XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor

Kééész<#taps>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Chapter V esõs.
Nekem a Chapter VI tetszett látványilag a legjobban.

Waczkor
Kell hozzá passot venni,ha használtan veszitek és már felhasználták a kódot.

TaRka0107
Nem muszáj, de venned kell 800ms pontért aktivációs kódot, online pass-os játék a GR FS.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Hányadik May Payne chapterben van a legjobb helyszín? szerintetek?
Van esõs pálya?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

0Diaz0
muszáj hozzá megvenni eredetiben? Mert ha nem,akkor még azis lehet hogy énis csatlakoznék hozzád/hozzátok! Természetesen,ha lehet! 😊

Tarka : Semmi gond nincsen.. igazából,elsõre énis úgy gondoltam hogy nemad.. de azért megkérdezem.. meg elis hozom.. mert ennyiért ajándék az xbox..<#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

gyurka666
Arra meglesz az ember😊 haverom is most vett konzolt aztán majd mondom neki vegye meg a játékot😊

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Waczkor
Szerintem csak akkor vedd meg,ha van kivel végigtolni a coopot.Egyedül nem lesz olyan élvezetes,meg kérdés hogy multija mennyire jön majd be.

Jó lett a játék amúgy<#eljen>

gyurka666
Köszi szépen a gyors választ ! Egy próbát megér akkor mindenképp😊😊

Muttley
GR Future Soldier - saját teszt

grebber fikázni fogja, de hagyd rá
neki a 3 gombos, cipõ méretû IQ-t igénylõ játékok jönnek be 😊

Just do it :)

Renjike
gives orgasm to an eunuch

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

gyurka666
Sziasztok !jönne egy butácska kérdés valaki kipróbálta már a Ghost Recon Future Soldier játékot..(esetleg kinectel is) mert én gondolkozom rajta hoyg megveszem a játékot csak inkább elõtte infókat gyûjtök róla hogy nektek mi a véleményetek róla mert vidik alapján nagyon jó kis játéknak tûnik...
Elõre is köszönöm a válaszokat!

Huuu sikerült a Max Payne 3-at Hardon Free Aimmal végig tolni..Igazatok volt elég nehéz..

TaRka0107
Mondjuk igaz, mert azt alapból adják hozzá. Bocsi Norbi, nem szóltam. Kérdezd meg😊

Macccy
Még HALO 4 ...

Olvastam még pár feltételezést az egyik HALO 4 E3 2012 videó alatti kommentek között illetve más fórumokon. Hátha érdekel titeket:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

> Ezek "Promethean Knight" -nak nevezett és láthatóan technológiailag igencsak eleresztett ellenséges alienek valójában a Precursor -ok. Õk még a Forerunner faj elõtt léteztek, minimum 150.000 évvel a Halo események elõtt. A Forerunner -ekre úgy tekintettek, mint az õ lehetséges hagyatékukra, hasonlatosan ahhoz, ahogy a Forerunnerek tekintettek az emberi fajra. Egy Forerunner felkelés vetett véget a létüknek, feltételezés az is, hogy esetleg a Precursor faj hozta létre a Flood -ot, mint biológiai fegyvert az áruló utódaik ellen.

> A videó végén látható szimbólum és a "Régóta álmodtam errõl a napról, Reclaimer!" idézet sokak számára arra enged következtetni, hogy a tulajdonosuk nem más, mint Mendicant Bias, a száz ezer éve létrehozott és késõbb elveszett Forerunner mesterséges intelligencia.

> Lehetséges, hogy sokak kedvence, a kattant kis gondnok AI, 343 Guilty Spark is visszatér!! (ne kérdezzétek mibõl következtettek erre) Noha a HALO 3 végén az újjáépült Alpha Halo -n John 117 elpusztította Sparkot, a memóriája valahogy ép maradt és felvette egy UNSC hajó (valószínûleg a UNSC Infinity). Spark ezt követõen átvette a hajó irányítását, talán hogy elinduljon megkeresni a többi monitor kollégáját. Így kerülnek a Shield World -re.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003
Azért nincs a hirdetésben, mert alap dolog, hogy adja szvsz. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

szega96
Renji mit szólsz az AC3-hoz?😄

0Diaz0
Azért megkérdezem,ha nem gond! <#worship><#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

TaRka0107
Ha lesz is banhullám, nem feltétlenül fogják a tiédet is bannolni. Ha meg igen, legalább kihasználtad. Ha nincs a hirdetésbe az av kábel akkor tuti nem ad hozzá. Szóval írj rám privátban hardverapron és megbeszéljük!

