XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Mi meg jól nem vittünk :-S
Azzal az van,hogy annyira felbaszta az agyam ez az inversion,hogy most már nem teszem be,mert biztos,hogy ez se fog tetszeni,ha a legkisebb hibát is meglátom.Így sajna holnapra marad,de holnap tuti megnézem.
Muttley
miezt használtuk :o)
20 perc és elállt

Lollipop Cs-sel mi van? 😊

Just do it :)

Harlekin
Jah kár érte,mert maga a koncepció nem lett volna rossz csak valahogy a tálalás sikerült szarul.Bár sajnos bennem már volt 1 adag ellenszenv a GOW os beütés miatt,de hát ez van.Jah a coop acsit nem kaptam meg így van pár acsi amit még gyorsan kiszedek azt snitt.
Multiba benéztünk na az aztán az alja kb 300 ember játszotta eddig van 1 acsi a TD hez hogy nyerjen a csapat namost az a csapat nyer aki elöbb eljut a másik kezdõpontjára.Mivel mindig mértani pontosággal ugyan oda születsz újra és semmi más dolguk nincs mint attól a ponttól 1 méterre állni és agyon lõni ahogy megszületsz.<#nevetes1>
Remélem azért más ír majd pozitív véleményt is róla,de engem ez most valahogy nagyon nem fogott meg.
Harlekin
Jah az jó volt csak az a baszott esõ nem kellet volna!Csajok egybõl rinya hogy a hajuk megázik és így go haza.<#nevetes1>A legjobb rész amikor a fluort savazták a winklerék.<#nevetes1>

(#120395😊
Úgye... és Õ a testvérem...kell az embernek ellenség!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Renjike
Devil May Cry 4 COllectors beszerezve , ha kell dobot fel képet hunnap 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Muttley
viszont cserébe
sirály volt a Red Bull Flugtag
:o)

#120395:
ne b.sztassad mááá 😊
kitûûû tudnánk meg, mi van
ha nem tõle

Totti5
Kár érte pedig olyan fejlesztõk csinálták akik értenek a dolgukhoz.

TimeShift - PC, PS3, X360 (2007)
Halo: Combat Evolved Anniversary - X360 (2011)

Erre most ilyen alsó szar tucatlövöldét hoztak össze...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
A játék maga szerintem is hangulatos lenne, csak optimalizálás mérhetetlenül szar.

DarkSector
Hát még meglehet, persze mint irtam az ORC sem szar játék, csak mint RE fan nekem ez survival horror-t jelentett eddig.
Még az 5. rész az határeset volt, de itt FEDEZÉKHARC leonnal, meg vetõdés mint a MP3-ban....WTF? Nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Nem RGH-zik, mert akkor nem lenne fent live-on.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

davidka003
Még annyi se. RGH rulz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mert egy dvd-be kerül csak neki, nem? (nem bántásból)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Moby
Baze én egy video alapján megmondtam, hogy ez egy igénytelen faszparasztság. Mér játszol minden jöttment szarral?

