emberiség érdekeit'. <#vigyor>#vigyor>
"You don't put on a condom unless you're gonna fuck!"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amúgy az a vicc,hogy másik topikban beszélgettem pár sráccal,errõl a flashelt géppel live-zõs dologról.. és õk nagyon azt mondogatták nekem hogy lesz nemsokára banhullám,aztán ha flashelt géppel használom a live-t akkor a f.sz rosszabbik felére fogok kerülni.. de bízom abban amit mondtatok.. <#eljen>#eljen>
Azóta mióta megvettem (fél éve) live-ezek vele, és eddig semmi nem volt.
Amúgy köszi! Viszont! <#worship>#worship><#wink>#wink>
spoileredre a válaszom pedig,
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Itten vannak a Halo 4 spártai / odst katonái
Erre szolgál a holodeck,ez a kompetetív multiplayer alapja.Az epizódikus spartan ops küldetések valós helyszineken zajlanak,történettel rendelkeznek
,egyedül vagy coopba is teljesíthetõek.
<#idiota>#idiota>
jah most nézem megcsósztam 1 napot...oks nemszóltam. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az unigine engine is egy dx11-es techdemo de játékba nem láttam még...gondolom érted a különbséget. 😄
Következõ generációs játékok így fognak kinézni vagy miez?
My streams: https://beam.pro/oriic
-Shield World neve: Requiem
-A játék elsõ pályája tisztelgés a Halo CE elõtt, az ûrhajóban kell visszaverni a támadó Covenant erõket.
-A galaxisban béke van a Covenant és az emberek között, a támadó erõk, egy leszakadt szakadár csoport tagjai.
-Firefight mint játékmód eltûnik.
-Teljes multi szekció Infinity nevet viseli a menüben.
A multi szerves része lesz a történetnek. A UNSC Infinity az emberiség legnagyobb, legerõsebb csatacirkálója. A versus mód holografikus pályákon fog játszódni(mondjuk szerintem lesz felszíni map is)
Spartan Ops:
UNSC történetét meséli el. Minden héten 5 új küldetést kapunk(elõzõek eltûnnek) és ezek teljesítésével állnak össze a történetek. Ezek komplex küldetések lesznek, külön átvezetõkkel.
(szerintem ezt vehetjük úgy mint a Reach heti challenge cuccait, csak itt a történet részei lesznek)
A heti 5 küldetés minden esetben INGYENES lesz, nem kell fizetni érte. Fél évre elõre elvileg megvannak már a küldetések. (a játék magától tölti le õket)
Most már menet közben is lehet egy egy meccshez csatlakozni.
A multi ugye holografikus pályákon játszódik. Meccs elõtt lehet látni ahogy a számítógép felépíti gyorsan a pályát. A történet szerint ezek a "holoszobák" (nemröhög 😄 ) a Spartan harcosok gyakorlásáról szól. (Hm. Lehet hogy a hajón vannak más Spartan katonák is?? )
Zene:
Neil Davidge-Matt Dunkley
Utobbi közremûködött pl. a Sötét Lovag, és az Eredet zenéinél. A zene kicsit modernebb, ritmusosabb lesz, néhol természetesen a klasszikus dallamokra építve-és jóval több nõi kórust használva.
Remélem ezek között volt még valakinek új infó. Ha mégsem, akkor elnézést hogy elvettem pár percet az idõtökbõl. 😄
My streams: https://beam.pro/oriic