Muttley
szóval a magad fajták miatt lesz ilyen
akkor te egy ilyen könnyfakasztóan igényes csávó vagy..
biztos a magyar focit is szereted..

Just do it :)

Macccy
Úgy nézem az öreg John 117 tanult az eddigi kemény helyzetekbõl és crytek féle nanoruhát húzott alsónak a páncél lemezek alá. Ráadásul kicsit "súlycsökkentettek" rajta, mint az új Batman filmekben - gyõz az ésszerûség a comic design fölött.

Ez a Spartan Ops téma ez semmi ijesztõ, amennyi eddig lejött belõle az, hogy csináltak egy extra Co-Op részt a story kampányon felül, a Firefight -ot is valószínûleg ezért kukázták. Egy 'dinamikus' hétrõl hétre megújuló objective based LIVE harc nem lehet rossz, még akkor sem, ha a történet nyilvánvalóan nem lesz olyan részletesen kidolgozva, mint a fõ történet szál. (egy kollégám szavaival élve, co-op -ból sosem elég)

Ez olyasmi lesz szerintem is, mint a FORZA 4 -ben a Rival mode events, ami szintén megújul havonta és kitalálnak újabb rendezvényeket. Na itt meg a UNSC Infinity Spartan IV (?) katonái fognak küldetésenként rendet vágni.

Azért ezeket figyelembe véve vicces, hogy a politikus pofa admirális az élõszereplõs videó elején úgy mutatta be az Infinity -t, mint az emberiség új 17.000 fõs legénységû zászlóshajóját, amely nem azért épült, hogy háborút vívjon, hanem hogy 'békésen szolgálja az emberiség érdekeit'. <#vigyor>

"You don't put on a condom unless you're gonna fuck!"

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

0Diaz0
Holnap v pénteken felhivom a srácot,akitõl veszem a boxot hogy mi a helyzet vele, aztán rákérdezek a kábelre is. Ha nem adja hozzá/nincs ( mivel a hirdetés képén nincsen av kábel.. ) akkor írom a privátot,és beszélhetjük hogy hogy fizessek neked.. meg mennyit <#eljen>

Amúgy az a vicc,hogy másik topikban beszélgettem pár sráccal,errõl a flashelt géppel live-zõs dologról.. és õk nagyon azt mondogatták nekem hogy lesz nemsokára banhullám,aztán ha flashelt géppel használom a live-t akkor a f.sz rosszabbik felére fogok kerülni.. de bízom abban amit mondtatok.. <#eljen>

TaRka0107
Jaja. Megtartom neked, bár nem is nagyon kapkodnak érte.😊
Azóta mióta megvettem (fél éve) live-ezek vele, és eddig semmi nem volt.

0Diaz0
óó mégegy cintia?!<#idiota><#idiota>

Amúgy köszi! Viszont! <#worship><#wink>

spoileredre a válaszom pedig,
Én speciel 32ért veszek most !!POSTÁVAL!! , LT3.0-s (flashelt ) xboxot, 2 játékkal.. forza4 + nfs run.. meg még lehet hogy Tarka kollegától az AV kábelt.. és el leszek vele 1 ideig.. de ha meg tudok ígyis live-zni.. akkor nicht problem... végülis,ha banolnak akkor sincs sok gond.. mert flashelt.. ugyanúgy tudok boxozni.. csak épp live nélkül.. . Egy szó mint száz.. olcsón lehet kapni mostanába már flashelt xboxot..

Tartsd meg live miatt, vegyél rgh-s gépet offline-ra.
davidka003
Nem tudom milyen túl sok játékról beszélsz. Nagy részük fos, 1-2 jó meg beszerezhetõ használtan.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Renjike
szeretnék , túl sok a játék kevés a pénz . ezért tettem spoilerbe 😊) de nem biztos csak egy felvetés lehet eladom a játékaim a gears halo deadspace részek kivételével és már csak ezt a sorozatot veszem (ezt a sorozatot szeretem)

davidka003
Burkoltan arra akarsz célozni, hogy majd warezolni fogsz?

Renjike
ha jasperes a gép , akkor még tápot , se semmit nem kell vennem csak konzolt kerélném magát mindig .