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Inversion gyors vélemény.Elején még nem tudtam eldönteni,hogy jó szar vagy csak szar!Most a 12. chapter után kijelenthetem,hogy borzasztóan szar.Az egy dolog,hogy normálon megyek esetleg coopba megyünk és 2 másodpercenként vagy földön vagyunk jobb esetbe vagy halottak.De az hogy telebaszták mindenféle használhatatlan értelmetlen baromsággal az röhej,néha a kevesebb több igazán erre igaz.A fegyverek hasznavehetetlen szarságok minimum 1 tár ha nem tudsz fejest osztan!És miért is lenne egyszerü a fejes ,mert hát ugye az irányítás a maga tps es rendszerébe is igazán szar.Fedezék mint olyan nem igazán van mert szinte minden honnan kiszednek!
Jó pofa dolog lenne ez a gravi anti gravi,de az hogy odalõsz valahova anti gravit és a fedezékbe lévõ enemi vígan tovább csücsül elõtte meg mögötte a hordok és minden szar repked.Az hogy 1 tevékenység megint több esetleg értelmetlen gombosztáson van az is vicc nyomd az rb-t hogy repüljön majd lb-t hogy oda húzd majd ujra lb hogy dobd és persze mindezt úgy hogy ez alatt az idö alatt nem vagy fedezékbe,Persze még néha nyomd a sticket is hogy válts anti grav és grav között.Tehát boss pusztitás valahogy így néz ki rb a hordóra,hogy lebegjen stick hogy anti garvira válts majd megint hosszan rb hogy a boss földre kerüljön stick hogy gravi legyen majd lb hogy a graviba lebegö hordot magadhoz húzd és ne a körülötte lebegö minden szart.Majd ismét lb hogy rá dobd.Ha jól csináltad eltalálod és a pajzsa se épült vissza és ezért sérült is talán ezt úgy 6 szor.És közbe nem haltál bele a feléd rohano lapáttal kaszával tnt vel a testén szaladó 20 enemibe.körönként!Plusz ez a pályán belüli eltérõ gravi is 1 faszság mész hol a falon hol a plafonon majd repkedsz irányithatattlanul.Tehát az egész 1 nagy maszlag baromság úgy ahogy van!
Én a tv-n széthúztam a képet, és bár jobb és bal oldalról pici eltûnt, így teljes képernyõs lett. Nekem tetszik, nincs vele semmi baj. Ha végigtoltam a Dragon Age 1-2 fogom tolni.
Moby
Ez engem kevéssé szórakoztat, de nem is érek rá 😊

Ha rendes Resinek nem is lesz jó, egy sima, coop akciójátéknak még lehet jó szvsz. Bár ki tudja...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Seth
Nem kell túldramatizálni. Biztos azért van benne most 36 órám,mert játszhatatlan.

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Automatikus megújítást kell kikapcsolni.
Kártyát törölni csak akkor lehet ha lejárt a GOLD.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Renjike
van ilyen 200 ft / hónap gold ajánlatom , kártyáról hogy és mit kell beírni és aztán hogy lehet kitörölni hogy 1 hónap után ne vonja le automat. a pénzt? .

Harlekin
Gyertek ki a röpnapra!
Moby
Mirõ beszétek?
Vanquishnek 30 a plafonja, de sokszor annyi sincs (be-be nézegetk 20-ra).
Itt tolom most, itt, nálam.
Kifolyt a szemetek? 😄

Muttley
kopaszi gáthoz megyünk mi is 😊)
Lollipop-ról meg nagyon várós a vélemény 😊

DarkSector
Fasza akkor.
De maga a RE6 demo az milyen? 😄

Úgyanaz mint E3-on?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Dragon's Dogma konkrétan játszhatatlan annyira szaggat akad és lassú... Skyrim után közvetlen tettem a gépbe és azt hittam 10 percig hogy mindjárt piros leddel megáll a kép, mert úgy akadt... de nem ez a normáls frém, csak a Skyrim fix 30 fps ez meg fix 15-20, ráadásul nem is teljes képernyõ és még randa is a környezet.

Harlekin
lollipop chainsaw este indul ahogy hazaértünk a red bull röpnapról!<#nevetes1>
DarkSector
Habár nem is tudom mi a szart várok a játéktól az e3 után? <#fejvakaras>

DarkSector
"Május végén jelenik majd meg PlayStation 3-ra és a Xbox 360-ra a Dragon’s Dogma, a Capcom pedig örömmel jelenti, hogy a játék Resident Evil 6 korai demójához való hozzáféréssel érkezik a boltok polcaira. A demó egyébként 60 nappal hamarabb érhetõ majd el Xbox konzolokon, a PS 3 tulajok csak július 3-án próbálhatják ki a zombihentelés új fejezetét. A mindenki számára elérhetõ verzió szeptember elején tölthetõ majd. A Dragon’s Dogma RPG tehát még egy piros pontot kapott, várjuk!"

DarkSector
Elvileg május 22.-én kijött a Resident Evil 6 demo, a Dragon's Dogma-val együtt és senki nem is mond róla semmit?