Renjike
egy flashelt xbox mennyibe kerül , illetve halottam ezekrõl a frissítési faszságokról , azokat lehet még "feljebb" frissíteni már egyszer flashelve volt a konzol? , nagyon sokat gondolkodtam rajta hogy eladom a játékaimat és csak a Halo , Gears , Dead Space marad meg a többi röpül , flash konzol jön és kétrétegû lemez meg pár óra letöltésért játszok csak szingli játékot . tudom hogy páran járatosak vagyok , a beszélgetést lehetõleg privátban folytassuk 😊)

orichalcos
Oh big thx az infókat. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Renjike
na itt egy névrokon :'D most nézem 😄D boldog névnapot kollega 😄D

Itten vannak a Halo 4 spártai / odst katonái

Renjike
<#eljen><#worship>

SpartanIV-esek,az UNSC Infinity fedélzetén képezik ki õket ODST katonákból.
Erre szolgál a holodeck,ez a kompetetív multiplayer alapja.Az epizódikus spartan ops küldetések valós helyszineken zajlanak,történettel rendelkeznek
,egyedül vagy coopba is teljesíthetõek.
0Diaz0
Köszi! <#worship><#taps>

<#idiota>

DarkSector
Boldog névnapot!

jah most nézem megcsósztam 1 napot...oks nemszóltam. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

0Diaz0
Ma 6.-a van.. ( névnapom<#idiota><#idiota> )

DarkSector
dejo, pedig 7.-ére emlékszem hogy bemutatják az Unreal 4-et...vagy nem?

0Diaz0
nincs..

DarkSector
ma van E3?

0Diaz0
basszus, 3:16-nál azthittem hogy a falon magyar zászló van.. <#idiota><#idiota>

DarkSector
Amúgy thx, mert ezzel most sokat mondtál.

az unigine engine is egy dx11-es techdemo de játékba nem láttam még...gondolom érted a különbséget. 😄

Renjike
"engine demo (techdemo)

DarkSector
És ez vajon mi?
Következõ generációs játékok így fognak kinézni vagy miez?

orichalcos
Na igen, a kérdés az hogy milyen Spartan-okról van szó...

Renjike
a játék E3 trailerébe is látszott hogy Csíf mögött voltak páncélos katonák , hogy az ODST vagy spártai ... azt én nem tudom . de az biztos hogy lesz benne spártai , mivel már volt róla egy hír hogy látunk majd olyan fajta harcosokat 😄

orichalcos
Ez szerintem nagy baromság, nem hiszem hogy ezt meglépnék...

Na ne. Multiban kell játszani, hogy lássam a történetet? ME3 után újabb hasonló baromság?
orichalcos
Kis Halo 4 infók a PCguru-ból:

-Shield World neve: Requiem
-A játék elsõ pályája tisztelgés a Halo CE elõtt, az ûrhajóban kell visszaverni a támadó Covenant erõket.
-A galaxisban béke van a Covenant és az emberek között, a támadó erõk, egy leszakadt szakadár csoport tagjai.
-Firefight mint játékmód eltûnik.
-Teljes multi szekció Infinity nevet viseli a menüben.

A multi szerves része lesz a történetnek. A UNSC Infinity az emberiség legnagyobb, legerõsebb csatacirkálója. A versus mód holografikus pályákon fog játszódni(mondjuk szerintem lesz felszíni map is)

Spartan Ops:

UNSC történetét meséli el. Minden héten 5 új küldetést kapunk(elõzõek eltûnnek) és ezek teljesítésével állnak össze a történetek. Ezek komplex küldetések lesznek, külön átvezetõkkel.
(szerintem ezt vehetjük úgy mint a Reach heti challenge cuccait, csak itt a történet részei lesznek)

A heti 5 küldetés minden esetben INGYENES lesz, nem kell fizetni érte. Fél évre elõre elvileg megvannak már a küldetések. (a játék magától tölti le õket)

Most már menet közben is lehet egy egy meccshez csatlakozni.

A multi ugye holografikus pályákon játszódik. Meccs elõtt lehet látni ahogy a számítógép felépíti gyorsan a pályát. A történet szerint ezek a "holoszobák" (nemröhög 😄 ) a Spartan harcosok gyakorlásáról szól. (Hm. Lehet hogy a hajón vannak más Spartan katonák is?? )

Zene:

Neil Davidge-Matt Dunkley

Utobbi közremûködött pl. a Sötét Lovag, és az Eredet zenéinél. A zene kicsit modernebb, ritmusosabb lesz, néhol természetesen a klasszikus dallamokra építve-és jóval több nõi kórust használva.

Remélem ezek között volt még valakinek új infó. Ha mégsem, akkor elnézést hogy elvettem pár percet az idõtökbõl. 😄

grebber
Kit érdekel mit csináltak én játszani akarok nem azon morfondírozni mik voltak az elõdök ezer éve!
Ez egy nagyon király akció game nekem nem kell több.

Next PC upgrade: 2022