Hát azért könnyebben más a helyzet..😛

DarkSector
Chapter 10-nél vagyok, eddig nem kellett semmit keresgélnem elvoltam azokkal amiket adott a játék alapon, igaz könyebb fokon...😊

Dark:Bocsi hogy csak most válaszolok..Más jutalom nincs a játékban.
Elkezdtem Oldschoolon Chapter 8-nál vagyok Free Aimmal! Az a röhej hogy több gyógyszer marad pálya végére mint Hardon..Szerintem nagyon bele edzõdtem a játékba..XD

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Eh kimaradt. Ha multizni vagy acsikat akarsz vadászni vegyél fel ismerõsnek, nekem is kellenének...(mindegyik játékban szinte)

orichalcos
ODST kicsit más, picit untam én is, de a végére jó lett.A vége nekem tetszett, epilógus is, ott megjelenik egy ismert arc is. 😊
Ha acsikat is tolod figyelj oda mert van egy nagyon mocsok acsija, ami resetelõdik ha visszatöltesz egy pályát.

Én most Halo Wars co-op-ot tolom egy ismerõssel, de legendary-n rohadt nehéz. Plusz Anniversary-t is vinni kellene co-opban legendary-n, meg végre egy pálya után a H3-at is folytatni kellene. 😄

DarkSector
Hagyjuk jó, ne akarj rámerõszakolni olyan kijelentéseket amiket te beleképzelsz ....
Thx. Skipelj inkább, azt lépj tovább...vedd úgy hogy nem szóltam.

DarkSector
Csak vicceltem. 😊

" Alan Wake: - attól hogy mennyit adnak el a játékból nem jelent semmit"
Szó szerint nem írod le a népszeruség szót, de ha komolyan gondolod a fenti állítást, akkor ne haragudj, de csak megerosítesz abban, hogy megint csak írkálsz ossze-vissza.

Vagy nem volt megfelelo a marketing, vagy a játék nem keltette fel a nagykozonség érdeklodését vagy elég egy elhúzódott fejlesztési ido amely alatt az alapotleteket megváltoztatják (Alan Wake). A játék nem fogy jól, nem lesz népszerum, de a szaksajtó és a gamerek egy maroknyi csoportja szerint 10/10.

Macccy

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ne veszekedjetek, mer szétcsapok de durván!!

Apropó HALO, befejeztem a HALO Wars -t, mert nem hiányozhatott, most tolnám az utolsó hiányzó máig elkészült HALO mûvet, az ODST -t, de ... ehh ... srácok, ez csak nekem nem jön be?
Sötétnek sötét (VISR OFF), világosnak vakító (VISR ON), esik az esõ, kiemeléssel sem látom valahogy fele olyan jól a Covenant egységeket, mint bármelyik HALO fps -ben eddig, a karakterek az átvezetõkben úgy mozognak, mintha csak egy stop motion mesébõl léptek volna elõ a Nickelodeon mûsoráról. A küzdõs Ryan Trooper megmentése hangulatot nem érzem át a második pálya közepén, a városi tereptõl pedig lábrázást kapok ...

Velem van a baj? HALO 4 -et akarooooooooook !!!!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Osi20
Sziasztok. Olna kérdésem lenne hogy kinectek mekkor hely kell és Tv-töl mennyi távolság? Azért kérdezek most akarok venni alapgépet és kinectek. Elöre köszönöm választ.

Renjike
nagyrészt!.

Renjike
kaptam spanomtól hogy hú de multizunk 89 óra = privát játék vele.

DarkSector
Te vetted meg bazze. 😄

Renjike
szar játékban .... halozni kelett volna annyit 😞(( :'DD

DarkSector
akkor szar helyen szar idõben?

Renjike

KHM KHM.....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Vagy kifogod ezeket a szarságokat és peches vagy. 😄
Talán eredetibe kéne tólni...😛

Renjike
akármikor akárhol látom mindig ilyen , sosem fogom megszokni de lehet én nem vagyok elég menõ arc hozzá :'DD

DarkSector
Killcam pc-n is bugos néha, de az számit hogy mennyit jelez be...
de játék nekem nem bugos csak ha 1-1 fura szerverre tévedek...de korántsem általános a lagg.